Αποστολέας Θέμα: Στα δύσκολα σας θέλω !!  (Αναγνώστηκε 44354 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
Απ: Στα δύσκολα σας θέλω !!
« Απάντηση #40 στις: Φεβρουάριος 21, 2012, 09:52:34 μμ »
Αναθεωρώ. Δεν πας στο 382 που είναι πιο ιδιαίτερο; Θα δώσεις τα δύο συν τα λουριά και θα κάνεις το μεγάλο άλμα.

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Φεβρουάριος 21, 2012, 10:02:21 μμ »
Αναθεωρώ. Δεν πας στο 382 που είναι πιο ιδιαίτερο; Θα δώσεις τα δύο συν τα λουριά και θα κάνεις το μεγάλο άλμα.

Τι λες ρε Δημήτρη ; Εγώ που είμαι άρρωστος με την κατάσταση του ρολογιού, θα πάρω μπρούτζινο ρολόι που και μόνο με την υγρασία, γίνεται σαν τον κ@λο της μαϊμούς ?!?!?!?

Όσο αυτό θα πρασινίζει και θα γίνεται χάλια, τόσο εμένα θα μου περνάνε ξυστά τα εγκεφαλικά !!!!

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Φεβρουάριος 21, 2012, 10:07:43 μμ »
 :dielaughing: :cooler:

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος Coral

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Φεβρουάριος 21, 2012, 10:22:59 μμ »

Τι λες ρε Δημήτρη ; Εγώ που είμαι άρρωστος με την κατάσταση του ρολογιού, θα πάρω μπρούτζινο ρολόι που και μόνο με την υγρασία, γίνεται σαν τον κ@λο της μαϊμούς ?!?!?!?

Όσο αυτό θα πρασινίζει και θα γίνεται χάλια, τόσο εμένα θα μου περνάνε ξυστά τα εγκεφαλικά !!!!

πεστα χρυσοστομε  ;D
WIP ολου του κοσμου ενωθειτε.

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Φεβρουάριος 22, 2012, 11:15:22 πμ »
Πάνο, δώστα και πάρτο.
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Φεβρουάριος 22, 2012, 12:59:19 μμ »

:dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing:

Αποσυνδεδεμένος pontioz1

• Tourbillion
  • Πισγιουνίκ.
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Φεβρουάριος 22, 2012, 02:42:04 μμ »
Πανο, δωστα και παρτο.

Ρε σεις το πρόβλημα είναι καθαρά σεξουαλικό!

Αποσυνδεδεμένος K_O_S_T_A_S

• Tourbillion
  • Θέλω Audemars Piguet αλλά... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Φεβρουάριος 23, 2012, 04:12:30 πμ »

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα, δεν υπάρχειιιι, χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!! Άσε Πάνο, μένεις και στη Χαλκίδααα..., είσαι και κοντά στη θάλασσα! Υγρασία : 90% +, θα γίνει το ρολόι όχι μόνο κ@#ος όπως λές..., μπ...ελο τελείως!! Θα αρχίσει να σκουριάααζειιι..., θα πάς να το ρυθμίσεις και απασφαλίζοντας την κορώνα θα σου μείνει η "μαλαπέρδα" στο χέρι, και μετά θ'αρχίσει το εξαπτέρυγο να πέφτει βροχή!! :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing:

Στο θέμα μας: Εγώ πιστεύω πως καλύτερα είναι να δώσεις το 000 και να κρατήσεις το 312 ( το οποίο είναι τέλειο ). Δώστο το 000 μωρέ Πάνο και πάρε ένα England που δεν έχεις! ;) Άντε να σε δω με England να τρελαθώ, να πηδηχτώ απ'το παράθυρο. ;D ;D

Αν πάλι δε θέλεις να πάρεις England, πάρε το Moon που έχεις φάει και κόλλημα κιόλας! Πολύ ωραίο ρολόι! ;)
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 23, 2012, 04:20:27 πμ από K_O_S_T_A_S »

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Φεβρουάριος 23, 2012, 07:51:51 πμ »
όπως έχεις και τα ρόλεξ (3-4) έτσι επειδή γουστάρεις και τα πανέρια γνώμη μου ΜΕΙΝΕ με τα δυο και άσε το άλλο ;)
εκ'πείρας θα σου λείψουν (εφόσον τα φοράς!  ;) )
konakis.
Rolex,Panerai,JLC,Oris,Steinhart,Alpina,Citizen,Orient.

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Φεβρουάριος 23, 2012, 07:53:18 πμ »
Πάνο αν μπορείς να σώσεις ένα από τα 2, θα σου λεγα με βαριά καρδιά να δώσεις το ζερό.
 Το ξέρω ότι σου αρέσει πολύ, το ξέρω ότι το  logo είναι μοναδικό αλλά μιας και το 372 είναι κουρδιστό, θα σου λεγα να κρατήσεις τουλάχιστον το 312 που είναι αυτόματο και έχει και άλλα functions, όπως δευτερόλεπτα αλλά και ημερομηνία, κάτι που δεν θα έχει το 372.

Για να το πω πιο λιανά, πιστεύω ότι το 000 έχει περισσότερες ομοιότητες με το 372 σε σχέση με το 312 οπότε δώσε το ζερό. Με βαριά καρδιά το επαναλαμβάνω. Ναι το ξέρω πως αν καταργηθεί η unitas από τα panerai το ζερό θα είναι πιο συλλεκτικό και δυσεύρετο από το 312 αλλά οριακά το 312 κερδίζει για μένα.

Το μπομπέ κρυσταλο, οι δείκτες, το openback και όλα τα σούπερ ντούπερ χαρακτηριστικά του 372 θα σε αποζημιώσουν.

Αν είναι να πρέπει να δώσεις και τα 2 γνώμη μου είναι να μην κάνεις την κίνηση. Περίμενε μέχρι να αποτεμιεύσεις ένα ποσό που θα σε βοηθήσει να κρατήσεις ένα από τα 2.
Καλά έκανες και το ξέθαψες γιατί έχω αλλάξει γνώμη α :)πό 22 Νοέμβρη!
+1.000
konakis.

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Φεβρουάριος 23, 2012, 08:00:36 πμ »
βρες μεταχείρο ένα 233 δώσε το 312(αυτό κάνουν και οι περισσότεροι στο paneristi) κρατάς και το Logo και είσαι κομπλέ!(το 233 μου λείπει πάρα πολύ!!!!) πάλεψε το δώσε 2 χιλιάρικα διαφορά και αφού τα ξέρεις πρόσεξε να είναι σειρά J και μετά  ;)
κι επειδή γουστάρεις και Υ.Ω. κρατησου και πάρε κάτι "καλό" στο μέλλον  ;)
konakis.

Αποσυνδεδεμένος THANOS58

• FnB Mod
  • 50mm case
  • *
  • ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΨΗΛΟΤΕΡΑ..
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Φεβρουάριος 23, 2012, 09:34:23 πμ »
Πάνο, αφού το τρισάθλιο τζόκερ δεν βοηθάει τους ρομαντικούς ιδεολόγους, συμφωνώ απόλυτα με τον προλαλήσαντα Νίκο! :D
ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ...ΡΟΛΟΙ!

Αποσυνδεδεμένος Babis Stinson

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Φεβρουάριος 23, 2012, 09:35:17 πμ »
Φίλε Πάνο το ρολόι που βλέπω στην φωτό:
είναι απλά πανέμορφο και σίγουρα περισσότερο όμορφο από τα 2 PANERAI που σκέφτεσαι να δώσεις για να τα αποκτήσεις. Έχω παρατηρήσει ότι το ένα το φοράς συχνά. Αν και το νέο δεν θα φεύγει από το χέρι σου συχνά (που το θεωρώ δεδομένο..!  :) ) εγώ θα έλεγα να το πάρεις. Όπως γράφεις και εσύ:
"Το θέμα είναι πώς θα πάρουμε το 372"..  ;)
Δεν ξέρω τεχνικά στοιχεία, ειδικά από PANERAI τίποτα, μιλάω καθαρά σαν σχέδιο.

ΥΓ: Αν παίζει βέβαια περίπτωση για κάτι ακόμα καλύτερο από Υ.Ω. στο μέλλον, θα έλεγα να κρατηθείς αφού έχεις ήδη 2 PANERAI.  ::)

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Φεβρουάριος 26, 2012, 09:56:15 μμ »

Αποσυνδεδεμένος THANOS58

• FnB Mod
  • 50mm case
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Φεβρουάριος 27, 2012, 01:39:13 πμ »
Παλαβέ, πες μας ΤΩΩΩΡΡΑΑΑΑΑΑΑ τι είναι αυτή η φωτό;;;;;;;;;;;;;; ΡΡΡΩΤΤΤΑΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!! Θες να μας τρελλάνεις μωρέ;;; Τι είναι αυτή η φωτό;;; Υπάρχει Rolex στο βάθος και PAM 372 στο προσκήνιο... Τι έκανες παλιόπαιδο;;; ΜΙΛΑΑΑ!!!! :nutty: :shocked:

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Φεβρουάριος 27, 2012, 04:25:18 πμ »
Παλαβέ, πες μας ΤΩΩΩΡΡΑΑΑΑΑΑΑ τι είναι αυτή η φωτό;;;;;;;;;;;;;; ΡΡΡΩΤΤΤΑΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!! Θες να μας τρελλάνεις μωρέ;;; Τι είναι αυτή η φωτό;;; Υπάρχει Rolex στο βάθος και PAM 372 στο προσκήνιο... Τι έκανες παλιόπαιδο;;; ΜΙΛΑΑΑ!!!! :nutty: :shocked:

Γεια σου Θανούλη με τα ωραία σου  :partyman: :partyman: :partyman:

Την καρδιά του πιο μικρού παιδιού και από το πιο μικρό παιδί εδώ μέσα έχεις  :2thumbs: :cheers:

Αποσυνδεδεμένος Nick78

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Φεβρουάριος 27, 2012, 09:11:12 πμ »
Την ίδια άποψη έχω και εγώ για τον Θάνο Πάνο αλλά να με συγχωρείς για την ταμπακιέρα ουδείς λόγος!!

Το έκανες κιόλας βρε θηρίο; Αυτή η πανέμορφη κάσα στο high tech τξουκμποξ είναι δική σου;

Το 312 το κράτησες;
Πολλά τα ερωτήματα που περιμένουν απαντήσεις!

We are never gonna survive...unless we get a little crazy!

Αποσυνδεδεμένος THANOS58

• FnB Mod
  • 50mm case
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Φεβρουάριος 27, 2012, 11:16:30 πμ »
Πες μας ότι το πήρες! 'Μολόγα! Πες το, διότι αποκτώντας το μακράν ομορφότερο Πανέρι, με την Δωρική ομορφιά και τελειότητα του απλού, με αναγκάζεις να οργανώσω κερκίδα που θα κάνει την "Ola" κατά την επόμενη παρουσία σου στον πατροπαράδοτο καφέ! Εις δε τον καφέ ετούτον, θα ζητήσω να με δέσουν σε κατάρτι, όπως τον Οδυσσέα!!!  ;D ;D ;D

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Φεβρουάριος 27, 2012, 11:26:11 πμ »
<object codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" type="application/x-shockwave-flash" data="http://www.youtube.com/v/W8Vqdtgo5EM" width="425px" height="350px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/W8Vqdtgo5EM" /><param name="wmode" value="transparent" /><param name="allowScriptAccess" value="never" /><param name="pluginspage" value="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></object>

[img]http://photo-dictionary.com/photofiles/list/4599/6090above_the_clouds.jpg[img]

« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 27, 2012, 11:45:30 πμ από blackbird »

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Φεβρουάριος 27, 2012, 11:27:49 πμ »
<object codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" type="application/x-shockwave-flash" data="http://www.youtube.com/v/W8Vqdtgo5EM" width="425px" height="350px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/W8Vqdtgo5EM" /><param name="wmode" value="transparent" /><param name="allowScriptAccess" value="never" /><param name="pluginspage" value="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></object>

« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 27, 2012, 11:48:22 πμ από blackbird »