Αποστολέας Θέμα: αγορα απο το ebay  (Αναγνώστηκε 38998 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• On the balance wheel
    • Προφίλ
Απ: αγορα απο το ebay
« Απάντηση #120 στις: Ιανουάριος 23, 2009, 05:10:12 μμ »
Να δωσω ενα θετικο feedback για τον ebay πωλητη RKwatchhouse με εδρα το UK.
Την περασμενη  Κυριακη πληρωσα για το παρακατω Seiko Premier,τη Δευτερα το εστειλε & την Πεμπτη πρωι το ειχα σπιτι.
Μου εδωσε & tracking number,αλλα δεν ειχα προλαβει να το κοιταξω ;D
Το ρολοι ηρθε οπως πρεπει,δηλ.εσωτερικο & εξωτερικο κουτι,ολες οι προστατευτικες ζελατινες-καρτελακια,βιβλιο οδηγιων & σφραγισμενη εγγυηση διεθνης 1 ετους.
Παρακαλω,οχι ευχες(δυστυχως για μενα,το ρολοι ειναι συγγενικου μου προσωπου,εγω απλα εκανα το αχαρο μερος της διαδικασιας :D )...   :weedman:

http://stores.ebay.co.uk/CheapestOnPlanet-RK-Group

Αποσυνδεδεμένος nuntius

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #121 στις: Δεκέμβριος 24, 2010, 02:28:30 μμ »
Παιδιά από τον πωλητή rkwatchhouse βρήκα ένα πολύ ωραίο κομμάτι και σκέφτομαι να το αγοράσω.. δεν είδα κανένα αρνητικό σχόλιο περί γνησιότητας ούτε για προβλήματα χρημάτων και παράδοσης και αποφεύγω τελωνείο... να προβώ στην αγορά ή όχι λέτε; Γιατί για το ίδιο κομμάτι έχω βρει τιμές τουλάχιστον 200 ευρώ πάνω στο Ελλάντα!!!!! Είναι δώρο επειδή τελείωσα την πρακτική μου σαν δικηγόρος και θέλουν οι δικοί μου να μου πάρουν κάτι όμορφο που να κρατήσει και ο πατέρας μόνο seiko καταδέχεται...δε με χαλάειιιιιι ;D

Αποσυνδεδεμένος tzistsam

• 40mm case
  • Ακόμα? Νυχτώσαμε... Ημαρτον
    • Προφίλ
« Απάντηση #122 στις: Δεκέμβριος 24, 2010, 03:31:49 μμ »
Καλός είναι. Εγώ πήρα από εκεί ένα seiko premier automatic το spb005j1 και ήρθε πολύ γρήγορα (μία εβδομάδα) με όλα τα κουτιά, χαρτιά και σφραγισμένη εγγύηση ;)
Τελειώσαμε και μείναμε μονάχοι.

Αποσυνδεδεμένος nuntius

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #123 στις: Δεκέμβριος 24, 2010, 05:45:41 μμ »
Φίλε tzis, ενώ το ρολόι είναι κούκλα και σε μια χαρά τιμή... ενώ στον τίτλο έχει τον σωστό κωδικό, λέει ότι είναι velatura και όχι Premier όπως ισχύει. Έχει και τις σωστές φωτό, αλλά παρακάτω δίνει κωδικό από το μαύρο ενώ αυτό είναι ασημί...του έστειλα για διευκρίνιση για να ηρεμήσω... τα στέλνει ασφαλισμένα, θυμάσαι;

Αποσυνδεδεμένος nuntius

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #124 στις: Δεκέμβριος 25, 2010, 10:42:43 πμ »
Επίσης, παιδιά μήπως έχει ψωνίσει κανείς από τον watchsaver από ebay? Μόνο αυτοί οι 2 έχουν τον άτιμο τον κωδικό!!! :-\

Αποσυνδεδεμένος tzistsam

• 40mm case
  • Ακόμα? Νυχτώσαμε... Ημαρτον
    • Προφίλ
« Απάντηση #125 στις: Δεκέμβριος 25, 2010, 11:25:05 πμ »
Πάντα μιλάς για ebay αγγλίας προφανώς έτσι? Για αποφυγή τελωνείων κ.τ.λ. Γιατι στο ebay γενικά θα το βρείς το ρολόι. Τον watchsaver δεν τον ξέρω. Αν κάποιος άλλος γνωρίζει κάτι για τον εν λόγω ας βοηθήσει τον συμφομουρίστα.
Τελειώσαμε και μείναμε μονάχοι.