τα'χουμε πει παιδιά τί γίνεται με τα Πανεραι,ειδικά στην Ελλάδα!Ο Μανώλης τα είπε πολύ σωστά,κινήσου σε κάτι αναλόγως αξιόλογο(άλλη δηλ. εξίσου "καλή" εταιρια που να σου ταιριαζει φυσικά)από εκει και πέρα παράλληλη αγορά και κάρτες,δύσκολα συμβαδίζουν ειδικά τέτοιους καιρούς!Το΄χω αναφέρει και παλιότερα:μαζεύεις το χρήμα και μετά κάνεις την κίνηση!
Το 312 θα΄ναι "εκεί" στις βιτρίνες δηλαδή και του χρόνου και του παραχρόνου!
Από εκει και πέρα εγώ ασχολούμαι με το πάθος ρολόγια 13+ χρόνια,ήμουν τυχερος που ξεκίνησα με δραχμες (οπότε τα 500 χιλιαρικα) που έβαζα στην άκρη κάθε χρόνο είχαν αξία και έτσι έφτασα να κάνω εγώ το παιχνίδι και όχι φυσικά οι dealer της παράλληλης αγοράς!
Σε τέτοιους δύσκολους καιρούς εφόσον έχεις το"μαρούλι" βρίσκεις αξιόλογα κομμάτια σε όποια κατηγορία θες και σε παίρνει φυσικά......ακόμα και για 100 ευρώ κέρδος να έχουν ,αν σκάσεις ζεστός και με το χρήμα τότε κάνεις παιχνίδι,για δύσκολα δε κομμάτια που τους έχουν μενει,τότε οι ευκαιρίες είναι πάρα πολλές!
Να το πούμε και απλά(όπως τα'χω ξαναγραψει παλαιότερα):
όπως είναι τα πράγματα σήμερα,μπορείς απλά και βρίσκεις Πατέκ (σπάνια κομμάτια),μπορείς επίσης και παίρνεις και καλή έκπτωση ακόμα και σε Πατέκ (-35%) σε 5070 έκπτωση ούτε για αστείο!
βρίσκεις ρολεξ σε πολύ καλές εκπτώσεις το ίδιο και σε Πανεραι (-20 με -25% ανάλογα το μοντέλο)από παράλληλη αγορά
σε σπάνια κομμάτια με μεγάλη ζήτηση τα πράγματα παραμένουν ως έχουν:δύσκολα!απλά μπορείς και τα βρίσκεις!