Αποστολέας Θέμα: ΕΛΛΗΝΕΣ Αντιπρόσωποι Ωρολογίων  (Αναγνώστηκε 112828 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Nanagno

• Owner/Co-Founder
  • Administrator
  • 50mm case
  • Time Will Only Tell...
    • Προφίλ
    • http://www.mywatch.gr
Απ: Η Αισχροκερδια των Ελληνων Αντιπροσωπων Ωρολογιων
« Απάντηση #180 στις: Φεβρουάριος 03, 2009, 07:59:42 μμ »
Παρακολουθειστε με, θα εχει ενδιαφερον !!!!
Το post του VIWOW απεδειξε αυτα που λεμε τοσες φορες και ας με κατηγορει
Μηπως ειδες σε αυτα που εγραψες οτι ειμαστε κατα 400 ευρω ακριβοτεροι απο τους ακριβους γειτονες μας ? Συγγνωμη αλλα εγω δεν τα χαριζω σε κανεναν απο αυτους που υπερασπιζεσαι. Τι να πω, δεν βλεπεις ? Με αυτο το επιχειρημα νιωθεις οτι ειπα ψεματα και εσυ αληθειες ?
Μετα συγκρινεις τις τιμες με την Αμερικη και λες οτι εκει κανει 11900 ευρω. Μαλιστα... εχω μια φωτογραφια που πιστοποιει τα αλαθητα στοιχεια σου!
Συμφωνα με το δικο σου κομπιουτερακι αυτο σημαινει 11900 ευρω. Το δικο μου βγαζει 9910 ευρω...
Με τοσες ανακριβιες νομιζω οτι δεν υπερασπιζεσαι σωστα αυτους που θες. Κριμα γι'αυτους και για σενα.
Η νοημοσυνη μου δεν μου επετρεψε να καταλαβω ποιους εννοεις Ζωντοβολα! Ελπιζω να καταλαβαν οσοι διαβασαν. Μου αρεσει ο τροπος που αλλαξες το υφος σου τωρα που βρεθηκες υπο πιεση.
Πραγματικα πιεστηκα να μην προβω και εγω σε χαρακτηρισμους εις βαρος σου. Θα αρκεστω στο να ελπιζω οτι στο περιοδικο σου θα εισαι περισσοτερο ακριβης!!!! Εγω παντως δεν θα το παρω και φανταζομαι οτι δεν με θες για αναγνωστη σου ουτως η αλλως !!

Τέτοια λεκτικά θα με κάνουν να κλειδώσω το thread! Είμαι κάθετος και το ανέφερα στην παραπάνω σελίδα...

Για ένα άτομο το οποίο δεν σέβεται θα χαλάσει όλη η κουβέντα! Κρίμα είναι!

Βρε Alexisvas γιατί προκαλείς λεκτικά ???

Πρέπει να καταλάβεις ότι ΔΕΝ έχεις το δικαίωμα να επιβάλεις την άποψη σου σε ΚΑΝΕΝΑΝ μας, ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ να το καταλάβεις καλά!

« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 03, 2009, 08:11:01 μμ από Nanagno »
Ludwig van Beethoven said that a great poem is more difficult to set to music than a merely good one, because the composer must improve upon the poem T I M E S.

Αποσυνδεδεμένος alexisvas

• 44mm case
  • τα δευτερόλεπτα βαριά στους λεπτοδείκτες
    • Προφίλ
« Απάντηση #181 στις: Φεβρουάριος 03, 2009, 08:08:19 μμ »
Ti eipa? O viwow me eipe sikofanti!!
Sorry gia ta grammata, alla grafo apo to ipod pou agorasa 100 euro pio ftina gia na kleiso kai to plaisio...
Πω πω αδερφακι μου,εισαι φουλ αντι-Ω εεε?  :o

Παράθεση από: Jeremy Clarkson
Το μονο πραγμα που ειναι χειροτερο απο ενα ψευτικο Rolex ειναι ενα αληθινο!

Αποσυνδεδεμένος Nanagno

• Owner/Co-Founder
  • Administrator
  • 50mm case
  • Time Will Only Tell...
    • Προφίλ
Απ: ΕΛΛΗΝΕΣ Αντιπρόσωποι Ωρολογίων
« Απάντηση #182 στις: Φεβρουάριος 04, 2009, 03:12:20 μμ »
Μετά από αρκετά ΠΜ, μιας και το θέμα είναι φλέγον, θα ξανά-ανοίξω το θέμα για ΕΝΑΝ και ΜΟΝΟ λόγο, θα το κάνω διότι ο χρήστης Alexisvas θέλει να κάνει ένα ξεκαθάρισμα και να διατυπώσει τις απόψεις του, και δέν μπορώ να του το αρνηθώ.

Το ότι ξανανοίγω το θέμα δεν σημαίνει ότι αλλάζει κάτι στο ότι δεν θα ΜΙΛΑΜΕ πλέον για τιμές κλπ, το θέμα τις τιμής και του ρολογιού είναι προσωπικό δεδομένο. Ο καθένας ας αγοράζει τα ρολόγια του όσο και απο όπου του αρέσει, εδώ είναι φόρουμ για ρολόγια και όχι για την μετοχή της εκάστοτε εταιρείας που το κατασκευάζει.

ΔΕΝ ΜΑΣ νοιάζει ΠΟΣΟ πήρατε το ρολόι σας, μας νοιάζει να συζητάμε για αυτά!!!

Ludwig van Beethoven said that a great poem is more difficult to set to music than a merely good one, because the composer must improve upon the poem T I M E S.

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #183 στις: Φεβρουάριος 04, 2009, 03:32:19 μμ »
Ευχαριστω τον Νικο για την ευκαιρια που μου εδωσε να ξεκαθαρισω καποια πραγματα. Θελοντας να δειξω μια στοιχειωδη συνεπεια σας ποσταρω το μηνυμα που του εστειλα.
"Λοιπον
νομιζω οτι κακως απολογουμαι σε σενα και επισης κακος με βαζεις στη θεση του υπαιτιου για αυτα. Ισως δεν θες να κατονομασεις αλλα μελη που πραγματικα ξεφυγαν.
Ο Στηκας με ειπε ζωντοβολο και συκοφαντη λεγοντας ανακριβειες. Η σκληρη και ειλικρινης γλωσσα ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΩΝ εκ μερους μου θεωρηθηκε προκληση. Το αντιθετο συνεβη στους χαρακτηρισμους και τα υπονοουμενα του Στηκα επειδη εχει ενα ονομα στην πιατσα...
Ας δουμε ομως ξανα τις προκλησεις...
"Με τοσες ανακριβιες νομιζω οτι δεν υπερασπιζεσαι σωστα αυτους που θες. Κριμα γι'αυτους και για σενα"
Προκληση ηταν οτι λεω οτι υπερασπιζεται τις εταιριες ?? Καλα κανει αλλα δεν νομιζω οτι ουτε τον προσεβαλα ουτε ειπα ψεματα !!
"Κριμα γι'αυτους και για σενα"
Εχοντας ισχυρη πιστη στην αποψη που εξεφραζα στο φορουμ, με αυτη τη φραση θελω να τονισω οτι η -λαθεμενη κατ' εμε- υποστηριξη της πολιτικης των εταιριων ζημιωνει μακροπροθεσμα τις ιδιες τις εταιριες που συρρικνωνουν την πελατεια τους (εκει παει το "γι'αυτους), αλλα και τον ιδιο τον Στηκα που ετσι με τη θεση που εχει στο χωρο δεν βοηθα τις εταιριες και την ευμαρεια του κλαδου αλλα κανει κακο και σε αυτον ως οπαδο της εγχωριας αγορας!!
Τωρα αυτα θεωρουνται προκληση απο σενα... τί να πω. Εχεις μπερδεψει τις πραγματικες προσβολες (επαναλαμβανω τον φτηνο χαρακτηρισμο "Ζωντοβολα" του σεβαστου κ. Στηκα) με το "δεν θα προβω σε χαρακτηρισμους εις βαρος σου". Λεγοντας "κριμα" και σε σενα τελικα σε προκαλω λεκτικα??
Καλυτερα να μην διαφωνουμε λοιπον σε τιποτα...
Και τελικα ποιος ειπε ανακριβειες και ποιος προσεβαλε ποιον???"

Δεν θελω να σας ζαλιζω αλλο. Τα στοιχεια με τις τιμες και των 2 τα ειδατε, οπως επισης ειδατε την απαντηση που ελαβα και την απαντηση που εστειλα. Δεν φανταζομουν ποτέ οτι οι λεξεις που χρησιμοποιησα θα θεωρουνταν προσβλητικες.
Θα χαρω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ να λαβω προσωπικα μηνυματα απο εσας και να μου πειτε ο,τι θελετε !!
Λυπαμαι αν θεωρουμαι η αιτια του κλειδωματος του τοπικ αυτου...

« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 04, 2009, 03:46:57 μμ από alexisvas »

seamasterchrono

• Επισκέπτης
« Απάντηση #184 στις: Φεβρουάριος 04, 2009, 04:15:34 μμ »
καλυτερα να μασας παρα να μιλας. Εγω το ''εμαθα το μαθημα μου''. Τα πολλα λογια ειναι ''φτωχεια''. Σιγουρα και οι 2 εχετε το δικιο σας. Στην Ελλαδα εχω δει πολλα και διαφορα και απο τα καταστηματα. Αναρωτιεμαι γιατι τα 2-3 καταστηματα στην Στοα Φεξη κανουν τοσο καλες προσφορες σε σχεση με τους περισσοτερους αλλους...

Αποσυνδεδεμένος adastra

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #185 στις: Φεβρουάριος 04, 2009, 04:32:05 μμ »
Εμενα με τη σειρα θα ηθελα να μου επιτρεψετε να διαφωνησω με το γεγονος οτι δεν επιτρεπεται πια να αναφερομαστε στις τιμες ρολογιων. Εκτος του οτι ειναι πολυ δυσκολο να μιλαμε για ενα εμπορικο προιον χωρις να αναφερομαστε στην τιμη του, μου φαινεται καπως παραξενο να μην πληροφορουνται και οι υπολοιποι για ρολογια που τους ενδιαφερουν.

Το αναφερω γιατι καταλαβα απο την κουβεντα οτι απαγορευεται πια να μιλαμε και τις επισημες τιμες των αντιπροσωπειων και ηθελα να εκφρασω την αντιθεση μου. Αν καταλαβα λαθος τοτε το ποστ μου ας αγνοηθει΄.

Φιλικα
Γιωργος

Υ.Γ. Συμφωνω παντως με το να μην αναφερουμε τις εκπτωσεις που μας κανει καθε εμπορος προσωπικα.

Αποσυνδεδεμένος Nanagno

• Owner/Co-Founder
  • Administrator
  • 50mm case
  • Time Will Only Tell...
    • Προφίλ
« Απάντηση #186 στις: Φεβρουάριος 04, 2009, 06:03:04 μμ »
Επιτρέπονται ΜΟΝΟ οι επίσημες τιμές αντιπροσώπων από ΟΛΟ τον κόσμο.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ακόμα και τα ποσοστά έκπτωσής.

Όταν ένα μέλος ρωτάει ΤΙΜΕΣ αναφερόμαστε ΜΟΝΟ σε επίσημες και δεν αναφερόμαστε σε οτιδήποτε άλλο.

ΟΛΑ τα άλλα με ΠΜ!

Αποσυνδεδεμένος ACIDBLACK

• 50mm case
  • δεν ελπιζω τιποταδεν φοβαμαι τιποταΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #187 στις: Φεβρουάριος 04, 2009, 06:20:18 μμ »
την ωρα που εγραφα την απαντηση το τοπικ κλειδωθηκε και επειδη το εστειλα σε μερικους συνφορουμιστες βρισκω και την ευκαιρια
να προβαλω και τις αποψεις μου δημοσια ειναι η τελευται φορα που το κανω και ο λογος εχει προαναφερθει παραπανω καποια μυαλα
δεν αλλαζουν ,ειναι η ηλικια τους ειναι η γενια τους δεν τον γνωριζω και δεν με ενδιαφερει προβλημα τους !αλλα επειδη καποια λογια
οταν βγαινουν στο φορουμ δεν παιρνονται πισω ειδου οι αποψεις μου!Οταν δε μιλαμε για αγορα μιλαμε για την αγορα της ελλαδος
και οχι για 5-6 καταστηματα φιλων γνωστων και πελατων του vivow.

για να τελειωνουμε .....

ας υποστηριζει ο vivow  τους πελατες του γιατι αυτο ειναι οι αντιπρωσωποι και μεγαλεμποροι ΥΩ. Οπως και ναναι οι περισοτεροι απο αυτους απευθυνονται σε ανθρωπους που τα ρολογια ειναι μεσα κοινωνικη προβολης ,αν ειναι μηχανικα η quartz λιγη διαφορα εχει.
εκτος αν εχουμε τοσο υψηλο επιπεδο ωρολογοφιλιας στη ελλαδα που δεν το ξερω θα μας το πουν οι moderators.....
oσο για τους υπολοιπους εμας που κανουμε τα πρωτα μας mods που αγοραζουμε τα πρωτα μας μηχανικα ρολογια
που ψαχνομαστε και διαβαζουμε που αλλαξαμε το πρωτο λουρακι και χαρηκαμε .........
το χωριο μικρηνε και οι αγορες της αγγλιας γερμανιας γαλλιας ειναι ποιο κοντα.......
αφηστε τους αλλους να χρυσοπληρωνουν ενα εσπρεσο και ενα χαμογελο απο μια δεσποινιδα 700 ευρω!
πρωσωπικα θα αγοραζα καινουργια καφετιερα......και οχι after sales νταντεμα.
Εχουμε το ελευθερο να κριτικαρουμε και να αποφασιζουμε,να ενημερωνουμε αυτους που δεν ξερουν!
Να βοηθαμε στην επιλογη του καινουργιους στον χωρο !Να προφυλασουμε απο λαθος αγορες νεα μελη !
Για αυτο ειναι το φορουμ για να μαθαινουμε και να γνωριζουμε αυτο που μας αρεσει !
Και οχι για να υποστηριζουμε πελατειακες σχεσεις....και ας μας πει ο vivow οτι κανει τις εκθεσεις του
με ελευθερη εισοδο και δεν χρεωνει τις εταιριες αντιπροσωπειες για τον χωρο που καταλαμβανουν.
Υποστηριξα την ελευθερη επιλογη αγορας σαν καταναλωτης στη καλυτερη σχεση/ποιοτητας τιμης.
Μαλλον στον vivow/director δεν αρεσει ο τροπος που σκεφτονται οι νεοτεροι απο εμας.
Προβλημα τους!!!Σιγουρα θα κανουν καλη παρεα στις εκθεσεις μεταξυ των ομοιδεατων τους.
Εμεις εχουμε τον χρονο με το μερος μας ....Αυτοι θα συνεχισουν να εχουν τα ιδια μυαλα και τους ιδιους
πελατες .....
Κανενας δεν αναφερθηκε στον ΖΟΝΙΑΝΟ που βλεπει την πελατεια του να συρικνωνεται........
γιατι απλα δεν μπορει να χτυπησει τιμες που onlineshops φερνουν ρολογια στην πορτα μας
οταν αλλοι εχουν την<<μαγκια>> να διωχνουν πελατες επειδη δεν τους ξερουν!Ωραιοι εμποροι....
Ειναι απο αυτους που δεν εξυπηρετουν πελατες ου δεν εχουν αγορασει αποκλειστικα απο αυτους ρολογια
ακομα και αν εχουν διεθνη εγγυηση.Ωραια υποστηριξη brandname!
Ας υποστηριξουμε λοιπον τους πελατες του vivow μιας και πουλανε αποδεδειγμενα ακριβοτερα απο το συνταγμα στην κηφησια,και ας υποστηριξουμε τις δυσμοιρες εταιριες ΥΩ με τα 200000 απουλητα ρολογια
Aν vivow ασχολειστε με ΥΩ τoτε τα 200 τμχ που πουλιονται στην ελλαδα σιγουρα δεν τα αγορασαν μελη του φορουμ.και με 40% αναπτυξη πρεπει να εισαστε περηφανος !!!!κανατε τρομερα καλη δουλεια για τους πελατες σας.
Οσο αφορα το κρασι.......καλυτερα μην ανοιξουμε συζητηση εδω, αλλωστε δεν θελουμε να κανουμε διαφημιση  ουτε να προωθησουμε τις επιχειρησεις που εργαζομαστε η μας ανηκουν.
Οσο αφορα την αγορα vivow διεπεται απο βασικους κανονες και πριν τα τροφιμα πουλαγα βιομηχανικα
ειδη ,πρωτες υλες,και εχω διαπραγματευτει ανθρωπινες ζωες ,ανταλαξει αιχμαλωτους και σωρους νεκρων, εχω μοιρασει ανθρωπιστικη βοηθεια και εχω βγαλει ανθρωπους απο συντριμια και φωτιες και εχω φερει λιγη ανακουφιση στον ανθρωπινο πονο
για αυτα μπορω να υπερηφανευτω και οχι για ενα ρολογακι που αλλαζει πλευρες.
Τα ρολογια ειναι σαν τις μπιλιες του ΑIRSOFT πανε και ερχονται ...

Αποσυνδεδεμένος TATAR

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #188 στις: Φεβρουάριος 04, 2009, 07:58:29 μμ »
Επιτρέπονται ΜΟΝΟ οι επίσημες τιμές αντιπροσώπων από ΟΛΟ τον κόσμο.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ακόμα και τα ποσοστά έκπτωσής.

Όταν ένα μέλος ρωτάει ΤΙΜΕΣ αναφερόμαστε ΜΟΝΟ σε επίσημες και δεν αναφερόμαστε σε οτιδήποτε άλλο.

ΟΛΑ τα άλλα με ΠΜ!

διαφωνώ ΚΑΘΕΤΑ !! Είναι και παράλογο !!!
Ποιά ή τιμή του SINN 756 ON STRAP ? Δεν έχει αντιπροσωπεία στην Ελλάδα. Είναι η τιμή που δίνει το εργοστάσιο? Είναι η τιμή που δίνει Άγγλος ή Αμερικανός πωλητής?
Εγώ προσωπικά έχω γλιτώσει αρκετά χρήματα απο τότε που διαβάζω το φόρουμ αυτό.
Νομίζω ή απόφαση είναι τουλάχιστον ανεδαφική και σιγά σιγά θα αυτοκαταργηθεί.

Αποσυνδεδεμένος TATAR

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #189 στις: Φεβρουάριος 04, 2009, 08:04:28 μμ »
την ωρα που εγραφα την απαντηση το τοπικ κλειδωθηκε και επειδη το εστειλα σε μερικους συνφορουμιστες βρισκω και την ευκαιρια
να προβαλω και τις αποψεις μου δημοσια ειναι η τελευται φορα που το κανω και ο λογος εχει προαναφερθει παραπανω καποια μυαλα
δεν αλλαζουν ,ειναι η ηλικια τους ειναι η γενια τους δεν τον γνωριζω και δεν με ενδιαφερει προβλημα τους !αλλα επειδη καποια λογια
οταν βγαινουν στο φορουμ δεν παιρνονται πισω ειδου οι αποψεις μου!Οταν δε μιλαμε για αγορα μιλαμε για την αγορα της ελλαδος
και οχι για 5-6 καταστηματα φιλων γνωστων και πελατων του vivow.

για να τελειωνουμε .....

ας υποστηριζει ο vivow  τους πελατες του γιατι αυτο ειναι οι αντιπρωσωποι και μεγαλεμποροι ΥΩ. Οπως και ναναι οι περισοτεροι απο αυτους απευθυνονται σε ανθρωπους που τα ρολογια ειναι μεσα κοινωνικη προβολης ,αν ειναι μηχανικα η quartz λιγη διαφορα εχει.
εκτος αν εχουμε τοσο υψηλο επιπεδο ωρολογοφιλιας στη ελλαδα που δεν το ξερω θα μας το πουν οι moderators.....
oσο για τους υπολοιπους εμας που κανουμε τα πρωτα μας mods που αγοραζουμε τα πρωτα μας μηχανικα ρολογια
που ψαχνομαστε και διαβαζουμε που αλλαξαμε το πρωτο λουρακι και χαρηκαμε .........
το χωριο μικρηνε και οι αγορες της αγγλιας γερμανιας γαλλιας ειναι ποιο κοντα.......
αφηστε τους αλλους να χρυσοπληρωνουν ενα εσπρεσο και ενα χαμογελο απο μια δεσποινιδα 700 ευρω!
πρωσωπικα θα αγοραζα καινουργια καφετιερα......και οχι after sales νταντεμα.
Εχουμε το ελευθερο να κριτικαρουμε και να αποφασιζουμε,να ενημερωνουμε αυτους που δεν ξερουν!
Να βοηθαμε στην επιλογη του καινουργιους στον χωρο !Να προφυλασουμε απο λαθος αγορες νεα μελη !
Για αυτο ειναι το φορουμ για να μαθαινουμε και να γνωριζουμε αυτο που μας αρεσει !
Και οχι για να υποστηριζουμε πελατειακες σχεσεις....και ας μας πει ο vivow οτι κανει τις εκθεσεις του
με ελευθερη εισοδο και δεν χρεωνει τις εταιριες αντιπροσωπειες για τον χωρο που καταλαμβανουν.
Υποστηριξα την ελευθερη επιλογη αγορας σαν καταναλωτης στη καλυτερη σχεση/ποιοτητας τιμης.
Μαλλον στον vivow/director δεν αρεσει ο τροπος που σκεφτονται οι νεοτεροι απο εμας.
Προβλημα τους!!!Σιγουρα θα κανουν καλη παρεα στις εκθεσεις μεταξυ των ομοιδεατων τους.
Εμεις εχουμε τον χρονο με το μερος μας ....Αυτοι θα συνεχισουν να εχουν τα ιδια μυαλα και τους ιδιους
πελατες .....
Κανενας δεν αναφερθηκε στον ΖΟΝΙΑΝΟ που βλεπει την πελατεια του να συρικνωνεται........
γιατι απλα δεν μπορει να χτυπησει τιμες που onlineshops φερνουν ρολογια στην πορτα μας
οταν αλλοι εχουν την<<μαγκια>> να διωχνουν πελατες επειδη δεν τους ξερουν!Ωραιοι εμποροι....
Ειναι απο αυτους που δεν εξυπηρετουν πελατες ου δεν εχουν αγορασει αποκλειστικα απο αυτους ρολογια
ακομα και αν εχουν διεθνη εγγυηση.Ωραια υποστηριξη brandname!
Ας υποστηριξουμε λοιπον τους πελατες του vivow μιας και πουλανε αποδεδειγμενα ακριβοτερα απο το συνταγμα στην κηφησια,και ας υποστηριξουμε τις δυσμοιρες εταιριες ΥΩ με τα 200000 απουλητα ρολογια
Aν vivow ασχολειστε με ΥΩ τoτε τα 200 τμχ που πουλιονται στην ελλαδα σιγουρα δεν τα αγορασαν μελη του φορουμ.και με 40% αναπτυξη πρεπει να εισαστε περηφανος !!!!κανατε τρομερα καλη δουλεια για τους πελατες σας.
Οσο αφορα το κρασι.......καλυτερα μην ανοιξουμε συζητηση εδω, αλλωστε δεν θελουμε να κανουμε διαφημιση  ουτε να προωθησουμε τις επιχειρησεις που εργαζομαστε η μας ανηκουν.
Οσο αφορα την αγορα vivow διεπεται απο βασικους κανονες και πριν τα τροφιμα πουλαγα βιομηχανικα
ειδη ,πρωτες υλες,και εχω διαπραγματευτει ανθρωπινες ζωες ,ανταλαξει αιχμαλωτους και σωρους νεκρων, εχω μοιρασει ανθρωπιστικη βοηθεια και εχω βγαλει ανθρωπους απο συντριμια και φωτιες και εχω φερει λιγη ανακουφιση στον ανθρωπινο πονο
για αυτα μπορω να υπερηφανευτω και οχι για ενα ρολογακι που αλλαζει πλευρες.

δεν νομίζω ότι είναι ηλικία. Συμφωνώ κατά 90% με τα γραφόμενα σου ( δεν μου αρέσει η αυτοπροβολή που κάνεις στην τελευταία παράγραφο) και είμαι μόλις πενήντα χρόνων !!!
πάντα φιλικά το σχόλιο μου

Αποσυνδεδεμένος VIWOW

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #190 στις: Φεβρουάριος 04, 2009, 08:17:00 μμ »
Alexisvas. Αν και μετά από αυτά που είπες -και κάνεις ότι ξεχνάς- δεν θα έπρεπε να απαντήσω σε εσένα, θα κάνω μια ύστατη προσπάθεια μήπως τυχόν καταλάβεις, πόσο λάθος είναι οι τοποθετήσεις σου και κατά συνέπεια καταλάβεις και γιατί ενόχλησαν αυτά που είπες και ο τρόπος που τα είπες.

Τα ρολόγια ως γνωστόν κατασκευάζονται στην Ελβετία. Τα ρολόγια λοιπόν πληρώνονται (από τους αντιπροσώπους) στην Ελβετία και αυτό σημαίνει ότι οι φιξ τιμές για όλο τον κόσμο, είναι σε ελβετικά φράγκα. Αν τώρα σκεφτείς ότι τον τελευταίο χρόνο η ισοτιμία μεταξύ ελβετικού φράγκου / ευρώ / δολαρίου / αγγλικής λίρας έκανε απίστευτα και πρωτόγνωρα ανεβοκατεβάσματα, θα καταλάβεις το όλο θέμα.

Είναι ανάμεσα στα λάθη σου ότι δεν αμφισβήτησες απλώς, αλλά χλεύασες και επιτέθηκες. Είναι προφανώς δικαίωμά σου να μην αγοράζεις από το οποιοδήποτε κατάστημα, αλλά το να λες «εγώ θα κλείσω τον έναν, τον άλλον κλπ» δεν αποτελεί κοινωνικά αποδεκτή συμπεριφορά και δεν θα έπρεπε να περιμένεις να χαρούμε όλοι. Το να εκφράσει κανείς τις προσωπικές του απόψεις είναι θεμιτό, ενώ το να αφορίζει, να απειλεί και να κατηγορεί, χωρίς μάλιστα να γνωρίζει κάτι σε βάθος είναι ενοχλητικό και νομίζω ότι πρέπει να δεχόμαστε και να ενθαρρύνουμε ότι ο Nanagno απαιτεί από εμάς τους συμμετέχοντες στο φόρουμ μια συμπεριφορά που να μην θίγει, να μην χαρακτηρίζει, αλλά να υπερασπίζεται, ή δυνατόν με επιχειρήματα, θέσεις.

Και έρχομαι στα γεγονότα. Αμφισβήτησες την τιμή που εγώ πήρα τηλεφωνικά από το κατάστημα που έγραψα στην Νέα Υόρκη. Το ότι εμένα το κατάστημα μου έδωσε τιμή 14.000 δολάρια συν 8% ΦΠΑ που σημαίνει 11.900 ευρώ ΧΘΕΣ, δεν σημαίνει ότι εσύ δεν γίνεται να πήρες το ρολόι πριν κάποιους μήνες με άλλη ισοτιμία μεταξύ δολαρίου / ελβετικού φράγκου με 13.000, αν σκεφτείς ότι η διαφορά του13 με το 14 είναι μόνο 7%. Και αυτό αν εσύ αγόρασες το ρολόι από επίσημο κατάστημα που έχει εξουσιοδοτημένα την δυνατότητα να πουλάει Zenith. Αν τώρα το πήρες από κάπου αλλού (και μπορείς να το τσεκάρεις στο site της Zenith στη λίστα με τους retailers) τότε δεν έχει κανένα νόημα η σύγκριση τιμών.

Ανάλογο είναι το μπέρδεμά σου στην Ευρώπη. Αν ο Έλληνας εισαγωγέας φίξαρε την τιμή στα 12.900 ευρώ τον Δεκέμβριο με την τότε ισοτιμία ευρώ / ελβετικού φράγκου και ο Γάλλος κλπ την φίξαρε 10 ημέρες μετά ή 1 μήνα μετά, προκύπτει αυτή η διαφορά. Και βέβαια δεν σου λέει τίποτα ότι ένας Έλληνας θα αγοράσει το ρολόι στην Ελβετία (χωρίς φόρο) 12.530, ενώ ένας Ελβετός θα το αγοράσει στην Ελλάδα (πάλι χωρίς φόρο) 10.860 ευρώ πάντα! Για τον λόγο αυτό να σε ενημερώσω ότι στα ελληνικά νησιά πολλοί ξένοι αγοράζουν πανάκριβα ρολόγια κάθε καλοκαίρι και ως εκ τούτου υπάρχουν καταστήματα που συναγωνίζονται τα μεγαλύτερα Αθηναϊκά σε τζίρο.

Βέβαια η διαφορά των 400 ευρώ (3,2%) δεν παίζει κανένα ρόλο σε μια πώληση. Αν εσύ πας σε ένα μαγαζί στην Αθήνα και τους πεις στο Παρίσι το βρήκα 12.500 ευρώ, θα σου πουν «εκεί θα κολλήσουμε αγαπητέ Αλέξη, θα τα βρούμε» και θα σε κεράσουν καφεδάκι. Σε διαβεβαιώ ότι δεν θα σε αφήσουν να φύγεις με άδεια χέρια από το μαγαζί τους και να τους αφήσεις και εσύ με την σειρά σου με άδειες τσέπες και ένα παραπάνω ρολόι στο ήδη φουσκωμένο στις ημέρες μας στοκ τους. Επίσης ισχύει ότι πολλοί που αγοράζουν ρολόγια δεν νοιάζονται για τις μάρκες και δεν έχουν αποφασίσει πριν μπουν στο μαγαζί, όπως πιθανώς εσύ. Πολλοί πάνε στο μαγαζί και λένε «Για πες ρε Νίκο. Τι καλό έχεις σε κυριλέ να πάρω στον γαμπρό, τώρα που παντρεύω την κόρη;» Και ο Νίκος τους είχε εξυπηρετήσει και όταν γεννήθηκε η κόρη και όταν παντρεύτηκαν οι ίδιοι και στην επέτειο και στα γενέθλια και ο πελάτης του έχει κτίσει το σπίτι του Νίκου και του έχει συστήσει την διαφημιστική εταιρεία του κουμπάρου του κοκ. Αυτή είναι η «ξενέρωτη» ζωή που ζούμε εμείς που δεν «θα κλείσουμε το Πλαίσιο». Λες τώρα να τους πειράζει η διαφορά των 400 ευρώ στην αρχική, που δεν την πληρώνει σχεδόν κανείς.

14 χρόνια ασχολούμαι από το πρωί μέχρι το βράδυ με τα ρολόγια. Κάθε μέρα μιλάω με τους σημαντικότερους ανθρώπους στον χώρο διεθνώς. Αν με είχες πραγματικά πιέσει, όπως φαντάστηκες και δεν ήξερα τι να σου απαντήσω, θα έπαιρνα τον Nataf στο κινητό του, να μου εξηγήσει την διεθνή πολιτική τιμών της εταιρείας του (Zenith). Είναι προσβλητικό για μένα να μου παραδίδεις μαθήματα και να υπαινίσσεσαι ότι υπερασπίζομαι με χαζό τρόπο και αντίθετα στην πραγματικότητα τους εισαγωγείς, επειδή είναι πελάτες μου. Έχω παλέψει πολύ στον χώρο και τα έχω βάλει με όσους χρειάστηκε, αλλά γι αυτό που πίστευα εγώ μετά από ουσιαστική γνώση και σκέψη και όχι με την παρότρυνση κάποιου που δεν γνωρίζει τον χώρο και οι πρακτικές του και μέθοδοι δεν είναι κοινωνικά αποδεκτές και θα εξηγήσω παρακάτω τι εννοώ. Αν είχες προσέξει την δουλειά μου σε βάθος θα ήξερες ότι λέω πάντα αυτό που πιστεύω. Αγαπάω τόσο τα ρολόγια που δεν σκέφτομαι ποτέ όταν γράφω γι αυτά αν ο εισαγωγέας είναι συμπαθής ή όχι.

Αν μπείτε στο site της Zenith θα παρατηρήσετε ότι η Ελλάδα είναι μια από τις λίγες χώρες που διατηρείται ο ανεξάρτητος, τοπικός εισαγωγέας. Στις περισσότερες άλλες χώρες θα δείτε Zenith LVMH, που είναι το group στο οποίο ανήκει η Zenith και αυτό σημαίνει ότι αντιπρόσωπος δεν υπάρχει, αλλά είναι η ίδια η θυγατρική. Δηλαδή το κέρδος από την χονδρική πάει στο εργοστάσιο, «επαναστάτη» μου και όχι σε μια ελληνική, οικογενειακή εταιρεία από την οποία ζουν πολλές ελληνικές οικογένειες.

Μια ώρα μου πήρε η έρευνα στο τηλέφωνο για να μαζέψω τις τιμές. Δεν το έκανα για σένα, το έκανα για το φόρουμ. Και ξέρεις γιατί; Γιατί αυτό που έγραψες φαινόταν ότι ήταν εμπαθές από την αρχή. Γιατί έγραψες ότι το συγκεκριμένο ρολόι κάνει στην Αμερική 12000 ευρώ και στην Ελλάδα 1200 και κάτι ψιλά (φαντάζομαι ότι εννοούσες ότι κάνει 1200 και κάτι ψιλά ακριβότερα, δηλαδή 13200 και, που αποδεικνύει ότι δεν ήξερες την τιμή) και τελικά όταν εγώ είπα ότι κάνει 11900 μας ενημέρωσες ότι το έχεις αγοράσει και το χαρτάκι του έγραφε 13000 δολάρια που εσύ λες ότι είναι 9900 ευρώ.

Μου πήρε 3 λεπτά να χτυπήσω στο φόρουμ «Zenith Multicity» και να θαυμάσω τον τρόπο που αγόρασες το ρολόι. Πως έτρεμες πριν ολοκληρωθεί η παράνομη πράξη που μοιράστηκες με αρκετούς φίλους στο φόρουμ

http://www.mywatch.gr/index.php?PHPSESSID=1f8379842fccad456753025918d104b1&topic=1970.msg31011;topicseen#msg31011

και μόνο η ψυχούλα σου ξέρει τι τράβηξες γιατί η ιστορία με το ρολόι σου έχει συνέχεια

http://www.mywatch.gr/index.php?PHPSESSID=1f8379842fccad456753025918d104b1&topic=610.140

και το ρολόι το χρυσοπλήρωσες και είχε και πρόβλημα και θα ήταν πολύ πιο ευθές και σωστό να μας πεις τώρα ΠΟΣΟ ΣΟΥ ΣΤΟΙΧΙΣΕ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΣΕ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΣΟ ΘΑ ΤΟ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ "ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ". ΕΓΩ ΜΕ ΕΝΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΣΟΥ ΣΤΟΙΧΙΣΕ 10.000 ΔΟΛΑΡΙΑ + ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕΛΑ ΜΕ COURRIER + ΑΣΦΑΛΙΣΗ, ΝΑ ΠΟΥΜΕ 10.300 ΕΥΡΩ. ΔΗΛΑΔΗ ΟΣΟ ΘΑ ΤΟ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ (ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΔΑΣΜΟΥΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΔΩ), ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΡΟΛΟΙ, ΑΝ (ΝΑΝΑGNO ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΦΥΓΩ) ΣΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΚΠΤΩΣΗ 20%. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟ ΕΒΡΙΣΚΕΣ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΑΣΤΗΚΕΣ ΚΟΡΟΙΔΟ. ΑΝΤΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΕΙΣ «ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ, ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΠΑΘΑ» ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΕΟΤΑΤΟ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΚΟΛΛΗΜΕΝΟ ΣΕ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ (ΑΦΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΩΡΕΑΝ), ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ «Να βοηθαμε στην επιλογη του καινουργιους στον χωρο !Να προφυλασουμε απο λαθος αγορες νεα μελη !» ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΣΕ ΠΩ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΥΦΕΡΗ ΛΕΞΗ «ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ», ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΑΦΕΛΕΙΑ, ΕΠΙΜΟΝΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΥΠΟΨΗ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΙΑ, ΑΦΟΥ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΕΦΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ,ΧΤΥΠΑΕΙ, ΚΛΑΙΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΕΙ «ΣΈΛΩ ΤΣΑΝΆ».

Μετά μου λες director... ΡΙΞΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ «ΕΛΛΗΝΑΡΑ» ΝΑ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΟΥΜΕ.

Το «συκοφάντης» είναι πράγματι βαριά λέξη και προέκυψε όταν διάβασα σε ποστ να ερμηνεύεται η αναφορά που έκανα στην τεχνολογική εξέλιξη και τα αποτελέσματα που έχει στην αγορά εργασίας διεθνώς και αυτό μεταφράστηκε από κάποιον ότι κάποιοι έμποροι θα κατηγορήσουν τους πελάτες για το επαγγελματικό τους πρόβλημα και θα φάνε μήνυση, δηλαδή επιστημονική φαντασία, ενώ εσύ είχες κατηγορήσει μια εταιρεία για κάτι που δεν συμβαίνει και θα μπορούσες να της στερήσεις πωλήσεις από κάποιους που θα σε πίστευαν και θα ήθελα να δω αν αυτός ο ίδιος που έγραφε για μηνύσεις σου ζητήσει έστω να πεις ότι έσφαλες και το ρολόι δεν πουλιέται ακριβότερα στην Ελλάδα και εκεί χρησιμοποίησα την λέξη «συκοφάντης», αφού όπως καταλαβαίνεις έτσι θεωρείται κάποιος που υποστηρίζει κάτι που είναι αναληθές και θίγει οικονομικά κάποιον άλλο.

Ο Acidblack με το ποστ του επιβεβαιώνει την λογική του Nanagno να κλειδωθεί το topic γιατί συνεχίζει τις προσβολές, χωρίς φαντάζομαι να αντιλαμβάνεται ότι το να λες σε κάποιον επαγγελματία που διαφωνεί με σένα με αποδείξεις σε ένα θέμα που προφανώς γνωρίζει καλύτερα, ότι το κάνει για να υπερασπιστεί τους πελάτες του, είναι προσβολή. Θα τον ενημερώσω ότι οι εισαγωγείς ρολογιών πληρώνουν με αρκετά χρήματα την συμμετοχή τους στην Έκθεση μου (στην οποία δεν πληρώνουν είσοδο οι επισκέπτες, γεγονός που δεν συμβαίνει σε όλες τις εκθέσεις), αλλά και εγώ επίσης είμαι πελάτης τους, οπότε δεν «τρέμουμε» ο ένας τον άλλο. Σε αρκετές εταιρείες έχω ξοδέψει περισσότερα, από όσα έβγαλα. Από το ποστ σας επιβεβαίωσα τους τρόπους σας, καθώς και ότι δεν ξέρετε από ρολόγια αλλά λέτε με εμπάθεια ότι να ‘ναι για να ρίξετε λάσπη και το ότι (άσχετο) είστε ήρωας. Μας κάνατε να κλάψουμε και να αναλογισθούμε πόσο «γραφικά» τονώνουν το πληγωμένο τους «εγώ» κάποιοι, όταν δεν έχουν επιχειρήματα και καταλαβαίνουν ότι τους πήραν είδηση όλοι (αυτοί που μπορούν να πάρουν είδηση). Θα συμφωνήσω στο μεγαλείο αυτού του είδους των ενεργειών και στην συνέχιση της δραστηριότητάς σας. Αφήστε εμάς στον μάταιο κόσμο της ΥΩ που την αγαπάμε και την ξέρουμε. Πριν όμως πρέπει να κάνετε επίπληξη στον (προς στιγμήν ομόσταβλό σας) Alexisvas που στο πλαίσιο της ανταλλαγής πληροφοριών και εμπειριών, σας μετέφερε την τραγική εμπειρία του, ως καλύτερη λύση για να αγοράσεις ένα ρολόι με 20% έκπτωση. Αν ξέρατε τι εκπτώσεις παίρνουν στην Ελλάδα τα «χαϊβάνια», όπως τα αποκαλέσατε, που αγοράζουν το ρολόι για κοινωνική προβολή και μόνο… Κάποιος είπε «Όσα δεν φτάνει η αλεπού…», εγώ θα πω «Το έξυπνο πουλί, από την μύτη πιάνεται».

ΕΠΕΙΔΗ Ο NANAGNO ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ, ΑΦΟΥ ΑΝ ΑΓΑΠΑΣ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΣΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ, ΩΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΝΕΩΤΕΡΟΣ ΜΟΥ ACIDBLACK, ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΕΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΙΜΟΥΔΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ Η ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΥΨΗΛΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΥΩ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ «ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ» ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΡΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ. ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΘΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΙΑΖΟΥΜΕ ΜΕ «ΚΥΡΙΟΥΣ».

ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΜΟΥ. ΞΑΝΑΛΕΩ: Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ, Ή ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΒΕΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑ. ΕΧΩ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ Ο ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΜΗ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΔΙΑΦΟΡΑΣ 10 ΕΤΩΝ Ή ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ, (ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΡΟΛΟΓΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ), ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΡΟΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ.  

ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ, ΑΡΑ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΝΝΟΩ. ΒΕΒΑΙΑ ΕΠΩΝΥΜΑ Ή ΑΝΩΝΥΜΑ Ο ΚΆΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΗΝ "ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ" ΤΟΥ.

ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΥΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ. ΟΙ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ (ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΟΛΟ) ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ, ΑΝ ΤΙΣ ΕΓΡΑΦΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Ή ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ, ΘΑ ΕΙΧΕ ΦΑΕΙ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΥΝΝΕΦΟ. ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ INTERNET ΕΙΝΑΙ ΦΡΕΣΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΝΟΜΙΚΑ ΘΟΛΟ, ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΩΣ ΕΙΔΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΙΣΤΟΡΙΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΣΤΟ INTERNET, ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΞΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΘΕΣΠΙΣΑΜΕ.

ΚΩΣΤΗΣ ΣΤΗΚΑΣ

Υ.Γ. ΔΕΝ ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ, ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ. ΘΕΩΡΩ ΣΟΦΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ NANAGNO ΝΑ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΣΤΟ SITE

« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 04, 2009, 09:11:38 μμ από VIWOW »
ΤΟ ΓΟΥΣΤΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ. ΔΙΑΛΕΓΩ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

WINSTON CHURCHILL

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #191 στις: Φεβρουάριος 04, 2009, 09:16:15 μμ »
Την απαντηση για τις τιμες την στελνω στον VIWOW και στον NANAGNO. Ας αποφασισουν αν θα τις δημοσιευσουν...
Απλα υπενθυμιζω οτι συναλλαχθηκα με επισημο καταστημα. Απλα παλι διαστρεβλωνεις την πραγματικοτητα !!! Κατεληξες οτι ππληρωσα 10300 μονο και μονο για να δημιουργησεις εντυπωσεις ενω εισαι πολλες χιλιαδες ευρω λαθος !!
Αποδεικνυεις οτι δεν ακους αλλα φανταζεσαι πραγματα. Ημαρτον

και το ρολόι το χρυσοπλήρωσες και είχε και πρόβλημα και ...................ΑΝΤΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΕΙΣ «ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ, ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΠΑΘΑ» ...    

Ατιμο πραγμα η επιμονη οταν εχεις 100% λαθος.
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 04, 2009, 11:29:31 μμ από alexisvas »

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #192 στις: Φεβρουάριος 04, 2009, 09:23:54 μμ »
οπως ειπαμε και παραπανω απο πωλησεις και εμπορικη πολιτικη μαυρα μεσανυχτα αυτα σχετικα με τους φιλους των κουμπαρων που αγοραζουν ρολογια βαση υποδειξεως δικη σας απο του πελατες τους δικου σας τοσα ξερουν που σας ακουνε μπορουν και αλλιως εισαστε ο ειδικος
και τις εκπτωσεις που κανουν ασε μας τα ειπαν και αλλοι περι rolex και εκπτωσεων ανατρεξτε το φορουμ και δειτε τι θα βγει
μαλλον το πουλι το εξυπνο που το πιασαν απο τι μυτη
οσο για τις εκθεσεις σας αν ''μπαινατε μεσα'' .....θα τις ξανακανατε?
οσο για τις αξιες μου ......ειναι σαφως καλυτερες απο τις δικες σας ..... με αποκαλεσατε ηρωα ,το εχω ακουσει απο ανθρωπους ποιο αξιους απο εσας σε αυτα τα θεματα το οτι το ειπατε εσεις δεν μου λεει απολυτως τιποτα μαλλον το αναγνωρισατε και μονος σας...μην κλαψετε τα κροκοδειλια δακρυα και τα διερυγμενα ηματια
κρατηστε τα για τους συνεργατες σας και τους πελατες σας και τους φιλους των φιλων σας ετσι δουλευει ο χωρος σας κια ο κοσμος του.
οσο για τον ομοσταβλο μου πηρε καινουργιο ρολοι κατι που οι πελατες σας δεν θα ειχαν το κοτσια να αλλαξουν μια μπουκλα απο
ενα μπρασελε τουχιστον η μικρη οικογενειακη εταιρια κανει σωστα την δουλεια της βαση προτυπων εξωτερικου ενω οι υπολοιποι
οικογενειαρχες πελατες σας δουλευουν οπως γουσταρουν με επιπεδο ελληνικο!

το προβλημα ειναι εκει που ειναι, οι αγορες μεσω ιντερνετ βαλουν τους πελατες σας και αμεσα και εσας ......
εμεις μυαλα δεν αλλαζουμε θα συνεχισουμε να δινουμε τα λεφτα μας εκει που μας αρεσει εσεις συνεχιστε να ζειτε στον κοσμο σας
οπως και ναναι δεν μπορειτε να κανετε και τιποτα παραπανω απο αυτο.....
αν σας προσβαλα σας προσβαλα χωρις ουτε ενα χαρακτηρισμο ακομα και η αθωα για σας λεξη εγω δεν την προφερω σε κανεναν και ιδιαιτερα στο παιδι μου αν πεσει κατω απο ποδηλατο του....ακομα και στην διααπαιδαγωγηση εχουμε αλλο στυλ ,ενδιαφερον
παντως ο τροπος που εχετε στο μυαλο σας η προσφωνηση τριχρονων κοριτσιων.....
και καποιος πρεπει να σας πει οτι γραφοντας κεφαλαια στο ιντερνετ φωναζεται και το εχετε κανει επανειλημενα
οσο και να φωναζεται μην προσπαθειτε δικιο δεν εχετε σιγουρα  οι φιλοι σας και οι πελατες σας αισχροκερδουν και τα παιρνουν απο οποιονδηποτε
δεν ξερει περι αγορας ρολογιου (ολους αυτους που τους στελνεται πακετο σε κταστημα με μοντελο και τιμη)
και ηστε εμας να αγορασουμε το φτηνο η ακριβο ρολοι που θελουμε στην τιμη που μας κανει καλυτερη και με την διαφορα να παρουμε και αλλο ενα ρολοι και ουτω καθεξης ,εσεις να αγοραζεται απο τους πελατες σας μιας και λογω γνωριμιων και κουμπαρων
θα σας κανουν καλυτερες τιμες απο οτι κανουν στους υπολοιπους....που παιρνου τις καλες εκπτωσεις ειπαμε!

Ιδομενεας

υ.γ δεν εχω κανενα λογο να διαφημισω την εταιρια που δουλευω ,τους προμηθευτες μου ,τους πελατες μου ,τις τραπεζες που συνεργαζομαι ,τα προιοντα που κατασκευαζουμε ,τις εκθεσεις που συμετεχουμε διεθνεις και μη ,τα απειρα  βραβεια σε διεθνεις και μη διαγωνισμους κτλ κτλ παραμενω μεταξυ φιλων σε ενα φορουμ με ρολογια δεν πουλαω ουτε τον ευατο ουτε τις πηρεσιες μου!

tibardos

• Επισκέπτης
« Απάντηση #193 στις: Φεβρουάριος 04, 2009, 09:41:36 μμ »
εχω την αισθηση οτι ξεφυγαμε λιγο του θεματος και το γυρισαμε λιγο προσοπικα. αν και νεος( στο forum )στα χρονια 48 θα σας παρακαλουσα να συγρατιθιτε λιγο.συγνωμη για την απλοικοτιτα του μηνυματος μου.

Αποσυνδεδεμένος VIWOW

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #194 στις: Φεβρουάριος 04, 2009, 09:44:28 μμ »
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΧΩΡΕΣΕ

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΣΟ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΙΚΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΑΣΧΗΜΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΣΑΣ (ΑΦΟΥ ΘΕΤΕΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΛΙΚΙΑΣ) ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΟ ΕΞΗΣ: ΕΙΜΑΙ ΕΚΔΟΤΗΣ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΡΟΛΟΓΙΑ. Η ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ Ή ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ; ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΕΙΣ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΑΤΕ ΣΤΗ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ "ΓΛΥΨΙΜΟ", ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ "ΥΠΕΡ"¨ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΕΩΝ Ή "ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΡΟΛΟΓΙΩΝ; ΑΝ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΜΙΣΕΙ. ΑΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ "ΚΑΛΟ ΣΚΥΛΙ" ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ;

ΒΛΕΠΕΤΕ ΛΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΗΛΙΚΙΑΣ. ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΑΘΜΟΖΩ ΣΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ. ΕΣΕΙΣ ΠΕΟΦΑΝΩΣ ΕΧΕΤΕ ΜΑΘΕΙ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΑΨΕΤΕ. "ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΟΥ" ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΒΕΓΓΟΣ. ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ (10) ΧΡΟΝΙΑ, ΘΑ ΑΣΠΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΑΣ, ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΠΑΠΠΟΥ (ΟΠΩΣ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ DIRECTOR) ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΕΡΟΜΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ. Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ: ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ 3000 ΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΡΟΛΟΓΙΑ, ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΑ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ, ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.

ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΜΟΥ ΗΔΗ ΕΧΑΣΑ ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΤΟΝ ALEXISVAS, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΣΠΑΣΩ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΘΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΤΕΥΧΟΣ ΕΓΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΡΟΛΟΙ, ΘΑ ΥΠΟΧΡΕΩΘΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΚΩΣΤΗΣ ΣΤΗΚΑΣ

ΥΓ ΓΙΑ ΤΟΝ ACIDBLACK ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΕΡΙΞΑ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΠΟΣΤ ΤΟΥ, ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΜΕΘΟΛΟΥΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ. ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΛΑ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΑΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΓΟΡΑ. ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΟ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΣΑΣ ΠΟΣΤ ΟΛΟΚΛΗΡΟ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ NANAGNO ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΜΕΧΡΙΣ ΟΤΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ. ΞΕΡΕΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΛΛΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΕ ΘΙΓΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ. ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΠΟΥ ΕΠΕΣΗΜΑΝΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΚΑΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΠΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΤΟΠΙΚ; ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΕΝΑΝ ΠΕΛΑΤΗ ΣΑΝ ΕΣΑΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΡΟΛΟΓΙΑ ΑΞΙΑΣ 2 ΚΑΙ 3 ΕΚΑΤΟΜ. ΕΥΡΩ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ. ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ, ΓΙΝΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΝ ΤΙΣ ΑΓΟΡΑΣ ΜΕ 5 ΕΥΡΩ.
ΤΟ ΓΟΥΣΤΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ. ΔΙΑΛΕΓΩ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

WINSTON CHURCHILL

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #195 στις: Φεβρουάριος 04, 2009, 10:11:23 μμ »
VIWOW συμφωνεις ή διαφωνεις με αυτη την πρακτικη? Με ποιο σκεπτικο?

λοιπον οταν τιμολογω προιον δεν το κανω βασει κοστους αλλα βασει του ποσο μπορει η αγορα μου να το πληρωσει και ποσο ανταγωνιστικος ειμαι,αυτος ειναι νομος οταν μιλαμε για πωλησεις σε καπιταλιστικο περιβαλλον

Ακριβως αυτη ειναι η λαθος νοοτροπια που ανεβαζει τις τιμες σε ολα τα προιοντα. Καταλαβατε τι ειπε ???
Ασχέτως του ποσο το αγοραζει ο Αντιπροσωπος, καθως θεωρει οτι ειναι μονοπωλιο χρεωνει οσα του λειπουν.
Ομως το internet ηρθε να τους χαλασει τη μαγια. Πλεον δεν εισαι μονο σου κυριε εισαγωγεα!!!! Ανταγωνιστης σου ειναι ο Αγγλος, ο Αμερικανος και οι υπολοιπες φυλες του Ισραηλ.
Ντροπη director, ντροπη.

Και για να μην παρεξηγουμαι παλι, ντροπη για αυτη την νοοτροπια !! Οχι για τον ανθρωπο. Μην λεμε τα αυτονοητα.

Και για να μην το ξεχασω, αν VIWOW θες την διευθυνση μου για το περιοδικο να στην στειλω πολυ ευχαριστως. Οταν θα εχω νευρα, θα βαζω τα γαντια μποξ και θα το βαραω  ;). Πλακα κανω!! Καλη τυχη, ειλικρινα. Αν δεις τα πραγματικα και ελαφρως απο την αλλη μερια μπορεις να βοηθησεις.
Αληθεια απ' ο,τι ξερεις μας διαβαζει κανενας απο τις εταιριες ? Γελανε με αυτα που ειπαμε ? Και γιατι να αναλαμβανεις εσυ αυτοτον αχαρο ρολο και οχι αυτοι, να μας διαφωτησουν κιολας.
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 04, 2009, 11:17:54 μμ από alexisvas »

Αποσυνδεδεμένος stardrive

• 50mm case
  • The clock is ticking!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #196 στις: Φεβρουάριος 04, 2009, 10:14:45 μμ »
Τα φόρουμ είναι και για αντιπαράθεση, πίστευα ότι το δικό μας ήταν για παράθεση, μάλλον λάθος έκανα...

Υ.Γ. Σας ευχαριστώ που δεν απαντάτε στις αναρτήσεις  μου ελπιδοφόρο για μένα....
Πότε ή Ποτέ

Λιγότερες λέξεις οδηγούν σε λιγότερες σκέψεις  «Δος μοι πα στώ και ταν γαν κινήσω»

Αποσυνδεδεμένος Megalos

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #197 στις: Φεβρουάριος 04, 2009, 10:16:14 μμ »
Δυστυχως διαβασα το ολο θεμα λογω επαγγελματικων υποχρεωσεων αργα χθες τα μεσανυχτα και δεν ειχα δυναμη να γραψω, εξ αλλου ειχε κλειδωθει
σημερα διαβαζω την συνεχεια του ..
ειλικρινα νοιωθω μια τρομερη απογοητευση απο οσα διαβασα και απο το πως εξελιχθηκε το ολο θεμα
εμπορος ειμαι και εγω και δεν θα ηθελα να αρχισω τις αντιπαραθεσεις με διαφορα λεγομενα απο ορισμενα μελη
ομως διαφωνω καθετα μαζι τους -και ο νοων νοειτω
επισης με εκπληξη διαβασα τα περι ηλικιων.. εχω θεωρω οτι προσβαλομαι απο αυτα και επιστρεφω την προσβολη στους γραφοντες
ειμαι ο μεγαλυτερος ολων σας αλλα το μυαλο μου ειναι νεωτερο ισως ολων σας οποτε ας μην πω χειροτερα λογια .. αρκετα εχουν ειπωθει και πρεπει να δινω και το καλο παραδειγμα αν μη τι αλλο
θα διαφωνησω και με την τροπη που πηρε το θεμα τιμες , εκπτωσεις κλπ προσωπικα δεν συμφωνω..
και θα ελεγα οτι στο θεμα κλειδωματος επισης δεν συμφωνω αλλα θα ''εσβηνα'' παρα παρα πολλα .. ισως το κανω ..ποιος ξερει  ???
κριμα .. και παλι κριμα  :-[

Αποσυνδεδεμένος neo12

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #198 στις: Φεβρουάριος 04, 2009, 10:32:37 μμ »
Προτεινω να κλεισει διαπαντως το θεμα διοτι δεν εχει να προσφερει τιποτα παραπανω....Εκφρασεις του τυπου εγω ξερω τον Ναταφ η εχω βοηθησει στην ανταλλαγη αιχμαλωτων κτλ μονο αυτοπροβολη μου θυμιζουν κ τιποτα παραπανω.....
Μια προτροπη θα ηθελα να κανω στον κ Στηκα.Σεβομαι  τις εμπειριες  σας στον χωρο της ωρολογοποιιας κ πιστευω οτι μπορειτε να προσφερετε στον φορουμ αυτο  αλλα θα ηθελα η συμμετοχη σας να ειναι πιο ουσιαστικη περα απο την εξιστορηση ιστοριων για την ΥΩ.Επισης θα ηθελα να τονισω οτι αυτο το φορυμ αυτα τα 3 χρονια λειτουργιας εχει προσφερει ουσιαστικα στην αναπτυξη του θεματος ρολοι στην ελλαδα.....κ πολλοι οι οποιοι αγοραζουν εδω μεσα  απο 200 ευρω μεχρι ..........γνωριζουν  ενσυνειδητα τι ρολοι αγοραζουν κ γιατι το αγοραζουν....αρα το φορουμ εχει κανει καλα τη δουλεια του...δεν ειναι ποτε κακο  πιστευω να αγοαρασεις  στην  καλυτερη δυνατη τιμη (ακομα κ αυτα τα 400 ευρω)  ειτε απο καποιον εμπορο η το διαδικτυο....οπως υπαρχουν απατεωνες στο διαδικτυο υπαρχουν κ απατεωνες στο ελληνικο εμποριο ...η τελικη επιλογη ειναι του καθενος....μην τα ισοπεδωνουμε ολα.Επισης το οτι καποιος σ' αυτο  το φορουμ θυσιασε χρονο κ εκανε θυσιες για να αγορασει ενα ρολοι ειτε 200 ειτε 20000 ευρω δεν ειναι συρσιμο για να ανελθει κοινωνικα.θελω να πιστευω οτι το εκανε γιατι αγαπαει το μερακι που υπαρχει γυρω απο το ρολοι κ οχι για ν ανεβασει το status tou .Στην τελικη το να εισαι ''κυριος''  δεν ειναι θεμα του τι φορας στον καρπο σου.........elegance is an attitude κ ο  ουσιαστικος ανθρωπος δεν κρινεται απο το αν φοραει ενα Steinhart h ενα FP Journe.Υπαρχουν πιο σημαντικα πραγματα σε αυτη την ζωη!!!!Δυστυχως το θεμα πηρε αλλη τροπη ...αλλα ετσι γινεται παντα!!!
“Simplicity is the ultimate sophistication”
                 Leonardo Da Vinci

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #199 στις: Φεβρουάριος 04, 2009, 10:38:14 μμ »
το αν γνωριζω την αγορα εχει φανει πια σε ολους τους υπολοιπους μαλλον εσεις συνεχιζεται να το αγνοειται

βγαλατε ενα περιοδικο προσφατα ενω το φορουμ υπαρχει εδω και αρκετο καιρο τοσο μεγαλος γνωστης της ΥΩ τοσο καιρο

που εισασταν?

με τετραμινηαια εκδοση αν δεν μαζεψετε διαφημισεις ειναι σιγουρο οτι το κλεισατε το μαγαζι οχι δεν ξερω απο εκδοσεις

αλλα δοξα το θεο ξερω ποσο κανει μια καταχωρηση στις πρωτες 5 σελιδες στις πρωτες 10 στις τελαυταιες 10 και ουτω καθεξης

αν μου βρειτε περιοδικο χωρις διαφημισεις που δεν εχει κλεισει σφυριξτε κλεφτικα ......

αν μου βρειτε εκδοτη που εχει κακες σχεσεις με τους διαφημιζομενους σφυριξτε δις

καλυτερο να χασετε 1 αναγνωστη που ειναι 5 ευρω παρα ενα πακετο διαφημισεων που ειναι αρκετες  χιλιαδες ευρω....

αυτα λεει  η απλη λογικη και αυτο πρατουν ολοι οι εκδοτες σε ολους οσουν αγοραζουν τα προιοντα τους

τους χαρακτηρισμους συμπεριφορων κρατηστε τους εισαστε ενας εκδοτης και θα σας χρειαστουν....

η νοοτροπια του ελληνα αναγνωστη φαινεται απο τον ρυθμο πια που δημοσιευονται γραμματα αναγνωστων σε περιοδικα και

εφημεριδες, αραια και που ,το ωχ δεν βαριεσαι ειναι ενα μονιμο στυλ

δυστηχως με τις 3000 σελιδες σας εισαστε ενας opinion maker του χωρου, μιας και τα μαυρα μεσανυχτα τα δικα σας στις πωλησεις

βαραει και τον υπολοιπο απλο κοσμο στα ρολογια καθε αρθρο σας ειναι και μια υποθετικη αγορα ποσα αρθρα εχεται κανει για sinn ,

DOXA, MARATHON , ?μαλλον κανενα, για να μην ξυπνησει κανενας ανυποψιαστος και μαθει οτι υπαρχουν και ακριβα seiko

φτιαγμενα στο χερι που τα πουλανε στην Ιαπωνια ,και εσεις που ασχολειστε με την ΥΩ αμφισβητησατε το γουστο ενος

συνφορουμιτη μονο και μονο γιτι δεν ηταν στα δικα σας μετρα ,μετα απο τοσα χρονια αρθρογραφιας να μην ξερετε τρανταχτα

μοντελα ρολογιων που θεωρουνται grail .

και σας πειραξε το οτι δωσαμε συμβουλη σε ανθρωπο που ζητησε βοηθεια γιατι στην αγνοια του παρολιγοα να αγορασει αντι

τριων χιλιαδων ευρω ρολοι απο εταιρια που φτιαχνει σουγιαδες?

παω στοιχημα οτι ενημερωσες και των εδω αντιπροσωπο μην τυχον και παθει καμμια ζημια ο πελατης

λες και ο καταναλωτης δεν παραπληροφορηθηκε  αλλα ο μαγαζατορας πρεπει να πουλησει σωστα?

κοσμο σε γνωσεις ρολογιου

οσο για τον προσφιλη και δημοφιλη Κ. Βεγγο σας ευχομαι να αποκτησετε το ηθος και  την ευγενεια του.

το αν του μοιαζεται αμφιβαλο εχετε ηδη πολυ καλες σχεσεις με τους πελατες σας οπως καθε καλος εκδοτης

οσο για τον ιδιοκτητη της εταιριας που δουλευω μαλλον θα μου πει οτι ξερω τοσα καλα τουν δουλεια μου που κανεις

δεν μπορει να με πιασει κοροιοδο.

οσο αν ειμαι παραγοντας που καθοριζει την αγορα σας θυμιζω οτι εδω δεν ειναι το τετραμινηαιο περιοδικο σας

αλλα φορουμ για ρολογια που διαβαζουν χιλιαδες κοσμος που ανατρεχει για συμβουλες και πληροφοριες

αυτο τα λεει ολα απο μονο του ,πινοντας ενα τρομερα νεο και σπιροζικα εξυπνο ελληνικο value for money κρασι

σας ευχομαι καλες πωλησεις στο περιοδικο σας  και ενημερωτικα μονο οι φιλοι μου και οι γνωστοι τους μεσω των πληροφοριων

και του φορουμ χονδρικα πρεπει να σπαταλησαν κοντα στα 10000 χιλιαρικα σε αγορες ρολογιων του δυο προηγουμενους μηνες

καθολου ασχημα για καποιον που ασχοληται με τα ρολογια κανα τετραμηνο.

το αν θα με νουθετησει ο ΝΑΝΑGNO ειναι δικο του θεμα αλλωστε δεν ειμαι εγω που γραφω με κεφαλαια αλλα εσεις.

Ιδομενεας