Καλημέρα και από εμένα και εύχομαι καλή χρονιά σε όλους! Είμαι κάτοχος ενός ρολογιού της συγκεκριμένης μάρκας εδώ και σχεδόν 2,5 χρόνια. Το μοντέλο είναι το Heritage Cadran Paris Chronograph με κάσα 40,5 mm κλπ. Η αλήθεια είναι πως τα συγκεκριμένα ρολόγια έχουν πολύ καλή σχέση ποιότητας-τιμής και η εταιρία κατετάγη πρώτη από τους ευρωπαίους αναγνώστες ξένου περιοδικού, για το 2005. Η επίσημη τιμή του ήταν τότε 1.143 ευρώ, αλλά σε πληρωμή τοις μετρητοίς κάνουν έκπτωση 15% περίπου. Έτσι πλήρωσα γύρω στα 970, αν θυμάμαι καλά. Το μόνο αρνητικό είναι πως το ρολόι, αν και έχει αυτόματο μηχανικό μηχανισμό ΕΤΑ 7750, πάει μπροστά γύρω στα 3'' την ημέρα. Όταν το ανέφερα στο κατάστημα όπου το αγόρασα, μου είπε να το πάω να σφίξει λίγο τα γρανάζια, αλλά τελικά δεν το πήγα ποτέ, καθότι η εμπειρία μου λέει πως δεν υπάρχει μηχανικό ρολόι που να είναι απόλυτα ακριβές. Έχω κι ένα Chopard GT XL με πιστοποίηση COSC, το οποίο χάνει γύρω στο 1''-2'' την ημέρα, πράγμα που θεωρείται λογικό και το αναφέρει και το πιστοποιητικό. -3'' έως +6'' θεωρείται φυσιολογική απόκλιση από το απόλυτο. ¶λλο παράπονο δεν έχω από το Louis Erard. Αντιπρόσωπος είναι ο Ασουρματζιάν και Σια, αλλά την αποκλειστική διάθεση των ρολογιών έχει ένας μόνο έμπορος που βρίσκεται κοντά στην Πλ. Κάνιγγος, μέσα σε μιά στοά. Είναι η στοά κοντά στην οδό Πατησίων και στην κάτω πλευρά της Πλ. Κάνιγγος, που έχει φτηνές ηλεκτρικές συσκευές και γλυκά (καραμέλες κλπ). Η μία της πλευρά βγάζει σε ένα πεζόδρομο που καταλήγει στην Πατησίων και είναι η τελευταία κάθετος πριν από την οδό Ελ. Βενιζέλου (πανεπιστημίου). Κατεβαίνοντας λοιπόν την Ελ. Βενιζέλου, στρίψε δεξιά στην Πατησίων (εκεί που στρίβουν τα τρόλλευ στο λεωφορειόδρομο) και νομίζω πως το πρώτο ή το δεύτερο στενό στα δεξιά σου είναι ο πεζόδρομος που σου λέω. Ανέβα και μετά από 30-40 m θα δεις το μαγαζί στο αριστερό σου χέρι. Είναι γωνιακό με τη στοά που καταλήγει στην Πλ. Κάνιγγος.