Καλησπέρες!
Είπα να μοιραστώ μαζί σας μια φωτό και δύο λόγια για το καινούργιο μου Pilot Chrono Automatic (3717). Εδώ θέλω να ευχαριστώ το φίλο Stef για τις πολύτιμες πληροφορίες, τις γνώσεις και την καθοδήγησή του. Και παρόλο που ξέρω ότι ίσως δεν θεωρεί την επιλογή μου την καλύτερη δυνατή, αυτή τη στιγμή ο προϋπολογισμός μου δυστυχώς δεν μου επέτρεπε να φορέσω το JLC που ήθελα. Θα είναι όμως το επόμενο.

Έχω να πω ότι είναι πολύ άνετο στο χέρι μου, η πλάκα του είναι ευκρινής και ιδιαίτερα καλαίσθητη (για τα γούστα μου τουλάχιστον).
Όσον αφορά στην ακρίβεια: Έχω το ρολόι 6 μέρες τώρα. Δεν το φοράω όλη την ημέρα, και όταν το βγάζω το αφήνω στη θέση που βλέπετε στη φωτό.
Η απόκλιση του ρολογιού από την ημέρα 0 έως σήμερα είναι +1 δευτερόλεπτο. Αναλυτικά, 1η ημέρα=0, 2η=0, 3η=0, 4η=0, 5η=0, 6η=+1 δευτ., όπερ σημαίνει ~ 0,16 δευτ./ημέρα.

Η αλήθεια είναι ότι μου φαίνεται λίγο απίστευτο μια ΕΤΑ-based μηχανή να έχει τέτοια ακρίβεια (νομίζω το συγκεκριμένο ρολόι φοράει την 79320). Εκτός αν είναι ακόμη πολύ νωρίς.
Ίδωμεν. Προς το παρόν, το βλέπω στο χέρι μου και το χαίρομαι.