Αποστολέας Θέμα: ROLEX  (Αναγνώστηκε 5077125 φορές)

0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος nomikosas

• 46mm case
    • Προφίλ
Απ: ROLEX
« Απάντηση #420 στις: Απρίλιος 02, 2007, 02:52:29 μμ »
φιλε μου eisenberg αυτο συμβαινει γιατι η ρολεξ εχει την πολυτελεια να μην κανει περικοπες σε ποιοτητα..
παντα μα παντα Εβαζε κ θα βαζει οτι πιο top υπαρχει.
ποτε δεν βαζει κατι για τα ματια του κοσμου ή για να ξεγελασει κ να ψαρωσει κοσμο ωστε να πουλησει.(βλεπε ωμεγα κ co-axial)Δεν εχει την αναγκη να το κανει αυτο!! :kg:

Αποσυνδεδεμένος gson

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #421 στις: Απρίλιος 02, 2007, 03:40:44 μμ »
Πολλα μπραβο σε ferengi και nomikosas για τις εξειδικευμενες πληροφοριες και φωτο που μας προσφερετε!
nomikosas ο trelovet ειναι πολυ αξιοπρεπης οπως και εσυ και δεν χρειαζεται να ανεβαζετε τους τονους.Εδω ολοι ασχολουμαστε για να χαλαρωσουμε και να διασκεδασουμε διαφωνω οτι πρεπει να εχουμε μελετησει πρωτα πριν πουμε κατι.Δεν κανουμε διαγωνισμο και αν πουμε καμια ανακριβια δεν τρεχει και τιποτα.
Τελος μου αρεσει πολυ που απομηθοποιουνται καποιες εταιρεις οπως iwc γιατι οσο πιο πολλα μαθαινουμε τοσο περισσοτερο καταλαβαινουμε ποσο κλεφτες και παραλλογοι ειναι μερικοι.

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #422 στις: Απρίλιος 02, 2007, 03:51:11 μμ »
Ferengi έχεις δίκιο για το microstella, σόρρυ το διάβασα βιαστικά.
  Nomikosas η Ω χρησιμοποιούσε τέτοιο ελατήριο από το 1960 : H Lemania που προμήθευε πριν από πολλές δεκαετίες ακόμα την Ω και την Longines (και άλλους βέβαια) με μηχανές , χρησιμοποιούσε τέτοιου τύπου ελατήριο :
http://www.farfo.com/menswatches/Page2/omega-seamaster-vintage-chronograph-watch-321.html
http://s89500954.onlinehome.us/Longines/e/chr/index.html.
  Αρα λοιπόν είχε και η Ω και δεν το ξέρεις !!!
  Ε όχι κι η  Ferrari δεν έχει βγάλει διαφορετικά μοντέλα , έλεος !! Οσο για την Porsche, εκτός του ότι έχει εξελίξει το σχήμα αλλά και την τεχνολογία της 911  έτη φωτός σε σχέση με τα πρώτα μοντέλα, μέχρι και SUV έβγαλε, φέτος βγάζει και 4πορτο και βλέπουμε !!
  Ποιά ακριβώς είναι η τρελλή ιστορία της Rolex ? Γιατί η Ω ήταν 22 φορές επίσημος χρονομέτρης των Ολυμπιακών  με πολλά ρεκόρ ακριβούς χρονομέτρησης (και θα είναι και στις Ολυμπιάδες του 2008,2010 και 2012),
το επίσημο ρολόι της NASA για τις διαστημικές αποστολές κλπ.
  Εδώ αναφέρεται η ιστορία της Rolex , η οποία περιλαμβάνει κάποιες πρωτοπορίες που τις σεβόμαστε όλοι αλλά όχι και τρελλή ιστορία !!
http://www.londonwatchcompany.com/watches/historyrolex.htm
  Για την ταμπακιέρα ( complication, ποιές είναι οι διαφορετικές μηχανές που χρησιμοποιεί σήμερα ) ακόμα περιμένω !!
  Κανείς δεν απαξιώνει την Rolex, είναι μια τεράστια και απόλυτα σεβαστή εταιρεία που έχει κάνει βήματα , απλά για μένα τα βήματα αυτά είναι μικρά, θα την παραδεχόμουνα αν εκμεταλευόμενη την μεγάλη οικονομική της δύναμη, παρουσίαζε κάτι πραγματικά νέο και πρωτοποριακό !!!
  Όσο για τις μηχανές των 500 κομματιών , άσε με να ονειρεύομαι !!
  Αυτά και βαρέθηκα με το θέμα, εξάλλου όσο και να μιλάμε δεν θα συμφωνήσουμε ποτέ !!! ;)  ;)
ΓΙΩΡΓΟΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ
Αν η δουλειά ήταν καλή δεν θα μας πλήρωναν για να την κάνουμε !!!

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #423 στις: Απρίλιος 02, 2007, 03:52:51 μμ »
gson συνφωνω σε αυτο . ολοι μια παρεα ειμαστε :)

trevolet καταρχην μιλουσαμε για την omega oxi gia longines!
αυτο το link http://www.farfo.com/menswatches/Page2/omega-seamaster-vintage-chronograph-watch-321.html γιατι το εβαλες..? δεν καταλαβα..?
δεν λεει κατι...

H omega τωρα εβαλε στην co-axial free sprung spiral αλλα το flat σπιράλ ενώ οι ρόλεξ μόνο Breguet και πλέον Parachrome Blu.Η ρολεξ
 free sprung spiral χρησιμοποιεί από την ύδριση της! τωρα τι καθομαι κ συγκρινω τεσπα..

για την Porsche ηξερα οτι θα το ελεγες αυτο αλλα δεν λεει κατι.. λεμε τα παλια μοντελα της με τωρα δλδ 911 κ boxster.εννοειτε πως θα βγαλει suv  γιατι πλεον υπαρχουν suv κτλ κ επειδη στοχευει στο χρημα κ στις πωλησεις.. ισως δεν επρεπε να πω για την porsche!

οσο αναφορα αυτα που λες για την νασα... κ τι εγινε? δεν καταλαβα?
η αυτο που λες για τους ολυμπιακους αγωνες παλι δεν καταλαβα.. τι εγινε?
απο εκει φαινεται η ιστορια μιας εταιριας που κατασκευαζει ρολογια?
το θεμα ειναι ποιος εχει τον καλυτερο χρονογραφο στον κοσμο?
σε λιγο θα μου πεις σαν ιστορια της ωμεγα κ το οτι ειναι τωρα στο
james bond...  :rolleyes:

παλια η ωμεγα ειχε να δειξει κατι τωρα ειναι φουμαρα.. απλα προσπαθει με διαφορα τεχνασματα να κρατησει το παλιο της ονομα χαριν του κερδους!

για το ποιες ειναι οι διαφορετικες μηχανες που χρησιμοποιει σημερα τι εννοεις? συνεχεια τις εξελισει κ παντα ψαχνει κατι καλυτερο για να βαλει. δεν καταλαβαινω.. δλδ αν τις εβγαζε σε κοκκινο χρωμα κ σε σχημα τετραγωνου θα ηταν διαφορετικη μηχανη?

οσο για τα αλλα που λες σου εχω πει βγαζει ρολογια για καθημερινη χρηση.. για αλλες χρησης ειναι τα πατεκ οποτε γιατι να μπει στον κοπο η ρολεξ?

τελος κ εγω καταλαβα οτι δεν θα συμφωνησουμε ποτε.. απλα ειναι καλο να βλεπεις κ να κρινεις αν εχω δικιο η οχι κ να μην εχεις παροπιδες. πραγματικα δεν ειμαι κανενα κολλημενος κτλ απλα εψαξα , εμαθα κ μετα καταλαβα.. κ εγω παλια ελεγα ωραια τα ομεγα κτλ.. ναι ωραια ειναι δεν λεω οχι αλλα ως ενα επιπεδο..

peace xa xa :partyman:

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #424 στις: Απρίλιος 02, 2007, 04:01:47 μμ »
τρελοβετ ,ποια ειναι η κατασταση που σε κανε τοσο αρνητικο εναντια σε μια εταιρεια?αν σε κοροιδεψε και σου πουλησε κατι για δικο της ακριβα η ποιοτικα κατωτερο η αλλοι λογοι το δεχομαι, αλλα το να χτυπαω μια εταιρεια δημιουργοντας μια πολεμικη ετσι  δε βλεπω κατι το επικοδομητικο,το ιδιο θα πω και για αλλες εταιρειες.

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #425 στις: Απρίλιος 02, 2007, 04:15:01 μμ »
Νομίζω ότι απάντησα , δεν είμαι εχθρικός, ειμαι επιφυλακτικός γύρω από το όνομα που έχει φτιάξει η Rolex, έχω τις ενστάσεις μου σε ότι αφορά την σχέση προιόντος-τιμής και δεν μπορώ να καταλάβω πού ακριβώς οφείλεται η οικονομική και πελατειακή της γιγάντωση τα τελευταία χρόνια ! Την ίδια άποψη έχω ίσως και για άλλες φίρμες , απλά δεν υπάρχει προς το παρόν πεδίο (διάλογος με την άλλη πλευρά) για να τις εκφράσω .
   Διαφωνώ κάθετα στο ότι η αντιπαράθεση, πάντα με κόσμιο και ουσιαστικό τρόπο δενείναι επικοδομητική, θα έλεγα το ακριβώς αντίθετο, πόσα μάθαμε από τον Ferengi, τον Nomikosas αλλά και με το ψάξιμο στο ίντερνετ που μας οδήγησε η αντιπαράθεση αυτή !!
   Αν όλοι εδώ μέσα λέγαμε : Αααα, ναι τέλεια τα Rolex, ή τα Ω ή τα IWC, τότε η κουβέντα δεν θα πήγαινε πιο πέρα και θα μέναμε στάσιμοι !!!
ΓΙΩΡΓΟΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #426 στις: Απρίλιος 02, 2007, 04:23:01 μμ »
απο τιμη/αποδοση ειναι σε πολυ υψηλα επιπεδα,το μαρκετινγκ που κανει ειναι μια εξυπνη στρατηγικη με διαφορα μεσα ,ναι.αλλα ερωτω περαν απο αισθητικους λογους εως τα 3000 και κατι τι αλλο  μπορουμε να παρουμε με πολλα θετικα στοιχεια σα ρολοι και καλη αξια μεταπωλησης?ελπιζω να μη ειναι εκτος θεματος?jlc,,omega speed pro etc,,panerai .για αξια μεταπωλησης απο τις παραπανω εταιρειες μονο ρολεξ και πανεραι κρατανε καλυτερα απο ολες για αλλους λογους η καθεμια

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #427 στις: Απρίλιος 02, 2007, 04:31:03 μμ »
Παράθεση από: "trelovet"

Διαφωνώ κάθετα στο ότι η αντιπαράθεση, πάντα με κόσμιο και ουσιαστικό τρόπο δενείναι επικοδομητική, θα έλεγα το ακριβώς αντίθετο, πόσα μάθαμε από τον Ferengi, τον Nomikosas αλλά και με το ψάξιμο στο ίντερνετ που μας οδήγησε η αντιπαράθεση αυτή !!
   Αν όλοι εδώ μέσα λέγαμε : Αααα, ναι τέλεια τα Rolex, ή τα Ω ή τα IWC, τότε η κουβέντα δεν θα πήγαινε πιο πέρα και θα μέναμε στάσιμοι !!!

+1 :supz:

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #428 στις: Απρίλιος 02, 2007, 05:03:01 μμ »
Εμένα προσωπικά δεν με απασχολεί η μεταπώληση, αν αγοράσω ένα κομμάτι που πόθησα, δένομαι μαζί του γιά πάντα. Επειδή όμως η ερώτησή σου είναι για πολλούς άλλους πολύ σημαντική, θα έλεγα, ότι σ΄αυτό το θέμα η Rolex είναι μακράν ..... !!!!
ΓΙΩΡΓΟΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #429 στις: Απρίλιος 02, 2007, 05:11:50 μμ »
Nomikosas δεν θα συνεχίσω γιατί δεν υπάρχει πουθενά σημείο επαφής, απλά τα σάιτ τα έβαλα , γιατί αυτά τα Longines (αλλά και το Ω του 1965 ),χρησιμοποιούσαν το ελατήριο τύπου Brequet  100 χρόνια πριν , όταν η λατρεμένη σου Rolex δεν υπήρχε καν !!! Κι αυτό γιατί κάπου αναφέρεις ότι η Rolex πρώτη τα έβαλε στα ρολόγια της !!
Από πού φαίνεται δηλαδή η ιστορία, από το ότι για σένα η Rolex φτιάχνει τον καλύτερο χρονογράφο στον κόσμο ?? :shocked:  :shocked:
Μάλλον εσύ έχεις τις παρωπίδες που έχεις και Rolex, εγώ δεν έχω αλλά ούτε και Ω έχω !!
Για την μηχανή είχα πεί ότι η Rolex νομίζω ότι χρησιμοποιεί την ίδια καλίμπρα με μικρές αλλάγές σε όλα τα μοντέλα της (τώρα την 3150) και με ειρωνευτήκατε ότι δεν γνωρίζω το θέμα και ότι πρέπι να ψάξω !! Εψαξα αρκετά αλλά δεν βρήκα κάτι σαφές , οπότε ζήτησα την βοήθειά σας για να εντοπίσω το θέμα αλλά απάντηση δεν πήρα !!!
ΟΚ, peace δεν επανέρχομαι !!!
ΓΙΩΡΓΟΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ

Αποσυνδεδεμένος stardrive

• 50mm case
  • The clock is ticking!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #430 στις: Απρίλιος 02, 2007, 05:45:56 μμ »
Διαγραφή το ποστάρισα παρακάτω
Πότε ή Ποτέ

Λιγότερες λέξεις οδηγούν σε λιγότερες σκέψεις  «Δος μοι πα στώ και ταν γαν κινήσω»

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #431 στις: Απρίλιος 02, 2007, 05:59:38 μμ »
Όταν η όποια διαφορετική γνώμη έχει τα επιχειρήματά της καλά κάνει και υπάρχει ως γνώμη. Αλλά είναι και κάτι άλλο η ομοφωνία πολλές φορές φορές είναι σε βάρος της εξέλιξης.
Είμαι με την Ωmega απλά γιατί μου αρέσει πιο πολύ, και σέβομαι την προσπάθεια και τα προιόντα όλων των άλλων, και αν θέλετε εναν ακόμη λόγο έχει και ελληνικό όνομα   :kg:

Ότι αφορά την σχέση προιόντος-τιμής και δεν μπορώ να καταλάβω πού ακριβώς οφείλεται η οικονομική και πελατειακή της γιγάντωση τα τελευταία χρόνιαΤην ίδια άποψη έχω ίσως και για άλλες φίρμες , απλά δεν υπάρχει προς το παρόν πεδίο (διάλογος με την άλλη πλευρά) για να τις εκφράσω .

Καλό θα ήταν να νοίγαμε ένα καινούργιο thread για αυτό.

Παράθεση από: "nomikosas"
παλια η ωμεγα ειχε να δειξει κατι τωρα ειναι φουμαρα.. απλα προσπαθει με διαφορα τεχνασματα να κρατησει το παλιο της ονομα χαριν του κερδους!  

Ατυχή σαν χαρακτηρισμό το βρίσκω... διότι όπως λές παρακάτω

κ εγω παλια ελεγα ωραια τα ομεγα κτλ.. ναι ωραια ειναι δεν λεω οχι αλλα ως ενα επιπεδο..

Όπως και να είναι όμως είναι καλό να υπερασπίζεσαι αυτό που πιστεύεις ακόμα και αν είσαι   :ill: όπως εμείς   :angel:
Πότε ή Ποτέ

Λιγότερες λέξεις οδηγούν σε λιγότερες σκέψεις  «Δος μοι πα στώ και ταν γαν κινήσω»

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #432 στις: Απρίλιος 02, 2007, 06:01:13 μμ »
Nomikosas δεν θα συνεχίσω γιατί δεν υπάρχει πουθενά σημείο επαφής, απλά τα σάιτ τα έβαλα , γιατί αυτά τα Longines (αλλά και το Ω του 1965 ),χρησιμοποιούσαν το ελατήριο τύπου Brequet  100 χρόνια πριν , όταν η λατρεμένη σου Rolex δεν υπήρχε καν !!! Κι αυτό γιατί κάπου αναφέρεις ότι η Rolex πρώτη τα έβαλε στα ρολόγια της !!
Από πού φαίνεται δηλαδή η ιστορία, από το ότι για σένα η Rolex φτιάχνει τον καλύτερο χρονογράφο στον κόσμο ?? :shocked:  :shocked:
Μάλλον εσύ έχεις τις παρωπίδες που έχεις και Rolex, εγώ δεν έχω αλλά ούτε και Ω έχω !!
Για την μηχανή είχα πεί ότι η Rolex νομίζω ότι χρησιμοποιεί την ίδια καλίμπρα με μικρές αλλάγές σε όλα τα μοντέλα της (τώρα την 3150) και με ειρωνευτήκατε ότι δεν γνωρίζω το θέμα και ότι πρέπι να ψάξω !! Εψαξα αρκετά αλλά δεν βρήκα κάτι σαφές , οπότε ζήτησα την βοήθειά σας για να εντοπίσω το θέμα αλλά απάντηση δεν πήρα !!!
ΟΚ, peace δεν επανέρχομαι !!!

το Ω του 1965 δεν φοραει breguet ελατηριο.. κανεις λαθος!!!τοτε κ ολες οι ετα, breguet ελατηριο φορανε  :rolleyes:
σου ειπα οτι η omega τωρα εβαλε στην co-axial free sprung spiral αλλα το flat σπιράλ ενώ οι ρόλεξ μόνο Breguet και πλέον Parachrome Blu.Η ρολεξ
free sprung spiral χρησιμοποιεί από την ύδριση της!
100 χρονια? 2007-1965 =42  8-[ να σου πω βεβαια πανω σε αυτο οτι το το 1953 κατασκευαστηκε το πρωτο explorer ειδικα γι'αυτους που πηγαν στο everest.. εκτος απο καλη στεγανοτητα επρεπε να ειχε κ μεγαλη ακριβεια που λογω των χαμηλων θερμοκρασιων ολα τα αλλα ρολογια απλα εδειχναν οτι νανε.. :)

οσο αναφορα για την μηχανη που λες εγω δεν ειδα να ειχες πει κατι τετοιο(ελειπα κ για πολυ καιρο απο το φορουμ.. αλλα κ παλι μηπως εννοεις 3130 αντι 3150? :rolleyes:  

οσο αναφορα τωρα αυτο που λες ''Από πού φαίνεται δηλαδή η ιστορία, από το ότι για σένα η Rolex φτιάχνει τον καλύτερο χρονογράφο στον κόσμο ?? ''

εννοω οτι η ιστορια δεν εχει να κανει με το αν ειναι καποιος επίσημος χρονομέτρης των Ολυμπιακών .. αλλωστε τωρα ολοι μετρανε με ηλεκτρονικα χρονομετρα.δεν λεει κατι για την αξια της ομεγα στα ρολογια της. στα παλια τα χρονια μπραβο που ητανε αλλα τωρα δεν εχει να δειξει κατι. ειναι και τωρα επίσημος χρονομέτρης των Ολυμπιακών επειδη εχει το ονομα απο παλια οχι επειδη εχει να προσφερει κατι παραπανω.αλλωστε πιο πολυ για  την διαφημιση θελει να ειναι κ για το image κ λιγοτερο  η παραδοση της κτλ ωπου πουλησε για να υπαρχει κ να μην κλεισει... εγω παραδεχομαι την παλια ωμεγα οχι την τωρα μαιμουδοωμεγα !! [-X

η ιστορια μιας εταιριας που κατασκευαζει ρολογια ειναι στο τι εφευρεσεις εχει κανει κ στο τι εδωσε  στην εξελιξη της ορολογοποιας...

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #433 στις: Απρίλιος 02, 2007, 06:15:31 μμ »
Παράθεση από: "stardrive"
Όταν η όποια διαφορετική γνώμη έχει τα επιχειρήματά της καλά κάνει και υπάρχει ως γνώμη. Αλλά είναι και κάτι άλλο η ομοφωνία πολλές φορές φορές είναι σε βάρος της εξέλιξης.
Είμαι με την Ωmega απλά γιατί μου αρέσει πιο πολύ, και σέβομαι την προσπάθεια και τα προιόντα όλων των άλλων, και αν θέλετε εναν ακόμη λόγο έχει και ελληνικό όνομα   :kg:.

οκ σεβαστο αυτο που λες.

Παράθεση από: "stardrive"

Ατυχή σαν χαρακτηρισμό το βρίσκω... διότι όπως λές παρακάτω

κ εγω παλια ελεγα ωραια τα ομεγα κτλ.. ναι ωραια ειναι δεν λεω οχι αλλα ως ενα επιπεδο..

Όπως και να είναι όμως είναι καλό να υπερασπίζεσαι αυτό που πιστεύεις ακόμα και αν είσαι   :ill: όπως εμείς   :angel:

εννοω οτι παλια που δεν ηξερα τι παιζει με την ωμεγα κ πιστευα οτι ειναι η ιδια με την παλια ωμεγα ειχα αλλη γνωμη κ την ειχα ψηλα στα ματια μου.. ομως διαβαζοντας καταλαβα οτι η νεα ωμεγα δεν εχει καμια σχεση με την παλια!! βεβαια ειναι μια καλη επιλογη για εναν που θελει ενα ρολοι με καλο ''ονομα'' με μια αξιοπρεπεστατη μηχανη ετα που ομως να μην ξεπερναει τα 2000 ευρω. αποψη μου..

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #434 στις: Απρίλιος 02, 2007, 06:17:22 μμ »
Νομίζω ότι απάντησα , δεν είμαι εχθρικός, ειμαι επιφυλακτικός γύρω από το όνομα που έχει φτιάξει η Rolex, έχω τις ενστάσεις μου σε ότι αφορά την σχέση προιόντος-τιμής και δεν μπορώ να καταλάβω πού ακριβώς οφείλεται η οικονομική και πελατειακή της γιγάντωση τα τελευταία χρόνια !
Νομιζω οτι η απαντηση ειναι απλη.Δεν υπαρχει στα 4χιλ ευρω,καλυτερο allaround ρολοι απ το Rolex.Ονομα μυθος,ποιοτητα-αντοχη tank,φοριεται χωρις πολλα πολλα απο παραλια μεχρι δεξιωση στο μεγαρο,μεταπωληση,.....να συνεχισω;Μπορει να υπαρχουν ομορφοτερα,πιο μοντερνα,πιο τεχνολογικα,πιο καλα σε κατι συγκεκριμενο,καλυτερα ομως στον τελικο λογαριασμο,οχι.

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #435 στις: Απρίλιος 02, 2007, 06:18:25 μμ »
Παράθεση από: "eisenberg"
Νομίζω ότι απάντησα , δεν είμαι εχθρικός, ειμαι επιφυλακτικός γύρω από το όνομα που έχει φτιάξει η Rolex, έχω τις ενστάσεις μου σε ότι αφορά την σχέση προιόντος-τιμής και δεν μπορώ να καταλάβω πού ακριβώς οφείλεται η οικονομική και πελατειακή της γιγάντωση τα τελευταία χρόνια !
Νομιζω οτι η απαντηση ειναι απλη.Δεν υπαρχει στα 4χιλ ευρω,καλυτερο allaround ρολοι απ το Rolex.Ονομα μυθος,ποιοτητα-αντοχη tank,φοριεται χωρις πολλα πολλα απο παραλια μεχρι δεξιωση στο μεγαρο,μεταπωληση,.....να συνεχισω;Μπορει να υπαρχουν ομορφοτερα,πιο μοντερνα,πιο τεχνολογικα,πιο καλα σε κατι συγκεκριμενο,καλυτερα ομως στον τελικο λογαριασμο,οχι.

+1

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #436 στις: Απρίλιος 02, 2007, 06:27:00 μμ »
Παράθεση από: "eisenberg"

Νομίζω ότι τα παραπανω  (όχι η τιμή) ισχύουν και για το Ωmega Seamaster

:partyman:
Πότε ή Ποτέ

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #437 στις: Απρίλιος 02, 2007, 06:35:38 μμ »
το seamaster για τα λεφτα του ειναι best

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #438 στις: Απρίλιος 02, 2007, 06:40:53 μμ »
Akριβως Stardrive.Το ιδιο πραγμα,σε αλλη τιμολογιακη κλιμακα.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #439 στις: Απρίλιος 03, 2007, 12:54:51 πμ »
http://www.rolex.com/en/index.jsp#/en/xml/index
τμημα της νεας στεφανης του gmt 2 λογικα