Αποστολέας Θέμα: louis erard  (Αναγνώστηκε 13254 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος greedy

• 34mm case
    • Προφίλ
louis erard
« στις: Δεκέμβριος 23, 2007, 03:35:31 μμ »
Καλησπερα παιδια, διαβαζω στο ORO για τα louis erard.Ομορφα ρολογια  τουλαχιστον οπτικα και με καλες μηχανες .Αλλα γενικοτερα γνωριζει καποιος καποια περισσοτερα για αυτην την εταιρια και τα ρολογια της? Αξιζουν και σε ποιο badget  κυμαινονται?

Αποσυνδεδεμένος greedy

• 34mm case
    • Προφίλ
louis erard
« Απάντηση #1 στις: Δεκέμβριος 23, 2007, 03:36:58 μμ »
Βρηκα αυτο που ειναι πολυ ομορφο ρολοι .

Αποσυνδεδεμένος adam

• 34mm case
    • Προφίλ
louis erard
« Απάντηση #2 στις: Δεκέμβριος 23, 2007, 07:16:10 μμ »
Φιλε το ρολοι ειναι παρα πολυ ομορφο...αν δεν κανω λαθος πρεπει να παιζει γυρω στα 1000¤ χονδρικα...πολυ καλες τιμες νομιζω...
το συγκεκριμενο ειναι 44αρι...

Αποσυνδεδεμένος greedy

• 34mm case
    • Προφίλ
louis erard
« Απάντηση #3 στις: Δεκέμβριος 24, 2007, 11:11:24 πμ »
ε\Ετσι ειναι . Νομιζω οτι παιζει  γυρω στα 1600 .Απλα δεν ειχα ακουσει παλι για αυτη την εταιρια .

Αποσυνδεδεμένος adam

• 34mm case
    • Προφίλ
louis erard
« Απάντηση #4 στις: Δεκέμβριος 24, 2007, 03:16:39 μμ »
δεν γνωριζω πολλα για την ιστορια της, αλλα ακουστα την εχω... με λιγη αναζητηση που εκανα, καποια αρθρα λεγαν οτι κραταει καλη ποιοτητα και πολυ καλες τιμες...το συγκεκριμενο πρεπει οπως ειπες να παιζει στο 1500-1600¤ που σημαινει κανα 1100-1200αρι με την εκπτωση χαλαρα...
τα εχετε δει σε καμια βιτρινα?

Αποσυνδεδεμένος mikmal

• Just Registered
    • Προφίλ
louis erard
« Απάντηση #5 στις: Ιανουάριος 04, 2008, 11:12:56 μμ »
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΣΤΟ FORUM ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ.... ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ 4ο ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΡΟΛΟΙ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΗΣ ΕΞΗΣ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΜΕΝ 24 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΚΑΣ LOUIS ERARD. META ΑΠΟ ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΟ GOOGLE ΔΕ ΒΡΗΚΑ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΜΑΡΚΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ... ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ??
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Αποσυνδεδεμένος cool

• 34mm case
    • Προφίλ
louis erard
« Απάντηση #6 στις: Ιανουάριος 05, 2008, 02:11:21 μμ »
Καλημέρα και από εμένα και εύχομαι καλή χρονιά σε όλους! Είμαι κάτοχος ενός ρολογιού της συγκεκριμένης μάρκας εδώ και σχεδόν 2,5 χρόνια. Το μοντέλο είναι το Heritage Cadran Paris Chronograph με κάσα 40,5 mm κλπ. Η αλήθεια είναι πως τα συγκεκριμένα ρολόγια έχουν πολύ καλή σχέση ποιότητας-τιμής και η εταιρία κατετάγη πρώτη από τους ευρωπαίους αναγνώστες ξένου περιοδικού, για το 2005. Η επίσημη τιμή του ήταν τότε 1.143 ευρώ, αλλά σε πληρωμή τοις μετρητοίς κάνουν έκπτωση 15% περίπου. Έτσι πλήρωσα γύρω στα 970, αν θυμάμαι καλά. Το μόνο αρνητικό είναι πως το ρολόι, αν και έχει αυτόματο μηχανικό μηχανισμό ΕΤΑ 7750, πάει μπροστά γύρω στα 3'' την ημέρα. Όταν το ανέφερα στο κατάστημα όπου το αγόρασα, μου είπε να το πάω να σφίξει λίγο τα γρανάζια, αλλά τελικά δεν το πήγα ποτέ, καθότι η εμπειρία μου λέει πως δεν υπάρχει μηχανικό ρολόι που να είναι απόλυτα ακριβές. Έχω κι ένα Chopard GT XL με πιστοποίηση COSC, το οποίο χάνει γύρω στο 1''-2'' την ημέρα, πράγμα που θεωρείται λογικό και το αναφέρει και το πιστοποιητικό. -3'' έως +6'' θεωρείται φυσιολογική απόκλιση από το απόλυτο. ¶λλο παράπονο δεν έχω από το Louis Erard. Αντιπρόσωπος είναι ο Ασουρματζιάν και Σια, αλλά την αποκλειστική διάθεση των ρολογιών έχει ένας μόνο έμπορος που βρίσκεται κοντά στην Πλ. Κάνιγγος, μέσα σε μιά στοά. Είναι η στοά κοντά στην οδό Πατησίων και στην κάτω πλευρά της Πλ. Κάνιγγος, που έχει φτηνές ηλεκτρικές συσκευές και γλυκά (καραμέλες κλπ). Η μία της πλευρά βγάζει σε ένα πεζόδρομο που καταλήγει στην Πατησίων και είναι η τελευταία κάθετος πριν από την οδό Ελ. Βενιζέλου (πανεπιστημίου). Κατεβαίνοντας λοιπόν την Ελ. Βενιζέλου, στρίψε δεξιά στην Πατησίων (εκεί που στρίβουν τα τρόλλευ στο λεωφορειόδρομο) και νομίζω πως το πρώτο ή το δεύτερο στενό στα δεξιά σου είναι ο πεζόδρομος που σου λέω. Ανέβα και μετά από 30-40 m θα δεις το μαγαζί στο αριστερό σου χέρι. Είναι γωνιακό με τη στοά που καταλήγει στην Πλ. Κάνιγγος.

Αποσυνδεδεμένος adam

• 34mm case
    • Προφίλ
louis erard
« Απάντηση #7 στις: Ιανουάριος 05, 2008, 06:31:42 μμ »
προφανώς εννοεις την στοα Φέξη...δεν νομιζω να μην την ξερει κανεις, ειναι πασιγνωστη για ρολογια και ηλεκτρικα ειδη... απο εκει εχω παρει ενα hamilton σε πολυ καλη τιμη και γενικα σηκωνουν καλο παζαρι... γενικα η στοα φεξη ειναι καλη επιλογη για ερευνα αγορας...

Αποσυνδεδεμένος StefMac

• On the balance wheel
    • Προφίλ
louis erard
« Απάντηση #8 στις: Ιανουάριος 05, 2008, 06:49:46 μμ »
Κατά την γνώμη μου πάντα το +3 είναι πολύ καλό, το +2 είναι εξαιρετικό ...
Η επίσημη απόκλιση για μηχανισμούς COSC από όσα θυμάμαι είναι -4 +6 ημερησίως ...!

Φιλικά Στέφανος.
_Jaeger Le Coultre_
The first Manufacture
 in Valle'e de Joux.

Αποσυνδεδεμένος cool

• 34mm case
    • Προφίλ
louis erard
« Απάντηση #9 στις: Ιανουάριος 09, 2008, 06:47:24 μμ »
Παράθεση από: "StefMac"
Η επίσημη απόκλιση για μηχανισμούς COSC από όσα θυμάμαι είναι -4 +6 ημερησίως ...!

Φιλικά Στέφανος.

Όπως ακριβώς τα λες είναι, Στέφανε! Εδώ και 2,5 χρόνια το Louis Erard είναι στο +3'' ημερησίως και το GT XL της Chopard στο -1''. Να σημειώσω επίσης πως έχει λουράκι με αναδιπλούμενη μπούκλα και, αν και δεν το περίμενα, αντιθέτως συγκεντρώνει κατά καιρούς πολύ θετικά σχόλια από όσους το βλέπουν, ενώ όλοι νομίζουν πως κοστίζει 3πλάσια τουλάχιστον χρήματα. Όταν τους λέω την πραγματική τιμή, ψάχνουν τις... τσέπες τους για να πεταχτούν ως το κατάστημα. :tonqe:  Το μόνο αρνητικό είναι πως έχει δερμάτινο λουράκι και αντενδείκνυται για χρήση το καλοκαίρι, όπου η εφίδρωση είναι πιο έντονη, με αποτέλεσμα τη δυσοσμία μετά από 1-2 χρόνια. Να επισημάνω επίσης, πως η συσκευασία τους ήταν πράγματι... βασιλική. Ποσωπικά, προτείνω ανεπιφύλακτα τη συγκεκριμένη μάρκα. =D>

Αποσυνδεδεμένος stardrive

• 50mm case
  • The clock is ticking!!!
    • Προφίλ
louis erard
« Απάντηση #10 στις: Ιανουάριος 09, 2008, 07:19:04 μμ »
Το Louis Erard είναι όντως ποιοτικό από κοντά, (το έχω φορέσει) δεχόμενος και την  εμπειρία του cool, τότε μπράβο τους.

Εδώ η επίσημη συλλογή
Πότε ή Ποτέ

Λιγότερες λέξεις οδηγούν σε λιγότερες σκέψεις  «Δος μοι πα στώ και ταν γαν κινήσω»

Αποσυνδεδεμένος StefMac

• On the balance wheel
    • Προφίλ
louis erard
« Απάντηση #11 στις: Ιανουάριος 09, 2008, 11:17:03 μμ »
Παράθεση από: "cool"
Παράθεση από: "StefMac"

Φιλικά Στέφανος.
...

... Το μόνο αρνητικό είναι πως έχει δερμάτινο λουράκι και αντενδείκνυται για χρήση το καλοκαίρι, όπου η εφίδρωση είναι πιο έντονη, με αποτέλεσμα τη δυσοσμία μετά από 1-2 χρόνια. ...
 =D>

Φίλε cool, για το λουράκι μην σε ανησυχεί, υπάρχει λουράκι δερμάτινο,
τύπου croco που είναι και αδιάβροχο, και χειροποίητο, και με τις λευκές ραφές στα πλάγια.
Αν θυμάμαι καλά είναι της HADLEY-ROMA εδώ ...  #-o

Φιλικά Στέφανος.
_Jaeger Le Coultre_
The first Manufacture
 in Valle'e de Joux.

Αποσυνδεδεμένος cool

• 34mm case
    • Προφίλ
louis erard
« Απάντηση #12 στις: Ιανουάριος 10, 2008, 04:14:12 μμ »
Ευχαριστώ πολύ. Διάφορες εταιρείες βγάζουν, όπως και η Hirsch. Απλά το δερμάτινο κάποια στιγμή θέλει αλλαγή και όλοι ξέρουμε πως απόλυτα αδιάβροχο δεν υπάρχει, από τη στιγμή που το αλάτι του ιδρώτα, αργά αλλά σταθερά το τρώει. Αυτό είναι το λιγότερο όμως. Αντιθέτως, αλλάζεις χρώμα στο λουράκι και αμέσως είναι σα να αγόρασες νέο ρολόι, πράγμα που στα ρολόγια με μπρασελέ δεν είναι εύκολο γιατί το μπρασελέ φαίνεται να λειτουργεί σα συνέχεια της κάσας, ενώ το λουράκι αναδεικνύεται περισσότερο από μόνο του.

Αποσυνδεδεμένος MK4

• 38mm case
    • Προφίλ
Απ: louis erard
« Απάντηση #13 στις: Φεβρουάριος 22, 2008, 06:12:31 πμ »
Τα τσεκάρισα και εγω.Πολυ ωραία ρολόγια.Εμενα μου αρεσε αυτο εδω

http://www.montres-louiserard.ch/collection.php?categorie=2&modele=24&type=2#

το οποίο απο οσο ειδα εχει τιμη λιανικής 1330 Ε.

Σε αυτη τη κατηγορία τιμής (και αν θυμαμαι καλα και μηχανισμών) εχω επισης τσεκαρει τα LORENZ και HAMILTON, ολα σε chrono εκδοση.Αυτο εδω ομως ειναι το πιο ομορφο απο ολα πιστευω.
"Καποτε οι 300 πεθαναν για την Ελλαδα.Τωρα η Ελλαδα πεθαίνει για τους 300.... "

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Φεβρουάριος 22, 2008, 01:39:34 μμ »

Όμορφο αλλά αν χρησιμοποιείς το χρονογράφο θα σε δυσκολεύσουν οι ασημένιοι δείκτες.

Φιλικά
Δημήτρης

Αποσυνδεδεμένος john1987

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Αύγουστος 24, 2011, 12:16:33 πμ »
Παιδια ποσο πανεμορφο ειναι αυτο το μοντελο?

http://en.montres-louiserard.ch/show_watch.php?id_montre=296

Ποσο κανουν αραγε αυτα?

alexis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #16 στις: Ιανουάριος 29, 2012, 03:19:36 μμ »
αυτο εδω μηπως ειναι πολυ φθηνο για να ειναι καλο ??

http://www.oroloi.gr/product_info.php?products_id=18049

Αποσυνδεδεμένος ''Viglatoras''

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Ιανουάριος 29, 2012, 04:43:26 μμ »
Όντως πολύ καλή η τιμή και λογική θα έλεγα. Μη ξεχνάμε πως η εν λόγω εταιρία, είναι από τις λεγόμενες ''μεσαίες'' κι επειδή δεν έχει το κύρος άλλων ''μεσαίων'' εταιριών, λογικά κυμαίνεται σε value for money τιμές. Οι μηχανή τους είναι ΕΤΑ, γνωστές για την αξιοπιστία τους και αυτό δεν πρέπει να σε φοβίζει.
Το μηχανικό ρολόι, είναι η πιο μικρή, η μακροβιότερη και η πιο προσωπική μηχανή που μπορεί να φέρει ένας άνθρωπος επάνω του. Μοιάζει σαν ένα μικρό ''εργοστάσιο'' επάνω στον καρπό και όσο πιο πολύπλοκος είναι ο μηχανισμός του, τόσο η αίσθηση αυτή γίνεται εντονότερη!

Αποσυνδεδεμένος lef1706

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Ιανουάριος 29, 2012, 06:23:24 μμ »
Πολύ ωραία ρολόγια τα Luis Erard. Και γενικά και εγώ πιστέυω ότι έχουν καλή σχέση τιμής-ποιότητας. Εμένα μου αρέσει πολύ αυτό το ρολόι:
http://www.oroloi.gr/product_info.php?products_id=18051
Bέβαια είναι αδιάβροχο μόνο για να πλύνεις τα χέρια σου και τίποτα παραπάνω!

Αποσυνδεδεμένος Watch-Collector

• Reviews/Super Moderator
  • Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Σεπτέμβριος 19, 2016, 10:51:56 μμ »
Louis Erard ''Heritage'' (aka: Bauhaus), στα 41 χιλιοστά με ETA 2836

Διαχρονικό, dressy και απέριττα όμορφο !!
Eνας Ελλην σοφος, ειπε καποτε:

«Η Δημοκρατια μας αυτοκαταστρεφεται διοτι κατεχρασθη το δικαιωμα της ελευθεριας και της ισοτητας, διοτι εμαθε τους πολιτες να θεωρουν την αυθαδεια ως δικαιωμα, την παρανομια ως ελευθερια, την αναιδεια του λογου ως ισοτητα και την αναρχια ως ευδαιμονια».