Αποστολέας Θέμα: ΕΛΛΗΝΕΣ Αντιπρόσωποι Ωρολογίων  (Αναγνώστηκε 112908 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

director

• Επισκέπτης
Απ: Η Αισχροκερδια των Ελληνων Αντιπροσωπων Ωρολογιων
« Απάντηση #80 στις: Φεβρουάριος 02, 2009, 08:52:07 μμ »
Στο internet-ebay ο κανονας ειναι:''Buy the seller,not the item''
Οσες φορες το χω χρειαστει,ημουν οκ και δε χρειαστηκε να παω να τσεκαρω τιποτα..

δεν υποστηριζω οτι οι μπεηδες ειναι απατεωνες,αλλα 1ον οτι μεχρι παραλαβης εχεις την υποψια του μπας και ...,2ον οτι ειναι ευκολοτερο μεσω μπεη να υποπεσεις σε απατη.
η απαντηση σου,τουλαχιστον οπως την διατυπωνεις καπου μεσα της κρυβει και τον ενδομυχο φοβο.
παντως το νετ δεν ειναι μονο η τρεχουσα πραγματικοτητα αλλα και σημαντικο αντιβαρο στον ελεγχο των τιμων.

warover

• Επισκέπτης
« Απάντηση #81 στις: Φεβρουάριος 02, 2009, 08:53:34 μμ »
Στο internet-ebay ο κανονας ειναι:''Buy the seller,not the item''
Οσες φορες το χω χρειαστει,ημουν οκ και δε χρειαστηκε να παω να τσεκαρω τιποτα..
τωρα να κανω τον κοπο να απαντησω οτι η πολιτικη αυτη ειναι τελειος λαθος
ΥΓ
να σου δοσω εγω πωλητες που πωλουν μουφα προιοντα και εχουν 100%-99.χ αξιολογηση να παθεις πλακα

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Φεβρουάριος 02, 2009, 08:57:14 μμ »
τωρα να κανω τον κοπο να απαντησω οτι η πολιτικη αυτη ειναι τελειος λαθος
ΥΓ
να σου δοσω εγω πωλητες που πωλουν μουφα προιοντα και εχουν 100%-99.χ αξιολογηση να παθεις πλακα

Ναι,δωσε μου πωλητες που εχουν 7-8 χρονια στο ebay,πουλανε συγκεκριμενη ομαδα προιοντων με 7.000-8.000 πωλησεις,>99,7% αξιολογηση και πουλανε μουφα.
Εχει πολλους;Μη τρελλαθουμε κιολας....

warover

• Επισκέπτης
« Απάντηση #83 στις: Φεβρουάριος 02, 2009, 09:05:14 μμ »
Ναι,δωσε μου πωλητες που εχουν 7-8 χρονια στο ebay,πουλανε συγκεκριμενη ομαδα προιοντων με 7.000-8.000 πωλησεις,>99,7% αξιολογηση και πουλανε μουφα.
Εχει πολλους;Μη τρελλαθουμε κιολας....
εγω αν σου πω δημοσια θα με διοξουν απο την δουλεια που κανω στο ebay αλλα αν ψαξεις για αναπτηρες dupont και στυλο montblanc θα καταλαβεις λεω
ΥΓ
προς θεου δεν λεω κατι κακο απλα υπαρχουν λαμογια παντου και πρεπει να ελεγχουμε το προιον πολυ καλα πριν αγορασουμε αυτο και μονο λεω

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #84 στις: Φεβρουάριος 02, 2009, 09:09:55 μμ »
προς θεου δεν λεω κατι κακο απλα υπαρχουν λαμογια παντου και πρεπει να ελεγχουμε το προιον πολυ καλα πριν αγορασουμε αυτο και μονο λεω

Πως μπορεις να ελεγξεις το προιον μεσω νετ,δε γινεται,ολοι λενε ''αγορασε τον πωλητη'' εσυ το αλλαζεις;;
Τι παει να πει θα σε διωξουν απ το ebay,γνωριζει το ebay για συγκεκριμενους πωλητες που πουλανε ''μουφες'' και τους αφηνει,και μετα πληρωνει εκατομμυρια προστιμα και βλαπτει την αξιοπιστια του;;;

director

• Επισκέπτης
« Απάντηση #85 στις: Φεβρουάριος 02, 2009, 09:14:26 μμ »
Παράθεση
τωρα αν ειναι να πληρωσω την αγνοια μου περι ρολογιων με τα μαρμαρα στην εισοδο και το χαμογελο της μελισταλαχτου δεσποινιδος

και του φρουρου στην γωνια εξω απο το μαγαζι σε κεντρικο δρομο των βορειων προαστιων.......μαλλον δεν ξερω απο ρολογια!

επειδη λοιπον εισαι ακομη <μικρος>,καποτε θα καταλαβεις οτι καποια πραγματα δεν τ αγοραζουμε μονον για την χρηστικοτητα τους,οποτε ο καφες με την χαριτοβριθη μεσα στο μαρμαρο ειναι κι αυτο μεσα στο παιχνιδι,μην μου πεις οτι ενδιαφερεσαι για ρολογια μονο και μονο για να κοιτας την ωρα?

Παράθεση
κριμα που δεν καταλαβαινομαστε μπορει να φταιει και η διαφορα ηλικιας.

επιτρεψτε μου να σας ευχηθω καλο σας βραδυ

οντως εχει δικιο ο VIWOW που σε λεει εριστικο,αλλα <μικρος> εισαι ακομη και θα μαθεις και θα παθεις,κατι μου λεει οτι πρεπει να εισαι και Ολυμπιακος.

Αποσυνδεδεμένος zikos

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Φεβρουάριος 02, 2009, 09:36:28 μμ »
Δεν μπορω να καταλαβω πως καποιοι ανθρωποι σαν και εμας,
που τους αρεσουν τα ρολογια
τα οποια θεωρω οτι ειναι το μονο κοσμημα που μπορει να φορεσει ενας ανδρας,
να γραφουμε posts που μονο κοσμηματα δεν ειναι για το forum.
Γεματα χαρακτηρισμους ο ενας για τον αλλον
Εφυγε ο SENNA και αφησε εμενα!!!
Τα παντα ολα!!!
Tι να λεμε τωρα!!! Mαθε μπαλιτσα αγορι μου!!!

warover

• Επισκέπτης
« Απάντηση #87 στις: Φεβρουάριος 02, 2009, 09:39:08 μμ »
Πως μπορεις να ελεγξεις το προιον μεσω νετ,δε γινεται,ολοι λενε ''αγορασε τον πωλητη'' εσυ το αλλαζεις;;
Τι παει να πει θα σε διωξουν απ το ebay,γνωριζει το ebay για συγκεκριμενους πωλητες που πουλανε ''μουφες'' και τους αφηνει,και μετα πληρωνει εκατομμυρια προστιμα και βλαπτει την αξιοπιστια του;;;
και βεβαια μπορεις να το ελεγξεις αν ξερεις καλα το προιον
εμενα 1 μερος της δουλειας μου ειναι να κανω αυτο το πραμα αναφορες για προιοντα που ειναι fake αλλα εφοσον αυτοι που τα αγοραζουν δινουν θετικες τι ebay δεν μπορει να κανει και πολλα
ΥΓ
γιατι δινουν θετικες γιατι ολλοι μεσα τους ξερουν πως με 150$ δεν μπορουν να παρουν γνησιο dupont lighter ετσι το δεχονται
αν ψαξεις θα δεις οτι το ebay ειναι γεματο με οδηγους για το πως να εντοπιζεις fake κλπ
 ΤΕΛΟΣ για να μην ξεφυγουμε
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 02, 2009, 10:47:16 μμ από warover »

director

• Επισκέπτης
« Απάντηση #88 στις: Φεβρουάριος 02, 2009, 09:40:51 μμ »
Δεν μπορω να καταλαβω πως καποιοι ανθρωποι σαν και εμας,
που τους αρεσουν τα ρολογια
τα οποια θεωρω οτι ειναι το μονο κοσμημα που μπορει να φορεσει ενας ανδρας,
να γραφουμε posts που μονο κοσμηματα δεν ειναι για το forum.
Γεματα χαρακτηρισμους ο ενας για τον αλλον

καλε μου φιλε,οι χαρακτηρισμοι δεν ειναι υβρεις,ειναι περιγραφη ιδιοτητος συνεπως δεν ειναι μεμπτο τουλαχιστον κατα την αντιληψη μου.

Αποσυνδεδεμένος alexisvas

• 44mm case
  • τα δευτερόλεπτα βαριά στους λεπτοδείκτες
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Φεβρουάριος 02, 2009, 10:07:02 μμ »
Να πω μονο οτι το ebay αποδεικνυεται πολλες φορες ακριβο.
Ειναι τοσο διαδεδομενο που για οτιδηποτε ολοι κοιταζουν εκει χωρις να ψαχνουν παραπερα. Αυτο οδηγει σε αυξηση των τιμων. Πολλα ρολογια σε επισημους αντιπροσωπους εχουν φθηνοτερα απο ανεπισημους πωλητες του ebay.
Αντιπαλος των εδω αντιπροσωπων ειναι οι αντιπροσωποι του εξωτερικου.
Να συγκρινουμε λεμονια με λεμονια. Τα δικα μας λεμονια ειναι για πεταμα. Ουστ απο δω.
Εχει μικρυνει ο πλανητης για να ασχολουμαστε με τους πονηρους εδωπερα.
Πω πω αδερφακι μου,εισαι φουλ αντι-Ω εεε?  :o

Παράθεση από: Jeremy Clarkson
Το μονο πραγμα που ειναι χειροτερο απο ενα ψευτικο Rolex ειναι ενα αληθινο!

Αποσυνδεδεμένος stardrive

• 50mm case
  • The clock is ticking!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Φεβρουάριος 02, 2009, 10:15:53 μμ »
Η τιμή πώλησης ενός ρολογιού είναι αυτή που πρέπει να είναι πάντα σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Η τιμή πώλησης σε μικρό βαθμό εξαρτάται από την τιμή κόστους. Το κόστος κατασκευής μπορεί να συμπιεστεί μέχρι ένα ορισμένο βαθμό. Από εκεί και μετά δεν πάει παρακάτω. Όπως και να το δούμε αυτό  δεν γίνεται διαφορετικά.

Η τιμή πώλησης  εξαρτάται, από τα διοικητικά έξοδα, από την  γενικότερη εικόνα, την διαφήμιση, τα σημεία πώλησης, από το κύρος της μάρκας, από την συνεχόμενη ιστορίας της, από την αποδοχή που έχει στο κόσμο, από την αποδεδειγμένη ποιότητα, κ.α.

Η διαφορά στην τιμή για το ίδιο ρολόι υπάρχει για τρεις λόγους.
1) Γιατί υπήρχαν υπάρχουν και θα υπάρχουν έμποροι που λειτουργούν με την λογική "όπου σε πιάσουν", σε αντίθεση με τους άλλους "διαφορετικά" σκεπτόμενους.
2) Γιατί υπάρχουν αγοραστές που για χ,ψ,ζ,  λόγους έχουν άγνοια για την πραγματική αξία του ρολογιού και όχι μόνο.
   (πχ  ξέρετε πόσα ρολόγια μπαταρίας πωλούνται στην τιμή καταλόγου ή έστω με μια μικρή έκπτωση για δώρα.. πολλά....)
   (πχ  ξέρετε πόσα ρολόγια μπαταρίας πωλούνται στην τιμή καταλόγου, ή έστω με μια μικρή έκπτωση, μόνο και μόνο για την
    εμφάνισή τους.... πολλά...)
3) Οι μυημένοι σε  σε σχέση με τους αμύητους είναι ελάχιστοι. ( Το φόρουμ μας είναι καλός καθρέπτης)

Συνεπώς δεν μου προξενεί πλέον την παραμικρή εντύπωση η διαφορά τιμής.
Όπως επίσης δεν μου προξενεί καμμία μα καμμία  εντύπωση, η μη επιθυμία των περισσοτέρων, από αυτούς που φορούν ρολόι. να θέλουν να μάθουν περισσότερα για αυτό, γεγονός που,  οι εταιρείες/ έμποροι, το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό και φυσικά το...

Και κάτι τελευταίο χρειάζεται και τύχη πέρα από το ψάξιμο για να πετύχεις την ευκαιρία, και ευκαιρίες δεν παρουσιάζονται κάθε μέρα.

Απλά η γνώμη μου.
Πότε ή Ποτέ

Λιγότερες λέξεις οδηγούν σε λιγότερες σκέψεις  «Δος μοι πα στώ και ταν γαν κινήσω»

Αποσυνδεδεμένος Petros1

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Φεβρουάριος 02, 2009, 10:17:22 μμ »
Ευτυχως σιγα σιγα το ιντερνετ διαδιδεται σε ολο και περισσοτερους, ο κοσμος καταλαβαινει οτι δεν ειναι τοσο δυσκολο να αγορασει κατι απο μακρινες αγορες, και ετσι στο παγκοσμιοποιημενο χωριο που ζουμε οι κακοι Ελληνες εμποροι θα φανε μια μαχαιρια που θα΄ναι σχεδον ισαξια με αυτες που μας ριχνουν ολα αυτα τα χρονια.

Εγω δεν ψωνιζω ΤΙΠΟΤΑ αν δεν ψαξω στο internet. Εγω θα κλεισω το METROPOLIS, το ΠΛΑΙΣΙΟ, για να μην πω για τους ωρο-εισαγωγεις... Τι καμαρια ειναι αυτοι ρε παιδια. Αν μου πει καποιος ενα ρολοι που να το βρω εδω φθηνοτερα απο οπουδηποτε αλλου στην Ευρωπη θα του κανω το τραπεζι.
Αντε πια...
Πρεπει να εισαι το λιγοτερο βλακας για να δωσεις στους πονηρους εδωπερα τοσα παραπανω χρηματα. Χιλιες φορες να κανεις ενα ταξιδι και να το παρεις απο εξω.

Μπράβο φίλε μου....είπες όσα ήθελα να πω...

Έχω πολύ καιρό να αγοράσω από Ελλάδα έστω και σώβρακο....Δε μ ενδιαφέρει καθόλου αν έχουνε αυξημένα λειτουργικά έξοδα οι έλληνες έμποροι...Καθόλου όμως.....Όπως κοιτάνε αυτοί την τσέπη τους,έτσι κι εγώ κοιτάω τη δική μου....Το ίντερνετ και η ραγδαία εξάπλωσή του θα  είναι όπως είπες η χαριστική βολή σε όλους αυτούς που ακόμα και σε χαλεπούς οικονομικούς καιρούς σου κάνουν "το βαρύ πεπόνι" για θέματα εκπτώσεων  κλπ....

Σιγά μη λυπηθούμε κιόλας τους "εμπόρους Υψηλής Ωρολογοποιίας".Σιγά μη πεινάσουν...Ανατριχιάζω και μόνο με τον τίτλο αυτόν,μέσα στη λαίλαπα της οικονομικής κρίσης σε μια χώρα ειδικά που δεν παράγει απολύτως τίποτα...
Σε μια τέτοια χώρα οι "μεσάζοντες" πρέπει να φάνε ηχηρά χαστούκια, όσο πιο ηχηρά γίνεται...

Εγω θα κλεισω το METROPOLIS, το ΠΛΑΙΣΙΟ, για να μην πω για τους ωρο-εισαγωγεις...
Αυτή σου η φράση τα λέει όλα... =D&gt; =D&gt; =D&gt;

director

• Επισκέπτης
« Απάντηση #92 στις: Φεβρουάριος 02, 2009, 10:21:16 μμ »
αγορες απο νετ
http://www.redfingerprint.com/watches_detail.php/Omega/Speedmaster_Broad_Arrow/3851.20.12

το συγκεκριμενο ρολοι τ αγορασα απο AD στην Ελλαδα 3100 ευρω,κερδισα η εχασα?δεν ειναι ολα πανακεια,θελει ψαξιμο η δουλεια.

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Φεβρουάριος 02, 2009, 10:25:01 μμ »

γιατι δινουν θετικες γιατι ολλοι μεσα τους ξερουν πως με 150$ δεν μπορουν να παρουν γνησιο dupont lighter ετσι το δεχονται

Aρα ξερουν οτι αγοραζουν fake,δεν ειναι το ιδιο μ αυτο πολυ λεμε..

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Φεβρουάριος 02, 2009, 10:26:40 μμ »
αγορες απο νετ
http://www.redfingerprint.com/watches_detail.php/Omega/Speedmaster_Broad_Arrow/3851.20.12

το συγκεκριμενο ρολοι τ αγορασα απο AD στην Ελλαδα 3100 ευρω,κερδισα η εχασα?δεν ειναι ολα πανακεια,θελει ψαξιμο η δουλεια.

Φυσικα & θελει ψαξιμο,οπου συμφερει...

Αποσυνδεδεμένος zikos

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Φεβρουάριος 02, 2009, 10:34:03 μμ »
Ενταξη παιδια και την επομενη φορα που θα σας πουν οτι χανεται την δουλεια σας
επειδη το αφεντικο,ο πελατης η ο συνεργατης σας βρηκε καποιον καλυτερο και με ποιο φτηνη τιμη απο εσας στο ιντερνετ απο καποια εταιρια ενοικιασης υπαλληλων,
θα του πειτε:μα καλα προτιμα τον ξενο(μεταναστη-εμπορο-συνεργατη) μονο και μονο για λιγα ευρω?
Προς θεου μην νομιζει κανεις οτι δικαιολογω την αισχροκερδια και τη κοροιδια η οτι δεν πρεπει κανεις να την ψαχνει πριν προχωρηση σε καποια αγορα
Εφυγε ο SENNA και αφησε εμενα!!!
Τα παντα ολα!!!
Tι να λεμε τωρα!!! Mαθε μπαλιτσα αγορι μου!!!

director

• Επισκέπτης
« Απάντηση #96 στις: Φεβρουάριος 02, 2009, 10:38:10 μμ »
το παρακατω ρολοι το βρισκω απο Ελληνικο AD καταστημα 180 ευρω ακριβοτερο,αξιζει τον κοπο να ρισκαρω?

http://www.thebrandedwatchcompany.co.uk/watchdescription.php?watchid=406&watchbrandid=15

director

• Επισκέπτης
« Απάντηση #97 στις: Φεβρουάριος 02, 2009, 10:41:08 μμ »
Ενταξη παιδια και την επομενη φορα που θα σας πουν οτι χανεται την δουλεια σας
επειδη το αφεντικο,ο πελατης η ο συνεργατης σας βρηκε καποιον καλυτερο και με ποιο φτηνη τιμη απο εσας στο ιντερνετ απο καποια εταιρια ενοικιασης υπαλληλων,
θα του πειτε:μα καλα προτιμα τον ξενο(μεταναστη-εμπορο-συνεργατη) μονο και μονο για λιγα ευρω?
Προς θεου μην νομιζει κανεις οτι δικαιολογω την αισχροκερδια και τη κοροιδια η οτι δεν πρεπει κανεις να την ψαχνει πριν προχωρηση σε καποια αγορα

πισω εχει η αχλαδα την ουρα της φιλε μου,διοτι παντα βλεπουμε το τυρι,την φακα δεν την βλεπουμε.

Αποσυνδεδεμένος Petros1

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #98 στις: Φεβρουάριος 02, 2009, 10:42:17 μμ »
http://www.oro.gr/index.php?product_id=1287&target=products
τωρα αν ειναι να πληρωσω την αγνοια μου περι ρολογιων με τα μαρμαρα στην εισοδο και το χαμογελο της μελισταλαχτου δεσποινιδος

και του φρουρου στην γωνια εξω απο το μαγαζι σε κεντρικο δρομο των βορειων προαστιων.......μαλλον δεν ξερω απο ρολογια!

Bρέ να δεις, πιο μαγαζί μου θυμίζει................. :-k :-k :-k     7 γράμματα ??  :D :D

Αποσυνδεδεμένος tolis7

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Φεβρουάριος 02, 2009, 10:42:55 μμ »
εγω εχω 10 ρολογια στη συλλογη μου και μονο 1 εχω αγορασει απο ελληνικο μαγαζι.και ουτε προκειτε...

υ.γ director ειμαι Ολυμπιακος!