Ώντος είμαι σχετικά μπερδεμένος..

Σαν εταιρία μετά απο μερικά άρθρα που διάβασα γι'αυτήν στο net και παρατηρώντας τις λεπτομέρειες σε μερικά απο μοντέλα της την εκτίμησα πάρα πολύ σε σχέση με το παρελθόν που δεν τους είχα δώσει ιδιαίτερη σημασία! Ειδικά με το Master Compressor World Chrono Extreme κόλλησα! Μιλάμε για απίστευτο κομμάτι! ...Αλλά και τα 9,850.00 ευρώ είναι αρκετά χρήματα..

Αρκετά ώστε να με προβληματίσει για αν πάω σε κάτι πιο "οικομικό" (πάντα σε JLC).
Εκεί σκέφτηκα και το Master Compressor Chrono το οποίο μ'αρέσει μεν αλλα όπως με πληροφορείτε: με δίαμετρο 41,5 και πάχος 13.65mm μου κάνει λίγο μικρό όπως το φαντάζομαι. Σίγουρα δε θα μου άρεσε κάτι μικρότερο απο το Panerai.
Απ'ότι διάβασα και σε ξένα forums λένε οτι το Master Compressor World Chrono Extreme φορεμένο δείχνει κάπως "μικρότερο" απο τις διαστάσεις του, το οποίο αν ισχύει με βολεύει. Τα Panerai με διάμετρο κάσας 47mm (τύπου fiddy-1950) δείχνουν λες και φοράω ρολόι τοίχου στο καρπό μου.

Επίσης μια μέση επιλογη (και στα χρήματα φαντάζομαι) είναι απο τη σειρά Diving είναι το Master Compressor Chrono και (όχι το GMT, το άλλο μ'αρέσει πιο πολύ στο μάτι). Οι κάσες της Diving σειράς είναι απο κράμα τιτανίου αν δε κάνω λάθος. Ξέρει κανείς τιμή γι'αυτό το μοντέλο?
Που θα βρώ τα μοντέλα για να τα δοκιμάσω(στην Αθήνα) ?
Μπορώ να πετύχω καμιά καλή με μετρητά ή είναι απίθανο?
Με αυτά τα κριτήρια σε ποιά επιλογή θα κλείνατε?...