gson συνφωνω σε αυτο . ολοι μια παρεα ειμαστε

trevolet καταρχην μιλουσαμε για την omega oxi gia longines!
αυτο το link
http://www.farfo.com/menswatches/Page2/omega-seamaster-vintage-chronograph-watch-321.html γιατι το εβαλες..? δεν καταλαβα..?
δεν λεει κατι...
H omega τωρα εβαλε στην co-axial free sprung spiral αλλα το flat σπιράλ ενώ οι ρόλεξ μόνο Breguet και πλέον Parachrome Blu.Η ρολεξ
free sprung spiral χρησιμοποιεί από την ύδριση της! τωρα τι καθομαι κ συγκρινω τεσπα..
για την Porsche ηξερα οτι θα το ελεγες αυτο αλλα δεν λεει κατι.. λεμε τα παλια μοντελα της με τωρα δλδ 911 κ boxster.εννοειτε πως θα βγαλει suv γιατι πλεον υπαρχουν suv κτλ κ επειδη στοχευει στο χρημα κ στις πωλησεις.. ισως δεν επρεπε να πω για την porsche!
οσο αναφορα αυτα που λες για την νασα... κ τι εγινε? δεν καταλαβα?
η αυτο που λες για τους ολυμπιακους αγωνες παλι δεν καταλαβα.. τι εγινε?
απο εκει φαινεται η ιστορια μιας εταιριας που κατασκευαζει ρολογια?
το θεμα ειναι ποιος εχει τον καλυτερο χρονογραφο στον κοσμο?
σε λιγο θα μου πεις σαν ιστορια της ωμεγα κ το οτι ειναι τωρα στο
james bond...
παλια η ωμεγα ειχε να δειξει κατι τωρα ειναι φουμαρα.. απλα προσπαθει με διαφορα τεχνασματα να κρατησει το παλιο της ονομα χαριν του κερδους!
για το ποιες ειναι οι διαφορετικες μηχανες που χρησιμοποιει σημερα τι εννοεις? συνεχεια τις εξελισει κ παντα ψαχνει κατι καλυτερο για να βαλει. δεν καταλαβαινω.. δλδ αν τις εβγαζε σε κοκκινο χρωμα κ σε σχημα τετραγωνου θα ηταν διαφορετικη μηχανη?
οσο για τα αλλα που λες σου εχω πει βγαζει ρολογια για καθημερινη χρηση.. για αλλες χρησης ειναι τα πατεκ οποτε γιατι να μπει στον κοπο η ρολεξ?
τελος κ εγω καταλαβα οτι δεν θα συμφωνησουμε ποτε.. απλα ειναι καλο να βλεπεις κ να κρινεις αν εχω δικιο η οχι κ να μην εχεις παροπιδες. πραγματικα δεν ειμαι κανενα κολλημενος κτλ απλα εψαξα , εμαθα κ μετα καταλαβα.. κ εγω παλια ελεγα ωραια τα ομεγα κτλ.. ναι ωραια ειναι δεν λεω οχι αλλα ως ενα επιπεδο..
peace xa xa