Αποστολέας Θέμα: Στα δύσκολα σας θέλω !!  (Αναγνώστηκε 44360 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος pontioz1

• Tourbillion
  • Πισγιουνίκ.
    • Προφίλ
Απ: Στα δύσκολα σας θέλω !!
« Απάντηση #20 στις: Νοέμβριος 23, 2011, 07:55:38 μμ »
Τα λουρια που εχεις ειναι εξαιρετικα!
Ταυτοχρονα, μπορουν να πουληθουν χωρις να τα σκοτωνεις κιολας!
Και μετα μπορεις να κανεις μια νεα συλλογη ξεκινωντας απο τα δυο εξαιρετικα λουρια που ερχονται με το ρολοι!
Και που'σαι; Οταν το 390 εχει ηδη πιασει 8000 δολαρια ποιο θα ειναι το οριο σε λιγο καιρο για το 372;
Κι εγω εκανα τους υπολογισμους μου καποια στιγμη: δινω τα παντα (ρολογια, λουρια) και προσθετωντας κατιτις να παρω το ενα και μοναδικο...

372 αβλεπι, απνευστι, ανερυθριαστα, στεγνα, ξερα, αμεσα λεμε!!!

Ρε σεις το πρόβλημα είναι καθαρά σεξουαλικό!

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Νοέμβριος 23, 2011, 08:07:40 μμ »
Βαλε κανα ουισκακι να πιεις Πανο και χαλαρωσε,νυχτα ειναι θα περασει.Και εαν αυριο εχεις τα ιδια συμπτωματα ξαναπιες......η θα γινεις αλκοολικος η θα το ξεχασεις[το πιο πιθανο].Καλυτερα μεθυσος παρα μετανοιωμενος.

(Με φωνή Ζήκου),,,,,, πίνου για να ξιχνώ τουν πούνου  :D

Τα λουρια που εχεις ειναι εξαιρετικα!
Ταυτοχρονα, μπορουν να πουληθουν χωρις να τα σκοτωνεις κιολας!
Και μετα μπορεις να κανεις μια νεα συλλογη ξεκινωντας απο τα δυο εξαιρετικα λουρια που ερχονται με το ρολοι!
Και που'σαι; Οταν το 390 εχει ηδη πιασει 8000 δολαρια ποιο θα ειναι το οριο σε λιγο καιρο για το 372;
Κι εγω εκανα τους υπολογισμους μου καποια στιγμη: δινω τα παντα (ρολογια, λουρια) και προσθετωντας κατιτις να παρω το ενα και μοναδικο...

Δεν γίνεται αυτό ρε Γιωρίκα !!! Δεν είμαστε άνθρωποι του ενός ρολογιού. Με τι θα παίζουμε μετά ; Τι θα μοντιφάρουμε; Σε τι θα αλλαζουμε λουριά, μπρασελέδες, στεφάνες, dial, casebacks; Ένα ίσον κανένα  ;)

Επίσης το 372 δεν είναι special edition σαν το 390, οπότε (τουλάχιστον όσο είναι σε παραγωγή, 3.500 για φέτος και βλέπουμε ) δεν πρόκειται να ανέβει η τιμή του. Να μην σου πω ότι αργότερα θα ψάξουμε και εκπτώσεις.

Αποσυνδεδεμένος pontioz1

• Tourbillion
  • Πισγιουνίκ.
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Νοέμβριος 23, 2011, 08:17:31 μμ »
Θεωρω οτι η τιμη του μονο προς τα επανω θα παει (μακερι να εχω αδικο! ).
Οσο για το ενα ρολοι... μονο ο σαμαρας θα μιλαει για επανεκκινηση ;)

Ρε σεις το πρόβλημα είναι καθαρά σεξουαλικό!

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Νοέμβριος 23, 2011, 08:20:30 μμ »
Βαλε κανα ουισκακι να πιεις Πανο και χαλαρωσε,νυχτα ειναι θα περασει.Και εαν αυριο εχεις τα ιδια συμπτωματα ξαναπιες

:dielaughing: :dielaughing: :dielaughing:
:respect:

Χαχαχα. Κορυφαία ατάκα Μιχάλη.

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Νοέμβριος 23, 2011, 08:23:01 μμ »
Κι όσο μιλάγαμε έβγαλα το ταπεράκι με τα λουράκια μου και του έριξα ένα Assolutamente για να γουστάρω  :D

Αποσυνδεδεμένος boulekos

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Νοέμβριος 23, 2011, 08:52:50 μμ »
Πάνο πάρε το 177 !!!Οπότε και κρατάς το 312 και έχεις κάτι διαφορετικό...

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Νοέμβριος 23, 2011, 10:15:32 μμ »

Έτσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

:cooler:

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος K_O_S_T_A_S

• Tourbillion
  • Θέλω Audemars Piguet αλλά... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Νοέμβριος 24, 2011, 03:56:07 πμ »
Υπάρχει και η άλλη λύση που δε τη σκέφτηκες. Δίνεις το 000 και παίρνεις το 359!! Το απόλυτο Firenze!! Και μετά θα έχεις: 312 με βουρτσισμένο ατσάλι και 359 όλο γυαλισμένο. ;D ( Το είδα πριν 3 μέρες φορεμένο και έπαθα τη πλάκα μου!!! )

Σκέφτεσαι το εξής: Αντί να δώσω ένα σκασμό λεφτά για το 372 ( που είναι θεϊικό όντως ), αναβαθμίζω το 000 και το κάνω 359, ή αν θέλεις το κάνεις Ράδιο. Κι έτσι θα έχεις 2 μαμάτα Πανέρια.

Μετά: Περιμένεις την Officine να ξεσκιστεί στις ανατιμήσεις, πουλάς τα 2 σου Πανέρια και παίρνεις ένα που κάνει και 8 χιλιάρικα, Limited Edition Boutique πως σ...α τα λένε, με πατινοδείκτες και τέτοια σκηνικά. Γνώμη μου πάντα. ;)

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Νοέμβριος 24, 2011, 08:33:52 πμ »
Κώστα το 359 έδωσε μεγάλη μάχη με το 312 την ημέρα της αγοράς και τελικά επέλεξα το 312.

Σε αυτό που περιγράφεις περί αναβάθμισης του 000 σε 359 κατ' αποτέλεσμα κοστίζει το ίδιο για να αναβαθμίσω το 312 σε 372 και να κρατήσω το 000. Και στις 2 περιπτώσεις ένα ποσό της τάξεως των 2.500 ευρώ και ένα ρολόι θα πρέπει να δοθούν.   

Αποσυνδεδεμένος nikolas

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Νοέμβριος 24, 2011, 08:55:44 πμ »
Κρατας το 312 που ειναι ενα απο τα ωραιοτερα panerai που υπαρχουν ,πουλας το 000 και αγοραζεις δευτερο χερι ενα radiomir .

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Νοέμβριος 24, 2011, 09:11:55 πμ »
To θέμα Νικόλα είναι πώς θα πάρουμε το 372  ;) :D

Αποσυνδεδεμένος THANOS58

• FnB Mod
  • 50mm case
  • *
  • ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΨΗΛΟΤΕΡΑ..
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Νοέμβριος 24, 2011, 04:19:53 μμ »
To θέμα Νικόλα είναι πώς θα πάρουμε το 372  ;) :D

Δεν υπάρχει! Όπως λέει και η νεολαία... Το είδα σε φωτό, είδα και το 390 του Θοδωρή από κοντά, έχω πάθει... Το 372 δεν παίζεται! Για πες τώρα ρε Πάνο, με τις καλύτερες βαρομετρικές συνθήκες, πόσο κάνει ο πόθος; Ή και που παίζει η καλύτερη τιμή, εδώ ή έξω; (Ρε συ πάιζεις και κανένα ΛΟΤΤΟ;) Η καλύτερή σου θα ήταν να το πάρεις χωρίς να πουλήσεις τίποτα! ;)
ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ...ΡΟΛΟΙ!

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Νοέμβριος 24, 2011, 04:48:32 μμ »
Δεν υπάρχει! Όπως λέει και η νεολαία... Το είδα σε φωτό, είδα και το 390 του Θοδωρή από κοντά, έχω πάθει... Το 372 δεν παίζεται! Για πες τώρα ρε Πάνο, με τις καλύτερες βαρομετρικές συνθήκες, πόσο κάνει ο πόθος; Ή και που παίζει η καλύτερη τιμή, εδώ ή έξω; (Ρε συ πάιζεις και κανένα ΛΟΤΤΟ;) Η καλύτερή σου θα ήταν να το πάρεις χωρίς να πουλήσεις τίποτα! ;)

1) 6.900 ευρώπουλα σε οποιαδήποτε βαρομετρική πίεση και όπου το νόμισμα είναι το ευρώ.
2) Θα παίξω Τζόκερ σήμερα που έχει 4.000.000 ευρώ τζακ ποτ.
3) Η μονη περίπτωση να το πάρω χωρίς να πωλήσω τίποτα είναι να κερδίσω το υπό 2' ανωτέρω  :D

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Φεβρουάριος 21, 2012, 08:13:40 μμ »
Το ξεθάβω το νήμα για να δω αν σήμερα συνεχίζετε να έχετε την ίδα γνώμη, όπως είχατε και πριν 3 μήνες ή μήπως έχει διαφοροποιηθεί η γνώμη σας.

Τι λέτε λοιπόν;

Θα δίνατε το 312 και το 000 για το 372;

Αποσυνδεδεμένος assassin88

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Φεβρουάριος 21, 2012, 08:21:48 μμ »
Το ξεθάβω το νήμα για να δω αν σήμερα συνεχίζετε να έχετε την ίδα γνώμη, όπως είχατε και πριν 3 μήνες ή μήπως έχει διαφοροποιηθεί η γνώμη σας.

Τι λέτε λοιπόν;

Στο εγγύς μέλλον δε θα έχω το μπάτζετ να αγοράσω κάποιο(στο λέω για να δώσεις το κατάλληλο ''βάρος'' στην άποψή μου),αλλά εγώ προσωπικά θα έκανα την ανταλλαγή αν και μόνο αν είχα σκυλοβαρεθεί τα 312+000 ή αν είχα κι άλλα πανέρια στην κατοχή μου  ;)

Αποσυνδεδεμένος kkostas

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Φεβρουάριος 21, 2012, 08:25:52 μμ »

Τι λέτε λοιπόν;

Αν είσαι σίγουρος για το μέγεθός του go for it.

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Φεβρουάριος 21, 2012, 08:42:45 μμ »
Αν είσαι σίγουρος για το μέγεθός του go for it.

:yes: :up:

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Φεβρουάριος 21, 2012, 08:43:40 μμ »
Συμφωνω και εγω.Πηγαινε πανω του Πανο!!!!

Αποσυνδεδεμένος georges

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Φεβρουάριος 21, 2012, 08:48:15 μμ »
<object codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" type="application/x-shockwave-flash" data="http://www.youtube.com/v/5BAPDauVi1Y" width="425px" height="350px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/5BAPDauVi1Y" /><param name="wmode" value="transparent" /><param name="allowScriptAccess" value="never" /><param name="pluginspage" value="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></object>

Φιλικά Γιώργος
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!

* ΔΩΡΟ  = ΔΩρητής ΡΟλογιών

Αποσυνδεδεμένος Nick78

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Φεβρουάριος 21, 2012, 09:17:11 μμ »
Πάνο αν μπορείς να σώσεις ένα από τα 2, θα σου λεγα με βαριά καρδιά να δώσεις το ζερό.
 Το ξέρω ότι σου αρέσει πολύ, το ξέρω ότι το  logo είναι μοναδικό αλλά μιας και το 372 είναι κουρδιστό, θα σου λεγα να κρατήσεις τουλάχιστον το 312 που είναι αυτόματο και έχει και άλλα functions, όπως δευτερόλεπτα αλλά και ημερομηνία, κάτι που δεν θα έχει το 372.

Για να το πω πιο λιανά, πιστεύω ότι το 000 έχει περισσότερες ομοιότητες με το 372 σε σχέση με το 312 οπότε δώσε το ζερό. Με βαριά καρδιά το επαναλαμβάνω. Ναι το ξέρω πως αν καταργηθεί η unitas από τα panerai το ζερό θα είναι πιο συλλεκτικό και δυσεύρετο από το 312 αλλά οριακά το 312 κερδίζει για μένα.

Το μπομπέ κρυσταλο, οι δείκτες, το openback και όλα τα σούπερ ντούπερ χαρακτηριστικά του 372 θα σε αποζημιώσουν.

Αν είναι να πρέπει να δώσεις και τα 2 γνώμη μου είναι να μην κάνεις την κίνηση. Περίμενε μέχρι να αποτεμιεύσεις ένα ποσό που θα σε βοηθήσει να κρατήσεις ένα από τα 2.
Καλά έκανες και το ξέθαψες γιατί έχω αλλάξει γνώμη α :)πό 22 Νοέμβρη!
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 21, 2012, 10:13:24 μμ από Nick78 »
We are never gonna survive...unless we get a little crazy!