Αποστολέας Θέμα: Seiko Brightz Phoenix η seiko ananta chronograph cal.8r28?  (Αναγνώστηκε 8888 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος argo98

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: seiko Brightz Phoenix
« Απάντηση #20 στις: Μάρτιος 15, 2012, 03:15:22 μμ »
Αν ως γνώστες προσδιορίζεις εμάς που είμαστε μέσα στο φόρουμ, τότε ναι, έχει ένα άλφα κύρος. Προσωπικά θα το θαύμαζα, είναι ρολογάρα και μηχανικά και σχεδιαστικά.
Αν εννοείς τον κόσμο που δεν είναι στα ωρολογιακά fora αλλά απλά ξέρει πέντε πράγματα για ρολόγια, τότε δεν νομίζω. Είναι ελάχιστοι αυτοί που θα δουν ένα seiko και θα καταλάβουν ότι έχεις δώσει 2+ χιλιάρικα γι' αυτό. Μπορεί και να μην το πιστέψουν, αν τους το πεις.
Απλως κατι πανω σ´ αυτο χωρις παρεξηγηση,με ρολογια δεν ασχολουνται μονο τα 30-40-100 ατομα που ειναι στα φορουμ ουτε στο συνολο τους αυτα τα ατομα ειναι <<γνωστες>>Και οι γνωστες των φορουμ(γενικα μιλαω) για <<ψαγμενα>>ρολογια μεχρι 1500 αντε 2000 δινουν στο τσακιρ κεφι....Οταν παμε στα 3χιλιαρα 4χιλιαρα 5χιλιαρα αλλαζουν τα πραγματα....

Αποσυνδεδεμένος omegasnik

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Seiko Brightz Phoenix η seiko ananta chronograph cal.8r28?
« Απάντηση #21 στις: Μάρτιος 15, 2012, 03:25:47 μμ »
μαλλον ειμαι για αυτο ,αλλα δεν ειμαι 100% σιγουρος ακομη

Uploaded with ImageShack.us

Το δικό μου όπως σου έδειξα στη φωτογραφία είναι με το λουράκι αλλά έχω πάρει και το μπρασελέ και δείχνει ακόμη πιο όμορφο! Πάρτο και δε θα χάσεις!

Φιλικά
Νίκος
ΑΚΑ justnik
όποιος πρόλαβε ...

erizzzz

• Επισκέπτης
« Απάντηση #22 στις: Μάρτιος 15, 2012, 03:50:57 μμ »
ετσι κ αλλιως δεν μπορω τωρα η αγορα προοριζετε για μετα τις 15 μαιου,αν το εχεις μεχρι τοτε οκ

Αποσυνδεδεμένος omegasnik

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Μάρτιος 15, 2012, 03:58:17 μμ »
ετσι κ αλλιως δεν μπορω τωρα η αγορα προοριζετε για μετα τις 15 μαιου,αν το εχεις μεχρι τοτε οκ

Παρεξήγησες δεν εννοώ το δικό μου! Χα χα χα! Εννοούσα πάρτο καινούριο τώρα γιατί αργότερα ... δύσκολα!

Φιλικά
Νίκος
ΑΚΑ justnik
όποιος πρόλαβε ...

erizzzz

• Επισκέπτης
« Απάντηση #24 στις: Μάρτιος 15, 2012, 04:16:32 μμ »
α  σορρυ δεν καταλαβα  ;D

erizzzz

• Επισκέπτης
« Απάντηση #25 στις: Μάρτιος 15, 2012, 04:17:57 μμ »
σε μπερδεψα με το αλλο παιδι που το δινει,δεν προσεξα ονοματα