καλησπέρα,
θα με ενδιέφερε ένα ρολόι με complication όπως ένα με regulator .Από μια γρήγορη έρευνα νομίζω ότι το ποιό φτηνό ειναι της maurice lacroix . Από την άλλη για να απαντήσω στο ερώτημα του eisenberg το maurice lacroix το βρίσκω ακριβό για το ποσό που θέλω να ξοδεψω αυτή την εποχή.
Τι γνωμη έχετε για τα ELYSEE?
Να προσθέσω ότι θα ήθελα να εμπλουτίσω την συλλογή μου με ρολόγια με τις παρακάτω complications :
reverse de marche
retrogrades
repetition....
και το τρελό μου όνειρο είναι η κατοχή ρολογιών με
petite sonerie,
tourbillion έστω και αν ολα τα παραπάνω δεν είναι swiss made.Αρκει να είναι αξιόπιστα!
Ευχαριστώ
Φίλε ncompl ρολόι με ένδειξη Power Reserve ή Reserve de Marche 40-45h, μπορείς να βρεις με 280-300ευρώ TIMEX, από 45h έως 55 ώρες πας στα 800-2500 ευρώ αλλά με αξιόλογες μάρκες από Tuttima, ORIS, LONGINES, έως και ΩΜΕΓΑ(αν και νομίζω ότι έχει η Ωμεγα ρολόι με 55 ώρες Power Reserve, αλλά δεν έχει ένδειξη ... ).
Για Regulator ρολόι με ξεχωριστούς δείκτες για λεπτά και ώρες με ξεχωριστούς άξονες, πάλι στο ίδιο σκηνικό και με λίγο μεγαλύτερα ποσά, σε "επώνυμες" αλλά όχι και πανάκριβες, φίρμες.
Τώρα από κει και πέρα σε repetition, petite sonerie, και tourbillion ακόμα και Κινέζικα ξεφεύγουν σε τιμή, αλλά η ειρωνεία είναι να αγοράσεις ένα Κινέζικο Tourbillion με κανένα τριχίλιαρο και ο "φίλος σου" με μια καλό ρυθμισμένη ΕΤΑ 2892-2 να έχει τουλάχιστον την ίδια για μην σου πω καλύτερη ακρίβεια με 600-800 ευρώ ...
Όλα αυτά ήταν και δικές μου σκέψεις και ερωτηματικά που με βασάνιζαν ...
Φιλικά Στέφανος.