Με συγκινήσατε ρε μπαγάσες! Ευχαριστώ και πάλι! Αλλά μην υπερβάλλετε! Δεν είμαι το Αθηνόραμα να ξέρω απέξω κι ανακατωτά όλα τα στέκια της Αθήνας, απλά προσπαθώ να βοηθήσω, μιάς κι έχω χρόνο (έχει και κάποια καλά η ...ανεργία!)...Όμως προσοχή!!!! Μην αρχίσουμε κάθε Παρασκευή τσιμπούσι, γιατί μας βλέπω να μετονομαζόμαστε σε MyGourmet.gr .....

Λέω, ας πάμε Flocafe μεθαύριο, και υπομονή μέχρι τις 16/2 που έρχεται και ο Κωστάκης μας ( Kosdome6) από Αυστρία, που όλοι μας τον αγαπάμε ιδιαιτέρως, να πάμε όλοι μετά μια και καλή για μεζεδοκρασοκατάνυξη! Εξάλλου θέλει και λίγο χρόνο μέχρι να συνεννοηθούμε για να μαζευτούμε κάμποσοι... Να γίνεται και τζερτζελές!
Να είστε όλοι σούπερ-καλά!
ΥΓ.- Να ξέρετε πάντως ότι οι φωτό του Γιώργου από την μάζωξη της Κέρκυρας, από άποψη οργάνωσης και γαστρονομίας ήταν reference, σκέτη κόλαση... Φυσικά και η Θεσσαλονίκη έχει "θανατηφόρες" γεύσεις... Οπότε Pontioz1 και BB είναι αντιστοίχως οι fnb mods εκεί πάνω- φυσικοί υπόλογοι δηλάδή, για ότι "κολασμένο" είναι να συμβεί στις "πάνω γειτονιές"... Και ήρθαν και τα αντίστοιχα μαντάτα από Κορινθία μεριά, με τον γνωστό καταζητούμενο Μιχάλη (Afnios)... ’η ρε μανούλα' μ ...!!!!