Αποστολέας Θέμα: PANERAI (Σε συνεργασία με το www.paneristihellas.gr)  (Αναγνώστηκε 2771383 φορές)

0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
Απ: PANERAI
« Απάντηση #1040 στις: Φεβρουάριος 16, 2010, 08:06:50 πμ »
με την ισοτιμια ευρώ -λίρας,νομίζω πως παραμένουν οι ίδιες.... δεν βάζω και το χέρι στη φωτιά βεβαίως...
konakis.
Rolex,Panerai,JLC,Oris,Steinhart,Alpina,Citizen,Orient.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #1041 στις: Μάρτιος 09, 2010, 08:41:11 μμ »
Η συνεργασια Ferrari και Panerai ελαβε τελος..και οι τιμες των ρολογιων? ???

Αυτη την περιοδο εχουν εκπτωσεις,εως και 35 %... ;)

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #1042 στις: Μάρτιος 09, 2010, 09:27:04 μμ »
όπως και με την G.P. έτσι και στην περίπτωση της PANERAI μάλλον το πείραμα απέτυχε και πάλι!
konakis.

Αποσυνδεδεμένος dimtzi

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #1043 στις: Μάρτιος 09, 2010, 09:40:58 μμ »
Όσο και να μου αρέσει η Ferrari κατα την γνώμη καλύτερα που έληξε αυτή η συνεργασία διότι οταν παίρνεις Panerai θες να είναι Panerai και όχι Ferrari by Panerai όπως και οποίος θέλει να αγοράσει Ferrari δεν θέλει να γράφει Ferrari by Fiat
Rolex SD, Rolex Explorer II, Panerai 112,GP Sea Hawk, IWC pilot chrono LPP, Omega PO 45.5, Omega Moonwatch, TudorBB chrono, Tudor Pelagos, Tag Heuer Monaco, Tag Heuer Aquagraph, Breitling Navitimer World, Breitling Skyracer, Oris TT1 divers chrono, Glycine Airman SST12, Longines LLD, Fortis UTC

Αποσυνδεδεμένος gsb

• 48mm case
  • ..θελω να μαθω!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1044 στις: Μάρτιος 09, 2010, 09:52:15 μμ »
ετσι ακριβως οπως τα λες ειναι!!
κ μαλιστα ισχυει κ σε μαρκες πολυ χαμηλοτερου κοστους..  ;)
το 'πε και το 'κανε!!

Αποσυνδεδεμένος nichrys4

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #1045 στις: Μάρτιος 18, 2010, 11:36:37 μμ »
παιδια θα ηθελα μια βοηθεια 
εχτες πηγα στον καισαρη και ειδα το 312 και μου αρεσε αρκετα μπορω να πω σε σχεση με 104.
απο την αλλη οι τροποι πληρωμοις φρεναρουν λιγο την αγορα και δεν μπορω να καταλαβω γιατι στις εποχες που ζουμε να μην γινετε εκπτωση καθως επισης και αν πληρωνα ενα μερος με καρτα δεν γινοντουσαν δοσεις.
και ερωτω τωρα γιατι δεν γινετε δοσεις?
καθολου εκπτωση?
ο αλλος dealer στην ροδο πως κινειτε ? τα ιδια και αυτος ή κανει κατι καλυτερο?
εαν καποιος γνωριζει κατι καλυτερο ας με ενημερωσει

νικος

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #1046 στις: Μάρτιος 18, 2010, 11:57:42 μμ »
Το ίδιο 312 (αλλά και το 320) στον Καίσαρη (Πανεπιστημίου) δοκίμασα κι εγώ. Οτι είχε ερθει και ηταν μεσα στα κουτιά του.
Μου έκανε 10%, 4500 απο 4900 σε μετρητά.

Το κ. Κουνάκη στην Ρόδο όσες φορές τον πήρα τηλέφωνο, δεν το σηκωσε σε κανένα κατάστημα.

Αποσυνδεδεμένος mninos29

• 42mm case
  • A.Lange& Sohne..... Και μετα τελος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1047 στις: Μάρτιος 19, 2010, 04:50:15 πμ »
Οτι θελετε απο Κουνακι να μου πειτε εμενα... Στειλτε μου ενα π.μ

Ειχε ενα προσωπικο προβλημα boys γι'αυτο....Anyway

Κολλητος φιλος
Το επομενο θα ειναι tourbillon

Αποσυνδεδεμένος zan

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #1048 στις: Μάρτιος 19, 2010, 05:14:49 μμ »
Ηλία σ’ ευχαριστώ για τις πληροφορίες.
Χωρίς να έχω ψάξει καθόλου την παράλληλη αγορά ή την αντιπροσωπία στη Ρόδο, τόσο η Ιταλία (15-20% έκπτωση) όσο και η Ελβετία (έστω 5% έκπτωση από το κατάστημα συν 7,6% επιστροφή ΦΠΑ) φαίνονται καλύτερες επιλογές σε σχέση με αγορά εδώ.

Για το Ω, όπως τα λες είναι. Με λίγο ψάξιμο, το 25% είναι στανταράκι (εγώ πέτυχα 27%, φυσικά με  πληροφορίες μελών του mywatch.gr) και νομίζω το ίδιο ισχύει για πολλές άλλες μάρκες όπως Breitling ή Longines που ανέφερες. Tα Panerai όμως είναι ειδική περίπτωση οπότε ευκαιρία είναι να χαζέψω τα site της easyjet, της Aegean κτλ και ν’ αρχίσω τα όνειρα.

Φιλικά
Νίκος

Εγώ πάντως,σε πρόσφατο ταξίδι στη Ρώμη απογοητεύτηκα σε θέματα τιμών και όχι μόνο.Κατάφερα να επισκεφτώ 2 γνωστά ''ρολογάδικα'' της πόλης.Δεν ξετρελάθηκα απο τις εκπτώσεις ούτε γενικότερα απο την εξυπηρέτηση.
Συγκεκριμένα.
1.Σε ρολοι Panerai 312 ''πήρα'' έκπτωση 5% και έπρεπε να βιαστώ και να αποφασίσω & γρήγορα γιατί τα ρολόγια της Panerai είναι όλα Limited και όλο και κάποιος θα το αγοράσει.

2.Θα έλεγα ότι μάλλον ξυνισμένοι ήταν οι πωλητές και όχι ιδιέτερα πρόθυμοι να εξυπηρετήσουν.

3.Παρατήρησα με μία γενική ματιά στις προθήκες τους ότι στις πιο οικονομικές τιμές μέχρι 5-6.000€ τα μοντέλα που είχαν ήταν ''κόκαλο'' ,δεν υπήρχε ποικιλία και έβλεπες τις κάσες μόνο 40 χιλ.και κάτω,εκτός και αν ήθελες να ξεφύγεις σε προτάσεις πάνω απο 10 και 20.000€ με χρυσό κτλ.

Ωστόσο πελάτες μέσα δεν είδα και ας ήταν σε πολύ εμπορικούς δρόμους.

Σημ. Μεταξύ των άλλων εταιριών είναι και οι 2 dealers της Panerai.

Οσα παραθέτω είναι καθαρά υποκειμενικά απο το πρόσφατο ταξίδι μου.

Αποσυνδεδεμένος Nikos patra

• 46mm case
  • 233, Εl Primero
    • Προφίλ
« Απάντηση #1049 στις: Μάρτιος 19, 2010, 05:36:46 μμ »
Πριν τρεις μήνες περίπου που είχα επικοινωνήσει μέσω μέιλ με τον κ. Κουνάκη, είχε απαντήσει και είχε φανεί πρόθυμος να με εξυπηρετήσει.

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #1050 στις: Μάρτιος 19, 2010, 06:24:56 μμ »
ωραίος ο zan
konakis.

Αποσυνδεδεμένος nichrys4

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #1051 στις: Μάρτιος 22, 2010, 12:09:18 μμ »
παιδια θα βοηθησει κανενας για αγορα 312?
δεν εχω ολα τα χρηματα μετρητα και θα ηθελα να δω τροπους διακανονισμου
ο καισαρης λεει ναι σε καρτα αλλα οταν θα ερθει η δοση θα ειναι μια και εξω ολο το ποσο που θα αφησεις
θα μας τρελανει τοτε ποιο το νοημα κυριε μου?
στη ροδο ο αλλος ο τυποσ πως κινειτε γνωριζει κανενας?
αλλος dealer υπαρχει σωστος και σιγουρος ή κανενας αλλος σιγουρος για να μην κλαιμε και τα χρηματα?
αντε ρε μαγκες ερχετε και πασχα να παρουμε τιποτα
επισης εντυπωση μου κανει εν μεσω κρισης μου λενε στον καισαρη οτι δεν κανουν εκπτωση, πανε καλα δεν βλεπουν τι γινετε?
εδω στην εκθεση ελεγαν σε πηγαδακι 3 γνωστοι επωνυμοι κοσμηματοπολες οτι μετα τις γιορτες θα κλαινε με μαυρο δακρυ και τωρα σου λενε οχι εκπτωση?

φιλε mninos29 τι γνωριζεις εσυ?
με την παραλληλη αγορα παιζει καρτα ?
ο πριντεζης φερνει και στο site του γραφει για καρτα μεχρι και 20 μηνες ισχυει αυτο που γραφει?
παιδια τα ερωτηματα ειναι πολλα και θα ηθελα καποιες απαντησεις λιγο συντομα ειτε και με π.μ οποιος δεν μπορει φανερα

ευχαριστω
νικος

Αποσυνδεδεμένος mninos29

• 42mm case
  • A.Lange& Sohne..... Και μετα τελος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1052 στις: Μάρτιος 22, 2010, 12:50:46 μμ »
Φιλε nichrys4

Ο Κουνακης μπορει με τις καταλληλες "συστασεις"   ;D ;D ;D  να σου κανει αυτο που ακριβως θελεις.
Στα Πανεραϊ η εκπτωση δεν ειναι μεγαλη. Το γνωριζεις απο τα γραφομενα.
Ρωτα και konakis που ειναι πιο πολλα χρονια στην αγορα.
Υπαρχουν ομως εταιρειες που δινουν 40-45%. Εσυ ομως δεν θελεις κατι απο αυτες.....  ;D ;D ;D

Με την παραλληλη θελω να ειμαι ειλικρηνης δν ξερω τι γινεται...

Σου εστειλα π.μ.
Το επομενο θα ειναι tourbillon

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #1053 στις: Μάρτιος 22, 2010, 02:43:30 μμ »
τα'χουμε πει παιδιά τί γίνεται με τα Πανεραι,ειδικά στην Ελλάδα!Ο Μανώλης τα είπε πολύ σωστά,κινήσου σε κάτι αναλόγως αξιόλογο(άλλη δηλ. εξίσου "καλή" εταιρια που να σου ταιριαζει φυσικά)από εκει και πέρα παράλληλη αγορά και κάρτες,δύσκολα συμβαδίζουν ειδικά τέτοιους καιρούς!Το΄χω αναφέρει και παλιότερα:μαζεύεις το χρήμα και μετά κάνεις την κίνηση!
Το 312 θα΄ναι "εκεί" στις βιτρίνες δηλαδή και του χρόνου και του παραχρόνου!
Από εκει και πέρα εγώ ασχολούμαι με το πάθος ρολόγια 13+ χρόνια,ήμουν τυχερος που ξεκίνησα με δραχμες (οπότε τα 500 χιλιαρικα) που έβαζα στην άκρη κάθε χρόνο είχαν αξία και έτσι έφτασα να κάνω εγώ το παιχνίδι και όχι φυσικά οι dealer της παράλληλης αγοράς!
Σε τέτοιους δύσκολους καιρούς εφόσον έχεις το"μαρούλι" βρίσκεις αξιόλογα κομμάτια σε όποια κατηγορία θες και σε παίρνει φυσικά......ακόμα και για 100 ευρώ κέρδος να έχουν ,αν σκάσεις ζεστός και με το χρήμα τότε κάνεις παιχνίδι,για δύσκολα δε κομμάτια που τους έχουν μενει,τότε οι ευκαιρίες είναι πάρα πολλές!
Να το πούμε και απλά(όπως τα'χω ξαναγραψει παλαιότερα):
όπως είναι τα πράγματα σήμερα,μπορείς απλά και βρίσκεις Πατέκ (σπάνια κομμάτια),μπορείς επίσης και παίρνεις και καλή έκπτωση ακόμα και σε Πατέκ (-35%) σε 5070 έκπτωση ούτε για αστείο!
βρίσκεις ρολεξ σε πολύ καλές εκπτώσεις το ίδιο και σε Πανεραι (-20 με -25% ανάλογα το μοντέλο)από παράλληλη αγορά
σε σπάνια κομμάτια με μεγάλη ζήτηση τα πράγματα παραμένουν ως έχουν:δύσκολα!απλά μπορείς και τα βρίσκεις!
konakis.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #1054 στις: Μάρτιος 24, 2010, 04:50:49 μμ »
The five year agreement on the licensing of the Ferrari name on Panerai watches will end on April 1, 2010, and will not be renewed.

.

οπως εχουμε ηδη πει.

Αποσυνδεδεμένος referee

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #1055 στις: Μάρτιος 25, 2010, 10:21:30 μμ »
Περνωντας από μια βιτρινα τα ρολόγια σειρήνες με φωναζαν να μπω μέσα να τα δοκιμάσω ;D
Δοκίμασα το PAM048 που ειναι 40mm και το PAM104 που ειναι 44mm!
E περιττο να σας πώ πως αρρωστησα επειδή ήταν η πρώτη φορά που φορεσα στον καρπό μου PANERAI :supz:
Φυσικά οι τιμές τους ειναι ενα θέμα μεγαλο και η έκπτωση που μου είπε πολύ μικρή αναλογικά με άλλες μαρκες παραπλήσιας φημης :'(
Ο ευγενέστατος πωλητης μου εδωσε και την δικιά του εξήγηση βέβαια στο γιατι δεν γίνεται μεγαλύτερη εκπτωση οπότε μάλλον θα μείνει όνειρο η απόκτησή τους για μένα.
Περαστικά μου :)

Όποιος θέλει PANERAI
5 χρόνια να μη φάει :D

Αποσυνδεδεμένος jtheogr

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #1056 στις: Μάρτιος 25, 2010, 10:24:58 μμ »
Θα τρώμε απο τον 6ο χρόνο.

Αποσυνδεδεμένος referee

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #1057 στις: Μάρτιος 25, 2010, 10:33:42 μμ »
Θα τρώμε απο τον 6ο χρόνο.

Μέχρι τότε θα εχω γίνει :smt059

Όποιος θέλει PANERAI
5 χρόνια να μη φάει :D

Αποσυνδεδεμένος mixail

• Just Registered
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #1058 στις: Απρίλιος 01, 2010, 12:01:38 μμ »
Καλησπέρα, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση το PAM310 αξίζει σαν αγορά. Καθώς είμαι και λίγο αδαής από μηχανισμό τι λέει;

http://www.panerai.com/s_page.xpd?id_lingua=2&id_sezione=16&id_prodotto=7927&id_categoria=39

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #1059 στις: Απρίλιος 01, 2010, 02:01:13 μμ »
κλασσική λύση-σταθερή αξία! 7750 ETA based σε διάταξη "δυο ματιών" 9-3.
πανεμορφο ρολοι,ΑΝ σε ενδιαφέρει η μεταπωλητική αξία,τότε άστο καλύτερα (40mm γαρ)
konakis.