Αποστολέας Θέμα: Πρόβλημα με αποστολή από creationwatchxxx  (Αναγνώστηκε 18502 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

jim teo

• Επισκέπτης
Απ: Πρόβλημα με αποστολή από creationwatchxxx
« Απάντηση #20 στις: Φεβρουάριος 27, 2012, 12:25:08 μμ »
Εγώ θα σου πρότεινα να στείλεις mail επιμένοντας στο απλό ταχυδρομείο.Τόσο καιρό το έστελναν με Fedex χωρίς καμία ενημέρωση.Τί άλλαξε τώρα ξαφνικά και ζητούν επιβεβαίωση;Μήπως θέλουν να είναι καλυμένοι σε περίπτωση που συμβεί κάτι με το τελωνείο;Άν το έστελναν με δική τους πρωτοβουλία θα μπορούσες να τους ζητήσεις τα ρέστα.Τώρα όμως θα σου πουν ότι ήταν δική σου επιλογή η Fedex.Αυτή είναι η γνώμη μου χωρίς να θέλω να σε τρομάξω.Καλύτερα 10 μερούλες παραπάνω παρά να τραβιέσαι και να πληρώνεις κερατιάτικα.

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Φεβρουάριος 27, 2012, 12:26:29 μμ »
Μήπως όμως έτσι μου το στείλουν όντως με απλό ταχυδρομείο;
Εγώ ήλπιζα στη μέχρι τώρα πρακτική, δηλαδή δωρεάν Fedex και αποφυγή τελωνείου... :'(

Αποσυνδεδεμένος philosopher

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Φεβρουάριος 27, 2012, 12:33:40 μμ »
Και στη δική μου περίπτωση πάντως μου πρότειναν Fedex αλλά τους πρότεινα να συνεχίσουν με κανονικό ταχυδρομείο και όλα καλά  ;D

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Φεβρουάριος 27, 2012, 12:34:56 μμ »
Οκ, θα τους το δηλώσω κι εγώ... ;)

Ευχαριστώ όλους για την πολύ πολύ άμεση ανταπόκριση παιδιά!

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Φεβρουάριος 27, 2012, 02:15:06 μμ »
Λοιπόν, έστειλα μαιλ για απλό μου απάντησε ο ...Raul ότι το ρολόγι θα φύγει με απλό ταχυδρομείο..
Μήπως ξέρουν ελληνικά και διαβάζουνε mywatch εκεί; ???

Αποσυνδεδεμένος Di@bolic

• 44mm case
  • Ανταλλάζω κρασί 35 ετών με αντίστοιχης αξίας ρολόι
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Φεβρουάριος 28, 2012, 07:59:59 πμ »
Υπάρχει και το Google Translation Αντρέ! ;D
Hitech Πόντιος!

Newsposter and Moderator @ www.myplaisio.gr

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Φεβρουάριος 28, 2012, 04:04:40 μμ »
Υπάρχει και το Google Translation Αντρέ! ;D

Σωστό, οπότε δεν μπορούμε να κρύψουμε τίποτα!! :D

Αποσυνδεδεμένος poseidon88

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Φεβρουάριος 29, 2012, 06:42:36 μμ »
Παιδιά,η παράδοση ήταν να γίνει σήμερα σύμφωνα με το tracking του fedex..Από το πρωί λέει "on fedex vehicle for delivery" όμως ούτε ηρθε κανείς από τη 1 που γύρισα σπίτι,ούτε μου άφησαν σημείωμα..Μπορεί κάποιος που παρακολουθούσε το tracking όταν παρήγγειλε να μου πει τι να περιμένω;

Αποσυνδεδεμένος kosdome6

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Φεβρουάριος 29, 2012, 07:13:54 μμ »
Παιδιά,η παράδοση ήταν να γίνει σήμερα σύμφωνα με το tracking του fedex..Από το πρωί λέει "on fedex vehicle for delivery" όμως ούτε ηρθε κανείς από τη 1 που γύρισα σπίτι,ούτε μου άφησαν σημείωμα..Μπορεί κάποιος που παρακολουθούσε το tracking όταν παρήγγειλε να μου πει τι να περιμένω;

Φίλε poseidon88 υπομονή. Σε καταλαβαίνω, κι εγώ όταν φτάνει η ώρα παραλαβής κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα.
Το πιο πιθανό είναι να το παραλάβεις αύριο. Κοίτα το γραμματοκιβώτιό σου γιατί αν δεν σε βρουν θα σου αφήσουν σημείωμα με τηλέφωνο.
Με το καλό, περιμένουμε φωτογραφίες..

Κ.
This post contains 100% recycled electrons

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Φεβρουάριος 29, 2012, 07:27:02 μμ »
Φίλε poseidon88 υπομονή. Σε καταλαβαίνω, κι εγώ όταν φτάνει η ώρα παραλαβής κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα.
Με νιώθεις.. ;D
Σ'ευχαριστώ για την απάντηση..

Αποσυνδεδεμένος Stamos

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Φεβρουάριος 29, 2012, 11:08:21 μμ »
Το πιο πιθανό είναι να το παραλάβεις αύριο.

+1!  ;)

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Μάρτιος 02, 2012, 07:41:36 μμ »
Ήρθε σήμερα,όλα καλά! :)
Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις..

Αποσυνδεδεμένος agapitos44

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Απρίλιος 24, 2013, 10:41:41 μμ »
παιδια συνεχιζω το συγκεκριμενο θεμα μιας και με καλυβει για να μην ανοιγω ασκοπα καινουργιο......σημερα παρηγγηλα και εγω ενα orient απο creation και δηλωσα τροπο αποστολης απλο ταχυδρομιο.......λετε να εχω κανενα προβλημα "τελωνειακο"??? επισης υπαρχει περιπτωση να μου το στειλουν με dhl express (απο οτι διαβαζω στο σιτε τους αυτη την εταιρια χρησιμοποιουν τωρα για ελλαδα με αποστολες με ενδιαμεσο Γερμανια) χωρις επιπλεον χρεωση??? και αν γινει αυτο να φοβαμαι τελωνειο????βεβαια ακομα δεν μου εχει ερθει καποιο σχετικο μαιλ.........ειναι η πρωτη μου αγορα απο creation αν μπορει καποιος πιο εμπειρος με προσφατη αγορα να με διαφωτησει......ευχαριστω.

Αποσυνδεδεμένος Vagosts

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Απρίλιος 25, 2013, 01:33:07 μμ »
παιδια συνεχιζω το συγκεκριμενο θεμα μιας και με καλυβει για να μην ανοιγω ασκοπα καινουργιο......σημερα παρηγγηλα και εγω ενα orient απο creation και δηλωσα τροπο αποστολης απλο ταχυδρομιο.......λετε να εχω κανενα προβλημα "τελωνειακο"??? επισης υπαρχει περιπτωση να μου το στειλουν με dhl express (απο οτι διαβαζω στο σιτε τους αυτη την εταιρια χρησιμοποιουν τωρα για ελλαδα με αποστολες με ενδιαμεσο Γερμανια) χωρις επιπλεον χρεωση??? και αν γινει αυτο να φοβαμαι τελωνειο????βεβαια ακομα δεν μου εχει ερθει καποιο σχετικο μαιλ.........ειναι η πρωτη μου αγορα απο creation αν μπορει καποιος πιο εμπειρος με προσφατη αγορα να με διαφωτησει......ευχαριστω.
Δε θα έχεις κανένα πρόβλημα μην ανησυχείς...
Πολλοί έχουμε πάρει από creation και όλα καλά.
Είναι ο πιο αξιόπιστος σε θέματα αποφυγής τελωνείου.
Απλά έχε λίγο υπομονή γιατί λίγο το Πάσχα λίγο το απλά ταχυδρομείο, υπολόγισε καμιά δεκαπενταριά μέρες από την ημερομηνία που θα σου στείλουν το mail ότι εστάλει.

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Απρίλιος 25, 2013, 02:09:59 μμ »
Μην ανησυχείς καθόλου. Αν είναι να στείλει με fedex θα σου στείλει πρώτα mail που θα σε ρωτάει. Πες του όχι και όλα καλά.
Ακόμη και με fedex να στειλει χωρίς να σε ρωτήσει (που αποκλείεται γιατί έχει extra χρέωση), μέσω Γερμανίας δεν έχεις κανένα θέμα.
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Απρίλιος 26, 2013, 03:17:47 μμ »
Μην ανησυχείς καθόλου. Αν είναι να στείλει με fedex θα σου στείλει πρώτα mail που θα σε ρωτάει. Πες του όχι και όλα καλά.
Ακόμη και με fedex να στειλει χωρίς να σε ρωτήσει (που αποκλείεται γιατί έχει extra χρέωση), μέσω Γερμανίας δεν έχεις κανένα θέμα.
Δε θα έχεις κανένα πρόβλημα μην ανησυχείς...
Πολλοί έχουμε πάρει από creation και όλα καλά.
Είναι ο πιο αξιόπιστος σε θέματα αποφυγής τελωνείου.
Απλά έχε λίγο υπομονή γιατί λίγο το Πάσχα λίγο το απλά ταχυδρομείο, υπολόγισε καμιά δεκαπενταριά μέρες από την ημερομηνία που θα σου στείλουν το mail ότι εστάλει.

Παιδια ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις τελικα διαβαζοντας πολλα προσφατα σχολια για αποστολες απο creationwatches που αφορουν αποστολες μεσω fedex και dhl τελευταια και κανεις απο ολους αυτους δεν πληρωσε τελωνειο με σκοπο να παραλαβω πριν το Πασχα αποφασισα να παρω το ρισκο και να αλλαξω και εγω μεθοδο.......και ο θεος μαζι μας μεγαλη εβδομαδα που ερχεται...........αλλιως............. :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Y.Γ. Αν υπαρχει κανεις που να  παρελαβε προσφατα με fedex/dhl απο creationwatches ας απαντησει να πει τι εγινε.......ευχαριστω.
« Τελευταία τροποποίηση: Απρίλιος 26, 2013, 05:39:09 μμ από agapitos44 »

Αποσυνδεδεμένος mantilas

• 48mm case
  • ΚΑΛΛΙΣΤΟΝ ΚΛΕΟΣ ΤΟ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΑΣ ΘΝΗΣΚΕΙΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Απρίλιος 26, 2013, 07:04:30 μμ »
Εδω και 2 μερες παρηγγειλα απο seiya end links για το σουμο και ακομα ουτε φωνη ουτε ακροαση,τι γινεται με το συγκεκριμενο?Ξερω οτι ειναι αξιοπιστος αλλα γιατι δεν απανταει στα μειλ?

Αποσυνδεδεμένος Chris_Superocean

• Tourbillion
  • B R E I T L I N G
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Απρίλιος 26, 2013, 10:11:28 μμ »
Εγώ πήρα το 5αρι και μου ήρθε με DHL courier με +7€. Σε 5 ημέρες ήταν στα χέρια μου
Δεν ήταν κακός ο λύκος, η γιαγιά είχε αυθαίρετο.

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Απρίλιος 27, 2013, 09:28:52 πμ »
Εγώ πήρα το 5αρι και μου ήρθε με DHL courier με +7€. Σε 5 ημέρες ήταν στα χέρια μου

ευχαριστω για την απαντηση.............χωρις θεματα με τελωνειο ετσι φιλε μου????

Αποσυνδεδεμένος bshop

• Tourbillion
    • Προφίλ
    • Found in the Attic
« Απάντηση #39 στις: Απρίλιος 27, 2013, 09:41:43 πμ »
Εδω και 2 μερες παρηγγειλα απο seiya end links για το σουμο και ακομα ουτε φωνη ουτε ακροαση,τι γινεται με το συγκεκριμενο?Ξερω οτι ειναι αξιοπιστος αλλα γιατι δεν απανταει στα μειλ?

Ξεκινάει η Goden Week στην Ιαπωνία γιαυτό (μία εκ των τριών μεγάλων αργιών). Λογικά μετά από 6 Μαΐου θα έχεις απάντηση...