Αποστολέας Θέμα: ΕΛΛΗΝΕΣ Αντιπρόσωποι Ωρολογίων  (Αναγνώστηκε 112880 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος alexisvas

• 44mm case
  • τα δευτερόλεπτα βαριά στους λεπτοδείκτες
    • Προφίλ
Απ: Η Αισχροκερδια των Ελληνων Αντιπροσωπων Ωρολογιων
« Απάντηση #240 στις: Φεβρουάριος 05, 2009, 04:43:34 μμ »
εαν εσυ εχεις καποια αλλη ιδεα περι τιμολογησης περα απ αυτες που διδασκονται απο τους λεγομενους γκουρου του μαρκετινγκ,θα σου ειμασταν αιωνια υποχρεοι να μας την διδαξεις.

Δεν πιστευω να διαφωνεις οτι καποιοι τετοιοι γκουρου εχουν οδηγησει την παγκοσμια οικονομια σε αυτη την κριση ?! Δεν πιστευω να διαφωνεις οτι αυτοι οι γκουρου εχουν κανει εγκληματα εις βαρος σου και εις βαρος μου ?!
Πω πω αδερφακι μου,εισαι φουλ αντι-Ω εεε?  :o

Παράθεση από: Jeremy Clarkson
Το μονο πραγμα που ειναι χειροτερο απο ενα ψευτικο Rolex ειναι ενα αληθινο!

Αποσυνδεδεμένος Darth

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: ΕΛΛΗΝΕΣ Αντιπρόσωποι Ωρολογίων
« Απάντηση #241 στις: Φεβρουάριος 05, 2009, 05:23:07 μμ »
εγω θελω να ζητησω συγγνωμη
που εβαλα το ποστ με τις διαφορες τιμων για το seiko ignition.
αισθανομαι οτι κατα καποιο τροπο
λογω αυτου ξεκινησε η τοσο μεγαλη αντιπαραθεση.
 :-\

Αποσυνδεδεμένος jerry

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #242 στις: Φεβρουάριος 05, 2009, 08:15:06 μμ »
Ας μου επιτραπεί να καταθέσω κι εγώ την ταπεινή μου άποψη: η ύπαρξη του Διαδικτύου αναμφισβήτητα έχει προσφέρει μεγάλη υπηρεσία στην ελεύθερη και εύκολη πρόσβαση στην πληροφορία και στη γνώση, ας μην παραβλέπουμε όμως ότι συμβάλλει και στην παραπληροφόρηση. Για εμάς όλους που λατρεύουμε την ωρολογοποιία, έχει ανοίξει ένα παράθυρο για να μαθαίνουμε και να ενημερωνόμαστε. Όσον αφορά την τιμολόγηση των αντικειμένων του πόθου μας, ο κάθε κατασκευαστής ακολουθεί τη δική του τιμολογιακή πολιτική, η οποία, αν ο κατασκευαστής θέλει να είναι σωστός απέναντι στους dealers του παγκοσμίως, είναι κοινή για όλους (με μικρές διαφορές ή επιπλέον παροχές-εκπτώσεις ή καλύτερους όρους αποπληρωμής π.χ. σε μεγάλους αγοραστές). Από το σημείο αυτό και ύστερα, ο κάθε πωλητής μπορεί ελεύθερα να καθορίσει το δικό του περιθώριο κέρδους, το οποίο εξαρτάται από δεκάδες παράγοντες, οι οποίοι θα ήταν περιττό να αναλυθούν διεξοδικά εδώ. Ενημερωνόμενοι λοιπόν μέσω του Διαδικτύου (και προσπαθώντας πάντα να συγκρίνουμε ακριβώς ίδιο πακέτο προϊόντος-εξυπηρέτησης-τεχνικής υποστήριξης), μπορούμε να αποφασίσουμε, ως ώριμοι καταναλωτές, ποιό είναι το συμφερότερο προϊόν για το πορτοφόλι μας. Δεν μας υποχρεώνει κανένας να αγοράσουμε, μην ξεχνάμε ότι το ρολόι είναι ένα είδος "πολυτελείας" και όχι ένα βασικό βιοτικό προϊόν.
Όπως μπορώ να αποδεχθώ ότι υπάρχουν ορισμένοι έμποροι οι οποίοι εκμεταλλεύονται την άγνοια του καταναλωτικού κοινού και έχουν υπερβολικά υψηλό περιθώριο κέρδους, παρομοίως αποδέχομαι ότι υπάρχουν και πολλοί (ίσως είναι και η πλειονότητα) καλοί και τίμιοι επαγγελματίες, που σέβονται τον πελάτη τους, αλλά και τους εργαζόμενους στην επιχείρησή τους και πρέπει να έχουν μια υγιή οικονομική κατάσταση. Δεν δέχομαι χαρακτηρισμούς συλλήβδην ως απατεώνων όλων των εμπόρων, όπως επίσης θλίβομαι παρακολουθώντας εμπαθείς αντιπαραθέσεις και προσβολές σε αυτό το φόρουμ, όπου όλοι συμμετέχουμε με κοινό παρονομαστή την αγάπη μας για την ωρολογοποιία (υψηλή, μέση ή χαμηλή πιστεύω ότι δεν έχει σημασία).
Δεν φρονώ ότι είναι σκόπιμο να κλειδωθεί το θέμα, θα παρακαλούσα όμως να πέσουν οι τόνοι, να υπάρχουν λογικά επιχειρήματα χωρίς εντάσεις και να μην επικρατεί δογματισμός.
Σας ευχαριστώ.

Αποσυνδεδεμένος ACIDBLACK

• 50mm case
  • δεν ελπιζω τιποταδεν φοβαμαι τιποταΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #243 στις: Φεβρουάριος 05, 2009, 10:58:32 μμ »
για να μην χρειαζεται να απολογουμαι και νιωθοντας οτι δεν εβρισα κανεναν

ο ιδιος VIVOW ειπε οτι ζωντοβολο αποκαλει ενα παιδακι που πεφτει απο την κουνια και λει ''σελω κι αλο"
ειναι λογικο και αυτονοητο οτι εφοσον το λεει ο ιδιος, αποκαλει ετσι και το κοντινοτερο του παιδι στο οικογενειακο του περιβαλλον!
ο ιδιος επισης δηλωσε οτι στελνει φιλους και γνωστους με συμβουλες για τα ρολογια που θα κανουν δωρο στον γαμπρο και τον κουμπαρο
και επειδη δεν γνωριζει απο sinn doxa ,marathon ,steinhart,dievas,poljiot ktl αλλα μονο απο ΥΩ ειναι λογικο ποιες ειναι οι προτασεις
του, και φυσικα ενημερωνει τους συμβουλευομενους σχετικα με τις τιμες αφου εχει μιλησει με τον εμπορο ,ειναι λογικο
γιατι ακολουθα το στερεοτυπο τυπο σκεψης που κανουμε και μεις οταν ο κουμπαρος μιλα με τον φιλο απο το στρατο για τα καινουργια μας λαστιχα αυτοκινητου.χαρακτηρισε τον ευατο του μιζαδορο απο μονος του!!!!!!εγω εκανα λογω για τις συμβουλεςπου δινει!
vivow εισαι αυτος που εισαι ενας αρθρογραφος για ρολογια πολυτελειας με πελετειακες σχεσεις με αντοπρωσωπους και οικους ΥΩ
Ειμαστε αυτο που ειμαστε, ανθρωποι με χομπυ ,το πως το ασκουμε μαλλον σε ενοχλει ......χανουν οι πελατες σου λεφτα
και μαζι με αυτους χανεις και εσυ !
αποδειξες μονος σου τις πελατειακες σχεσεις που εχεις με χονδρεμπορους και αντιπρωσωπους κατι πολυ λογικο μιας και διοργανωνειςεκθεσεις Υω,και εκδιδεις περιοδικο για ρολογια  μπραβο σου γουστο σου και καπελο σου !
δεν σου πεφτει κανενας λογος για το τι κανει οποποισδηποτε απο εμας εδω πως αγοραζει απο που ποσο και γιατι !
πως βγαζουμε τα λεφτα μας και που τα ξοδευουμε ,εγω δεν σε ρωτησα μαζι με τα δελτια τυπου αν σου στελνουν κατι οι εταιριες η οχι,δεν με ενδιαφερει
Με ενδιαφερει ομως οτι ενας αρθρογραφος Υω (δημοσιογραφος δεν εισαι, για καπιταλιστικα αγαθα γραφεις ουτε για την Γαζα ουτε για τους συνταξιουχους κοπτεσαι) υπερασπιζεται τους εντοποιους εμπορους που αποδεδειγμενα κερδοσκοπουν την αγορα καταπατοντας αγορονομικες διαταξεις που ειναι ευαγγελιο για αλλες εταιριες(μια απο αυτες και η δικη μου).
δεν θα σου πω απο που σκοπευω να αγορασω το ρολοι με την διαφορα των500 ευρω
γιατι ξερω πολυ καλα τι θα κανεις .......μην νομιζεις οτι δεν ξερω τι εκανες σε συμφορουμιτη εδω μεσα!
στο σταρτο το λεγαμε ρουφιανια στο σχολειο οτι μαρτυρησες στο δασκαλο ,στον κοσμο σου πως το λενε ?
θα σου αποδειξω ομως οτι δεν αξιζεις να συμμετεχεις σε αυτο το φορουμ μιας και ζεις σε εναν αλλο κοσμο γερασμενο και σαθρο
να κανετε καλη παρεα σε αυτον τον κοσμο που μας παρουσιασες γλαφυροτατα εσυ και οι πελατες σου μονο εκει εχετε αξια!
οτοιδηποτε σου ειπα ηταν βασιζομενο αποκλειστικα και μονο στα γραφομενα σου και στην απλη λογικη!
Σου ευχομαι καλη επιτυχια για το περιοδικο σου και καλη επιτυχια στις επομενες εκθεσεις σου!!!
ελπιζω οι πελατες που αγοραζουν τις θεσεις στις εκθεσεις να πουλησουν αρκετα ρολογια στους φιλους που εχεις καλεσει και να μαζεψεις αρκετα χρηματα απο προσκλησεις των 20 ευρω και να μεινεις ευχαριστημενος γενικα απο τα επιτευγματα σου και τις εισπραξεις σου!

Τα ρολογια ειναι σαν τις μπιλιες του ΑIRSOFT πανε και ερχονται ...

Αποσυνδεδεμένος lambros

• 46mm case
  • Chronometrophilia
    • Προφίλ
« Απάντηση #244 στις: Φεβρουάριος 05, 2009, 11:11:16 μμ »
E....Αμάν πια! Φτάνει.
Είναι πλέον πολύ κουραστικό και εγώ δεν θέλω ούτε να το βλέπω στα "μη αναγνωσμένα"
Τι να πώ..... Ντρέπομαι ???

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #245 στις: Φεβρουάριος 05, 2009, 11:26:59 μμ »
ΝΤρεπεσαι γιατι ?Γιατι συνφορουμιτης εξαπατηθηκε?παραπλανηθηκε  απο καταστημα και αντι να τον υποστηριξουμε
ακουμε καποιον που εχει σχεσεις χρηματος με την αγορα ?
αν σε πιανανε εσενα κωτσο πως θα αντιδρουσες ?
Οτι βρεθηκε ανθρωπος που ενω το φορουμ εχει ζωη 3 χρονια ,θελησε να το καπηλευσει με τα πρωτα του ποστ?
Εκτος αν εισαι και απο αυτους που δεν ζητανε εκπτωση λογω τακτ!
Ντρεπεσαι οτι βρεθηκα  εγω να βγω κοντρα σε καποιον που εχει πελατεικες σχεσεις με την αγορα !
Το ξερεις οτι υπαρχουν εμποροι εδω μεσα που ασχολουνται με τον χωρο και ειναι κυριοι?
Το ξερεις οτι κερδοσκοπουν οι εμποροι και εσυ συνεχιζεις και τους υποστηριζεις ,εκτος αν δεν σεβεσαι τον κοπο σου
αυτο ειναι αλλο θεμα και δεν με ενδιαφερει ,κωτσο εμενα δεν με επιασε κανεις αν γουσταρεις εσυ να σε πιανουν θεμα σου!
Την επομενη φορα που θα αγορασεις ρολοι ΛΑΜΠΡΟ να πληρωσεις τιμη καταλογου!

Αποσυνδεδεμένος StefMac

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #246 στις: Φεβρουάριος 05, 2009, 11:40:38 μμ »
ΝΤρεπεσαι γιατι ?Γιατι συνφορουμιτης εξαπατηθηκε?παραπλανηθηκε  απο καταστημα και αντι να τον υποστηριξουμε
Οτι βρεθηκε ανθρωπος που ενω το φορουμ εχει ζωη 3 χρονια ,θελησε να το καπηλευσει με τα πρωτα του ποστ?
Ντρεπεσαι οτι βρεθηκα  εγω να βγω κοντρα σε καποιον που εχει πελατεικες σχεσεις με την αγορα !
Το ξερεις οτι υπαρχουν εμποροι εδω μεσα που ασχολουνται με τον χωρο και ειναι κυριοι?
Το ξερεις οτι κερδοσκοπουν οι εμποροι και εσυ συνεχιζεις και τους υποστηριζεις ,εκτος αν δεν σεβεσαι τον κοπο σου
αυτο ειναι αλλο θεμα και δεν με ενδιαφερει ,κωτσο εμενα δεν με επιασε κανεις αν γουσταρεις εσυ να σε πιανουν θεμα σου!

Ιδομενέα εσύ είσαι ο ξύπνιος και όλοι οι άλλοι τι ?!?
Διακρίνω μια εμπάθεια στο να ξοδέψεις λεφτά για κάτι που αξίζει ...
Εκτός και το μόνο που αξίζει για σένα είναι ένα SEIKO ...
Και ότι δεν είναι SEIKO και έχει πάνω από 500 ευρώ δεν αξίζει και όσοι τα αγοράζουν είναι μάγκες,
οι υπόλοιποι ???
Και κάποιοι σαν και εμένα που μαζεύω κάθε 10-20 χρόνια για να πάρουν ένα ρολόι από αυτά που τα θεωρείς σαν τι ...?
Καλογυαλισμένα στολίδια ?!?

_Jaeger Le Coultre_
The first Manufacture
 in Valle'e de Joux.

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #247 στις: Φεβρουάριος 05, 2009, 11:56:11 μμ »
Μεσημέρι. Ντάλα. Τα πάντα έχουν πυροκοκκινίσει από τον πρώην ζωοδότη, νυν ανηλεή, ήλιο. Μόνο δύο σαύρες σέρνονται νευρικά δίπλα στο φράχτη.
Η σκόνη έχει ντύσει με το άχρωμο πέπλο της τα πάντα.

Ξαφνικά, η δίφυλλη πόρτα του σαλούν ανοίγει διάπλατα με έναν κρότο. Την έχει κλωτσήσει ο Ιδομενέας ή αλλιώς, Οξυμέλανας ή, ο Άνθρωπος που δεν έσκυψε το κεφάλι ποτέ. <Εδώ ακούγεται χαμηλόφωνα ένα μέρος από το γνωστό κομμάτι του Ennio Morricone>.
Μασώντας ένα άκαυτο σπίρτο, πλησιάζει βαρύς κι ασήκωτος προς το μπαρ. Οι μπότες του είναι γεμάτες σκόνη και ξεραμένο αίμα. Επικρατεί σιγή. Ανάμικτα συναισθήματα φόβου και θαυμασμού απλώθηκαν στο παλιό σαλούν, για τον ψηλό άντρα πού δεν έσκυψε το κεφάλι ποτέ.  :smt028

- Ένα διπλό και κοίτα μη με κλέψεις για θα σου φάω το λαρύγγι. Άκουσες; ... σκλήρισε στον μπάρμαν, ο οποίος ξεροκατάπιε από φόβο.
Το κατέβασε με τη μία, και σκούπισε το κιτρινισμένο μουστάκι του με το επάνω μέρος της παλάμης. Αυτή η παλάμη είχε πιάσει πολλές φορές το πιστόλι κόντρα στους κερατάδες τους ελβετούς εμπόρους που έγδερναν στην κυριολεξία το λαό.
- Εμ, συγνώμη, κε Οξυμέλανα,... τόλμησε να πει μια φωνή από το βάθος.
Το έχετε καταλάβει ότι τα καουμποϊλίκια είναι λίγο ντεμοντέ;

Μάθετε στο επόμενο επεισόδιο τι απέγινε στο Σαλούν της Χάϊδως εκείνη τη μηραία νύχτα της 29ης Φλεβάρη.

warover

• Επισκέπτης
« Απάντηση #248 στις: Φεβρουάριος 06, 2009, 12:03:24 πμ »
Μεσημέρι. Ντάλα. Τα πάντα έχουν πυροκοκκινίσει από τον πρώην ζωοδότη, νυν ανηλεή, ήλιο. Μόνο δύο σαύρες σέρνονται νευρικά δίπλα στο φράχτη.

Ξαφνικά, η δίφυλλη πόρτα του σαλούν ανοίγει διάπλατα με έναν κρότο. Την έχει κλωτσήσει ο Ιδομενέας ή αλλιώς, Οξυμέλανας ή, ο Άνθρωπος που δεν έσκυψε το κεφάλι ποτέ. <Εδώ ακούγεται χαμηλόφωνα ένα μέρος από το γνωστό κομμάτι του Ennio Morricone>.
Μασώντας ένα άκαυτο σπίρτο, πλησιάζει βαρύς κι ασήκωτος προς το μπαρ. Οι μπότες του είναι γεμάτες σκόνη και ξεραμένο αίμα. Επικρατεί σιγή. Ανάμικτα συναισθήματα φόβου και θαυμασμού απλώθηκαν στο παλιό σαλούν, για τον ψηλό άντρα πού δεν έσκυψε το κεφάλι ποτέ.  :smt028

- Ένα διπλό και κοίτα μη με κλέψεις για θα σου φάω το λαρύγγι. Άκουσες; ... σκλήρισε στον μπάρμαν, ο οποίος ξεροκατάπιε από φόβο.
Το κατέβασε με τη μία, και σκούπισε το κιτρινισμένο μουστάκι του με το επάνω μέρος της παλάμης. Αυτή η παλάμη είχε πιάσει πολλές φορές το πιστόλι κόντρα στους κερατάδες τους ελβετούς εμπόρους που έγδερναν στην κυριολεξία το λαό.

Μάθετε στο επόμενο επεισόδιο τι απέγινε στο Σαλούν της Χάϊδως εκείνη τη μηραία νύχτα της 29ης Φλεβάρη.

:headbash: :jg: :lol:
ΥΓ
αμα ειναι να ποσταρεις ετσι το επωμενο speedy δικο μου 8)

Αποσυνδεδεμένος alexisvas

• 44mm case
  • τα δευτερόλεπτα βαριά στους λεπτοδείκτες
    • Προφίλ
« Απάντηση #249 στις: Φεβρουάριος 06, 2009, 12:04:13 πμ »
Ρε Ιδομενεα
<object codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" type="application/x-shockwave-flash" data="http://www.youtube.com/v/RCXI7Utrf40" width="425px" height="350px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/RCXI7Utrf40" /><param name="wmode" value="transparent" /><param name="allowScriptAccess" value="never" /><param name="pluginspage" value="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></object>

Οσον αφορα εμενα, μια τελευταια απαντηση απο τον VIWOW περιμενω και μετα ας κλειδωθει το τοπικ, παρολο που δεν θελω ΠΟΤΕ να κλειδωνονται θεματα σε φορουμ.
Πω πω αδερφακι μου,εισαι φουλ αντι-Ω εεε?  :o

Παράθεση από: Jeremy Clarkson
Το μονο πραγμα που ειναι χειροτερο απο ενα ψευτικο Rolex ειναι ενα αληθινο!

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #250 στις: Φεβρουάριος 06, 2009, 12:09:46 πμ »
STEF

Να πληρωσω ευχαριστως την σωστη τιμη !και να φυγω απο το καταστημα ευχαριστημενος οτι ξοδεψα σοφα τα λεφτα μου!
και οτι δεν αγορασα ενα ρολοι που κοστιζει 400 με ενα καλο κερδος στον μεταπωλητη ,900 γιατι νομιζουν οτι μπορουν να το πουλησουν τοσο και 750 αμεσως μολις τους πω οτι ειναι ακριβοι!
κανω τοσο μεγαλο λαθος ?
δηλαδη ξερεις οτι κατι εχει τιμη στην π.χ ιταλια 400 ευρω και ο εμπορος  στην ελλαδα μετα απο παζαρια παει στα 750!
350 ευρω για σενα δεν ειναι σεβαστο ποσο?

εργαλεια ειναι τα ρολογια που φοριουνται για καταδυσεις μαζι με το βυθομετρο και την πυξιδα!
στολιδια ειναι τα ρολογια που κανουν βουτιες στην πισινα !
θαυμαζω το θαρρος σου και την υπομονη σου για την αποκτηση και πραγματικη εκτιμηση που δειχνεις στα ρολογια!
αλλα επετρεψε μου  σε παρακαλω να τα βλεπω σαν εργαλεια και οχι στολιδια!
για αυτο ειπα οτι τα εργαλεια συντηρουνται και τα στολιδια γυαλιζονται ......τι να την κανεις την στεγανοποιηση σε ενα ρολοι που τρεμεις να αλλαξει το χρωμα  στο λουρακι λογω νερου?
εχω ξαναπει παλαιοτερα οτι τα ρολογια μου τα γλενταω και τα ευχαριστιεμαι,αλλοι τα φορανε μεσα στο σπιτι για να μην τα γρατζουνισουν!
ο καθενας πρατει οπως θελει με τα αντικειμενα ιδιοκτησιας του!
ena seiko sagarmatha κανει παραπανω απο 500 ευρω ,το ιδιο και το speedy ,και αλλα πολλα που ειναι στην λιστα μου
αρνουμαι ομως να πληρωσω ενα ευρω παραπανω απο οτι αξιζει σε καθε αισχροκερδη που στιλιτευει την αγορα με τον ενα η τον αλλο τροπο!

φιλικοτατα

Iδομενεας

Αποσυνδεδεμένος lambros

• 46mm case
  • Chronometrophilia
    • Προφίλ
« Απάντηση #251 στις: Φεβρουάριος 06, 2009, 12:15:36 πμ »

Είναι πολλά αυτά που θέλω να σου πω, αλλά μάλλον όχι σημερα, ίσως αύριο μιας και ψιλονυστάζω, ίσως και ποτέ γιατί ψιλοβαριέμαι.
Για να εξηγήσω λοιπόν γιατί ντρέπομαι θα σου πω απλά αυτό που είπαν αρκετοί πριν από εμένα, αυτά που γράφεις περιέχουν προσωπικούς και απαράδεκτους κατ'εμέ χαρακτηρισμούς, και ως μέλος του forum δεν με κάνουν να αισθάνομαι καλά.
Τόσο απλά φίλε μου....
Τώρα, την επόμενη φορά που θα αγοράσω ρολόι θα προσπαθήσω να πληρώσω πιο πολύ από τον τιμοκατάλογο, έτσι για να χουμε να λέμε.

Αποσυνδεδεμένος TIGERLIL

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #252 στις: Φεβρουάριος 06, 2009, 12:18:33 πμ »
Επιτρεψτε μου να πω,οτι η ολη διενεξη εχει καποια στοιχεια απο το κλασσικο (πλεον) αριστουργημα του Πωλ Τομας Αντερσσον "Θα χυθει αιμα". Εδω εχουμε να κανουμε με μια κλιμακωση,που νομοτελειακα αν δεν κλειδωθει το θεμα, θα οδηγησει σε ενα grande finale. Παντως, ανεξαρτητως της οποιαδηποτε προσπαθειας χιουμορ,νομιζω οτι και οι δυο βασικοι εμπλεκομενοι σε αυτη την κοντρα,αδικειτε τον εαυτο σας σε αυτη την αντιπαραθεση. Ειστε και οι δυο αξιολογοι και το βασικοτερο,εχετε παθος για κατι κοινο,που το διεκδικειτε ο καθενας με τον δικο του τροπο. Δεν πιστευω,οτι χρειαζεται να επικρατησει καποιος. Ολοι "πιασαμε" τη συλλογιστικη,που διεπει τον λογο σας. Ο καθενας εχει τα δικια του. Προσωπικα, πριν αρχισετε να προσβαλλετε ο ενας τον αλλον,εβρισκα πιο ενδιαφεροντα τα γραφομενα σας (στο συγκεκριμμενο θεμα).

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #253 στις: Φεβρουάριος 06, 2009, 12:22:07 πμ »
οκ το καταλαβα

ο vivow χαθηκε πισω απο βουνα ελβετικης gryere και  λοφους που πεταριζαν μηχανικοι κουκοι

οι υπολοιποι φορουμιστες ενιωσαν βαρια την απωλεια και αρχισαν να σχολιαζουν το καινουργιο συλεκτικο panerai

o οξυμελανας χτυπησε τις μποτες του στο εδαφος ,και πηγε στον γωνιακη ΔΕΗ

για να πληρωσει τον  εναντι λογαριασμο του ρευματος  500 ευρω

ευτηχως που ταχε γιατι ενα εμπορος στο PIGEON CITY,νομισε οτι θα τον επιανε malaka

πανω στο deal για ενα velatura kinetik........

υ.γ αληθινη ιστορια ,καληνυχτα σας!

tibardos

• Επισκέπτης
« Απάντηση #254 στις: Φεβρουάριος 06, 2009, 12:24:48 πμ »

χεχεχεχεχε πραβο μεγαλε μου θυμησες λουις λαμμουρ.+1000

Αποσυνδεδεμένος adastra

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #255 στις: Φεβρουάριος 06, 2009, 12:37:36 πμ »
"Το φορουμ δε θα ειναι ποτε πια το ιδιο μετα απο αυτο το τοπικ"

(50% αστειευομενος και 50% απολυτα σοβαρος, για να δανειστω και μια προταση των αγαπημενων μου Dodheimsgard)

Αποσυνδεδεμένος Petros1

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #256 στις: Φεβρουάριος 06, 2009, 01:00:52 πμ »
Και να σκεφτεί κανείς ότι το θέμα το άνοιξε κάποιος με το nick zonianos,πρίν από ενάμιση χρόνο περιπου, με 2 μόλις ποστ συνολικά,και εξαφανίστηκε....

Που να φανταζόνταν ο άνθρωπος τι δυναμίτη έβαλε στα θεμέλια του forum... ;D

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #257 στις: Φεβρουάριος 06, 2009, 01:12:35 πμ »
Έλειψα λίγες ημέρες Φρανκφούρτη και γύρισε ο κόσμος ανάποδα.

Διαβάζοντας ή μάλλον καλύτερα, ρουφώντας όλες αυτές τις πολύτιμες δημοσιεύσεις έμαθα μερικά σπουδαία πράγματα.

Έμαθα πως όλοι, μα όλοι οι Έλληνες παραγωγοί κρασιού μας έχουν πιάσει Κώτσο, γιατί μόλις ανακάλυψα κάτι κρασιά Χιλής (κάτσε καλά κρασί, βελούδο), 1,54 Ευρώ το μπουκάλι. Έρχεται από την άλλη άκρη του κόσμου και μου κοστίζει όσο ο φελλός του Μπουτ@ροτσ@ντ@λη; Αφήνω τα ξύδια για τους τρέντηδες και τους δήθεν.
Έμαθα επίσης πως αυτό το φόρουμ των 50 ατόμων (άντε και 100 επισκεπτών) θα κλείσει κάτι Μετρόπολις, Πλαίσια και ωρο-something. Τρέμετε κερδοσκόποι!
Διάβασα από επίσημα δάχτυλα (του Γουέλινκτον, θαρρώ) πως αυτό το φόρουμ θα αποτελέσει το Βατερλό κάποιων άλλων. Περιμένω να περάσουν 100 ημέρες.
Επίσης έμαθα πως άμα γράφεις στο φόρουμ επωνύμως πρέπει να έχεις καταθέσει από πριν με ποια ιδιότητά σου γράφεις, δηλ. αν γράφεις ως χομπίστας, ως δημοσιογράφος, ως καταναλωτής, ως τι τελωσπάντων; Πιστοποιητικό φρονημάτων κατέθεσες;
Καθείς ό,τι θυμάται (χαίρεται) μπορεί να το αναρτήσει στο παρόν νήμα. Όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω.
Άμα είσαι εκδότης είσαι και μιζαδόρος και ως εκ τούτου καμία θέση στο ευαγές ίδρυμα "Το κοτέτσι μου".
Μπορείς να αγοράσεις βρακιά από το ίντερνετ. Τα καλύτερα είναι κάποιου Μπέη.

Επιτέλους μου ανοίξατε τα μάτια. Ήμουν τυφλός και είδα.

Είμαι η Δημητρούλα και ...μόλις τελείωσα!

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #258 στις: Φεβρουάριος 06, 2009, 01:30:31 πμ »
σημερα εγινε και δοκιμη σε πυρηνικη κεφαλη αλλα ελπιζω να μην γινει η χρηση τετοιων οπλων ... ;)

Αποσυνδεδεμένος stardrive

• 50mm case
  • The clock is ticking!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #259 στις: Φεβρουάριος 06, 2009, 01:31:56 πμ »

Μασώντας ένα άκαυτο σπίρτο, πλησιάζει βαρύς κι ασήκωτος προς το μπαρ. Οι μπότες του είναι γεμάτες σκόνη και ξεραμένο αίμα. Επικρατεί σιγή. Ανάμικτα συναισθήματα φόβου και θαυμασμού απλώθηκαν στο παλιό σαλούν, για τον ψηλό άντρα πού δεν έσκυψε το κεφάλι ποτέ.  :smt028

ΜΟΝΑΔΙΚΟ._

"Το φορουμ δε θα ειναι ποτε πια το ιδιο μετα απο αυτο το τοπικ"

(50% αστειευομενος και 50% απολυτα σοβαρος, για να δανειστω και μια προταση των αγαπημενων μου Dodheimsgard)

Τροφή για σκέψη......

Έλειψα λίγες ημέρες Φρανκφούρτη και γύρισε ο κόσμος ανάποδα.

Διαβάζοντας ή μάλλον καλύτερα, ρουφώντας όλες αυτές τις πολύτιμες δημοσιεύσεις έμαθα μερικά σπουδαία πράγματα.

Έμαθα πως όλοι, μα όλοι οι Έλληνες παραγωγοί κρασιού μας έχουν πιάσει Κώτσο, γιατί μόλις ανακάλυψα κάτι κρασιά Χιλής (κάτσε καλά κρασί, βελούδο), 1,54 Ευρώ το μπουκάλι. Έρχεται από την άλλη άκρη του κόσμου και μου κοστίζει όσο ο φελλός του Μπουτ@ροτσ@ντ@λη; Αφήνω τα ξύδια για τους τρέντηδες και τους δήθεν.
Έμαθα επίσης πως αυτό το φόρουμ των 50 ατόμων (άντε και 100 επισκεπτών) θα κλείσει κάτι Μετρόπολις, Πλαίσια και ωρο-something. Τρέμετε κερδοσκόποι!
Διάβασα από επίσημα δάχτυλα (του Γουέλινκτον, θαρρώ) πως αυτό το φόρουμ θα αποτελέσει το Βατερλό κάποιων άλλων. Περιμένω να περάσουν 100 ημέρες.
Επίσης έμαθα πως άμα γράφεις στο φόρουμ επωνύμως πρέπει να έχεις καταθέσει από πριν με ποια ιδιότητά σου γράφεις, δηλ. αν γράφεις ως χομπίστας, ως δημοσιογράφος, ως καταναλωτής, ως τι τελωσπάντων; Πιστοποιητικό φρονημάτων κατέθεσες;
Καθείς ό,τι θυμάται (χαίρεται) μπορεί να το αναρτήσει στο παρόν νήμα. Όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω.
Άμα είσαι εκδότης είσαι και μιζαδόρος και ως εκ τούτου καμία θέση στο ευαγές ίδρυμα "Το κοτέτσι μου".
Μπορείς να αγοράσεις βρακιά από το ίντερνετ. Τα καλύτερα είναι κάποιου Μπέη.

Επιτέλους μου ανοίξατε τα μάτια. Ήμουν τυφλός και είδα.

Είμαι η Δημητρούλα και ...μόλις τελείωσα!

Εντελώς υπερβατικό και πραγματικό.
Πότε ή Ποτέ

Λιγότερες λέξεις οδηγούν σε λιγότερες σκέψεις  «Δος μοι πα στώ και ταν γαν κινήσω»