Αποστολέας Θέμα: ΕΛΛΗΝΕΣ Αντιπρόσωποι Ωρολογίων  (Αναγνώστηκε 112845 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Η Αισχροκερδια των Ελληνων Αντιπροσωπων Ωρολογιων
« Απάντηση #60 στις: Φεβρουάριος 02, 2009, 02:57:26 πμ »
επιτρεψτε μου να πω μερικα πραγματα που ειδα πως λειτουργουν σε μια αλλη χωρα και μπορει να μην ισχυουν το ιδιο για την ελληνικη αγορα.
οι επισημοι αντιπροσωποι προμηθευουν την παραλληλη αγορα διοτι δεν μπορουν παρα μονον ετσι να παρακαμψουν ολα αυτα τα περιοριστικα μετρα που θετει το εργοστασιο.ενας επισημος ειναι υποχρεωμενος να αγορασει ,λογω συμφωνιας και ρολογια που δεν πουλανε και τα οποια εχει πληρωσει.τι κανει λοιπον?συμφωνια με grey sellers για μεγαλο αριθμο κομματιων τα οποια αφου μπει η νομιμη και επισημη σφραγιδα στην εγγυηση,ωστε να ειναι ολοι κατοχυρωμενοι,του προμηθευει με συμφερουσα τιμη αλλα χωρις να χανει μιας και πουλαει πολλα κομματια !το ιδιο κανει και ο grey seller ,δηλαδη μειωνει το κερδος του!

απο επισημο και σε πολυ ακριβα ρολογια η εκπτωση μπορει να φτασει και ποσοστα του 40%

η "μαντρα"
η περιπτωση hong kong! 4-5 πολυ μεγαλοι grey sellers που οι τιμες σε πολυ γνωστη μαρκα σε σχεση με την τιμη καταλογου ευρωπη μπορει να φτασει αναλογα με το μοντελο το 40%

τεραστιες ποσοτητες ρολογιων καθε χρονο εισαγωνται απο ασια,αλλα ας μην παμε και τοσο μακρια,πολλα ρολογια παλαιοτερα που διοχετευονταν στις μεγαλες ευρωπαικες αγορες ειχαν ελληνικες εγγυησεις!αλλα κανενος δεν ιδρωνει το αυτι του ,γιατι?γιατι ο εμπορος θα πουλησει,ο καταναλωτης θα αγορασει το ρολοι του με πολυ καλη εκπτωση και φυσικα η εταιρια θα αυξησει πωλησεις και κερδη !

περιπτωση ebay ισως η μεγαλυτερη εταιρια εμποριου στον κοσμο.ναι εχει και μαιμουδες αλλα εδω βρηκαμε μαιμου ομεγα να πωλειται στο antiquorum! :o που ειναι μια πιο μικρη και ελεγχομενη θεωρητικα πλατφορμα πωλησεων..

money makes the world go around

Αποσυνδεδεμένος VIWOW

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Φεβρουάριος 02, 2009, 03:22:40 πμ »
Aγαπητέ adastra, θα πας και φαντάρος, μην "ψαρώνεις".

Δεν κατάλαβα ούτε γιατί θεώρησες οτι ο blackbird απάντησε έτσι σε εσένα, ούτε γιατί δεν πρόσεξες οτι γράφω οτι έχεις άδικο να διαμαρτύρεσαι γιατί πολλοί... (δηλαδή διευκρινίζω οτι η ενόχληση του blackbird κατά την γνώμη μου δεν ήταν για εσένα, όπως και το δικό μου σχόλιο για τον Άρη και βάζω αποσπάσματα πιό πάνω που δεν είναι δικά σου). Πολύ ευγενικά τοποθετήθηκες και αντιμετωπίζεις το θέμα. Τώρα αν αυτή η ευγένεια βοηθάει στον στρατό, αυτό είναι άλλο θέμα. Πάντως από μένα κανένα πρόβλημα και "Καλός πολίτης".

George_ μη τα ισοπεδώνουμε όλα. Το Antiquorum με το ebay. To ebay το παρακολουθούν από πάνω όλες οι εταιρείες και πέφτουν οι μηνύσεις βροχή, το Antiquorum ακούστηκε κάτι για ένα ρολόι και αυτό σε μια περίοδο που σφάζονται εσωτερικά για τεράστια συμφέροντα. Είναι φίλος μου αυτός που ήταν υπεύθυνος για τους εκτιμητές του Οίκου την εποχή εκείνη και θα μιλήσω σύντομα μαζί του για να σου δώσω μια απάντηση για το ρολόι Νο 128.

ΤΟ ΓΟΥΣΤΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ. ΔΙΑΛΕΓΩ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

WINSTON CHURCHILL

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Φεβρουάριος 02, 2009, 03:33:29 πμ »
μπορει να συμβει,τα παρασκηνια λενε οτι οταν εγινε αναφορα και στην επισημη ομεγα εκαναν μαλλον τον "κινεζο"
Omega doesn't say anything about the watches -- Antiquorum does. And Antiquorum only guarantees it is not an intentional fake -- nothing about redials or hands.

μπορει να συμβει παντου αλλα καλο ειναι να το αναφερουμε μιας και εχει γραφτει και στα μεγαλυτερα φορα

κανεις δεν ειναι τελειος αλλωστε

υ.γ δεν ακουστηκε ,το ρολοι και στο λινκ που παραθεσα σε προηγουμρνο ποστ μου με αποδειξεις φαινεται οτι ειναι ενα ομεγα μαιμου!!!!

και ξανα το παλιο λινκ
http://forums.timezone.com/index.php?t=msg&goto=2473633&rid=418#msg_2473633

μου αρεσε αυτη η απαντηση και θα ηθελα να την αναφερω

The auction for LOT 128 just finished a few minutes ago.

The hammer price is 20.741 Euro !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Good price for a fake ;-)

« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 02, 2009, 04:04:59 πμ από george_ »

Αποσυνδεδεμένος ACIDBLACK

• 50mm case
  • δεν ελπιζω τιποταδεν φοβαμαι τιποταΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Φεβρουάριος 02, 2009, 10:16:04 πμ »
ολα καλα και ολα ωραια μας τα λετε κυριε Στηκα

θελετε να μου πειτε οτι οι ελληνικες εταιριες που πουλανε ρολογια ειναι κακομοιρες και ισα ισα που την βγαζουν?

δεν εχω την ευφραδεια λογου και την ικανοτητα γραφης που εχετε εσεις οποτε θα με συγχωρεσεται για την απλη συνταξη

ολες οι μεγαλες εταιριες του χωρου εχουν departments,καθε department ενιαια εμπορικη πολιτικη δηλαδη φιξ τιμη καταλογου φιξ

εκπτωσεις φιξ παροχες !Κανενας εμπορος δεν αγοραζει γουρουνι στο σακι ο καθενας αγοραζει ποσοτητες και μοντελα που μπορει

να πρωωθησει μεσω του δικτυου πωλησεων που εχει δημιουργησει ,τα ΝΟS πρωωθουνται με γεναιες εκπτωσεις απο τις μητρικες

εταιριες,οι καταχωρησεις στον τυπο και ολα τα συναφη καλυπτονται κατα 60% απο το κατοχο του trademark,τα διαφημιστικα υλικα

display ,stands επισης ,τα εκτελωνιστικα και το κοστος αποστολης μιας παλετας (ευρωπαλετα) απο το amsterdam ειναι λιγοτερα

500 ευρω μια παλλετα εχει περιπου 800-1000 τμχ ,και στο τελος τελος γνωριζω και αντιπρωσωπο της σεικο σε βαλκανικη χωρα

που ενα μαιλ εστειλε ο ανθρωπος και εκανε και ενα ραντεβου στην Αγγλια,με τη προσοντα θα μου πειτε? ενα καταστημα που

πουλαει κοσμηματα εχει ο ανθρωπος  και τιποτα παραπανω, για αρχη αγορασε λιγοτερα απο 50 τμχ!οι τιμες του βεβαια κυμαινονται

σε λογικα επιπεδα οποτε ξεπουλησε και συνεχισε να παραγγελνει και να πουλαει ....καμμια εταιρια δεν θα φορτωσει εναν

καινουργιο εμπορο και φυσικα καμμια εταιρια δεν θα δωσει το brand σε εναν ασχετο ,στην χωρα μας υπαρχουν εταιριες που

ασχολουνται με το ρολοι δεκαετιες ολοκληρες ,κανενας δεν θελει μια κακια αντιπρωσωπεια σε ενα brand name

αναγνωρισιμο παντου, και για να τελειωνουμε και για αναφερθουμε εκει που γινεται ο τζιρος στα 300-600 ευρω maximum

γιατι τοσο μεγαλες διαφορες ακομα και σε μοντελα που απευθυνονται στην ευρωπαϊκη αγορα?

και στην ευρητερη αγορα το ιδιο συμβαινει ακομα και πολυεθνικες αλυσιδες εχουν τα προϊοντα τους ακομα και σε διπλασιες τιμες

βλεπε IKEA NIKE ADIDAS .Μαλλον μας εχουν παρει χαμπαρι τη κομπλεξικοι ειμαστε σαν λαος στα θεματα τιμων...

Το αυτοκινητο μου το οδηγαω μονος μου και τα λεφτα μου τα  βγαζω με κοπο και τα ξοδευω με συνεση και οταν καποιος

προσπαθει να βγαλει απο μενα τα σπασμενα προσπαθοντας να μπυ πουλησει προπερσινο μοντελο σε τετραπλασια τιμη φυσικα και

θα και θα τον ενημερωσω οτι ειναι ακριβος και οτι προτιμω τα ωραια μου χρηματα να τα στειλω σε καποιον αγγλο που μου κανει

καλυτερη τιμη! και φυσικα ενημερωνω φιλους και γνωστους οτι το συγκεκριμενο μαγαζι ειναι φαρμακειο!

αυτα για τα ταπεινα ρολογια των 300 -600 ευρω η μισου και ολοκληρου μισθου στην ελλαδιτσα μας

την γνωμη μου για την ΥΩ την ξερετε ηδη ... θα ηθελα ομως μιας και εισαστε μεσα στα πραγματα να μας πειτε καθαρα

ενημερωτικα την αναλογια ΥΩ σε σχεση με τα τους υπολοιπα brand names για να δουμε και τη αγοραζει ο ελληνας

φιλικα

Ιδομενεας

υ.γ Μεγαλη πολυεθνικη αλυσιδα αυξησε τις τιμες στην ελλαδα επειτα απο ερευνα που εκανε βαση του ερωτηματος αν ο ελληνας

καταναλωτης ειναι ετοιμος να αγορασει προιοντα σε πραγματικα φτηνες τιμες....Η απαντηση ηταν οτι ο μεσος ελληνας

καταναλωτης δεν εμπιστευται ακομα τα φτηνα προιοντα με εξαιρεση τα τροφιμα!

Τα ρολογια ειναι σαν τις μπιλιες του ΑIRSOFT πανε και ερχονται ...

Αποσυνδεδεμένος VIWOW

• 42mm case
    • Προφίλ
Απ: Η Αισχροκερδια των Ελληνων Αντιπροσωπων Ωρολ&#
« Απάντηση #64 στις: Φεβρουάριος 02, 2009, 12:03:07 μμ »
Κατ’ αρχάς μου έχει πει ο nin ότι πρέπει να μιλάω σε όλους στον ενικό, γιατί το φόρουμ είναι σαν ένα καφενείο που κάθεσαι και μιλάς με τους άλλους. Έλα όμως που με εσάς προσωπικά πρέπει να συνηθίσω το στυλ σας που είναι για τα δικά μου δεδομένα λίγο «επιθετικό» και έτσι σε αρκετά topics με ξενίζουν και αυτά που λέτε και ο τρόπος που τα λέτε και αυτό μου αποκλείει τον ενικό. Ξανά στον πληθυντικό αγαπητέ nin, γιατί με τον Acidblack (πως τις χωρέσατε δύο αρνητικές λέξεις στο ίδιο όνομα, είναι άξιο θαυμασμού) δεν μου «βγαίνει» αλλιώς. Προφανώς θα καθόμουνα και στο καφενείο σε άλλο τραπέζι.

Και πάμε στην ουσία. Όταν λέτε «όλες οι μεγάλες εταιρείες του χώρου έχουν….» τι εννοείτε με το όλες. Λέτε να ισχύουν τα ίδια στην Rolex και την Romain Jerome; Αυτό πάλι το «εκπτώσεις φιξ παροχές !Κανένας έμπορος δεν αγοράζει γουρούνι στο σακί ο καθένας αγοράζει ποσότητες και μοντέλα που μπορεί να προωθήσει μέσω του δικτύου πωλήσεων που έχει δημιουργήσει» φανερώνει ότι δεν έχετε εμπορική εμπειρία από το χώρο, γιατί είπαμε ότι όπως συμβαίνει και σε άλλους χώρους μαζί με το «φιλέτο» το εργοστάσιο θέλει να διώξει και αυτό που ξέμεινε και το καταλαβαίνουμε όλοι αυτό. Αυτό πάλι περί ενιαίων εκπτώσεων που το είδατε; Αυτό ισχύει σε άλλους χώρους. Στην ωρολογοποιία το κάθε κατάστημα κάνει τις εκπτώσεις που επιθυμεί και υπάρχουν πολλοί που γυρίζουν τα καταστήματα για να βρουν την καλύτερη έκπτωση. Αν δε συγκρίνουμε με άλλες χώρες και τις εκπτώσεις που γίνονται, δεν υπάρχει σίγουρα ενιαία πολιτική. Η συμμετοχή σε διαφημίσεις κλπ συμψηφίζεται τις περισσότερες φορές με επιπλέον εμπόρευμα και δεν είναι τόσο μεγάλη και τα displays κλπ πληρώνονται αδρά και αλλάζουν κάθε τόσο, οπότε πετάς τα παλιά.

Μετά έρχεται το παράδειγμα του φίλου σας με τα 50 Seiko. Άσχετο. Αυτή την στιγμή δύο ονόματα που έχουν ενδιαφέρον και όποιος τα φέρει θα «φτύσει αίμα» για να τα κάνει γνωστά, απαιτούν ελάχιστη παραγγελία 500.000 ευρώ. Ενδιαφέρεστε, αφού τα βλέπετε όλα εύκολα; Και όταν θα πάτε στα δύο μεγάλα καταστήματα της Αθήνας που πραγματικά μπορούν να τα πουλήσουν (με κόπο) θα σας πει ο ένας «κακώς τα φορτώθηκες, αυτά δεν πουλιούνται» και ο άλλος «γιατί να τα βάλω; Έχω μαζέψει 25 μάρκες και όλοι πιέζουν για μεγαλύτερη παραγγελία. Αυτά δεν τα ξέρει ούτε η μάνα τους. Για τον Στήκα τα ‘φερες;»

Τώρα την δήλωση «Το αυτοκίνητο μου το οδηγάω μόνος μου και τα λεφτά μου τα  βγάζω με κόπο και τα ξοδεύω με σύνεση «τι την θέλατε; Το αυτοκίνητό τους το οδηγούν όλοι μόνοι τους, εκτός από αυτούς που έχουν μεγάλη οικονομική άνεση και αυτούς που έχουν κάποιο πρόβλημα υγείας και εγώ το έγραψα ότι ανήκω στην δεύτερη κατηγορία, αν και δεν θα με χάλαγε και θα προτιμούσα να ανήκω στην πρώτη. Κατά συνέπεια το σχόλιο ήταν τουλάχιστον άκομψο. Να σας ενημερώσω ότι και οι υπόλοιποι τα λεφτά μας τα βγάζουμε με κόπο και όσο για την σύνεση με την οποία ξοδεύετε τα χρήματά σας, το σίγουρο είναι ότι θα παίζουν κάποιο ρόλο και οι γνώσεις σας και κατά συνέπεια τα λαθάκια σας θα τα έχετε κάνει και εσείς, αν όχι στην εξεύρεση της καλύτερης τιμής (έτσι για να μην αισθάνεστε ότι σας πιάνουν κορόιδο) στην επιλογή του μοντέλου.

Τα ρολόγια των 300-500 ευρώ δεν τα σνομπάρω, απλά δεν τα γνωρίζω αρκετά καλά, όπως ένας κριτικός Τέχνης γνωρίζει καλύτερα την ζωγραφική του Picasso, παρά την δική μου.

Η σημείωση για την «απόσταση» που κρατάτε από την ΥΩ, δεν χρειαζόταν, ξέρω να ξεχωρίζω κάποιον που θα ενδιαφερόταν για την ΥΩ από τα λεγόμενά του και το στυλ του.

Νόμιζα ότι αυτού του είδους η συλλογιστική, ότι δηλαδή όλοι που αγοράζουν κάτι που έχει αξία και κατά συνέπεια δεν προσφέρεται δωρεάν και η τιμή του είναι απαγορευτική για πολλούς, είχε εκλείψει πλέον. Επί 14 χρόνια που ασχολούμαι με το ρολόι επαγγελματικά, δεν χάνω ευκαιρία να λέω, ότι το ρολόι είναι ωραίο και μπορούμε να το πλησιάσουμε, να το γνωρίσουμε, να δώσουμε όμως προσοχή στην μεγάλη του αξία και όχι στην υψηλή τιμή του. Καλό είναι να είμαστε σκεπτόμενοι καταναλωτές και ως προς την τιμή και ως προς το περιεχόμενο, την ουσία δηλαδή αυτού που αγοράζουμε. Δεν είναι υγιές, ούτε αποτελεσματικό να έχουμε διαρκώς την φοβία ότι θα μας πιάσουν κορόιδο. Προφανώς και μπορείτε να ψωνίζετε από τον Άγγλο, αν σας αρέσει/συμφέρει καλύτερα. Άλλωστε αν έχετε φερθεί σε έλληνες αντιπροσώπους ή καταστήματα με τον τρόπο που συμβουλέψατε τον K2LINO σε άλλο topic να φερθεί, δεν έχετε και άλλη επιλογή από το να αγοράζετε από ξένους εμπόρους. Τώρα ως προς το αν οι Έλληνες είναι σε θέση να εμπιστευτούν τα φτηνά προϊόντα, νομίζω ότι οι υπόλοιποι (εκτός από εσάς, απ’ ότι λέτε) δεν αναγνωρίζουμε ως μόνο γνώρισμα ενός αντικειμένου την τιμή του. Δηλαδή αν θέλετε να με ρωτήσετε, προσωπικά εμπιστεύομαι περισσότερο μια Mercedes 500 από ότι ένα Zastawa. Λέτε να το κάνω λόγω της χαμηλής τιμής του δεύτερου και αν το πουλούσαν ακριβότερα από την 500άρα να το αγόραζα;

Κ.Σ.

Υ.Γ. Εγώ πάντως ούτε τα φτηνά τρόφιμα εμπιστεύομαι. Είδατε που φτάσαμε με την κρίση; Να εμπιστεύεται ο Έλληνας τα φτηνά τρόφιμα (απ’ ότι λέτε), ενώ παλιά όλοι έλεγαν «το φτηνό το κρέας, τα σκυλιά το τρώνε».
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 02, 2009, 12:16:28 μμ από VIWOW »

WINSTON CHURCHILL

Αποσυνδεδεμένος Nikos patra

• 46mm case
  • 233, Εl Primero
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Φεβρουάριος 02, 2009, 12:25:59 μμ »
K. Στήκα, δε θα διαφωνήσω ως προς τα έξοδα που έχει ένας έμπορος ή τις "νέες" εταιρίες που δεν πουλάνε πολύ. Υπάρχουν όμως περιπτώσεις εταιριών στις οποίες η ζήτηση είναι μεγαλύτερη από την προσφορά (ή τουλάχιστον αυτό προβάλλει το μάρκετινγκ των συγκεριμένων εταιριών -"ιταλικών", ελβετικών ή αφγανικών) όπου οι εκπτώσεις στην Ελλάδα είναι μηδενικές -σε αντίθεση με άλλες χώρες. Δεν ξέρω κατά πόσο οι τιμές καταλόγου για την Ελλάδα συγκεκριμένα είναι τόσο υψηλότερες ώστε να δικαιολογούν κάτι τέτοιο. Ο νόμος της προσφοράς και της ζήτησης ισχύει παντού, ο επαγγελματισμός όμως και η αντιμετώπιση του αγοραστή ως χαρτονομίσματος συχνά διαφοροποιείται από χώρα σε χώρα.

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Φεβρουάριος 02, 2009, 02:51:37 μμ »
ζηταω συγνωμη αν εστω και κατα διανοια περασε απο το μυαλο σας οτι ειμαι επιθετικος ,απεναντιας ......

και δεν ειμαι καθολου αρνητικος ασχετα απο το acidblack που ειναι το ευηχο παρατσουκλι της αγαπημενης μου ποικιλιας κρασιου

τι κριμα που τα βλεπετε τοσο αρνητικα .....

η ασχολια σας με το ρολοι ειναι γνωστη στα θεματα αρθρογραφιας ,αλλα πειτε μας ποσες φορες εχετε εισαγει και πουλησει ρολογια

χονδρικη η λιανικη?πως ξερετε την εμπορικη πολιτικη της swatch group ,citizen, seiko,invicta, breil και τοσων αλλων που πουλανε

τα ρολογια τους ακομα και σε μικρες πολεις στην επαρχια?

μηπως μας μεταφερεται της γνωσεις σας απο τους οικους ΥΩ ?και τα προβληματα των ακριβων καταστηματων?

τον αν επιλεγουν να αγορασουν ΝΟς ειναι θεμα τους και προβλημα τους καμμια εταιρια δεν πουλαει τα δυσκολα εμπορευματα

χωρις εξτρα παροχες εκπτωσεις ,δωρεαν εμπορευμα κτλ και κανεις μα κανεις δεν αγοραζει κατι που δεν πιστευει οτι δεν θα

πουλησει, η θελετε να μας πειτε οτι το αγοραζουν εκβιαστικα?αναφερεστε σε τακτικες που γινοντουσαν πριν 30 χρονια .

επιβεβαιωνεται τα λεγομενα μου για συμψηφισμο στο θεμα υποστηριξης διαφημισης και display και stand τα οποιο πληρωνονται

εξτρα και απο την εταιρια και στα κατστηματα που τα τοποθετουν,με ενα πιστωτικο η δωρεαν εμπορευμα.

Σχετικα με τον γνωστο μου ριξτε μια ματια στον ad της ΣΕΙΚΟ στην ΣΕΡΒΙΑ Κ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ

και θα καταλαβετε και μονοι σας.

οσο για το αν θα ενδιαφερομουν να ασχοληθω με τα ρολογια επαγγελματικα ωπως ειπα και πριν υπαρχουν επιχειρησεις που

κανουν την δουλεια αυτη χρονια εξου και οι πρακτικες τους μαλλον θα παω πασο, βλεπεται το η "μικρη " εμπειρια μου στις πωλησεις

με κανει να απασχολουμαι σε αλλο εμπορικο κομματι απο αυτο του ρολογιου συγχωρεστε με....

σας υπευθυμιζω μιας και δεν ασχολειστε με φορουμ οτι ειναι τουλαχιστον μικροτητα να αναφερεστε σε υλικα αγαθα

που δεν εχουν σχεση με το φορουμ ,το φορουμ ειναι χωρος ανταλλαγης αποψεων διαξιφισμων και φιλοφρονησεων.

Λυπαμαι πολυ για την κατασταση της υγειας σας και σας ευχομαι οτι καλυτερο.

το αν ενας καταναλωτης ενημερωσει των πωλητη του αντικειμενου που προτιθεται να αγορασει οτι το βρηκε αλλου φθηνοτερα

με αποδειξεις ειναι ανηθικο, απατασθαι μακραν ειναι ο τροπος να βελτιωθει ο ανταγωνισμος και μονο αυτος

μπορει να μας οδηγησει σε ποιο σωστες και πετυχημενες αγορες.

Επιβραβευω την παραδοχη σας  το οτι δεν γνωριζεται τον χωρο του φτηνου για σας ,προσιτου ρολογιου για μας ,της ταξεως των 300-600 ευρω

μηπως ξερετε να μας πειτε τι κομματι αντιπροσωπευει στη ελληνικη αγορα?η αντιστροφα η YΩ τι νουμερα χτυπαει?

η ιστορια για να τελειωνουμε την αντιπαραθεση ειναι απλη ,οι καταλογοι ειναι φιξ ανα region και οι τιμες ειναι αλλα αντι αλλων

στα καταστηματα ,εξηγηστε μου τις διαφορες της ταξεως 150% minimum 40% που σε κανουν κυριολεκτικα εκτος εαυτου!

Ειμαι καταναλωτης και εχω δικαιωμα να ψαξω να βρω την καλυτερη αναλογια ποιοτητας τιμης !Και εχω την δυνατοτητα να παω

σε οποιονδηποτε αντιπρωσωπο για να δω αν θα μου κανει καλυτερη τιμη απο τον ad του εξωτερικου το πολυ πολυ να παρει μπρος

το επιχειρηματικο του δαιμονιο και να δει οτι χανει πελατες,και φυσικα το εκανα με ρολοι που αγορασα προσφατα!

Το κακο ειναι οτι ενω βρηκατε οτι υπαρχει ενας χωρος που ανταλλασονται αποψεις που θα μπορουσατε να τις μεταφερεται

σε αντιπρωσωπους και εισαγωγεις μιας και με απειρα παραδειγματα σας εχουμε δειξει τις εντονοτατες διαφορες τιμων

συνεχιζεται να τους υπερασπιζεσται.

Δεν θα περιμενα διαφορετικη απαντηση απο εσας μιας και ο χωρος του ρολογιου στη Ελλαδα ειναι και ο επαγγελματικος σας.

και φυσικα οι διαφημισεις τους κοσμουν το περιοδικο σας .

Θα περιμενα απο εναν ανθρωπο σαν και εσας με τοσα χρονια στον χωρο μια ερευνα αγορας και ενα σχετικο αρθρο.

ελπιζω να μην σας προσβαλα κατα κανενα τροπο

φιλικα

ΙΔΟΜΕΝΕΑΣ

Αποσυνδεδεμένος alexisvas

• 44mm case
  • τα δευτερόλεπτα βαριά στους λεπτοδείκτες
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Φεβρουάριος 02, 2009, 03:17:12 μμ »
Ευτυχως σιγα σιγα το ιντερνετ διαδιδεται σε ολο και περισσοτερους, ο κοσμος καταλαβαινει οτι δεν ειναι τοσο δυσκολο να αγορασει κατι απο μακρινες αγορες, και ετσι στο παγκοσμιοποιημενο χωριο που ζουμε οι κακοι Ελληνες εμποροι θα φανε μια μαχαιρια που θα΄ναι σχεδον ισαξια με αυτες που μας ριχνουν ολα αυτα τα χρονια.

Εγω δεν ψωνιζω ΤΙΠΟΤΑ αν δεν ψαξω στο internet. Εγω θα κλεισω το METROPOLIS, το ΠΛΑΙΣΙΟ, για να μην πω για τους ωρο-εισαγωγεις... Τι καμαρια ειναι αυτοι ρε παιδια. Αν μου πει καποιος ενα ρολοι που να το βρω εδω φθηνοτερα απο οπουδηποτε αλλου στην Ευρωπη θα του κανω το τραπεζι.
Αντε πια...
Πρεπει να εισαι το λιγοτερο βλακας για να δωσεις στους πονηρους εδωπερα τοσα παραπανω χρηματα. Χιλιες φορες να κανεις ενα ταξιδι και να το παρεις απο εξω.
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 02, 2009, 03:23:02 μμ από alexisvas »
Πω πω αδερφακι μου,εισαι φουλ αντι-Ω εεε?  :o

Παράθεση από: Jeremy Clarkson
Το μονο πραγμα που ειναι χειροτερο απο ενα ψευτικο Rolex ειναι ενα αληθινο!

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Φεβρουάριος 02, 2009, 03:27:31 μμ »
Ευτυχως σιγα σιγα το ιντερνετ διαδιδεται σε ολο και περισσοτερους, ο κοσμος καταλαβαινει οτι δεν ειναι τοσο δυσκολο να αγορασει κατι απο μακρινες αγορες, και ετσι στο παγκοσμιοποιημενο χωριο που ζουμε οι κακοι Ελληνες εμποροι θα φανε μια μαχαιρια που θα΄ναι σχεδον ισαξια με αυτες που μας ριχνουν ολα αυτα τα χρονια.

Εγω δεν ψωνιζω ΤΙΠΟΤΑ αν δεν ψαξω στο internet. Εγω θα κλεισω το METROPOLIS, το ΠΛΑΙΣΙΟ, για να μην πω για τους ωρο-εισαγωγεις... Τι καμαρια ειναι αυτοι ρε παιδια. Αν μου πει καποιος ενα ρολοι που να το βρω εδω φθηνοτερα απο οπουδηποτε αλλου στην Ευρωπη θα του κανω το τραπεζι.
Αντε πια...

Να αγιάσει το στόμα σου!
Υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από το να πηγαίνεις στην τάδε μπουτίκ, να δοκιμάζεις το ρολογάκι που σου έχει γυαλίσει για να δεις πως κάθεται στον καρπό και μετά να φεύγεις λέγοντας "θα το σκεφτώ και θα ξανάρθω", ξέροντας ότι δεν πρόκειται να ξαναπατήσεις το πόδι σου γιατί θα το πάρεις με 30-40% έκπτωση στην πόρτα σου και χαρτιά-εγγυήσεις τα πάντα;

Για μένα αυτό είναι το καλύτερο γιατρικό για τους εμπόρους που αισχροκερδούν.
Και δε λέω ότι είναι όλοι, αλλά δυστυχώς είναι η πλειονότητα!

Θοδωρής.
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Φεβρουάριος 02, 2009, 04:38:46 μμ »
κυριε στηκα καταλαβαινω οτι σας ξενιζει το στυλ γραφης μας σε ενα φορουμ αλλα δεν αποτελει επιθεση σε κανενα.πιστευω οτι σιγα σιγα θα μας συνηθιζετε ολο και περισσοτερο.ετσι διακρινω και απο τις συνεχεις σας επεμβασεις και θα αναφερθω στο ποστ σας με την υδατοστεγανοτητα που ηταν πολυ χρησιμο για ολους μας.

γεια σας

Αποσυνδεδεμένος zikos

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #70 στις: Φεβρουάριος 02, 2009, 05:01:58 μμ »
Παιδια ηρεμια.
Δεν θελω να το παιξω τοπικιστης αλλα προτιμω να ψωνισω απο το μπακαλικακι της γειτονιας μου παρα απο το σουπερ μαρκετ της περιοχης.
Ο μπακαλης θα με προτιμησει οταν θελει να κανω την δουλεια που προσφερω(μη κανω και διαφημηση)
και οχι ο Βασιλοπουλος-καρφουρ-μαρινοπουλος κτλ
Οταν ομως ο μπακαλης εχει διπλασιες τιμες απο το σουπερ μαρκετ δεν θα του φταιω εγω.
Ουτε θα φταιει αυτος εαν εγω εχω διπλασιες τιμες απο τους ανταγωνιστες μου και προτιμησει καποιον αλλον.
Δεχομαι καποια διαφορα στη τιμη οταν την αναπληρωνει η καλη προσωπικη επαφη.
Οταν η τιμη ξεφευγει ομως νοιωθεις οτι ο αλλος παει να σε πιασει λ.....α.

Εφυγε ο SENNA και αφησε εμενα!!!
Τα παντα ολα!!!
Tι να λεμε τωρα!!! Mαθε μπαλιτσα αγορι μου!!!

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Φεβρουάριος 02, 2009, 06:22:59 μμ »
το εχω ξαναπει και το ξαναλεω ειμαι στην αγορα του τροφιμου ολη μερα καθε μερα εκτος κυριακης.....
αγοραζω κατα το 90% ελληνικα προιοντα και ιδιαιτερα συναιτερισμων και μικρων παραγωγων.
αλλα οταν ψαχνω να βρω ρολοι για την γυναικα μου και μου το πασαρουν 900 ευρω οταν κανει σε ελληνικο online shop 400
τα παιρνω στο κρανιο!δηλαδη καποιος που δεν ειναι σαν και εμενα την εχει φαει την φολα και εχουν βαλει το δολωμα να τη φαω και
γω ? 500 ευρω διαφορα ?το παραδειγμα ειναι σημερινο για να μην φανει οτι κανουμε δυσφημιση οποιος θελει λεπτομερειες ας στειλει
πμ
και εχει πηξει ο κοσμος στα ingersoll και στα emporio armani !AMAN ΠΙΑ!

Αποσυνδεδεμένος grecellin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Φεβρουάριος 02, 2009, 06:36:25 μμ »
Επειδή νιώθω σαν τον φίλο μου τον acid και επειδή και άλλοι νιώθουν έτσι, μήπως δε φταίμε μόνο εμείς αλλά φταίει και κάτι/κάποιος άλλος;

Αποσυνδεδεμένος Darth

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Φεβρουάριος 02, 2009, 07:26:35 μμ »
Επειδή νιώθω σαν τον φίλο μου τον acid και επειδή και άλλοι νιώθουν έτσι, μήπως δε φταίμε μόνο εμείς αλλά φταίει και κάτι/κάποιος άλλος;

+1000
γι αυτο εβαλα και το παραδειγμα με την τεραστια διαφορα τιμης...
δηλαδη θελει να μου πει καποιος οτι ο κυριος που πουλαει το συγκεκριμενο ρολοι στην συγκεκριμενη τιμη (και καλα κανει αφου μπορει σε αυτο το γ%#@κρατος )
παει για ενα 30% κερδος???

Αποσυνδεδεμένος VIWOW

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Φεβρουάριος 02, 2009, 07:35:55 μμ »
George_ μην γενικεύεις. Δεν είπα οτι είναι όλοι επιθετικοί. Μίλησα συγκεκριμένα για τον Acidblack που δεν είναι μόνο επιθετικός αλλά και δεν έχουν συνέχεια αυτά που του λέω με αυτά που μου λέει. Για παράδειγμα ενώ από την αρχή διευκρίνησα οτι μιλάω για την ΥΩ, τρεις απαντήσεις μετά με ρωτάει πως ξέρω τι κάνει η Seiko.

Τώρα τι εννοείς οτι θα συνηθίζω το φόρουμ. Αισθάνομαι άνετα σε οποιοδήποτε ακροατήριο να λέω την γνώμη μου για τα ρολόγια και ο λόγος είναι προφανής. Αυτά που έγραψα για το θέμα της στεγανότητας τα έχω συμπεριλάβει και σε άρθρα μου στο Ώρες πριν 5 και 7 χρόνια και στο σεμινάριο που έκανα στα καταστήματα που πουλούν ρολόγια στην Αθήνα το 2003.

Θα σας απαντήσω εφ' όλης της ύλης γιατί βρίσκω τον τρόπο προσέγγισης από πολλούς πλέον "παιδικό". Θέλω μόνο μια εξυπηρέτηση. Επειδή προσπαθώ να βρώ τι εννοείτε όταν λέτε επίσημες τιμές κλπ, έψαξα να βρω sites που πουλούν ρολόγια για να δω τι γίνεται από τιμές και προέλευση των ρολογιών. Μάλλον δεν έπεσα σε αυτά που περιγράφετε. Μπορείτε να μου δώσετε ένα-δύο παραδείγματα να καταλάβω τι θεωρείτε εσείς καινούργιο, με εγγύηση κλπ

Περιμένω, έστω με πμ. Το βράδυ θα σας πω και για τις τιμές τους και για τα υπόλοιπα.

Κ.Σ.

WINSTON CHURCHILL

Αποσυνδεδεμένος houston

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #75 στις: Φεβρουάριος 02, 2009, 08:15:26 μμ »
Κε Στήκα, δεν αντιλαμβάνεστε ότι ματαιοπονείται? Παρότι είστε χρόνια αρθρογράφος και συντάκτης μάλλον δεν έχετε εμπειρία στα φόρουμ και μπαίνετε σε αυτή τη διαδικασία. Πιο αναλυτικά δε γινόταν να τοποθετηθείτε αλλά και πάλι δεν πείθετε κανένα. Ξέρετε γιατί? Γιατί μπορεί να "γίνεται κουβέντα" αλλά το πόρισμα το έχουν βγάλει όλοι εκ των προτέρων, καιρό τώρα θα έλεγα...

Η δήλωση αυτή δεν είναι απαξιωτική προς τους λοιπούς συμμετέχοντες στο θέμα, κάθε άλλο, απλά θεωρώ ότι μπορούμε να γράψουμε 1500 σελίδες και ουσιαστικά να ανακυκλώνουμε τα ίδια και τα ίδια.

Αποσυνδεδεμένος adastra

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Φεβρουάριος 02, 2009, 08:25:42 μμ »
Με ολο το σεβασμο προς ολους τους συνομιλητες μου θα συμφωνησω κι εγω οτι πολυ δυσκολα λυνεται μια εντονη διαφωνια σε ενα ιντερνετικο φορουμ, και εχω δει πολλα παραδειγματα που το επιβεβαιωνουν.

Φιλικα
Γιωργος

director

• Επισκέπτης
« Απάντηση #77 στις: Φεβρουάριος 02, 2009, 08:27:59 μμ »
Να αγιάσει το στόμα σου!
Υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από το να πηγαίνεις στην τάδε μπουτίκ, να δοκιμάζεις το ρολογάκι που σου έχει γυαλίσει για να δεις πως κάθεται στον καρπό και μετά να φεύγεις λέγοντας "θα το σκεφτώ και θα ξανάρθω", ξέροντας ότι δεν πρόκειται να ξαναπατήσεις το πόδι σου γιατί θα το πάρεις με 30-40% έκπτωση στην πόρτα σου και χαρτιά-εγγυήσεις τα πάντα;

Για μένα αυτό είναι το καλύτερο γιατρικό για τους εμπόρους που αισχροκερδούν.
Και δε λέω ότι είναι όλοι, αλλά δυστυχώς είναι η πλειονότητα!

Θοδωρής.

η ανεση που μας δινει η οποια μπουτικ,εχει καποιο σεβαστο κοστος γι αυτον που την διαχειριζεται,ενοικιο, κοστος υπαλληλων,δημοτικα και πασης φυσεως αλλα τελη,κ.α.
επισης μας παρεχει την δυνατοτητα της πιστοποιησης αυθεντικοτητας και καλης λειτουργιας των προιοντων,οπως επισης και στο μετρο του δυνατου διασφαλιζει την συναλλαγη μας.
λετε λοιπον οτι ολ αυτα τα πλεονεκτηματα εαν εκληφθουν ως παροχη υπηρεσιων, δεν θα πρεπει να εχουν ενα επι πλεον κοστος στην αξια των αγαθων?
πεστε μου εσεις οι θιασωτες του μπεη,οταν λαβετε το δεμα αγορας σας δεν θα πεταχτητε ταχα μου αδιαφορα στο πλεον προσιτο σας καταστημα να βεβαιωθειτε οτι δεν πεσατε θυμα απατης?κι αν ναι απο που θα ζητησετε το δικιο σας?
δεν αρνουμαι το νετ,θα ηταν τουλαχιστον ηλιθιο απο πλευρας μου,αλλα να μην τα ισοπεδωνουμε ολα.
με πολυ εκτιμηση και σεβασμο για τις αποψεις σας
ο εκ των πρεσβυτερων.

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Φεβρουάριος 02, 2009, 08:43:35 μμ »
πεστε μου εσεις οι θιασωτες του μπεη,οταν λαβετε το δεμα αγορας σας δεν θα πεταχτητε ταχα μου αδιαφορα στο πλεον προσιτο σας καταστημα να βεβαιωθειτε οτι δεν πεσατε θυμα απατης?κι αν ναι απο που θα ζητησετε το δικιο σας?

Στο internet-ebay ο κανονας ειναι:''Buy the seller,not the item''
Οσες φορες το χω χρειαστει,ημουν οκ και δε χρειαστηκε να παω να τσεκαρω τιποτα..

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Φεβρουάριος 02, 2009, 08:51:29 μμ »
http://www.oro.gr/index.php?product_id=1287&target=products

http://cgi.ebay.co.uk/LATEST-NEW-SEIKO-VELATURA-KINETIC-DIRECT-DRIVE-SRH005P1_W0QQitemZ120372285722QQcmdZViewItemQQptZUK_Jewelery_Watches_Watches_MensWatches_GL?hash=item120372285722&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1683%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318

ιδιο μοντελο ελλαδα αγγλια ακομα και με την παλια ισοτιμια ο αγγλος πουλαγε φτηνοτερα

τωρα αν ειναι να πληρωσω την αγνοια μου περι ρολογιων με τα μαρμαρα στην εισοδο και το χαμογελο της μελισταλαχτου δεσποινιδος

και του φρουρου στην γωνια εξω απο το μαγαζι σε κεντρικο δρομο των βορειων προαστιων.......μαλλον δεν ξερω απο ρολογια!

ουτε καν απο αυτα που λεω οτι μου αρεσουν!

@VIVOW

Κυριε ΣΤΗΚΑ

Σας ανεφερα πληθωρα επιχειρηματων για τις τακτικες πωλησεων και εμπορικης πολιτικης μαζι με καποια βασικα ερωτηματα που θα

δικαολογουσαν το παθος που υπερασπιστηκατε τις ελληνικες αντιπρωσωπειες ρολογιων

δυστηχως δεν απαντησατε σε κανενα απο αυτα ,ασχοληστε με το ρολοι δημοσιογραφικα και ιδιαιτερα με το γκρουπ των ρολογιων

που πουλιουνται σε μερικες δεκαδες τεμαχια το χρονο στην μικρη μας πατριδα ,ειναι αυτονοητο οτι ο ογκος των γνωσεων σας

υπερκαλυπτει σχεδον ολους μας εδω στο φορουμ αλλα απο πωλησεις εχετε πολλα να μαθετε ακομα.

το ερωτημα παραμενει γιατι τα χρυσοπληρωνουμε οταν αλλου ειναι φθηνοτερα ?

κριμα που δεν καταλαβαινομαστε μπορει να φταιει και η διαφορα ηλικιας.

επιτρεψτε μου να σας ευχηθω καλο σας βραδυ

φιλικα

Ιδομενεας