Alexisvas. Αν και μετά από αυτά που είπες -και κάνεις ότι ξεχνάς- δεν θα έπρεπε να απαντήσω σε εσένα, θα κάνω μια ύστατη προσπάθεια μήπως τυχόν καταλάβεις, πόσο λάθος είναι οι τοποθετήσεις σου και κατά συνέπεια καταλάβεις και γιατί ενόχλησαν αυτά που είπες και ο τρόπος που τα είπες.
Τα ρολόγια ως γνωστόν κατασκευάζονται στην Ελβετία. Τα ρολόγια λοιπόν πληρώνονται (από τους αντιπροσώπους) στην Ελβετία και αυτό σημαίνει ότι οι φιξ τιμές για όλο τον κόσμο, είναι σε ελβετικά φράγκα. Αν τώρα σκεφτείς ότι τον τελευταίο χρόνο η ισοτιμία μεταξύ ελβετικού φράγκου / ευρώ / δολαρίου / αγγλικής λίρας έκανε απίστευτα και πρωτόγνωρα ανεβοκατεβάσματα, θα καταλάβεις το όλο θέμα.
Είναι ανάμεσα στα λάθη σου ότι δεν αμφισβήτησες απλώς, αλλά χλεύασες και επιτέθηκες. Είναι προφανώς δικαίωμά σου να μην αγοράζεις από το οποιοδήποτε κατάστημα, αλλά το να λες «εγώ θα κλείσω τον έναν, τον άλλον κλπ» δεν αποτελεί κοινωνικά αποδεκτή συμπεριφορά και δεν θα έπρεπε να περιμένεις να χαρούμε όλοι. Το να εκφράσει κανείς τις προσωπικές του απόψεις είναι θεμιτό, ενώ το να αφορίζει, να απειλεί και να κατηγορεί, χωρίς μάλιστα να γνωρίζει κάτι σε βάθος είναι ενοχλητικό και νομίζω ότι πρέπει να δεχόμαστε και να ενθαρρύνουμε ότι ο Nanagno απαιτεί από εμάς τους συμμετέχοντες στο φόρουμ μια συμπεριφορά που να μην θίγει, να μην χαρακτηρίζει, αλλά να υπερασπίζεται, ή δυνατόν με επιχειρήματα, θέσεις.
Και έρχομαι στα γεγονότα. Αμφισβήτησες την τιμή που εγώ πήρα τηλεφωνικά από το κατάστημα που έγραψα στην Νέα Υόρκη. Το ότι εμένα το κατάστημα μου έδωσε τιμή 14.000 δολάρια συν 8% ΦΠΑ που σημαίνει 11.900 ευρώ ΧΘΕΣ, δεν σημαίνει ότι εσύ δεν γίνεται να πήρες το ρολόι πριν κάποιους μήνες με άλλη ισοτιμία μεταξύ δολαρίου / ελβετικού φράγκου με 13.000, αν σκεφτείς ότι η διαφορά του13 με το 14 είναι μόνο 7%. Και αυτό αν εσύ αγόρασες το ρολόι από επίσημο κατάστημα που έχει εξουσιοδοτημένα την δυνατότητα να πουλάει Zenith. Αν τώρα το πήρες από κάπου αλλού (και μπορείς να το τσεκάρεις στο site της Zenith στη λίστα με τους retailers) τότε δεν έχει κανένα νόημα η σύγκριση τιμών.
Ανάλογο είναι το μπέρδεμά σου στην Ευρώπη. Αν ο Έλληνας εισαγωγέας φίξαρε την τιμή στα 12.900 ευρώ τον Δεκέμβριο με την τότε ισοτιμία ευρώ / ελβετικού φράγκου και ο Γάλλος κλπ την φίξαρε 10 ημέρες μετά ή 1 μήνα μετά, προκύπτει αυτή η διαφορά. Και βέβαια δεν σου λέει τίποτα ότι ένας Έλληνας θα αγοράσει το ρολόι στην Ελβετία (χωρίς φόρο) 12.530, ενώ ένας Ελβετός θα το αγοράσει στην Ελλάδα (πάλι χωρίς φόρο) 10.860 ευρώ πάντα! Για τον λόγο αυτό να σε ενημερώσω ότι στα ελληνικά νησιά πολλοί ξένοι αγοράζουν πανάκριβα ρολόγια κάθε καλοκαίρι και ως εκ τούτου υπάρχουν καταστήματα που συναγωνίζονται τα μεγαλύτερα Αθηναϊκά σε τζίρο.
Βέβαια η διαφορά των 400 ευρώ (3,2%) δεν παίζει κανένα ρόλο σε μια πώληση. Αν εσύ πας σε ένα μαγαζί στην Αθήνα και τους πεις στο Παρίσι το βρήκα 12.500 ευρώ, θα σου πουν «εκεί θα κολλήσουμε αγαπητέ Αλέξη, θα τα βρούμε» και θα σε κεράσουν καφεδάκι. Σε διαβεβαιώ ότι δεν θα σε αφήσουν να φύγεις με άδεια χέρια από το μαγαζί τους και να τους αφήσεις και εσύ με την σειρά σου με άδειες τσέπες και ένα παραπάνω ρολόι στο ήδη φουσκωμένο στις ημέρες μας στοκ τους. Επίσης ισχύει ότι πολλοί που αγοράζουν ρολόγια δεν νοιάζονται για τις μάρκες και δεν έχουν αποφασίσει πριν μπουν στο μαγαζί, όπως πιθανώς εσύ. Πολλοί πάνε στο μαγαζί και λένε «Για πες ρε Νίκο. Τι καλό έχεις σε κυριλέ να πάρω στον γαμπρό, τώρα που παντρεύω την κόρη;» Και ο Νίκος τους είχε εξυπηρετήσει και όταν γεννήθηκε η κόρη και όταν παντρεύτηκαν οι ίδιοι και στην επέτειο και στα γενέθλια και ο πελάτης του έχει κτίσει το σπίτι του Νίκου και του έχει συστήσει την διαφημιστική εταιρεία του κουμπάρου του κοκ. Αυτή είναι η «ξενέρωτη» ζωή που ζούμε εμείς που δεν «θα κλείσουμε το Πλαίσιο». Λες τώρα να τους πειράζει η διαφορά των 400 ευρώ στην αρχική, που δεν την πληρώνει σχεδόν κανείς.
14 χρόνια ασχολούμαι από το πρωί μέχρι το βράδυ με τα ρολόγια. Κάθε μέρα μιλάω με τους σημαντικότερους ανθρώπους στον χώρο διεθνώς. Αν με είχες πραγματικά πιέσει, όπως φαντάστηκες και δεν ήξερα τι να σου απαντήσω, θα έπαιρνα τον Nataf στο κινητό του, να μου εξηγήσει την διεθνή πολιτική τιμών της εταιρείας του (Zenith). Είναι προσβλητικό για μένα να μου παραδίδεις μαθήματα και να υπαινίσσεσαι ότι υπερασπίζομαι με χαζό τρόπο και αντίθετα στην πραγματικότητα τους εισαγωγείς, επειδή είναι πελάτες μου. Έχω παλέψει πολύ στον χώρο και τα έχω βάλει με όσους χρειάστηκε, αλλά γι αυτό που πίστευα εγώ μετά από ουσιαστική γνώση και σκέψη και όχι με την παρότρυνση κάποιου που δεν γνωρίζει τον χώρο και οι πρακτικές του και μέθοδοι δεν είναι κοινωνικά αποδεκτές και θα εξηγήσω παρακάτω τι εννοώ. Αν είχες προσέξει την δουλειά μου σε βάθος θα ήξερες ότι λέω πάντα αυτό που πιστεύω. Αγαπάω τόσο τα ρολόγια που δεν σκέφτομαι ποτέ όταν γράφω γι αυτά αν ο εισαγωγέας είναι συμπαθής ή όχι.
Αν μπείτε στο site της Zenith θα παρατηρήσετε ότι η Ελλάδα είναι μια από τις λίγες χώρες που διατηρείται ο ανεξάρτητος, τοπικός εισαγωγέας. Στις περισσότερες άλλες χώρες θα δείτε Zenith LVMH, που είναι το group στο οποίο ανήκει η Zenith και αυτό σημαίνει ότι αντιπρόσωπος δεν υπάρχει, αλλά είναι η ίδια η θυγατρική. Δηλαδή το κέρδος από την χονδρική πάει στο εργοστάσιο, «επαναστάτη» μου και όχι σε μια ελληνική, οικογενειακή εταιρεία από την οποία ζουν πολλές ελληνικές οικογένειες.
Μια ώρα μου πήρε η έρευνα στο τηλέφωνο για να μαζέψω τις τιμές. Δεν το έκανα για σένα, το έκανα για το φόρουμ. Και ξέρεις γιατί; Γιατί αυτό που έγραψες φαινόταν ότι ήταν εμπαθές από την αρχή. Γιατί έγραψες ότι το συγκεκριμένο ρολόι κάνει στην Αμερική 12000 ευρώ και στην Ελλάδα 1200 και κάτι ψιλά (φαντάζομαι ότι εννοούσες ότι κάνει 1200 και κάτι ψιλά ακριβότερα, δηλαδή 13200 και, που αποδεικνύει ότι δεν ήξερες την τιμή) και τελικά όταν εγώ είπα ότι κάνει 11900 μας ενημέρωσες ότι το έχεις αγοράσει και το χαρτάκι του έγραφε 13000 δολάρια που εσύ λες ότι είναι 9900 ευρώ.
Μου πήρε 3 λεπτά να χτυπήσω στο φόρουμ «Zenith Multicity» και να θαυμάσω τον τρόπο που αγόρασες το ρολόι. Πως έτρεμες πριν ολοκληρωθεί η παράνομη πράξη που μοιράστηκες με αρκετούς φίλους στο φόρουμ
http://www.mywatch.gr/index.php?PHPSESSID=1f8379842fccad456753025918d104b1&topic=1970.msg31011;topicseen#msg31011και μόνο η ψυχούλα σου ξέρει τι τράβηξες γιατί η ιστορία με το ρολόι σου έχει συνέχεια
http://www.mywatch.gr/index.php?PHPSESSID=1f8379842fccad456753025918d104b1&topic=610.140και το ρολόι το χρυσοπλήρωσες και είχε και πρόβλημα και θα ήταν πολύ πιο ευθές και σωστό να μας πεις τώρα
ΠΟΣΟ ΣΟΥ ΣΤΟΙΧΙΣΕ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΣΕ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΣΟ ΘΑ ΤΟ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ "ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ". ΕΓΩ ΜΕ ΕΝΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΣΟΥ ΣΤΟΙΧΙΣΕ 10.000 ΔΟΛΑΡΙΑ + ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕΛΑ ΜΕ COURRIER + ΑΣΦΑΛΙΣΗ, ΝΑ ΠΟΥΜΕ 10.300 ΕΥΡΩ. ΔΗΛΑΔΗ ΟΣΟ ΘΑ ΤΟ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ (ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΔΑΣΜΟΥΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΔΩ), ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΡΟΛΟΙ, ΑΝ (ΝΑΝΑGNO ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΦΥΓΩ) ΣΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΚΠΤΩΣΗ 20%. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟ ΕΒΡΙΣΚΕΣ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΑΣΤΗΚΕΣ ΚΟΡΟΙΔΟ. ΑΝΤΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΕΙΣ «ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ, ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΠΑΘΑ» ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΕΟΤΑΤΟ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΚΟΛΛΗΜΕΝΟ ΣΕ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ (ΑΦΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΩΡΕΑΝ), ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ «Να βοηθαμε στην επιλογη του καινουργιους στον χωρο !Να προφυλασουμε απο λαθος αγορες νεα μελη !» ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΣΕ ΠΩ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΥΦΕΡΗ ΛΕΞΗ «ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ», ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΑΦΕΛΕΙΑ, ΕΠΙΜΟΝΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΥΠΟΨΗ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΙΑ, ΑΦΟΥ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΕΦΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ,ΧΤΥΠΑΕΙ, ΚΛΑΙΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΕΙ «ΣΈΛΩ ΤΣΑΝΆ».
Μετά μου λες director... ΡΙΞΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ «ΕΛΛΗΝΑΡΑ» ΝΑ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΟΥΜΕ. Το «συκοφάντης» είναι πράγματι βαριά λέξη και προέκυψε όταν διάβασα σε ποστ να ερμηνεύεται η αναφορά που έκανα στην τεχνολογική εξέλιξη και τα αποτελέσματα που έχει στην αγορά εργασίας διεθνώς και αυτό μεταφράστηκε από κάποιον ότι κάποιοι έμποροι θα κατηγορήσουν τους πελάτες για το επαγγελματικό τους πρόβλημα και θα φάνε μήνυση, δηλαδή επιστημονική φαντασία, ενώ εσύ είχες κατηγορήσει μια εταιρεία για κάτι που δεν συμβαίνει και θα μπορούσες να της στερήσεις πωλήσεις από κάποιους που θα σε πίστευαν και θα ήθελα να δω αν αυτός ο ίδιος που έγραφε για μηνύσεις σου ζητήσει έστω να πεις ότι έσφαλες και το ρολόι δεν πουλιέται ακριβότερα στην Ελλάδα και εκεί χρησιμοποίησα την λέξη «συκοφάντης», αφού όπως καταλαβαίνεις έτσι θεωρείται κάποιος που υποστηρίζει κάτι που είναι αναληθές και θίγει οικονομικά κάποιον άλλο.
Ο Acidblack με το ποστ του επιβεβαιώνει την λογική του Nanagno να κλειδωθεί το topic γιατί συνεχίζει τις προσβολές, χωρίς φαντάζομαι να αντιλαμβάνεται ότι το να λες σε κάποιον επαγγελματία που διαφωνεί με σένα με αποδείξεις σε ένα θέμα που προφανώς γνωρίζει καλύτερα, ότι το κάνει για να υπερασπιστεί τους πελάτες του, είναι προσβολή. Θα τον ενημερώσω ότι οι εισαγωγείς ρολογιών πληρώνουν με αρκετά χρήματα την συμμετοχή τους στην Έκθεση μου (στην οποία δεν πληρώνουν είσοδο οι επισκέπτες, γεγονός που δεν συμβαίνει σε όλες τις εκθέσεις), αλλά και εγώ επίσης είμαι πελάτης τους, οπότε δεν «τρέμουμε» ο ένας τον άλλο. Σε αρκετές εταιρείες έχω ξοδέψει περισσότερα, από όσα έβγαλα. Από το ποστ σας επιβεβαίωσα τους τρόπους σας, καθώς και ότι δεν ξέρετε από ρολόγια αλλά λέτε με εμπάθεια ότι να ‘ναι για να ρίξετε λάσπη και το ότι (άσχετο) είστε ήρωας. Μας κάνατε να κλάψουμε και να αναλογισθούμε πόσο «γραφικά» τονώνουν το πληγωμένο τους «εγώ» κάποιοι, όταν δεν έχουν επιχειρήματα και καταλαβαίνουν ότι τους πήραν είδηση όλοι (αυτοί που μπορούν να πάρουν είδηση). Θα συμφωνήσω στο μεγαλείο αυτού του είδους των ενεργειών και στην συνέχιση της δραστηριότητάς σας. Αφήστε εμάς στον μάταιο κόσμο της ΥΩ που την αγαπάμε και την ξέρουμε. Πριν όμως πρέπει να κάνετε επίπληξη στον (προς στιγμήν ομόσταβλό σας) Alexisvas που στο πλαίσιο της ανταλλαγής πληροφοριών και εμπειριών, σας μετέφερε την τραγική εμπειρία του, ως καλύτερη λύση για να αγοράσεις ένα ρολόι με 20% έκπτωση. Αν ξέρατε τι εκπτώσεις παίρνουν στην Ελλάδα τα «χαϊβάνια», όπως τα αποκαλέσατε, που αγοράζουν το ρολόι για κοινωνική προβολή και μόνο… Κάποιος είπε «Όσα δεν φτάνει η αλεπού…», εγώ θα πω «Το έξυπνο πουλί, από την μύτη πιάνεται».
ΕΠΕΙΔΗ Ο NANAGNO ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ, ΑΦΟΥ ΑΝ ΑΓΑΠΑΣ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΣΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ, ΩΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΝΕΩΤΕΡΟΣ ΜΟΥ ACIDBLACK, ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΕΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΙΜΟΥΔΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ Η ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΥΨΗΛΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΥΩ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ «ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ» ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΡΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ. ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΘΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΙΑΖΟΥΜΕ ΜΕ «ΚΥΡΙΟΥΣ».
ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΜΟΥ. ΞΑΝΑΛΕΩ: Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ, Ή ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΒΕΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑ. ΕΧΩ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ Ο ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΜΗ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΔΙΑΦΟΡΑΣ 10 ΕΤΩΝ Ή ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ, (ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΡΟΛΟΓΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ), ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΡΟΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ, ΑΡΑ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΝΝΟΩ. ΒΕΒΑΙΑ ΕΠΩΝΥΜΑ Ή ΑΝΩΝΥΜΑ Ο ΚΆΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΗΝ "ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ" ΤΟΥ.
ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΥΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ. ΟΙ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ (ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΟΛΟ) ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ, ΑΝ ΤΙΣ ΕΓΡΑΦΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Ή ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ, ΘΑ ΕΙΧΕ ΦΑΕΙ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΥΝΝΕΦΟ. ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ INTERNET ΕΙΝΑΙ ΦΡΕΣΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΝΟΜΙΚΑ ΘΟΛΟ, ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΩΣ ΕΙΔΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΙΣΤΟΡΙΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΣΤΟ INTERNET, ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΞΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΘΕΣΠΙΣΑΜΕ.
ΚΩΣΤΗΣ ΣΤΗΚΑΣ
Υ.Γ. ΔΕΝ ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ, ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ. ΘΕΩΡΩ ΣΟΦΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ NANAGNO ΝΑ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΣΤΟ SITE