Αποστολέας Θέμα: αγορα απο το ebay  (Αναγνώστηκε 39123 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: αγορα απο το ebay
« Απάντηση #100 στις: Μάιος 28, 2008, 12:12:23 πμ »
Ok Θα ξέρεις καλύτερα τι ισχύει εκεί που ζεις.
Εδώ υπάρχουν και άλλες σχετικές λύσεις.

απο κοντα ο πωλητης δινει την ευκαιρεια αλλα οι αποστασεις ειναι τετοιες που φυσικα δεν σε ωθουν να κανεις τετοιο ταξιδι

Αποσυνδεδεμένος kostas

• 40mm case
  • Παρανέστι
    • Προφίλ
    • IMAGESHACK
« Απάντηση #101 στις: Ιούνιος 11, 2008, 10:59:29 μμ »
προσπαθώ να δώσω μία παραγγελία στο ebay και στην σελίδα της paypal μου δίνει μόνο το ποσό του ρολογιού δίχως τα μεταφορικά. Προσπαθώ να στείλω μήνυμα στον πωλητή και το ebay ούτε λίγο ούτε πολύ μου ζητάει επιβεβαίωση του λογαρισμού μου μέσω ελέγχου των στοιχείων της πιστωτικής μου κάρτας!

καμία ιδέα κανείς? ???

Δύσκολο χόμπι τα ρολόγια.....

Αποσυνδεδεμένος Megalos

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #102 στις: Ιούνιος 12, 2008, 09:41:55 πμ »
χωρις να ειμαι ειδημων κατι υποπτο μου μυριζετε..
δοκιμασε να παρεις κατι αλλο χωρις να το ολοκληρωσεις για να δεις αν θα σου ζητησει τα ιδια η οχι

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: Ιούνιος 12, 2008, 03:26:46 μμ »
προσπαθώ να δώσω μία παραγγελία στο ebay και στην σελίδα της paypal μου δίνει μόνο το ποσό του ρολογιού δίχως τα μεταφορικά. Προσπαθώ να στείλω μήνυμα στον πωλητή και το ebay ούτε λίγο ούτε πολύ μου ζητάει επιβεβαίωση του λογαρισμού μου μέσω ελέγχου των στοιχείων της πιστωτικής μου κάρτας!

καμία ιδέα κανείς? ???

Σιγουρα ειναι υποπτο,προσεχε...

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #104 στις: Ιούνιος 12, 2008, 05:45:41 μμ »
ki εμένα πολύ ύποπτο μου φαίνεται,απλά πρόσξε  :-\
konakis.
Rolex,Panerai,JLC,Oris,Steinhart,Alpina,Citizen,Orient.

Αποσυνδεδεμένος kostas

• 40mm case
  • Παρανέστι
    • Προφίλ
    • IMAGESHACK
« Απάντηση #105 στις: Ιούνιος 12, 2008, 09:12:10 μμ »
Δεν μπορώ να καταλάβω. Η πλάκα είναι πως ο πωλητής έχει καλές κριτικές και από άτομα εδώ στο forum (να μην αναφέρω καλύτερα το όνομα του).

Εσείς όταν αγοράζεται από ebay με paypal στην σελίδα της τελευταίας το ποσό που παρουσιάζει είναι με μεταφορικά ή δίχως; ???
Δύσκολο χόμπι τα ρολόγια.....

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #106 στις: Ιούνιος 13, 2008, 02:47:54 μμ »
Δεν μπορώ να καταλάβω. Η πλάκα είναι πως ο πωλητής έχει καλές κριτικές και από άτομα εδώ στο forum (να μην αναφέρω καλύτερα το όνομα του).

Εσείς όταν αγοράζεται από ebay με paypal στην σελίδα της τελευταίας το ποσό που παρουσιάζει είναι με μεταφορικά ή δίχως; ???

Οταν πληρωνεις στο ebay μεσω paypal,απ τη στιγμη που εχεις ανοιξει λογαριασμο στο paypal δεν υπαρχει λογος να ξαναδωσεις τα στοιχεια της καρτας,απλα στο τελικο σταδιο γινεται η χρεωση αφου βαλεις το password του λογαριασμου σου.Οτιδηποτε αλλο ειναι υποπτο.Οσον αφορα τα μεταφορικα,αν ειναι προκαθορισμενα σου βγαινει απ την αρχη το συνολο πληρωμης,αλλιως μετα απο συννενοηση με τον πωλητη βαζεις το απαιτουμενο ποσο μονος σου στο κουτακι που προβλεπεται στη χρεωση...

warover

• Επισκέπτης
« Απάντηση #107 στις: Αύγουστος 03, 2008, 11:56:13 μμ »
μωλις εχασα ενα longines minute repeater  gia 10$ τελικη τιμη 860$ >:(

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #108 στις: Αύγουστος 03, 2008, 11:59:37 μμ »
δεν πειραζει ,εσυ να περνας καλα και να διασκεδαζεις

warover

• Επισκέπτης
« Απάντηση #109 στις: Αύγουστος 04, 2008, 12:03:49 πμ »
δεν πειραζει ,εσυ να περνας καλα και να διασκεδαζεις

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=140253203047&_trksid=p3907.m32&_trkparms=tab%3DWatching
nai μια χαρα δεν ηταν και η τελεια αγορα

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #110 στις: Αύγουστος 04, 2008, 12:08:56 πμ »
το επομενο!ασε τα ρολογια τωρα και πηγαινε στα hot σημεια με τους τουριστες,ασε τα ρολογια ! :D

warover

• Επισκέπτης
« Απάντηση #111 στις: Αύγουστος 04, 2008, 12:16:52 πμ »
το επομενο!ασε τα ρολογια τωρα και πηγαινε στα hot σημεια με τους τουριστες,ασε τα ρολογια ! :D
πια hot μεροι που ουτε θαλασσα δεν εχω προλαβει να παω ακομα  :o
πολυ δουλεια λιγος χρονος

Αποσυνδεδεμένος Megalos

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #112 στις: Αύγουστος 04, 2008, 11:27:09 πμ »
warover οντως ηταν ωραια ευκαιρια
κριμα  :P

warover

• Επισκέπτης
« Απάντηση #113 στις: Αύγουστος 04, 2008, 11:40:20 πμ »
warover οντως ηταν ωραια ευκαιρια
κριμα  :P
Για να πω την αλήθεια μπορούσα να το πάρω αλλά δίστασα στα τελευταία 5 sec γιατι ειχε και αυτό τα ρισκα του για το που θα το φτιαξεις κτλ για αυτό στην ουσια δεν το πείρα
ΥΓ
Είναι σχεδον αδύνατο να χασω δημοπρασια γιατι εχω τα καλύτερα bidding tools
Αλλα και την δυνατότητα να κερδίσω με atribution ακόμα και 1 min μετα την λήξη (στην ουσια μπορω να παρω τα παντα σαν να ειναι buy it now ακομα και οταν δεν ειναι ;))
« Τελευταία τροποποίηση: Αύγουστος 04, 2008, 12:21:02 μμ από warover »

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #114 στις: Αύγουστος 04, 2008, 02:30:25 μμ »

Για την ακριβεια quarter repeater,και μαλλον καλυτερα που δεν το πηρες γιατι χρειαζεται συντηρηση±ανταλλακτικα και που θα το πηγαινες ειδικα Ελλαδα;

warover

• Επισκέπτης
« Απάντηση #115 στις: Αύγουστος 13, 2008, 08:41:49 μμ »
Open bidding
Ένα νέο κομμάτι του ebay το οποίο δεν πολύ συζητείτε open bid σημαίνει ανοιχτή δημοπρασία δηλαδή δημοπρασία χωρίς επιθυμητό ποσό πώλησης
Τρόποι για να κερδίζεται
Αν σας ενδιαφέρει κατι πραγματικά ποτέ μα ποτέ μην δώσετε προσφορά περιμένετε να μείνουν 10 sec και τότε και μονο τοτε κάντε την κίνηση σας ούτος ώστε να μην μπορει να αντιδράσει ο αντίπαλος σας (εκτός και αν είμαι εγω).παντα στην προσφορα σας να δίνεται το μέγιστο ποσο που επιθυμητέ να ξοδέψετε για το ρολόι μιας και το ποσο αυτό δεν είναι η προσφορά σας αλλα το μέγιστο όριο εάν εφαρμόσετε τα πάρα πανω δεν υπάρχει περίπτωση να χάσετε εκτος βέβαια και αν κάποιος έχει θέσει πριν από  εσας μεγαλύτερο όριο (στο παραπάνω υπάρχει και η κατάλληλη ηλεκτρονική βοήθεια που πάμε σε πιο πολύπλοκες στρατηγικές αγορών και όταν εχω τον χρονο θα γράψω και για αυτές)
Bidding Wars
Θα έχετε σίγουρα όλοι δει τους πολέμους μεταξύ χρηστών που ανεβάζουν συνεχώς τις τιμες λοιπόν και εδώ υπάρχει απάντηση οι τα acounts αυτά τις περισσότερες φορές είναι είτε του ίδιου το πωλητή ειτε φίλων που των βοηθάνε άλλος ενας λογος για να μην χτυπάμε(επειδή  εχουν καθόλου φαντασία είναι συνήθως τα accounts αυτά ειναι  της μορφής m**n,e**e)   
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ
« Τελευταία τροποποίηση: Αύγουστος 13, 2008, 08:48:11 μμ από warover »

warover

• Επισκέπτης
« Απάντηση #116 στις: Νοέμβριος 30, 2008, 05:24:09 μμ »
επειδη ειδα σε αλλο θεμα οτι καποι ειχαν προβλημα με αντικειμενα απο το εβαy τα οποια ο πωλητης δεν τα εστελνε Ελλαδα
οποιος θελει με ενα πμ μπορει να μου αναφερει τον πωλητη και στην συνεχεια θα κανονιζω εγω ετσι ωστε να του δωσει δικαιωμα να συμετεχει στο bidding

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #117 στις: Νοέμβριος 30, 2008, 08:42:51 μμ »
επειδη ειδα σε αλλο θεμα οτι καποι ειχαν προβλημα με αντικειμενα απο το εβαy τα οποια ο πωλητης δεν τα εστελνε Ελλαδα
οποιος θελει με ενα πμ μπορει να μου αναφερει τον πωλητη και στην συνεχεια θα κανονιζω εγω ετσι ωστε να του δωσει δικαιωμα να συμετεχει στο bidding

δεν καταλαβα τι ακριβως προτεινεις και γιατι σε σενα θα στειλουν ενω σε καποιον αλλο οχι!?

warover

• Επισκέπτης
« Απάντηση #118 στις: Νοέμβριος 30, 2008, 09:00:26 μμ »
δεν καταλαβα τι ακριβως προτεινεις και γιατι σε σενα θα στειλουν ενω σε καποιον αλλο οχι!?
νομιζω οτι εχω πει πολες φορες οτι "δουλευω" για το ebay και οτι εχω καποια πλεονεκτηματα
ΥΓ
δεν θα το στειλουν σε εμενα απλα εγω θα δοσω την εγγυηση για να το στειλουν στο μελος

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #119 στις: Δεκέμβριος 01, 2008, 12:50:06 πμ »
Κρύβε λόγια  ;)

Φιλικά
Δημήτρης