Αποστολέας Θέμα: ΕΛΛΗΝΕΣ Αντιπρόσωποι Ωρολογίων  (Αναγνώστηκε 112682 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Nanagno

• Owner/Co-Founder
  • Administrator
  • 50mm case
  • Time Will Only Tell...
    • Προφίλ
    • http://www.mywatch.gr
Απ: Η Αισχροκερδια των Ελληνων Αντιπροσωπων Ωρολογιων
« Απάντηση #160 στις: Φεβρουάριος 03, 2009, 02:41:05 μμ »

Και αυτά για το ότι θα κλείσουν οι έμποροι αν δεν τους στηρίξουμε τα ακούω βερεσέ.
Εμένα αυτοί οι έμποροι σε τι με στηρίζουν για να ανταποδώσω;

Θοδωρής.

Αυτό το σχόλιο το οποίο αναφέρεις ποιος το έκανε???
Ludwig van Beethoven said that a great poem is more difficult to set to music than a merely good one, because the composer must improve upon the poem T I M E S.

Αποσυνδεδεμένος Nanagno

• Owner/Co-Founder
  • Administrator
  • 50mm case
  • Time Will Only Tell...
    • Προφίλ
« Απάντηση #161 στις: Φεβρουάριος 03, 2009, 02:48:22 μμ »
Κυριε Στηκα την δεκαετια του 80 ισως υπηρχαν χαιβανια που πειθονταν απο αυτα που λετε.
Πλεον ο κοσμος εχει ξυπνησει και τα ακουει βερεσε ;)
Εγω προσωπικα δεν θα συνησφερω για να παρει την καινουργια πορσε ο καθε <<πατσεας>>,<<κεσσαρης>> κλπ...

υ.γ τα ονοματα τυχαια απλα αυτους ξερω και τυχαια τους αναφερω.μπορει οι ανθρωποι να κυκλοφορουν με lada niva  ;D

Εδώ θα διαφωνήσω σχετικά με το σχόλιο σου για το εάν θα βοηθήσεις εσύ να πάρει ο οποιοσδήποτε οτιδήποτε, εάν ο έμπορος κάνει καλά την δουλεία του γιατί να μην έχει ότι του γουστάρει???

Μην ρίχνουμε την κουβέντα εκεί διότι εδώ κολλάει η παροιμία ότι δεν πιάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια!!!
Ludwig van Beethoven said that a great poem is more difficult to set to music than a merely good one, because the composer must improve upon the poem T I M E S.

Αποσυνδεδεμένος Nanagno

• Owner/Co-Founder
  • Administrator
  • 50mm case
  • Time Will Only Tell...
    • Προφίλ
« Απάντηση #162 στις: Φεβρουάριος 03, 2009, 02:53:21 μμ »
Εάν δεν μπορείτε να κρατήσετε την κουβέντα κόσμια χωρίς ονόματα και προσβολές το θέμα θα κλειδωθεί.

Λέξεις όπως χαϊβάνια κλπ...δεν αρμόζουν...Ο κάθε χρήστης έχει δικαίωμα άποψής και γνώμης και κανένας δεν θα επιβάλει την δικιά του σε ΚΑΝΕΝΑΝ!!!

Tolis7 πρόσεχε τι και πώς γράφεις σε παρακαλώ...να είσαι αυστηρός και επικριτικός αλλά όχι προσβλητικός και απρεπείς σε παρακαλώ.

Αποσυνδεδεμένος tolis7

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #163 στις: Φεβρουάριος 03, 2009, 03:42:32 μμ »
ok συγνωμη αν ξεπερασα τα ορια.δεν εχω προσωπικα με κανενα

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #164 στις: Φεβρουάριος 03, 2009, 04:05:41 μμ »
Αυτό το σχόλιο το οποίο αναφέρεις ποιος το έκανε???

Αν το είχε κάνει κάποιος, αγαπητέ Navagno, θα το είχα παραθέσει.

Δική μου άποψη στο θέμα είναι, γιατί εγώ το σκέφτομαι κάθε φορά που αγοράζω κάτι από εξωτερικό.

Άλλωστε όλοι παρακολουθούμε την επικαιρότητα και ξέρουμε ότι είναι δύσκολοι καιροί για τους εμπόρους.
Τα ΜΜΕ διαρκώς τονίζουν ότι η αγορά πρέπει να τονωθεί για να αποφευχθούν απολύσεις κλείσιμο καταστημάτων κτλ.
Αυτό που εννοώ είναι ότι δεν δέχομαι η ενίσχυση της αγοράς να γίνει σε βάρος μου, δηλαδή πληρώνοντας περισσότερο για τα προιόντα από την πραγματική τους αξία.
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #165 στις: Φεβρουάριος 03, 2009, 04:07:36 μμ »
σε πολλα θεματα που εθεσα στα ποστ μου δεν ελαβα μια απαντηση αλλα απο την αλλη ειναι λογικο γιατι το θεμα εχει παρα πολλες απαντησεις που μπορει καποιος να μην προλαβει να τις διαβασει ολες

ανεφερα μεταξυ αλλων
_το ιντερνετ ειναι ενα πολυ προχωρημενο μεσο ενημερωσης οπου θα βρει κανεις απο το ζυγισμα του balanche wheel εως αναλυσεις τεχνικης φυσεως η προβληματα ρολογιων /μηχανων

_σε πολυ ακριβα ρολογια η εκπτωση μπορει να φτασει χαλαρα και 40% ακομα και απο επισημο,για να το κανει μπορει...

_τα πολυ ακριβα ρολογια που γινεται η αναφορα σας δεν εχουν προβλημα σε καμμια οικονομικη κριση συνηθως .

_η αποψη που διαβαζω  "και πως θα επιβιωσουν οι εταιριες?" πανω κατω ετσι το αντιλαμβανομαι ,θα μπορουσα να πω οτι δεν ειναι ισχυει.η καθε εταιρια θα επιβιωσει εαν κατασκευαζει ποιοτικα και ανταγωνιστικα προιοντα !

_το 50% πολλων τμηματων ελβετικων ρολογιων φτιαχνεται εκτος ελβετιας αλλα το ρολοι γραφει swiss made..γιατι?γιατι ειναι εμποριο και παραγουν οπου τους συμφερει!ετσι και εμεις σαν αγοραστες και κριτες ειμαστε ελευθεροι να αγορασουμε απο οποιον μας συμφερει. το ζητημα της επιβιωσης μια εταιριας εχει να κανει με μηχανισμους που εγω σαν καταναλωτης δεν εχω μεριδιο,αυτο πιστευω και αυτο βλεπω.τι εντυπωση θα εκανε να βγει στο εξωτερικο καποιος αντιπροσωπος και ναπει "εσεις φταιτε καταναλωτες που κλεινουμε!σε χρονο dt εχει φαει μηνυση

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #166 στις: Φεβρουάριος 03, 2009, 04:19:27 μμ »
+1 george_  :smt023

Αποσυνδεδεμένος Darth

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #167 στις: Φεβρουάριος 03, 2009, 04:44:01 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Petros1

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #168 στις: Φεβρουάριος 03, 2009, 05:00:07 μμ »
ετσι και εμεις σαν αγοραστες και κριτες ειμαστε ελευθεροι να αγορασουμε απο οποιον μας συμφερει. το ζητημα της επιβιωσης μια εταιριας εχει να κανει με μηχανισμους που εγω σαν καταναλωτης δεν εχω μεριδιο,αυτο πιστευω και αυτο βλεπω.τι εντυπωση θα εκανε να βγει στο εξωτερικο καποιος αντιπροσωπος και ναπει "εσεις φταιτε καταναλωτες που κλεινουμε!σε χρονο dt εχει φαει μηνυση
+1000  :2thumbs:

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #169 στις: Φεβρουάριος 03, 2009, 05:19:58 μμ »
θελω να πω κατι δημοσια,επουδενι δεν θα ηθελα προσωπικα να ταυτισω με εσας τα μειονεκτηματα των αντιπροσωπων και να μετατραπει το θεμα σε "ολοι εναντιον viwow"! υπαρχει και η αλλη πλευρα ,να μιλαμε για διαφορατικα πραγματα μιας και εχουμε διαφορετικες εμπειριες απο εσας!ας μου επιτραπει να το αποκαλεσω "χασμα γεννεων" Η καλυτερα νοοτροπιων!οπως και να χει η ανταλλαγη αποψεων μονο καλο κανει και θα προτεινα αυτο το ειδος ιντερνετικης "αλληλογραφιας" να αποκτουσε δικη του ενοτητα ;D

Αποσυνδεδεμένος VIWOW

• 42mm case
    • Προφίλ
Απ: Η Αισχροκερδια των Ελληνων Αντιπροσωπων Ωρολ&#
« Απάντηση #170 στις: Φεβρουάριος 03, 2009, 05:32:43 μμ »
Σίγουρα κάποιος που μπαίνει σε ένα φόρουμ αρέσκεται στο να διαβάζει κείμενα για το αντικείμενο που αγαπάει.

Μπορούν λοιπόν όλοι να βγάλουν τα συμπεράσματά τους. Στον george_ βέβαια απάντησα με χίλιους τρόπους...

Όσο για τα γέλια που αναφέρει ο Alexisvas ότι θα κάνετε στο φόρουμ, χωρίς να θέλω να σου το «παγώσω», θα σου πρότεινα να διαβάσεις τι κάνει ένας σκεπτόμενος άνθρωπος, όταν έχει να αντιμετωπίσει ανθρώπους που λένε ανακρίβειες και συκοφαντούν ανθρώπους και εταιρείες χωρίς να ξέρουν. Μπήκα στο site της Zenith, πήρα τηλέφωνα σε όλο τον κόσμο και ιδού το αποτέλεσμα. Άργησα γιατί περίμενα να ανοίξει η Αμερική.

ΧΩΡΑ   ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ   ΠΟΛΗ   ΤΙΜΗ (ΕΥΡΩ)

ΕΛΛΑΔΑ   ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ   ΑΘΗΝΑ   12.900
ΓΑΛΛΙΑ   ALBERT                ΠΑΡΙΣΙ   12.500
ΙΤΑΛΙΑ   PIZA                ΜΙΛΑΝΟ   12.500
ΕΛΒΕΤΙΑ   AMBASSADEURS   ΓΕΝΕΥΗ   11.900*
ΗΠΑ   SAKS                ΝΥ   11.900

*Η Ελβετία έχει ΦΠΑ 6,3%, με 19% που έχουμε εμείς η τιμή θα ήταν 13.320. Αυτό ακριβώς που έλεγα για την μόνη διαφορά που υπάρχει στην Ευρώπη το ΦΠΑ, ενώ βέβαια η Αμερική έχει διαφορά ένα 5%, το οποίο δεν μπορεί να αξιολογηθεί ως σημαντικό, αφού υπάρχει διαφορά δασμών και τελωνείο ανάμεσα στις δύο χώρες.

Η μόνη χώρα που έχει μια ιδιαιτερότητα αυτές τις ημέρες είναι η Αγγλία. Η τιμή στο κατάστημα Marcus του Λονδίνου ήταν πριν λίγους μήνες 9.000 λίρες Αγγλίας, που μεταφραζόταν σε 14.000 ευρώ. Σήμερα υπάρχει μια διαδικασία προσαρμογής στις ΕΝΙΑΙΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, αφού οι 9.000 λίρες είναι πλέον περίπου 9.900 ευρώ.

ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΗΣΤΕ ΜΟΥ ΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΝ «ΔΥΝΑΜΗ» ΣΑΣ ΜΟΝΟΣΗΜΑΝΤΑ ΝΑ «ΚΛΕΙΣΕΤΕ» ΤΟΝ ΕΝΑ Ή ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΕΜΠΟΡΟ; ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΣΠΙΛΩΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ Ή ΚΑΚΟΒΟΥΛΑ. ΑΝ ALEXISVAS ΚΑΠΟΙΟΙ  ΔΙΑΒΑΖΑΝ ΤΟ ΠΟΣΤ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΟΥΝ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΕΣ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΔΙΚΑ. ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΝΑ ΨΑΞΕΤΕ.

ΚΩΣΤΗΣ ΣΤΗΚΑΣ

Υ.Γ. Προφανώς και δεν μιλάω για τα ρολόγια των 50.000 ευρώ και μόνο. ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΩ, Η ΟΠΟΙΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΑ 3.000 ΕΥΡΩ ΠΕΡΙΠΟΥ.

Υ.Γ. ΗΘΕΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΙΣΗ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΛΕΞΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΜΑΡΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΓΚΡΙΝΑ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ, ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΓΡΆΨΕΙ ΜΙΑ ΜΑΡΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΠΑΝΩ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΑΡΚΑ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ALEXISVAS ΠΟΥ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΟΥ ΑΠΕΔΕΙΞΑ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΕΤΣΙ ΜΙΛΟΥΝ ΑΝΕΥΘΥΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. ΣΤΟ SITE THΣ ZENITH ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΝΑ ΤΣΕΚΑΡΕΤΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ.

ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΑΙΣΡΟΚΕΡΔΕΙΣ, ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ "ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ" ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ; (ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΕΛΑΤΕΣ;) ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ. Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ;

ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΔΙΔΕΤΕ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ (ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ) ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΑΠΠΟΥΣ. ΑΝ ΟΣΟ ΝΕΟΤΕΡΟΣ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΛΟΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ, ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 3 ΧΡΟΝΩΝ. Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΜΟΝΟ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ. ΕΙΜΑΙ 46. ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΤΡΑΝ ΤΟΥ J-LC ΓΙΑ ΤΟΝ VALENTINO ROSSI.
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 03, 2009, 05:55:57 μμ από VIWOW »
ΤΟ ΓΟΥΣΤΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ. ΔΙΑΛΕΓΩ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

WINSTON CHURCHILL

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Απ: Η Αισχροκερδια των Ελληνων Αντιπροσωπων Ωρολ&#
« Απάντηση #171 στις: Φεβρουάριος 03, 2009, 06:07:43 μμ »

7ον Υποτιμάτε την επιτυχία της ΥΩ στην χώρα μας. Να σας ενημερώσω ότι κατ’ έτος πουλιούνται πάνω από 200 ρολόγια στην χώρα μας που ξεπερνούν το καθένα σε αξία τις 100.000 ευρώ και ότι αυτοί οι «βλάκες» (όπως αποκαλεί ο Alexisvas οποιονδήποτε αγοράζει από την Ελλάδα) προφανώς δεν έχουν Internet, δεν ταξιδεύουν στο εξωτερικό και δεν σκέφτηκαν ποτέ να τσεκάρουν τις τιμές, μήπως τους κοροϊδεύουν.

Κύριε Στήκα επειδή εγώ έγραψα ότι προφανώς αναφέρεστε σε ρολόγια άνω των 50.000 ευρώ, ζητώ συγγνώμη αν παρεξήγησα κάτι.
Ήταν η ως άνω αναφορά σας που μου δημιούργησε αυτήν την εντύπωση.
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος VIWOW

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #172 στις: Φεβρουάριος 03, 2009, 06:59:16 μμ »
Ωραίο αυτό περί internetικής αλληλογραφίας george_ αλλά θα πρέπει πρώτα να κατακτήσουμε το να εισπράττουμε αυτό που ο άλλος λέει. Την εξήγηση που έδωσα σε ποστ μου για το πως μειώνονται με φυσικό τρόπο οι θέσεις εργασίας, την εξέλαβες ως πιθανή δήλωση των εμπόρων οτι φταίνε οι καταναλωτές που δεν ψωνίζουν και γι αυτό κλείνουν. Στην (φανταστική) αυτή περίπτωση είχες "έτοιμη" και την μήνυση. Τώρα θα δω αν έχεις την ίδια ευαισθησία όταν με το προηγούμενο ποστ σας απέδειξα οτι έχετε άδικο σε όλο αυτό το θέμα με τις τιμές που είναι 150% επάνω (έτσι έλεγαν κάποιοι), οτι ήταν προσβλητική χωρις λόγο η πρόταση με τα γέλια που θα έριχνε εις βάρος μου ο alexisvas επειδή είπα οτι τα ρολόγια έχουν διεθνώς διαφορά μόνο τους δασμούς και το ΦΠΑ, αλλά πιό σημαντικό η δυσφήμηση που έκανε ο alexisvas σε μια ελληνική εταιρεία που έχει πολλές δεκαετίες στον χώρο.

ΞΑΝΑΓΥΡΝΑ ΣΤΑ ΠΟΣΤ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ.

Κ.Σ.

Υ.Γ. Για το τελευταίο ποστ τα ίδια ισχύουν και για τα ρολόγια των 3000 και για τα ρολόγια του 1000000 ευρώ.

ΞΕΡΕΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ "ΚΟΠΑΝΟΥΝ" ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΤΑ GROUPS ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΩΡΟΛΟΓΟΠΟΙΙΑΣ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ "ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ" ΤΟΥ ALEXISVAS. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΚΑΙ ΤΑ GROUPS ΕΙΣΠΡΑΤTΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ. ΛΕΤΕ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΙΟΝ;.
ΤΟ ΓΟΥΣΤΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ. ΔΙΑΛΕΓΩ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

WINSTON CHURCHILL

Αποσυνδεδεμένος alexisvas

• 44mm case
  • τα δευτερόλεπτα βαριά στους λεπτοδείκτες
    • Προφίλ
« Απάντηση #173 στις: Φεβρουάριος 03, 2009, 07:08:00 μμ »
Παρακολουθειστε με, θα εχει ενδιαφερον !!!!
Το post του VIWOW απεδειξε αυτα που λεμε τοσες φορες και ας με κατηγορει
Όσο για τα γέλια που αναφέρει ο Alexisvas ότι θα κάνετε στο φόρουμ, χωρίς να θέλω να σου το «παγώσω», θα σου πρότεινα να διαβάσεις τι κάνει ένας σκεπτόμενος άνθρωπος, όταν έχει να αντιμετωπίσει ανθρώπους που λένε ανακρίβειες και συκοφαντούν ανθρώπους και εταιρείες χωρίς να ξέρουν. Μπήκα στο site της Zenith, πήρα τηλέφωνα σε όλο τον κόσμο και ιδού το αποτέλεσμα. Άργησα γιατί περίμενα να ανοίξει η Αμερική.

ΧΩΡΑ   ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ   ΠΟΛΗ   ΤΙΜΗ (ΕΥΡΩ)

ΕΛΛΑΔΑ   ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ   ΑΘΗΝΑ   12.900
ΓΑΛΛΙΑ   ALBERT                ΠΑΡΙΣΙ   12.500
ΙΤΑΛΙΑ   PIZA                ΜΙΛΑΝΟ   12.500
ΕΛΒΕΤΙΑ   AMBASSADEURS   ΓΕΝΕΥΗ   11.900*
ΗΠΑ   SAKS                ΝΥ   11.900

*Η Ελβετία έχει ΦΠΑ 6,3%, με 19% που έχουμε εμείς η τιμή θα ήταν 13.320. Αυτό ακριβώς που έλεγα για την μόνη διαφορά που υπάρχει στην Ευρώπη το ΦΠΑ, ενώ βέβαια η Αμερική έχει διαφορά ένα 5%, το οποίο δεν μπορεί να αξιολογηθεί ως σημαντικό, αφού υπάρχει διαφορά δασμών και τελωνείο ανάμεσα στις δύο χώρες.
Η μόνη χώρα που έχει μια ιδιαιτερότητα αυτές τις ημέρες είναι η Αγγλία. Η τιμή στο κατάστημα Marcus του Λονδίνου ήταν πριν λίγους μήνες 9.000 λίρες Αγγλίας, που μεταφραζόταν σε 14.000 ευρώ. Σήμερα υπάρχει μια διαδικασία προσαρμογής στις ΕΝΙΑΙΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, αφού οι 9.000 λίρες είναι πλέον περίπου 9.900 ευρώ.

Μηπως ειδες σε αυτα που εγραψες οτι ειμαστε κατα 400 ευρω ακριβοτεροι απο τους ακριβους γειτονες μας ? Συγγνωμη αλλα εγω δεν τα χαριζω σε κανεναν απο αυτους που υπερασπιζεσαι. Τι να πω, δεν βλεπεις ? Με αυτο το επιχειρημα νιωθεις οτι ειπα ψεματα και εσυ αληθειες ?
Μετα συγκρινεις τις τιμες με την Αμερικη και λες οτι εκει κανει 11900 ευρω. Μαλιστα... εχω μια φωτογραφια που πιστοποιει τα αλαθητα στοιχεια σου!

Συμφωνα με το δικο σου κομπιουτερακι αυτο σημαινει 11900 ευρω. Το δικο μου βγαζει 9910 ευρω...
Με τοσες ανακριβιες νομιζω οτι δεν υπερασπιζεσαι σωστα αυτους που θες. Κριμα γι'αυτους και για σενα.
Η νοημοσυνη μου δεν μου επετρεψε να καταλαβω ποιους εννοεις Ζωντοβολα! Ελπιζω να καταλαβαν οσοι διαβασαν. Μου αρεσει ο τροπος που αλλαξες το υφος σου τωρα που βρεθηκες υπο πιεση.
Πραγματικα πιεστηκα να μην προβω και εγω σε χαρακτηρισμους εις βαρος σου. Θα αρκεστω στο να ελπιζω οτι στο περιοδικο σου θα εισαι περισσοτερο ακριβης!!!! Εγω παντως δεν θα το παρω και φανταζομαι οτι δεν με θες για αναγνωστη σου ουτως η αλλως !!

« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 03, 2009, 07:16:24 μμ από alexisvas »
Πω πω αδερφακι μου,εισαι φουλ αντι-Ω εεε?  :o

Παράθεση από: Jeremy Clarkson
Το μονο πραγμα που ειναι χειροτερο απο ενα ψευτικο Rolex ειναι ενα αληθινο!

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #174 στις: Φεβρουάριος 03, 2009, 07:09:52 μμ »
Τώρα θα δω αν έχεις την ίδια ευαισθησία όταν με το προηγούμενο ποστ σας απέδειξα οτι έχετε άδικο σε όλο αυτό το θέμα με τις τιμές που είναι 150% επάνω (έτσι έλεγαν κάποιοι)

VIWOW ειναι κατι στο οποιο οι περισσοτεροι δεν διαφωνουμε νομιζω,και το ειχα τονισει κι εγω πολλες σελιδες πιο πισω:

Συγκρινετε τις τιμες με αντιστοιχα καταστηματα σε Γερμανια,Αγγλια κτλ & θα δειτε οτι ειναι πανω κατω ιδιες.Εκτος κι αν ολοι οι AD της ΕΕ ειναι αισχροκερδεις ???

Οι μεγαλες διαφορες υπαρχουν-και παλι οχι παντοτε κι οχι για ολες τις μαρκες-στο ιντερνετ.Τωρα ο καθενας που θα λεει το μακρυ του και το κοντο του,απλα προσπερναμε ;)

• 44mm case
    • Προφίλ
Απ: Απ: Η Αισχροκερδια των Ελληνων Αντιπροσωπων Ωρολ&#
« Απάντηση #175 στις: Φεβρουάριος 03, 2009, 07:14:08 μμ »
...αλλά πιό σημαντικό η δυσφήμηση που έκανε ο alexisvas σε μια ελληνική εταιρεία που έχει πολλές δεκαετίες στον χώρο.

Δεν το περιμενα οτι θα τους εκλεινα απο σημερα κιολας!!! Μπραβο μου!

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #176 στις: Φεβρουάριος 03, 2009, 07:15:01 μμ »
@alexisvas,η USA ειναι σχεδον στα ΠΑΝΤΑ πιο φθηνη απο Ευρωπη,κι οχι μονο στα ρολογια δεν ειναι λογικα αυτα που γραφεις.Αν μπορεις να ψωνισεις απο κει,μεγεια σου με χαρα σου,δε σημαινει ομως οτι στην Ευρωπη ολοι ειναι απατεωνες,ελεος...αλλα κρατη,αλλη οικονομια,αλλη αγορα,αλλο νομισμα κτλ κτλ...

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #177 στις: Φεβρουάριος 03, 2009, 07:23:38 μμ »
Θα με τρελλανετε!!

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟΙ? ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΕ Ο VIWOW. ΜΟΛΙΣ 400 ΕΥΡΩ ΕΙΠΕ
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 03, 2009, 07:52:34 μμ από Nanagno »

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #178 στις: Φεβρουάριος 03, 2009, 07:36:30 μμ »
Διορθωσε το ποστ σου και ασε τους εντυπωσιασμους.Ωραια,ειναι το συγκεκριμενο zenith 3,2% ακριβοτερο.Εχω δει στην Ευρωπη πολλες φορες σε καταστηματα τετοιες διαφορες και υπερ των ελληνικων.Πριν λιγο καιρο ημουν στο Παρισι και ειδα πολλες τιμες σε εκει AD..ΙWC bigpilot 500euro ακριβοτερο απο εδω.Δεν αρχισα να φωναζω:Kλεφτες,κλεφτες!!!!!

Αποσυνδεδεμένος stardrive

• 50mm case
  • The clock is ticking!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #179 στις: Φεβρουάριος 03, 2009, 07:39:16 μμ »
Υπάρχουν δύο αφετηρίες, ευτυχώς πάντα θα υπάρχουν...
Σκέπτομαι πως χωρίς υγιείς εταιρείες, δεν θα είχαμε αντικείμενο να μιλάμε, ως γνωστόν κλειστή εταιρεία δεν παράγει ρολόγια...
Σκέπτομαι ακόμη πως χωρίς τα ρολόγια μπορούμε να ζήσουμε χωρίς το όνειρο δεν μπορούμε....
Το ρολόι είναι πλέον μέσο επιβολής της "τάξης" σκεφτείτε αυτό το κατηγορηματικό ΑΡΓΗΣΕΣ!!!! η το αλλο ΑΚΟΜΑ!!!!!
Σκέπτομαι ακόμη πως κανείς δεν σε υποχρεώνει να αγοράσεις ρολόι ΚΑΝΕΙΣ!!!!! Εσύ το επιλέγεις και εσύ έχεις τη ευθύνη  για αυτή σου την απόφαση.

Κάνε εσύ τη δουλειά σου και απέρριψε την δουλειά αυτού του άλλου που δεν σου ταιριάζει. Τόσο απλά...

Σκέπτομαι ακόμη πως υπάρχουν πολλοί πρόθυμοι να πληρώσουν αυτό που εσύ δεν προτίθεσαι να πληρώσεις....

Ίσως κάποια στιγμή  οι πρόθυμοι να πάψουν υπάρχουν αλλά υπάρχει πολύ δρόμος ακόμη για αυτό....

Σκέπτομαι ακόμη πως το ακριβό και το φτηνό εξαρτάται από την πλευρά που είσαι....
Αν το έχεις θα σκεφτείς εντελώς διαφορετικά.....
Αν δεν το έχεις διαφορετικότερα.....

Υπάρχουν δύο αφετηρίες, ευτυχώς πάντα θα υπάρχουν... τα φαντάζεστε όλα  μόνο άσπρα η όλα μόνο μαύρα δεν θα είχε κανένα ενδιαφέρον.....

Υ.Γ. Η προσχώρηση σε μία άλλη  άποψη είναι το πιο δύσκολο πράγμα στον κόσμο, όλοι οι πόλεμοι  για αυτό έγιναν....
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 03, 2009, 07:50:01 μμ από stardrive »
Πότε ή Ποτέ

Λιγότερες λέξεις οδηγούν σε λιγότερες σκέψεις  «Δος μοι πα στώ και ταν γαν κινήσω»