Open bidding
Ένα νέο κομμάτι του ebay το οποίο δεν πολύ συζητείτε open bid σημαίνει ανοιχτή δημοπρασία δηλαδή δημοπρασία χωρίς επιθυμητό ποσό πώλησης
Τρόποι για να κερδίζεται
Αν σας ενδιαφέρει κατι πραγματικά ποτέ μα ποτέ μην δώσετε προσφορά περιμένετε να μείνουν 10 sec και τότε και μονο τοτε κάντε την κίνηση σας ούτος ώστε να μην μπορει να αντιδράσει ο αντίπαλος σας (εκτός και αν είμαι εγω).παντα στην προσφορα σας να δίνεται το μέγιστο ποσο που επιθυμητέ να ξοδέψετε για το ρολόι μιας και το ποσο αυτό δεν είναι η προσφορά σας αλλα το μέγιστο όριο εάν εφαρμόσετε τα πάρα πανω δεν υπάρχει περίπτωση να χάσετε εκτος βέβαια και αν κάποιος έχει θέσει πριν από εσας μεγαλύτερο όριο (στο παραπάνω υπάρχει και η κατάλληλη ηλεκτρονική βοήθεια που πάμε σε πιο πολύπλοκες στρατηγικές αγορών και όταν εχω τον χρονο θα γράψω και για αυτές)
Bidding Wars
Θα έχετε σίγουρα όλοι δει τους πολέμους μεταξύ χρηστών που ανεβάζουν συνεχώς τις τιμες λοιπόν και εδώ υπάρχει απάντηση οι τα acounts αυτά τις περισσότερες φορές είναι είτε του ίδιου το πωλητή ειτε φίλων που των βοηθάνε άλλος ενας λογος για να μην χτυπάμε(επειδή εχουν καθόλου φαντασία είναι συνήθως τα accounts αυτά ειναι της μορφής m**n,e**e)
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ