Σίγουρα κάποιος που μπαίνει σε ένα φόρουμ αρέσκεται στο να διαβάζει κείμενα για το αντικείμενο που αγαπάει.
Μπορούν λοιπόν όλοι να βγάλουν τα συμπεράσματά τους. Στον george_ βέβαια απάντησα με χίλιους τρόπους...
Όσο για τα γέλια που αναφέρει ο Alexisvas ότι θα κάνετε στο φόρουμ, χωρίς να θέλω να σου το «παγώσω», θα σου πρότεινα να διαβάσεις τι κάνει ένας σκεπτόμενος άνθρωπος, όταν έχει να αντιμετωπίσει ανθρώπους που λένε ανακρίβειες και συκοφαντούν ανθρώπους και εταιρείες χωρίς να ξέρουν. Μπήκα στο site της Zenith, πήρα τηλέφωνα σε όλο τον κόσμο και ιδού το αποτέλεσμα. Άργησα γιατί περίμενα να ανοίξει η Αμερική.
ΧΩΡΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΟΛΗ ΤΙΜΗ (ΕΥΡΩ)
ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΑΘΗΝΑ 12.900
ΓΑΛΛΙΑ ALBERT ΠΑΡΙΣΙ 12.500
ΙΤΑΛΙΑ PIZA ΜΙΛΑΝΟ 12.500
ΕΛΒΕΤΙΑ AMBASSADEURS ΓΕΝΕΥΗ 11.900*
ΗΠΑ SAKS ΝΥ 11.900
*Η Ελβετία έχει ΦΠΑ 6,3%, με 19% που έχουμε εμείς η τιμή θα ήταν 13.320. Αυτό ακριβώς που έλεγα για την μόνη διαφορά που υπάρχει στην Ευρώπη το ΦΠΑ, ενώ βέβαια η Αμερική έχει διαφορά ένα 5%, το οποίο δεν μπορεί να αξιολογηθεί ως σημαντικό, αφού υπάρχει διαφορά δασμών και τελωνείο ανάμεσα στις δύο χώρες.
Η μόνη χώρα που έχει μια ιδιαιτερότητα αυτές τις ημέρες είναι η Αγγλία. Η τιμή στο κατάστημα Marcus του Λονδίνου ήταν πριν λίγους μήνες 9.000 λίρες Αγγλίας, που μεταφραζόταν σε 14.000 ευρώ. Σήμερα υπάρχει μια διαδικασία προσαρμογής στις ΕΝΙΑΙΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, αφού οι 9.000 λίρες είναι πλέον περίπου 9.900 ευρώ.
ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΗΣΤΕ ΜΟΥ ΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΝ «ΔΥΝΑΜΗ» ΣΑΣ ΜΟΝΟΣΗΜΑΝΤΑ ΝΑ «ΚΛΕΙΣΕΤΕ» ΤΟΝ ΕΝΑ Ή ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΕΜΠΟΡΟ; ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΣΠΙΛΩΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ Ή ΚΑΚΟΒΟΥΛΑ. ΑΝ ALEXISVAS ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΑΒΑΖΑΝ ΤΟ ΠΟΣΤ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΟΥΝ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΕΣ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΔΙΚΑ. ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΝΑ ΨΑΞΕΤΕ.
ΚΩΣΤΗΣ ΣΤΗΚΑΣ
Υ.Γ. Προφανώς και δεν μιλάω για τα ρολόγια των 50.000 ευρώ και μόνο. ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΩ, Η ΟΠΟΙΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΑ 3.000 ΕΥΡΩ ΠΕΡΙΠΟΥ.
Υ.Γ. ΗΘΕΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΙΣΗ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΛΕΞΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΜΑΡΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΓΚΡΙΝΑ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ, ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΓΡΆΨΕΙ ΜΙΑ ΜΑΡΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΠΑΝΩ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΑΡΚΑ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ALEXISVAS ΠΟΥ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΟΥ ΑΠΕΔΕΙΞΑ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΕΤΣΙ ΜΙΛΟΥΝ ΑΝΕΥΘΥΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. ΣΤΟ SITE THΣ ZENITH ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΝΑ ΤΣΕΚΑΡΕΤΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ.
ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΑΙΣΡΟΚΕΡΔΕΙΣ, ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ "ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ" ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ; (ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΕΛΑΤΕΣ;) ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ. Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ;
ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΔΙΔΕΤΕ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ (ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ) ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΑΠΠΟΥΣ. ΑΝ ΟΣΟ ΝΕΟΤΕΡΟΣ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΛΟΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ, ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 3 ΧΡΟΝΩΝ. Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΜΟΝΟ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ. ΕΙΜΑΙ 46. ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΤΡΑΝ ΤΟΥ J-LC ΓΙΑ ΤΟΝ VALENTINO ROSSI.