- MyWatch.gr - The Hellenic Wrist & Pocket Watch Enthusiasts Forum / Founded in March 2006
ΡΟΛΟΓΙΑ => Επιλογή-Αγορά ρολογιού => Μήνυμα ξεκίνησε από: svl στις Μάρτιος 06, 2014, 12:46:13 πμ
-
(http://i1173.photobucket.com/albums/r594/svl11/IMG_2144_zpsce12156b.jpg~original) (http://s1173.photobucket.com/user/svl11/media/IMG_2144_zpsce12156b.jpg.html)
(http://i1173.photobucket.com/albums/r594/svl11/IMG_2147_zpsa4b43ff8.jpg~original) (http://s1173.photobucket.com/user/svl11/media/IMG_2147_zpsa4b43ff8.jpg.html)
(http://i1173.photobucket.com/albums/r594/svl11/IMG_2148_zps954f3c32.jpg~original) (http://s1173.photobucket.com/user/svl11/media/IMG_2148_zps954f3c32.jpg.html)
(http://i1173.photobucket.com/albums/r594/svl11/IMG_2149_zps1a61a207.jpg~original) (http://s1173.photobucket.com/user/svl11/media/IMG_2149_zps1a61a207.jpg.html)
(http://i1173.photobucket.com/albums/r594/svl11/IMG_2150_zps13525c1a.jpg~original) (http://s1173.photobucket.com/user/svl11/media/IMG_2150_zps13525c1a.jpg.html)
(http://i1173.photobucket.com/albums/r594/svl11/IMG_2151_zps865607ca.jpg~original) (http://s1173.photobucket.com/user/svl11/media/IMG_2151_zps865607ca.jpg.html)
(http://i1173.photobucket.com/albums/r594/svl11/IMG_2152_zps5ca4af71.jpg~original) (http://s1173.photobucket.com/user/svl11/media/IMG_2152_zps5ca4af71.jpg.html)
(http://i1173.photobucket.com/albums/r594/svl11/IMG_2153_zpsb85ff314.jpg~original) (http://s1173.photobucket.com/user/svl11/media/IMG_2153_zpsb85ff314.jpg.html)
Έγινε κατανοητό;
Τα επίμαχα σημεία όπου αναγράφεται ο αριθμός του ρολογιού και το κατάστημα, γυαλίζουν, γιατί η επίστρωση που υπήρχε ώστε ό,τι γράφεται να παραμένει ανεξίτηλο, έχει αφαιρεθεί.
Ο αναγραφόμενος αριθμός αντιστοιχεί σε αριθμό ρολογιού που κυκλοφορεί και αυτή τη στιγμή πωλείται ως μεταχειρισμένο.
Η κάρτα όμως ΔΕΝ έχει καμία σχέση με το ρολόϊ.
Τα σημεία που η επίστρωση υπάρχει και αυτά από τα οποία έχει αφαιρεθεί φαίνονται ολοκάθαρα αν δει κανείς την κάρτα υπό γωνία στον ήλιο:
(http://i1173.photobucket.com/albums/r594/svl11/IMG_2173_zps17481b01.jpg~original) (http://s1173.photobucket.com/user/svl11/media/IMG_2173_zps17481b01.jpg.html)
(και άλλες φωτό, εδώ http://www.mywatch.gr/index.php/topic,1002.msg229208.html#msg229208 (http://www.mywatch.gr/index.php/topic,1002.msg229208.html#msg229208) )
Το ίδιο ρολόϊ ενδέχεται να προσφερθεί με C.O.S.C., με το οποίο όμως επίσης ΔΕΝ έχει καμία σχέση.
Σχετικό, αυτό το νήμα: http://www.mywatch.gr/index.php/topic,17630.msg229272.html#msg229272 (http://www.mywatch.gr/index.php/topic,17630.msg229272.html#msg229272)
Ο αριθμός που είναι χαραγμένος στο ρολόϊ είναι "555064" και μπορεί κανείς να τον δει με λούπα εξετάζοντας το open back υπό γωνία.
Επίσης, ενδέχεται να προσφερθεί με 'κουτιά', από τα οποία το sticker έχει αφαιρεθεί, όπως αυτό:
(http://i1173.photobucket.com/albums/r594/svl11/3_zpse09de481.jpg~original) (http://s1173.photobucket.com/user/svl11/media/3_zpse09de481.jpg.html)
Ή με καρτελάκι, που είναι κομμένο στο επίμαχο σημείο, όπως αυτό:
(http://i1173.photobucket.com/albums/r594/svl11/1_zpse7723de6.jpg~original) (http://s1173.photobucket.com/user/svl11/media/1_zpse7723de6.jpg.html)
'Αντε και καλορίζικο όποιος το πάρει ;D
(ας μην είναι τουλάχιστον ένας από εμάς!)
-
Εμπεριστατωμένος και απόλυτα ακριβής οδηγός μη αγοράς Σπύρο!!!!!
Πάνω που σκεφτομουνα να πάρω 111 :lol: :lol:
-
Πολύ καλό :2thumbs:
Νομίζω πάλι πρέπει να αλλάξεις avatar επάξια
(http://static.comicvine.com/uploads/original/9/99064/2953693-painting_sherlock_holmes_by_ineer-d5krpt4.jpg)
(http://eglima.files.wordpress.com/2013/12/csi-1.jpg)
CSI: mywatch
-
Σπύρο :respect: :respect: :respect:
Φιλικά Γιώργος
-
Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω τίποτα. Έλειπα και από το τραπέζι της Παρασκευής και μάλλον έχω μείνει πίσω.
Ποιος, που, πότε, γιατί; Περιφέρεται μια κάρτα χωρίς να έχω καταλάβει τι θέλει να πει ο ποιητής.
Που βόσκει αυτό το ρολόι; Ποιος το πουλάει; Κυκλοφορεί στο φόρουμ; Διατίθεται σε ιντερνετικό μαγαζί;
Μόνο εγώ έχω αυτές τις απορίες; :? Όλοι οι άλλοι έχετε καταλάβει;;; :help:
-
Μόνο εγώ αυτές τις απορίες; :?
Όχι βέβαια.
Είμαστε νέοι και δεν καταλαβαίνουμε του γρίφους του γέροντα;
-
Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω τίποτα. Έλειπα και από το τραπέζι της Παρασκευής και μάλλον έχω μείνει πίσω.
Ποιος, που, πότε, γιατί; Περιφέρεται μια κάρτα χωρίς να έχω καταλάβει τι θέλει να πει ο ποιητής.
Που βόσκει αυτό το ρολόι; Ποιος το πουλάει; Κυκλοφορεί στο φόρουμ; Διατίθεται σε ιντερνετικό μαγαζί;
Μόνο εγώ έχω αυτές τις απορίες; :? Όλοι οι άλλοι έχετε καταλάβει;;; :help:
Γατακι,θα μεγαλώσεις και θα μαθεις. :)
Σιγα σιγα όμως. :)
Ποιος σου ειπε να λείπεις από το τραπεζι της Παρασκευης?
-
Γατακι,θα μεγαλώσεις και θα μαθεις. :)
Σιγα σιγα όμως. :)
Ποιος σου ειπε να λείπεις από το τραπεζι της Παρασκευης?
η πεθερουλα του. το σωστο να λεγεται.
-
Δεν σας κάνει εντύπωση κάτι;..
Ότι από την άλλη πλευρά, εδώ και 2-3 εβδομάδες που ποστάρω σχετικά με το θέμα, δεν έχει δοθεί η παραμικρή εξήγηση;..
Το ρολόϊ είναι γνωστό ότι δεν το πήρα από τους μαύρους.
Είναι ρολόϊ γνώριμο και είναι -ας πούμε- ρολόϊ του φόρουμ.
Για τα διάφορα περίεργα που συμβαίνουν με αυτό, ασφαλώς, δεν είμαι εγώ που θα δώσω εξηγήσεις.
Υποθέσεις μπορώ να κάνω (όπως και όλοι μας) και ίσως ήδη να έχω καταλήξει σε συμπεράσματα.
Δεν θα ήταν όμως σωστό και η άλλη πλευρά να δώσει τις εξηγήσεις της;;;
Σημειώνω ότι η πώληση αναστράφηκε.
Αυτό σημαίνει ότι δεν εξαρτώ κανένα προσωπικό συμφέρον από την έκβαση του όποιου διαλόγου ανοίξει. Θεωρώ όμως ότι η συμμετοχή στο φόρουμ γεννά σε μένα την υποχρέωση ενημέρωσης όλης της κοινότητας, έστω και αν το καθαρά προσωπικό μου θέμα έχει ήδη επιλυθεί.
Γιαυτό και θα συνεχίσω το θέμα και λέω να το πάω μέχρι τέλους..(δηλαδή, να αναφέρω όλα όσα έχω αντιληφθεί).
Σε τελική ανάλυση, υπάρχουν πολύ σοβαρά ερωτήματα - πολύ σοβαρότερα από το αν εγώ την 'πάτησα' ή όχι, καθώς και από το εάν θα την 'πατήσει' και κάποιος άλλος:
Πως ένα ρολόϊ του 2011 στερείται εγγράφων;
Ποιός το πουλά χωρίς να έχει ερευνήσει προηγουμένως ότι δεν έχει διαπραχθεί αξιόποινη πράξη που να σχετίζεται με την 'απώλεια' των εγγράφων του;
-
Ρε παιδιά, ας βάλει κάποιος το παλικάρι με τα ποπ-κορν...........
-
Αυτές είναι βαριές κατηγορίες για έναν πωλητή με μεγάλη προυπηρεσία στο φόρουμ.
Θα πρέπει να ακουστεί και η γνώμη του.
Αν αποδεικνύεται δόλος, τότε:
(http://4.bp.blogspot.com/-oIb59Yyftxs/TatPII0yKDI/AAAAAAAAAA4/qbv-jHjsZT0/s320/5458324080_aa6380ed23.jpg)
-
Αυτές οι κάρτες από πότε άρχισαν να χρησιμοποιούνται;
-
Και υπάρχουν και για τα σημερινά μοντέλα;
-
Και υπάρχουν και για τα σημερινά μοντέλα;
το δικο μου δεν εχει καρτα αλλα βιβλιαρακι με επικολλημενα stickers με barcodes και σφραγιδα-υπογραφη του AD.
-
Υπενθυμίζω ότι το συγκεκριμένο ρολόϊ είναι παραγωγής του 2010 και φέρει αριθμό σειράς: Μ 2499/2500.
Οι κάρτες που το συνόδευαν ήταν δύο και είχαν την παρακάτω μορφή, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που βγήκαν ελάχιστες ώρες μετά την παράδοσή του σε εμένα την 3-2-2014:
(http://i1173.photobucket.com/albums/r594/svl11/papers1_zpsacff5800.jpg~original) (http://s1173.photobucket.com/user/svl11/media/papers1_zpsacff5800.jpg.html)
(http://i1173.photobucket.com/albums/r594/svl11/papers2_zps35f7a548.jpg~original) (http://s1173.photobucket.com/user/svl11/media/papers2_zps35f7a548.jpg.html)
Αξίζει να προσεχθεί ότι η κάρτα της Πανεράϊ αναγράφει με ευκρίνεια τον αριθμό του ρολογιού (ο οποίος φέρεται να είναι ο ίδιος που είναι χαραγμένος και στο πίσω μέρος της κάσας).
Όταν, όπως έχω ήδη περιγράψει, μετά από λίγες ημέρες επισκέφθηκα το σέρβις του Καίσαρη ο τεχνίτης πήρε την κάρτα στα χέρια του και αφού την χάιδεψε αρκετά έντονα, μου αποκάλυψε ότι ήταν πλαστή και παραποιημένη.
Εκείνο που διαπίστωσε είναι ότι η γραφή δεν είναι ανεξίτηλη, ακριβώς γιατι έχει αφαιρεθεί η ειδική επίστρωση.
Από το τρίψιμο που έκανε με τα χέρια του ο αριθμός ξεθώριασε, όπως φαίνεται στις μεταγενέστερες φωτογραφίες (με την κάρτα κόντρα στον ήλιο).
Είναι ευνόητο να υποθέσει κανείς ότι ο αριθμός σημειώθηκε στην κάρτα εκ των υστέρων και σκόπιμα ώστε να παραπλανά ότι δήθεν πρόκειται για την κάρτα που παραδόθηκε κατά την πρώτη πώληση του ρολογιού.
Movement stickers ούτε κατά διάνοια δεν υπήρχαν..
Παρότι τελείως άσχετος με τα πανεράι και τα χαρτιά τους (μέχρι τη στιγμή της αγοράς), διαπίστωσα αμέσως τις ελλείψεις τόσο των stickers, όσο κάθε στοιχείου από το οποίο θα μπορούσε το ρολόϊ να ταυτοποιηθεί.
Στις σχετικές άμεσες ερωτήσεις μου έλαβα (και εγγράφως) την ρητή και κατηγορηματική διαβεβαίωση ότι "Όλα είναι εντάξει" και ότι "όλα είναι όπως ακριβώς είχαν παραδοθεί από μεγάλο κατάστημα τον Δεκέμβριο του 2012, οπότε το ρολόϊ είχε αγορασθεί καινούργιο".
Εδώ είναι και το 'ζουμί' (ΙΜΗΟ)..
-
δειξε φωτογραφια της μηχανης του ρολογιου.
Παντως μπορει οντως ο ανθρωπος να το πηρε απο καποιο μαγαζι και απλα να το αγορασε μεταχειρισμενο που το μαγαζι του ειχε αλλάξει την ημερομηνια ή να του το παρουσίασαν για καινούργιο ενω ήταν ελαφρως μεταχειρισμενο και να μην ηξερε και αυτος τιποτα. Δηλαδη τιποτα δεν αποκλείω
-
Η επόμενη προβολή τι ώρα είναι;;;;
Δε μ' αρέσει να χάνω επεισόδια για αυτό ρωτάω.
(http://poopr.org/images/1kqlc1gwwne6c1szhbs.jpg) (http://poopr.org/)
-
Καλημέρα!
Χωρίς να θέλω να το παίξω ειδικός ή ντετέκτιβ θα σας παραθέσω κάτι σχετικό που υπέπεσε στην αντίληψή μου, άσχετο με τα ρολόγια, σχετικότατο όμως με τις εγγυήσεις και τις ημερομηνίες αγοράς!
Από μεγάλο μαγαζί πώλησης αυτοκινήτων (καινούργιων και μεταχειρισμένων) πουλήθηκε σε συγγενικό πρόσωπο αυτοκίνητο μεταχειρισμένο που όμως ήταν πρακτικά και ουσιαστικά καινούργιο.
Για λόγους πιστοληπτικής ενημερότητας προς χορήγηση επιχειρηματικού δανείου στο εν λόγω μαγαζί, ο ίδιος ο τραπεζικός υπάλληλος συμβούλευσε τον μαγαζάτορα να παρουσιάσει "εικονικές" πωλήσεις αυτοκινήτων. Έτσι πληρώνοντας μόνο την εφορία και έχοντας την δυνατότητα να πουλήσει σαν μεταχειρισμένα μετά αυτά τα αυτοκίνητα μπόρεσε να πάρει το πολυπόθητο δάνειο!!!!
Σημείωση το αυτοκίνητο αγοράστηκε σε κανονική τιμή μεταχειρισμένου! Το ότι ήταν καινούργιο ελεγχόταν από το συγγενικό πρόσωπο σε ημερήσια βάση μιας και το μαγαζί αυτό ήταν απέναντι από την εργασία του.
Επειδή ζούμε λοιπόν στην χώρα της απάτης, της λαμογιάς και της πονηριάς δεν με εκπλήσσει το γεγονός να έγιναν λαθροχειρίες στα χαρτιά του ρολογιού για αντίστοιχο λόγο ή παραπλήσιο.
Συνεχίζω να πιστεύω δε πως σίγουρα η φάβα έχει κάποιο λάκκο (και σίγουρα .......ΔΕΝ είναι φάβα Σαντορίνης)!!!!!
-
Δηλ. πρέπει να ξετρυπώνω κουτιά για να δω τι πιστοποιητικά έχει το 414 μου που είναι του 2012;
O tempora! O mores!
-
δηλαδη για να καταλαβω κι εγω που ειμαι ασχετος τι πραγματικα συνεβει?
1. το ρολοι ειχε πλαστα εγγραφα?
2. το ρολοι ηταν μαιμου?
3. το ρολοι ηταν οκ αλλα τα εγγραφα πλαστα?
4. το ρολοι ηταν παραγωγη προηγουμενου ετους και πουληθηκε για νεωτερο?
5. συμβαινει κατι αλλο?
6. πουληθηκε εδω μεσω αγγελιας και ο πωλήτης γνωριζε?
-
δειξε φωτογραφια της μηχανης του ρολογιου.
Παντως μπορει οντως ο ανθρωπος να το πηρε απο καποιο μαγαζι και απλα να το αγορασε μεταχειρισμενο που το μαγαζι του ειχε αλλάξει την ημερομηνια ή να του το παρουσίασαν για καινούργιο ενω ήταν ελαφρως μεταχειρισμενο και να μην ηξερε και αυτος τιποτα. Δηλαδη τιποτα δεν αποκλείω
Άρα;
Ποιός πουλά ρολόϊ που ΔΕΝ έχει χαρτιά;
Και γιατί δεν έχει χαρτιά;
Ποιός διαβεβαιώνει ότι ΔΕΝ αφαιρέθηκε με ΠΑΡΑΝΟΜΟ τρόπο από τον πρώτο ιδιοκτήτη του;...
Να η φωτογραφία του πίσω μέρους του ρολογιού:
(http://i1173.photobucket.com/albums/r594/svl11/IMG_2188_zps696c3262.jpg~original) (http://s1173.photobucket.com/user/svl11/media/IMG_2188_zps696c3262.jpg.html)
Οι αριθμοί του είναι όπως ακριβώς τους έχω αναφέρει.
Ωστόσο, ΔΕΝ κάνουμε αναγνώριση της γνησιότητας του ρολογιού.
Το ρολόϊ είναι γνήσιο (και αυτό είναι και το χειρότερο!!)
Χαρίλαε, με όλο το σεβασμό, το παράδειγμα με την πρακτική που μπορεί να ακολουθείται στα αυτοκίνητα για πολύ συγκεκριμένους (και επίκαιρους φορολογικούς) λόγους, δεν εισφέρει κάτι στο θέμα.
Δεν υπάρχει καμία αντιστοιχία με τα ρολόγια.
Δημήτρη, εσύ γενικά δεν εισφέρεις τίποτα..(φυσικά για τον jim, μιλάω).
-
Καλημέρα σας!
Η "άλλη πλευρά" όπως με αναφέρει ο Σπύρος (svl) είμαι προφανώς εγώ και για την αποκατάσταση της τάξης Ο ΜΟΝΟΣ που την πάτησε!
Αρχικά να πω, όπως έχω ήδη κάνει και προσωπικά, ένα δημόσιο συγνώμη για την όποια ταλαιπωρία του Σπύρου χωρίς βέβαια σε καμιά περίπτωση να επιδιώκεται από εμένα αυτό!
Το χρονικό αυτής της απίστευτης ιστορίας έχει ως εξής:
Το Δεκέμβριο του 2012 έφτασε στα χέρια μου το περίφημο "πακέτο" από γνωστό κατάστημα με το οποίο έχω κάνει πολλές αγορές είτε με μερική ανταλλαγή είτε ολικά με μετρητά. Το ρολόι μου δόθηκε ως καινούριο, απλά όπως όλοι ξέρουμε αν κάποιος δεν είναι AD το έχει πάρει από κάπου αλλού και έχει ήδη σφραγισμένη κάρτα εγγύησης! Άλλωστε η κατάστασή του το έδειχνε και επειδή το έχω ξαναπάρει το συγκεκριμένο μοντέλο ως μεταχειρισμένο μπορώ να ξεχωρίσω την κατάσταση καινούριου/μεταχειρισμένου/γυαλισμένου! Εξαιτίας της μακροχρόνιας σχέσης με το κατάστημα και της εμπιστοσύνης δεν έγινε από μέρους μου ο σχετικός έλεγχος των εγγράφων και (κακώς βέβαια) πίστεψα ότι όλα ήταν ΟΚ! Η συνέχεια είναι ότι το πούλησα στο Σπύρο ο οποίος ανακάλυψε όλα όσα σας περιγράφει και βέβαια η συναλλαγή αναστράφηκε αφού εγώ επικοινώνησα με το κατάστημα και το ρολόι το πήρε πίσω το κατάστημα δίνοντας το αντίτιμο που πλήρωσε ο Σπύρος δηλαδή τα 3400€ μαζί με τα δύο έξτρα λουράκια τα οποία είχα κάνει δώρο στο Σπύρο (από δικό μου λάθος στην επικοινωνία με το κατάστημα)! Η δήλωσή μου στο Σπύρο ότι η υπερδόση που πήρα από ρολόγια και φόρουμ ειδικά μετά το τελευταίο συμβάν με έχει κουράσει και δε θέλω να ασχοληθώ άλλο προφανώς δεν τον κάλυψε και θέλησε να με "υποχρεώσει" να πω την ιστορία η οποία είναι σε αρκετούς γνωστή!
Τελικά αυτό που μένει είναι ότι εγώ έχω πάρει τις αποφάσεις μου και βέβαια ναι μεν ο Σπύρος έχασε χρόνο αλλά εγώ έχασα χρήμα και το κυριότερο την ΗΡΕΜΙΑ μου! Αν δεν κάνω λάθος η ενασχόληση με κάποιο χόμπι ηρεμεί έτσι δεν είναι; Το μόνο που δε χρειάζεται κάποιος είναι η απόσπαση της προσοχής από τη δουλειά του ο εκνευρισμός και βέβαια οι απειλές!
Αυτά!
Φιλικά
Νίκος.
-
Θα εισφέρω Σπύρο όταν ακούσω και την άλλη πλευρά και όταν αποφασίσεις να γράψεις ένα ολοκληρωμένο ποστ, με στοιχεία, φωτογραφίες, το όνομα του πωλητή (το πιο βασικό για εμένα) και όλα τα υπόλοιπα.
Έτσι όπως τα γράφεις με δόσεις, δημιουργούνται απορίες και ο καθένας προσπαθεί να ενώσει τα κομμάτια του παζλ με κίνδυνο να βγάλει λάθος συμπεράσματα.
Αν ο πωλητής είναι μέσα από το φόρουμ, πράγμα που αντεύχομαι, θα πρέπει να ψαχτούν όλοι όσοι κατά καιρούς έχουν πάρει πράγματα από δαύτον. (λουράκια, ρολόγια, μπρασελέ ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο)
Αν φυσικά έχουν πάρει.............
-
Καλημέρα σας!
Η "άλλη πλευρά" όπως με αναφέρει ο Σπύρος (svl) είμαι προφανώς εγώ και για την αποκατάσταση της τάξης Ο ΜΟΝΟΣ που την πάτησε!
Αρχικά να πω, όπως έχω ήδη κάνει και προσωπικά, ένα δημόσιο συγνώμη για την όποια ταλαιπωρία του Σπύρου χωρίς βέβαια σε καμιά περίπτωση να επιδιώκεται από εμένα αυτό!
Το χρονικό αυτής της απίστευτης ιστορίας έχει ως εξής:
Το Δεκέμβριο του 2012 έφτασε στα χέρια μου το περίφημο "πακέτο" από γνωστό κατάστημα με το οποίο έχω κάνει πολλές αγορές είτε με μερική ανταλλαγή είτε ολικά με μετρητά. Το ρολόι μου δόθηκε ως καινούριο, απλά όπως όλοι ξέρουμε αν κάποιος δεν είναι AD το έχει πάρει από κάπου αλλού και έχει ήδη σφραγισμένη κάρτα εγγύησης! Άλλωστε η κατάστασή του το έδειχνε και επειδή το έχω ξαναπάρει το συγκεκριμένο μοντέλο ως μεταχειρισμένο μπορώ να ξεχωρίσω την κατάσταση καινούριου/μεταχειρισμένου/γυαλισμένου! Εξαιτίας της μακροχρόνιας σχέσης με το κατάστημα και της εμπιστοσύνης δεν έγινε από μέρους μου ο σχετικός έλεγχος των εγγράφων και (κακώς βέβαια) πίστεψα ότι όλα ήταν ΟΚ! Η συνέχεια είναι ότι το πούλησα στο Σπύρο ο οποίος ανακάλυψε όλα όσα σας περιγράφει και βέβαια η συναλλαγή αναστράφηκε αφού εγώ επικοινώνησα με το κατάστημα και το ρολόι το πήρε πίσω το κατάστημα δίνοντας το αντίτιμο που πλήρωσε ο Σπύρος δηλαδή τα 3400€ μαζί με τα δύο έξτρα λουράκια τα οποία είχα κάνει δώρο στο Σπύρο (από δικό μου λάθος στην επικοινωνία με το κατάστημα)! Η δήλωσή μου στο Σπύρο ότι η υπερδόση που πήρα από ρολόγια και φόρουμ ειδικά μετά το τελευταίο συμβάν με έχει κουράσει και δε θέλω να ασχοληθώ άλλο προφανώς δεν τον κάλυψε και θέλησε να με "υποχρεώσει" να πω την ιστορία η οποία είναι σε αρκετούς γνωστή!
Τελικά αυτό που μένει είναι ότι εγώ έχω πάρει τις αποφάσεις μου και βέβαια ναι μεν ο Σπύρος έχασε χρόνο αλλά εγώ έχασα χρήμα και το κυριότερο την ΗΡΕΜΙΑ μου! Αν δεν κάνω λάθος η ενασχόληση με κάποιο χόμπι ηρεμεί έτσι δεν είναι; Το μόνο που δε χρειάζεται κάποιος είναι η απόσπαση της προσοχής από τη δουλειά του ο εκνευρισμός και βέβαια οι απειλές!
Αυτά!
Φιλικά
Νίκος.
Αυτό το τελευταίο, δηλαδή οι "απειλές", ελπίζω ότι δεν αναφέρεται σε εμένα..
Έχω θέσει συγκεκριμένα ερωτήματα, στα οποία ΔΕΝ δίνεται καμία απάντηση.
-
Σπύρο δεν έχω καμία διάθεση αντιπαράθεσης πρέπει να σου πω!
Σε ότι με ρωτήσεις ευχαρίστως να σου απαντήσω!
Φιλικά
Νίκος.
-
Δηλαδή Νίκο το εν λόγω κατάστημα παραποίησε την κάρτα εγγύησης αφαιρώντας τη μεμβράνη, σου έδωσε ένα τυχαίο πιστοποιητικό cosc και σου πούλησε μεταχειρισμένο ρολόι για καινούριο;
Αν είναι έτσι, οφείλεις να κατονομάσεις το κατάστημα αυτό ώστε να προστατέψεις και τα υπόλοιπα μέλη του φόρουμ.
Διαφορετικά δεν έχει νόημα να γράφουμε όλα αυτά.
Αν δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε μεταξύ μας και να προστατέψουμε ο ένας τον άλλο, τι σκατά φόρουμ είμαστε;
-
Δηλαδή Νίκο το εν λόγω κατάστημα παραποίησε την κάρτα εγγύησης, αφαιρώντας τη μεμβράνη, με σκοπό να σε κοροϊδέψει;
Επίσης σου έδωσε ένα τυχαίο πιστοποιητικό cosc, έτσι για τα μάτια του κόσμου;
Αν είναι έτσι, οφείλεις να κατονομάσεις το κατάστημα αυτό ώστε να προστατέψεις και τα υπόλοιπα μέλη του φόρουμ.
Διαφορετικά δεν έχει νόημα να γράφουμε όλα αυτά.
Αν δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε μεταξύ μας και να προστατέψουμε ο ένας τον άλλο, τι σκατά φόρουμ είμαστε;
Δημήτρη το σίγουρο είναι ότι εγώ παρέλαβα το κουτί όπως ακριβώς το περιγράφει ο Σπύρος και (ΠΟΛΥ ΚΑΚΩΣ) δεν το έλεγξα λόγω της εμπιστοσύνης που είχα! ΔΕΝ ΞΕΡΩ αν η παραποίηση έγινε από το συγκεκριμένο κατάστημα ή αν και αυτό παρέλαβε το ΚΟΥΤΙ έτσι! Σίγουρα πάντως αυτό που μπορώ να πω είναι ότι το κατάστημα "στάθηκε" στο προϊόν δηλαδή το υποστήριξε και βέβαια το πήρε πίσω όπως μπορεί να διαβεβαιώσει και ο Σπύρος!
Φιλικά
Νίκος.
-
Δημήτρη το πιστοποιητικό COSC του PANERAI που παίρνει κάποιος ειδικά με κλειστό καπάκι έχει έναν αριθμό μηχανής που δεν μπορεί να ελεγχθεί παρά μόνο με άνοιγμα του ρολογιού! Οπότε δεν ξέρει αυτός που αγοράζει αν το χαρτί COSC είναι τυχαίο! Στο Planet Ocean ας πούμε ο αριθμός του COSC είναι χαραγμένος στην κάσα οπότε ελέγχεται εύκολα ...
Φιλικά
Νίκος.
-
Σύμφωνοι αλλά το 111 είναι open back.
Τελοσπάντων, δεν ξέρω τι να πω.
Επειδή κάπου πάει το μυαλό μου, όταν γυρίσω στο σπίτι θα αρχίσω το ψάξιμο σε ότι αφορά την τελευταία μου αγορά.
Μεταξύ μας πάντως, να την έχει πατήσει το κατάστημα, το ΑΠΟΚΛΕΙΩ!!!
-
Σύμφωνοι αλλά το 111 είναι open back.
Τελοσπάντων, δεν ξέρω τι να πω.
Επειδή κάπου πάει το μυαλό μου, όταν γυρίσω στο σπίτι θα αρχίσω το ψάξιμο σε ότι αφορά την τελευταία μου αγορά.
Μεταξύ μας πάντως, να την έχει πατήσει το κατάστημα, το ΑΠΟΚΛΕΙΩ!!!
Πάντως Δημήτρη ΣΙΓΟΥΡΑ εγώ την πάτησα!
Φιλικά
Νίκος.
-
Δηλαδή Νίκο το εν λόγω κατάστημα παραποίησε την κάρτα εγγύησης αφαιρώντας τη μεμβράνη, σου έδωσε ένα τυχαίο πιστοποιητικό cosc και σου πούλησε μεταχειρισμένο ρολόι για καινούριο;
Αν είναι έτσι, οφείλεις να κατονομάσεις το κατάστημα αυτό ώστε να προστατέψεις και τα υπόλοιπα μέλη του φόρουμ.
Διαφορετικά δεν έχει νόημα να γράφουμε όλα αυτά.
Αν δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε μεταξύ μας και να προστατέψουμε ο ένας τον άλλο, τι σκατά φόρουμ είμαστε;
εγω παντως πρεπει να σημειωσω κατι που προσεξα πριν λιγο στις φωτος
στην καρτα-εγγυησης που δινει το καταστημα, πανω δεξια γραφει φορα παρτιδα PANERAI NEW
ενω δινει 2 ετη εγγυησης αντι για 1 που δινεται συνηθως.
αλλα ξεκαθαρα γραφει new
-
Άρα;
Ποιός πουλά ρολόϊ που ΔΕΝ έχει χαρτιά;
Και γιατί δεν έχει χαρτιά;
Ποιός διαβεβαιώνει ότι ΔΕΝ αφαιρέθηκε με ΠΑΡΑΝΟΜΟ τρόπο από τον πρώτο ιδιοκτήτη του;...
Να η φωτογραφία του πίσω μέρους του ρολογιού:
([url]http://i1173.photobucket.com/albums/r594/svl11/IMG_2188_zps696c3262.jpg~original[/url]) ([url]http://s1173.photobucket.com/user/svl11/media/IMG_2188_zps696c3262.jpg.html[/url])
Οι αριθμοί του είναι όπως ακριβώς τους έχω αναφέρει.
Ωστόσο, ΔΕΝ κάνουμε αναγνώριση της γνησιότητας του ρολογιού.
Το ρολόϊ είναι γνήσιο (και αυτό είναι και το χειρότερο!!)
Χαρίλαε, με όλο το σεβασμό, το παράδειγμα με την πρακτική που μπορεί να ακολουθείται στα αυτοκίνητα για πολύ συγκεκριμένους (και επίκαιρους φορολογικούς) λόγους, δεν εισφέρει κάτι στο θέμα.
Δεν υπάρχει καμία αντιστοιχία με τα ρολόγια.
Δημήτρη, εσύ γενικά δεν εισφέρεις τίποτα..(φυσικά για τον jim, μιλάω).
Φίλε Σπύρο για τα κλεμμένα ρολόγια υπάρχει database και εφόσον δηλώνονται μπορείς να βρεις άμεσα αν είναι κλεμμένο ή όχι!!!!!
Οι βάσεις αυτές των δεδομένων ελέγχονται και χρησιμοποιούνται από τις εκάστοτε εταιρίες, η πρόσβαση δε σε αυτές στο κοινό δεν είναι εφικτή.
Μόνο εξουσιοδοτημένο άτομο της εταιρίας αλλά και οι κατά τόπους οικονομικές αστυνομίες έχουν πρόσβαση!
-
Μόνο εξουσιοδοτημένο άτομο της εταιρίας αλλά και οι κατά τόπους οικονομικές αστυνομίες έχουν πρόσβαση!
Πώς μπορεί λοιπόν κάποιος μέσω αυτής της βάσης να διακριβώσει αν το ρολόι που προτίθεται να αγοράσει ή (ακόμα χειρότερα) μόλις αγόρασε δεν είναι κλεμένο;
-
Θα το διαπιστώσει όταν το πάει για service και του περάσουν χειροπέδες. :D
-
Θα το διαπιστώσει όταν το πάει για service και του περάσουν χειροπέδες. :D
Αν έχει δηλωθεί..
Όπως σωστά λέει ο Χαρίλαος:
Φίλε Σπύρο για τα κλεμμένα ρολόγια υπάρχει database και εφόσον δηλώνονται μπορείς να βρεις άμεσα αν είναι κλεμμένο ή όχι!!!!!
Οι βάσεις αυτές των δεδομένων ελέγχονται και χρησιμοποιούνται από τις εκάστοτε εταιρίες, η πρόσβαση δε σε αυτές στο κοινό δεν είναι εφικτή.
Μόνο εξουσιοδοτημένο άτομο της εταιρίας αλλά και οι κατά τόπους οικονομικές αστυνομίες έχουν πρόσβαση!
Εν τω μεταξύ κάτι άλλο που έχει σημασία (αλλά επίσης δεν γνωρίζω) είναι αν οι βάσεις δεδομένων μεταξύ διαφόρων χωρών επικοινωνούν..
Και αν ναι, σε ποιό βαθμό;
Δηλαδή, ένα ρολόϊ που δηλώνεται ότι κλάπηκε π.χ. στο Χόνγκ Κόνγκ φαίνεται στις σχετικές λίστες και στην Ελλάδα;..
Πάντως, ένα είναι το σίγουρο: Ρολόϊ τριετίας-τετραετίας δεν έχει κανένα λόγο να τριγυρνάει αδέσποτο!!
-
Πώς μπορεί λοιπόν κάποιος μέσω αυτής της βάσης να διακριβώσει αν το ρολόι που προτίθεται να αγοράσει ή (ακόμα χειρότερα) μόλις αγόρασε δεν είναι κλεμένο;
Μέσω επισήμου αιτήματος στην εταιρία με τον αριθμό σειράς και το ref No.
Πήγα χτες στην ROLEX για service ενός sub (φίλου και συναδέλφου μου). Ήξερα ότι το είχε αγοράσει καινούργιο από SAINT MARTEEN.
Μετά από 5 λεπτά αναμονής με ειδοποίησαν για τις προτεινόμενες εργασίες εκτός του service, καθώς δε και για το ιστορικό του ρολογιού.
Είχε κάνει service μία φορά σε μη εξουσιοδοτημένο κατάστημα, μου είπαν σε ποιο μέρος και πότε έγινε το service αυτό!!!!!!!
-
(http://i687.photobucket.com/albums/vv233/omegasnik/karta_zps989aaa73.jpg) (http://s687.photobucket.com/user/omegasnik/media/karta_zps989aaa73.jpg.html)
εγω παντως πρεπει να σημειωσω κατι που προσεξα πριν λιγο στις φωτος
στην καρτα-εγγυησης που δινει το καταστημα, πανω δεξια γραφει φορα παρτιδα PANERAI NEW
ενω δινει 2 ετη εγγυησης αντι για 1 που δινεται συνηθως.
αλλα ξεκαθαρα γραφει new
Στη φωτογραφία του Σπύρου σημείωσα αυτά που αναφέρει ο Θοδωρής!
Φιλικά
Νίκος.
-
Αν έχει δηλωθεί..
Όπως σωστά λέει ο Χαρίλαος:
Εν τω μεταξύ κάτι άλλο που έχει σημασία (αλλά επίσης δεν γνωρίζω) είναι αν οι βάσεις δεδομένων μεταξύ διαφόρων χωρών επικοινωνούν..
Και αν ναι, σε ποιό βαθμό;
Δηλαδή, ένα ρολόϊ που δηλώνεται ότι κλάπηκε π.χ. στο Χόνγκ Κόνγκ φαίνεται στις σχετικές λίστες και στην Ελλάδα;..
Πάντως, ένα είναι το σίγουρο: Ρολόϊ τριετίας-τετραετίας δεν έχει κανένα λόγο να τριγυρνάει αδέσποτο!!
Επικοινωνούν Σπύρο!!!!!
Τώρα για την χώρα μας δεν παίρνω και όρκο (αλλά μάλλον!!!!!!!)
-
Το ρολόϊ ήταν καινούργιο με ημερομηνία αγοράς από το μαγαζί 9/2011 και έκανε να το πουλήσει πάνω από ένα χρόνο? ???
(12/2012)
Μου κάνει λίγο εντύπωση...αυτά φεύγουν σαν ζεστό ψωμί
Το άλλο που μου κάνει εντύπωση είναι η αναντιστοιχία στον αριθμό cosc...το βρήκε ο Σπύρος, ο αρχάριος πρωτάρης με την πρώτη και δεν το πήρε χαμπάρι το κατάστημα ???
Φιλικά Γιώργος
-
Τις καμπάνες τις ακούτε;..
Αν μοντάρει κανείς όσα έχουν ειπωθεί θα πρέπει να ακούει καμπάνες να βαρούν..
Το θέμα δεν είναι αν γνώριζε ή δεν γνώριζε ο Νίκος - αν και την διαφορά ανάμεσα στα χαρτιά και στον αριθμό που είναι χαραγμένος στον μηχανισμό τον είχε διαπιστώσει ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ, σύμφωνα με σχετική δήλωσή του.
Συγκεκριμένα, την παραμονή της ημέρας που πήγα στο σέρβις του Καίσαρη, σε σχετική (γραπτή) ερώτησή μου γιατί οι αριθμοί δεν ταιριάζουν, ο Νίκος παραδέχθηκε ότι το είχε διαπιστώσει και ο ίδιος κοιτώντας με λούπα και μου έδωσε την εξήγηση ότι μπορεί να υπάρχει και άλλος αριθμός χαραγμένος, ο οποίος "δεν φαίνεται", αναφέροντας ως παράδειγμα την πλευρά του μηχανισμού που βρίσκεται προς το dial...
Το σοβαρότερο όμως, είναι το εξής: Ότι κυκλοφορεί ένα 111 χωρίς χαρτιά, ΟΜΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙ!
Δεν πωλείται "no boxes no papers, αν το θες πάρτο", αλλά γίνεται προσπάθεια κάλυψής του με παραποιημένη κάρτα της Πανεράϊ, με εξωτερικό κουτί από το οποίο έχει αφαιρεθεί το sticker, με ένα καρτελάκι στο οποίο έχει κοπεί ο αριθμός και με ένα COSC άλλου ρολογιού!
Σας φαίνονται νόμιμα όλα αυτά;
Ή μήπως, κουτιά, χαρτιά, πιστοποιητικό κλπ, τάχα συνδυάσθηκαν..τυχαία;
Και, τελικά: για ποιό λόγο το ρολόϊ ΔΕΝ έχει χαρτιά;
Γνωρίζετε πολλά ρολόγια (που δεν τα κλαίνε οι ιδιοκτήτες τους) που να περιφέρονται στην αγορά χωρίς τα χαρτιά τους, αν και έχουν παραχθεί μόλις πριν 3 και κάτι χρόνια;;
Edit: Οι παρατηρήσεις του Γιώργου, όπως πάντοτε, καίριες..
-
Όπα....
Γνώριζε ο Νίκος πριν την πώληση οτι υπήρχε αναντιστοιχία στον αριθμό cosc ???
Σε ενημέρωσε πριν ολοκληρωθεί η συναλλαγή?
Φιλικά Γιώργος
-
Συγκεκριμένα, την παραμονή της ημέρας που πήγα στο σέρβις του Καίσαρη, σε σχετική (γραπτή) ερώτησή μου γιατί οι αριθμοί δεν ταιριάζουν, ο Νίκος παραδέχθηκε ότι το είχε διαπιστώσει και ο ίδιος κοιτώντας με λούπα και μου έδωσε την εξήγηση ότι μπορεί να υπάρχει και άλλος αριθμός χαραγμένος, ο οποίος "δεν φαίνεται", αναφέροντας ως παράδειγμα την πλευρά του μηχανισμού που βρίσκεται προς το dial...
Ωπα, ώπα.......αυτό είναι πολύ βαρύ. Ήξερε ο Νίκος και παρ' όλα αυτά έγραψε στην αγγελία του
"... τα λόγια είναι περιττά.
Όσοι με γνωρίζουν και μ'έχουν εμπιστευτεί ξέρουν σε τι κατάσταση βρίσκονται τα ρολόγια της συλλογής μου."
Πολύ σοβαρή κατηγορία αυτή.......
-
...
Το θέμα δεν είναι αν γνώριζε ή δεν γνώριζε ο Νίκος - αν και την διαφορά ανάμεσα στα χαρτιά και στον αριθμό που είναι χαραγμένος στον μηχανισμό τον είχε διαπιστώσει ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ, σύμφωνα με σχετική δήλωσή του.
Συγκεκριμένα, την παραμονή της ημέρας που πήγα στο σέρβις του Καίσαρη, σε σχετική (γραπτή) ερώτησή μου γιατί οι αριθμοί δεν ταιριάζουν, ο Νίκος παραδέχθηκε ότι το είχε διαπιστώσει και ο ίδιος κοιτώντας με λούπα και μου έδωσε την εξήγηση ότι μπορεί να υπάρχει και άλλος αριθμός χαραγμένος, ο οποίος "δεν φαίνεται", αναφέροντας ως παράδειγμα την πλευρά του μηχανισμού που βρίσκεται προς το dial...
...
Πολύ σωστά τα λες Σπύρο και σου είχα γράψει ότι ρώτησα σχετικά και μου είπαν ακριβώς ότι γράφεις, δηλαδή ότι βρίσκεται σε σημείο που δεν φαίνεται στο dial! Κάτι που σου είπαν και εσένα αν δεν κάνω λάθος την πρώτη φορά που πήγες μαζί με το Δημήτρη στην Panerai!
Φιλικά
Νίκος.
-
Όπα....
Γνώριζε ο Νίκος πριν την πώληση οτι υπήρχε αναντιστοιχία στον αριθμό cosc ???
Σε ενημέρωσε πριν ολοκληρωθεί η συναλλαγή?
Φιλικά Γιώργος
Όχι ΒΕΒΑΙΑ Γιώργο! Είδα κι εγώ αυτόν τον αριθμό και ρώτησα και μου απάντησαν όπως ακριβώς απάντησαν και στο Σπύρο όταν ρώτησε στη Κηφησιά την επομένη της παραλαβής του ρολογιού!
Φιλικά
Νίκος.
-
Ωπα, ώπα.......αυτό είναι πολύ βαρύ. Ήξερε ο Νίκος και παρ' όλα αυτά έγραψε στην αγγελία του
"... τα λόγια είναι περιττά.
Όσοι με γνωρίζουν και μ'έχουν εμπιστευτεί ξέρουν σε τι κατάσταση βρίσκονται τα ρολόγια της συλλογής μου."
Πολύ σοβαρή κατηγορία αυτή.......
Δημήτρη ΟΧΙ βέβαια!
Φιλικά
Νίκος.
-
Όπα....
Γνώριζε ο Νίκος πριν την πώληση οτι υπήρχε αναντιστοιχία στον αριθμό cosc ???
Σε ενημέρωσε πριν ολοκληρωθεί η συναλλαγή?
Φιλικά Γιώργος
Η συναλλαγή έγινε στις 3-2-2014.
Σε ερωτήσεις μου (γιατί, αμέσως διαπίστωσα την έλλειψη των stickers), πήρα διαβεβαιώσεις από το Νίκο ότι όλα είναι οκ.
Την επομένη (4-2-2014) πήγα με συμφορουμίτη στον Καίσαρη στην Κηφισιά.
Ρωτήθηκε ο πωλητής για τους αριθμούς και απάντησε ότι ναι, ο movement number που αναγράφεται στο cosc είναι χαραγμένος στον μηχανισμό και πρέπει να ταιριάζει.
Πήρε μια λούπα και προσπάθησε να μου τον δείξει, αλλά δεν τον βρήκε.
Η 'ανακάλυψη' ήρθε μερικές μέρες αργότερα, από εμένα, οπότε και έστειλα στο Νίκο το παρακάτω μήνυμα.
Nικόλα, καλησπέρα!
Φαντάζομαι θα πετάς από χαρά με το πρασινάκι και βέβαια, δικαιολογημένα, γιατί το ρόλεξ, είναι..ρόλεξ! ;)
Όμως, όποτε βρεις χρόνο, θα ήθελα την εμπειρία και τα 'φώτα' σου σχετικά με το 111.
Χαζεύοντας, νωρίτερα σήμερα τον μηχανισμό με μεγενθυτικό φακό, εντόπισα έναν αριθμό και κάποιες χαράξεις που δεν είναι ορατές αν κοιτάς το open back κάθετα, αλλά μόνο κοιτώντας την κάσα υπό γωνία.
Με όμορφα και καλογραμμένα μπλέ στοιχεία υπάρχουν οι εξής εγχαράξεις: "555064", "SWISS", "SEVENTEEN 17 JEWELS".
Ένα εύλογο ερώτημα, βέβαια, είναι τι αντιπροσωπεύει ο αριθμός..
Θυμάμαι, όταν είχαμε πάει με τον Δημήτρη στον Καίσαρη, είχα ρωτήσει το γνωστό θέμα (για τους αριθμούς στο COSC certificate που δεν αντιστοιχίζονται με κανέναν από τους αριθμούς που είναι γραμμένοι στην κάσα) και ο υπάλληλος είχε απαντήσει ότι ο αναφερόμενος ως αριθμός 'movement' υπάρχει χαραγμένος και μπορεί κανείς να τον δει επάνω στον μηχανισμό.
Μάλιστα, είχε σηκωθεί όρθιος για να πλησιάσει στο φως μιας λάμπας που υπήρχε πάνω από τον πάγκο του και είχε προσπαθήσει να τον βρει κοιτώντας και αυτός με μεγενθυτικό φακό, καταλήγοντας (όταν δεν τον βρήκε) ότι για να το δει κανείς πρέπει να ανοιχθεί η κάσα.
Να πω την αλήθεια το θέμα το είχα ξεχάσει, μέχρι που σήμερα έκανα την 'ανακάλυψη' που προανέφερα, τυχαία, κοιτάζοντας το swan neck με αφορμή ένα άρθρο που διάβασα για το πως λειτουργεί το συγκεκριμένο εξάρτημα.
Θυμίζω το πιστοποιητικό του ρολογιού:
Ως αριθμός movement αναφέρεται ο "552809" και όχι ο αριθμός που είναι χαραγμένος "555064".
Το γεγονός ότι είναι και οι δύο εξαψήφιοι και με σχετική ομοιότητα στα πρώτα δύο νούμερα, μάλλον δεν μας διαφωτίζει (ίσως, το αντίθετο).
Το κακό είναι ότι δεν μπορώ να εντοπίσω καμία απάντηση στο διαδίκτυο και βέβαια, δεν γίνεται να ρωτήσω και στο φόρουμ..
Ελπίζω, η εμπειρία σου και οι γνώσεις σου να με διαφωτίσουν..
Τότε (δηλαδή στις 11-2-2014) ο Νίκος μου αποκάλυψε ότι και εκείνος κατά το παρελθόν είχε διαπιστώσει τη διαφορά στους αριθμούς και μου έδωσε την εξήγηση που προανέφερα.
Την επόμενη, 12 Φεβρουαρίου, το θέμα διαλευκάνθηκε μετά από επίσκεψή μου στα κεντρικά του Καίσαρη και ΜΟΝΟ μετά από παράκλησή μου να έρθει ο τεχνίτης στον χώρο αναμονής.
Σημειώνω το τελευταίο και περιγράφω λίγο τη διαδικασία για να βγάλετε τα συμπεράσματά σας:
Μία κοπέλα από τη ρεσεψιόν πήρε το ρολόϊ και το πήγε στον χώρο των τεχνιτών, ο οποίος δεν φαίνεται από τον χώρο αναμονής.
Μετά από λίγα λεπτά επέστρεψε με το ρολόϊ και μου είπε ότι είναι γνήσιο.
Πολύ ευγενικά ζήτησα και κατάφερα να έρθει τεχνίτης έξω και μάλιστα να ασχοληθεί μαζί μου περίπου τρία τέταρτα της ώρας.
Τότε ήταν που αποκαλύφθηκε το ζήτημα της παραποιημένης κάρτας.
Τέτοιο κόλπο με την κάρτα, πραγματικά, δεν μπορεί να το διαπιστώσει κανείς αν δεν ξέρει πως να την ελέγξει (στο ιντερνετ δεν υπάρχουν σχετικές πληροφορίες και μάλλον γράφουμε 'ιστορία' εδώ..)
Όσον αφορά στο COSC είναι γνωστό και δεν σηκώνει αμφιβολίες ότι οι αριθμοί του πρέπει να ταιριάζουν με το ρολόϊ.
Γιαυτό και φαγώθηκα..
Περιέργως, ο Νίκος είχε αρκεσθεί σε υποθέσεις ότι μπορεί να υπάρχει και άλλου χαραγμένος ο αναφερόμενος στο πιστοποιητικό άσχετος αριθμός, όπως π.χ. στην απέναντι (προς το dial) πλευρά του μηχανισμού..
Εdit: Ίσως έχει ενδιαφέρον η αλληλογραφία μου με το Νίκο μετά την αποκάλυψη της αλήθειας, την οποία και παραθέτω αυτούσια.
Μόλις επέστρεψα από το σέρβις του Καίσαρη, του έστειλα το παρακάτω μήνυμα:
Νικόλα, καλημέρα!
Οι κουβέντες μας είναι πάντα ευχάριστες, όμως, δυστυχώς, δεν είναι δυνατό να γίνουν από κοντά.
Από την άλλη, αυτά που θέλω να σου πω καλύτερα να τα έχεις γραμμένα.
Σε ενημερώνω, λοιπόν, για τα συμπεράσματα που βγήκαν από τον έλεγχο του ‘πακέτου’ στο σέρβις του καίσαρη (και όχι μόνο).
Το ρολόϊ είναι γνήσιο.
Τα χαρτιά του, είναι - πέρα από κάθε αμφιβολία - ‘άλλα αντ’ άλλων’..
1) Για το C.O.S.C. ας μην το συζητήσουμε.
Οι δύο συγκεκριμένοι αριθμοί, που και εσύ είχες δει ότι δεν ταιριάζουν, ασφαλώς και πρέπει να ταυτίζονται.
2) Η ‘μαγνητική’ κάρτα της πανεράϊ είναι ‘πειραγμένη’ και σε καμία περίπτωση δεν αναγνωρίζεται ως έγκυρη.
Αυτό το πρόσεξε ο τεχνίτης του Καίσαρη, τον οποίο παρακάλεσα, βγήκε στον προθάλαμο και ευγενικά ασχολήθηκε με το ρολόϊ πάνω από τρία τέταρτα της ώρας.
Συγκεκριμένα, έπιασε την κάρτα στα χέρια αρκετή ώρα και την χάιδευε.
Κάποια στιγμή, γυρνάει και μου λέει: «τώρα, θα σας στεναχωρήσω λίγο περισσότερο..» και μου έδειξε ότι από τα επίμαχα σημεία όπου αναγράφεται ο αριθμός του ρολογιού έχει αφαιρεθεί ένα ειδικό στρώμα που υπάρχει προκειμένου η γραφή να είναι ανεξίτηλη και έτσι επάνω της μπορεί να γράφει κανείς ό,τι θέλει.
Στη θέση του αριθμού που αναγράφεται, μου είπε χαρακτηριστικά, θα μπορούσε να γράψει κανείς ΖΗΤΩ Η ΠΑΝΕΡΑΙ! Την ίδια αξία θα είχε..
3) Τα κουτιά δεν παρέχουν καμία εξασφάλιση.
Το αντίθετο: Από το εξωτερικό, το movement sticker έχει αφαιρεθεί.
Δηλαδή, υπήρχε κάποτε το κανονικό κολλημένο και αφαιρέθηκε για να μπορεί το κουτί να συνοδεύει όποιο πανεράι επιθυμεί κανείς..
Εξάλλου, τέτοια ‘κουτιά’ βρίσκονται στο bay πανεύκολα.
4) Ακόμα και ένα καρτελάκι που υπάρχει, στο επίμαχο σημείο είναι κομμένο (σύμπτωση; ) και δεν φαίνεται ο αριθμός του.
Νομίζω ότι ο συνδυασμός των παραπάνω καθιστά περιττό να συζητάμε άλλο περί δήθεν ‘εγγράφων’: το ρολόϊ, όχι μόνο στερείται ΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ συνοδευτικού εγγράφου, αλλά και αυτά που έχει, στη μορφή που είναι, οδηγούν σε άλλα συμπεράσματα..
Όμως, ας συνεχίσουμε:
Η κάρτα του Πρίντεζη είναι της πλάκας. Στο σέρβις του Καίσαρη είπαν ότι το ρολόϊ μπορεί (το ‘μπορεί’ το βάζω εγώ, εκείνοι ήταν σίγουροι) να είναι ξαναπουλημένο, δηλαδή σε εμένα να ήρθε τρίτο χέρι. Τον Σεπτέμβριο του 2011 ήταν η πρώτη πώληση στον πρώτο ιδιοκτήτη, από κατάστημα του οποίου η σφραγίδα έχει σβηστεί.
Το γεγονός ότι η σφραγίδα του καταστήματος έχει σβηστεί, το είχε παρατηρήσει ακόμα και ο άσχετος και αδιάφορος πωλητής του Καίσαρη στην Κηφισιά, όπως θα θυμάται και μπορεί να επιβεβαιώσει και ο Δημήτρης.
Επειδή στις σχετικές ερωτήσεις μου, είχες πει ότι το ρολόϊ έτσι ακριβώς στο πούλησε ο Πρίντεζης καινούργιο, σε ενημερώνω για να γνωρίζεις..
Από αυτά που διάβασα και είδα μέσα σε 10 ημέρες, συμπεριλαμβανομένων ακόμα και των ακριβών εκφράσεων και φωνής των προσώπων που εμπλέκονται και στα οποία απευθύνθηκα, μπορώ να πω ότι έμαθα αρκετά.
Θα πρότεινα, αν ποτέ θελήσεις να ξαναγοράσεις κάποιο 111, να με έχεις υπόψη σου για να πάμε να το δούμε μαζί..
ΥΓ: Δεν σταμάτησα σε αυτά. Το ρολόϊ στη συνέχεια ελέγχθηκε και αλλού, όπου πήρα εκτίμηση της αξίας του και του έκανα, με την ευκαιρία, μέτρηση υδατοστεγανότητας, παίρνοντας και το σχετικό ‘χαρτάκι’.
Η στεγανότητά του είναι οκ.
Όσο για την εμπορική του αξία..είναι όπως, ακριβώς, σου είπα χθες: δεν το βλέπω να ξεκολλάει ποτέ από τα χέρια μου!
(ίσως τα πούμε και τηλ/κα μέσα στο σαβ/κο)
Φιλικά,
Σπύρος
Η απάντηση του Νίκου:
Καλημέρα Σπύρο!
πραγματικά εκπληκτικά όλα όσα μου περιγράφεις και σε ευχαριστώ!
Έχω μείνει άφωνος ...
Κυρίως γιατί είχα εμπιστοσύνη στον Πρίντεζη η οποία τώρα κλονίζεται συθέμελα ...
Βέβαια εσύ τα βρήκες όλα και γρήγορα με μια απλή επίσκεψη στον AD, αχ τι μου κάνει αυτή η απόσταση!
Σίγουρα πάντως για οποιοδήποτε επόμενο ρολόι που θα αγοράσω θα σε "εκμεταλλευτώ" (αφού προσφέρεσαι χα χα χα) και πραγματικά χαίρομαι που σε γνωρίζω έστω και από μακρυά!
Καλημέρα!
Φιλικά
Νίκος.
-
Συγκλονιστικο πραγματικα...
-
Δεν το θεωρώ πολύ σωστό να γράφονται τα προσωπικά μηνύματα εκτός και αν υπάρχει συναίνεση και των δύο εμπλεκόμενων.
Για αυτό το λόγο τα λέμε προσωπικά...
Επίσης δε μπορώ να καταλάβω γιατί - αφού τέλος καλό όλα καλά και για τους δυο σας και αφού ενημερωθήκαμε τί πρέπει να προσέχουμε ( μπράβο και ευχαριστώ από εμένα, πολύ καλή κίνηση, θεωρώ ότι για αυτό υπάρχουν και τα φόρουμ) - συνεχίζεται αυτή η κουβέντα...
Νιώθω ότι εκτοξεύονται κατηγορίες χωρίς λόγο πια...
Να τονίσω ότι τα παραπάνω είναι προσωπική μου άποψη και δε θέλω ούτε να αντιπαρατεθώ, ούτε να υποστηρίξω κανέναν (κανέναν δε γνωρίζω άλλωστε προσωπικά, ούτε έχω κάνει συνδιαλλαγές)...
-
Δεν το θεωρώ πολύ σωστό να γράφονται τα προσωπικά μηνύματα εκτός και αν υπάρχει συναίνεση και των δύο εμπλεκόμενων.
Για αυτό το λόγο τα λέμε προσωπικά...
Επίσης δε μπορώ να καταλάβω γιατί - αφού τέλος καλό όλα καλά και για τους δυο σας και αφού ενημερωθήκαμε τί πρέπει να προσέχουμε ( μπράβο και ευχαριστώ από εμένα, πολύ καλή κίνηση, θεωρώ ότι για αυτό υπάρχουν και τα φόρουμ) - συνεχίζεται αυτή η κουβέντα...
Νιώθω ότι εκτοξεύονται κατηγορίες χωρίς λόγο πια...
Να τονίσω ότι τα παραπάνω είναι προσωπική μου άποψη και δε θέλω ούτε να αντιπαρατεθώ, ούτε να υποστηρίξω κανέναν (κανέναν δε γνωρίζω άλλωστε προσωπικά, ούτε έχω κάνει συνδιαλλαγές)...
Να σε παρακαλέσω να ρίξεις μια ματια στο θέμα απο την αρχή;
-
Αυτά τα πράγματα δεν είναι ευχάριστα για κανέναν.
Το θέμα είναι το ποστ να πιάσει τόπο.
-
Πέρα από την όποια κατάληξη της ιστορίας αυτής, το ηθικό δίδαγμα του "προσέχουμε τι παίρνουμε" νομίζω ότι μένει και ότι τα παραδείγματα του τι μπορεί να είναι πειραγμένο ή παραποιημένο είναι πολύ χρήσιμα.
-
Το ρολόι ο Πρίντεζης το ξαναπουλάει;
http://www.oroeora.gr/preowned/product.php?id=PAM%20111%202&cat=106 (http://www.oroeora.gr/preowned/product.php?id=PAM%20111%202&cat=106)
-
Το ρολόι ο Πρίντεζης το ξαναπουλάει;
[url]http://www.oroeora.gr/preowned/product.php?id=PAM%20111%202&cat=106[/url] ([url]http://www.oroeora.gr/preowned/product.php?id=PAM%20111%202&cat=106[/url])
Άντε, μπράβο!
Εκεί είναι το θέμα..
-
Άντε, μπράβο!
Εκεί είναι το θέμα..
Σωστό! Τουλάχιστον να μην την ξαναπατήσει κανένας!
Φιλικά
Νίκος.
ΥΓ
Μπορεί κάποιος από την Αθήνα να πάει ως ενδιαφερόμενος και να δει αν πρόκειται για το ίδιο ρολόι του οποίου τα στοιχεία έχουμε?
-
Δεν το θεωρώ πολύ σωστό να γράφονται τα προσωπικά μηνύματα εκτός και αν υπάρχει συναίνεση και των δύο εμπλεκόμενων.
Για αυτό το λόγο τα λέμε προσωπικά...
Επίσης δε μπορώ να καταλάβω γιατί - αφού τέλος καλό όλα καλά και για τους δυο σας και αφού ενημερωθήκαμε τί πρέπει να προσέχουμε ( μπράβο και ευχαριστώ από εμένα, πολύ καλή κίνηση, θεωρώ ότι για αυτό υπάρχουν και τα φόρουμ) - συνεχίζεται αυτή η κουβέντα...
Νιώθω ότι εκτοξεύονται κατηγορίες χωρίς λόγο πια...
Να τονίσω ότι τα παραπάνω είναι προσωπική μου άποψη και δε θέλω ούτε να αντιπαρατεθώ, ούτε να υποστηρίξω κανέναν (κανέναν δε γνωρίζω άλλωστε προσωπικά, ούτε έχω κάνει συνδιαλλαγές)...
Βαγγέλη μέσα από τα πμ φαίνεται οτι έχει εμπλακεί κι ένα μεγάλο μαγαζί του χώρου
Παράθεση από: omegasnik στις Φεβρουάριος 14, 2014, 10:03:06 πμ
Κυρίως γιατί είχα εμπιστοσύνη στον Πρίντεζη η οποία τώρα κλονίζεται συθέμελα ...
ο οποίος ουσιαστικά γράφει οτι εξαπατήθηκε!!! (εκτός και άλλα βλέπουν τα μάτια μου)
Φιλικά Γιώργος
-
Το ρολόι ο Πρίντεζης το ξαναπουλάει;
[url]http://www.oroeora.gr/preowned/product.php?id=PAM%20111%202&cat=106[/url] ([url]http://www.oroeora.gr/preowned/product.php?id=PAM%20111%202&cat=106[/url])
κάτι λάθος έχεις κάνει Δημήτρη...PAM 1112 με βγάζει ο σύνδεσμος... ???
Φιλικά Γιώργος
-
Ρε 'σεις, πλάκα κάνετε; Δεν έχω δυο εβδομάδες που πήρα το Πανεραι.
Βαγγέλη, προφανώς δεν έχεις αντιληφθεί τι πραγματικά έχει γίνει, γι αυτό γράφεις αυτά που γράφεις.
ΑΝ, το τονίζω ΑΝ, ευσταθούν οι κατηγορίες του svl προς το Νίκο, ανατρέπονται πολλά πράγματα.
Στα πμ θα κολλήσουμε τώρα;
ΑΝ υποθέσουμε δηλαδή ότι εξαπατήθηκε ο svl, άσχετα αν στο τέλος βρέθηκε λύση, τι θα έπρεπε να κάνει;
Να πει "δε βαριέσαι, εγώ τη γλίτωσα και πήρα πίσω τα χρήματά μου. Στα π@π@ρια μου λοιπόν και δεν αναφέρω τίποτα"
Αν αύριο μεθαύριο καταλήξει στα χέρια σου αυτό το ρολογάκι, δε θα έχει μερίδιο ευθύνης και ο svl που ενώ ήξερε, προτίμησε να μη μιλήσει;
Ρε τι παρτάκηδες είναι τούτοι.
Εμείς να είμαστε καλά και να πάνε να γ@μηθούνε όλοι οι άλλοι.
-
Σωστό! Τουλάχιστον να μην την ξαναπατήσει κανένας!
Φιλικά
Νίκος.
ΥΓ
Μπορεί κάποιος από την Αθήνα να πάει ως ενδιαφερόμενος και να δει αν πρόκειται για το ίδιο ρολόι του οποίου τα στοιχεία έχουμε?
Εμένα, όπως πάω, τα καταστήματα που πουλάνε πανεράι θα με βλέπουν και θα κατεβάζουν ρολά.
Να μη πω οτι σε λίγο θα αρχίσουν να ασφαλίζονται και από "κινδύνους svl" ;)
Γιώργο, δεν σε γελούν τα μάτια σου: εμπλέκεται και "μεγάλο μαγαζι", το οποίο μάλιστα ΔΕΝ αρνήθηκε οτι παρέδωσε στο Νίκο το ρολόι με τα συγκεκριμένα κουτιά και χαρτιά.
Μπορεί το link να μην είναι το σωστό, σημασία όμως έχει οτι το ρολόι ΜΠΟΡΕΙ να ξαναπουληθεί με τον ίδιο τρόπο.
Και το ερώτημα παραμένει: γιατί το pam111 σειράς Μ 2499/2500 δεν έχει χαρτιά;
-
Έτσι διαφημίζεται στου Πρίντεζη
Panerai Luminor Marina-2011!
Κωδικός: PAM 111 2
Κατάσταση Ελαφρώς μεταχειρισμένο
Έτος 2011
Μέγεθος 44mm
Κάσα Ατσάλι
Κρύσταλλο Zαφείρι
Μπρασελέ Καφέ Δερμάτινο Λουρί
Καντράν Μαύρο
Δείκτες Φωσφορίζοντες
Στεφάνι Λεία
Μηχανισμός Κουρδιστό
Αδιάβροχο 300m
Κούμπωμα Εγγράφα
Κορώνα Βιδωτό
Καπάκι Βιδωτό
Κουτιά/Χαρτιά Περιλαμβάνονται
-
Παντως δεν 'πεφτω απο τα συννεφα' με το καταστημα.....
-
Να τα μας.
-
Ρε 'σεις, πλάκα κάνετε; Δεν έχω δυο εβδομάδες που πήρα το Πανεραι.
Βαγγέλη, προφανώς δεν έχεις αντιληφθεί τι πραγματικά έχει γίνει, γι αυτό γράφεις αυτά που γράφεις.
ΑΝ, το τονίζω ΑΝ, ευσταθούν οι κατηγορίες του svl προς το Νίκο, ανατρέπονται πολλά πράγματα.
Στα πμ θα κολλήσουμε τώρα;
ΑΝ υποθέσουμε δηλαδή ότι εξαπατήθηκε ο svl, άσχετα αν στο τέλος βρέθηκε λύση, τι θα έπρεπε να κάνει;
Να πει "δε βαριέσαι, εγώ τη γλίτωσα και πήρα πίσω τα χρήματά μου. Στα π@π@ρια μου λοιπόν και δεν αναφέρω τίποτα"
Αν αύριο μεθαύριο καταλήξει στα χέρια σου αυτό το ρολογάκι, δε θα έχει μερίδιο ευθύνης και ο svl που ενώ ήξερε, προτίμησε να μη μιλήσει;
Ρε τι παρτάκηδες είναι τούτοι.
Εμείς να είμαστε καλά και να πάνε να γ@μηθούνε όλοι οι άλλοι.
Δημήτρη, δεν κάνεις καλά να αντιπαρατίθεσαι με τον Βαγγέλη για το θέμα των πμ.
Καμία παραβίαση του απορρήτου της αλληλογραφίας δεν έκανα!
Διαβάστε τι είπε νωρίτερα ο Νίκος..
-
Ρε 'σεις, πλάκα κάνετε; Δεν έχω δυο εβδομάδες που πήρα το Πανεραι.
Βαγγέλη, προφανώς δεν έχεις αντιληφθεί τι πραγματικά έχει γίνει, γι αυτό γράφεις αυτά που γράφεις.
ΑΝ, το τονίζω ΑΝ, ευσταθούν οι κατηγορίες του svl προς το Νίκο, ανατρέπονται πολλά πράγματα.
Στα πμ θα κολλήσουμε τώρα;
ΑΝ υποθέσουμε δηλαδή ότι εξαπατήθηκε ο svl, άσχετα αν στο τέλος βρέθηκε λύση, τι θα έπρεπε να κάνει;
Να πει "δε βαριέσαι, εγώ τη γλίτωσα και πήρα πίσω τα χρήματά μου. Στα π@π@ρια μου λοιπόν και δεν αναφέρω τίποτα"
Αν αύριο μεθαύριο καταλήξει στα χέρια σου αυτό το ρολογάκι, δε θα έχει μερίδιο ευθύνης και ο svl που ενώ ήξερε, προτίμησε να μη μιλήσει;
Ρε τι παρτάκηδες είναι τούτοι.
Εμείς να είμαστε καλά και να πάνε να γ@μηθούνε όλοι οι άλλοι.
Eίπαμε πολύ καλά έκανε και το ανέφερε!
Τώρα εσύ που είδες ότι είπα να μη μιλήσει...
Ακόμα και ευχαριστώ για την ενημέρωση είπα.
Όσο για το κατάστημα δεν το πρόσεξα ότι αναφέρεται μόνο στα πμ.
Εκεί γράψτε λάθος...
-
Το ρολόι ο Πρίντεζης το ξαναπουλάει;
[url]http://www.oroeora.gr/preowned/product.php?id=PAM%20111%202&cat=106[/url] ([url]http://www.oroeora.gr/preowned/product.php?id=PAM%20111%202&cat=106[/url])
αυτο πρεπει να ειναι
http://www.oroeora.gr/preowned/product.php?id=PAM%20111&cat=106 (http://www.oroeora.gr/preowned/product.php?id=PAM%20111&cat=106)
που δεν εχει χαρτια-κουτι.
-
αυτο πρεπει να ειναι
[url]http://www.oroeora.gr/preowned/product.php?id=PAM%20111&cat=106[/url] ([url]http://www.oroeora.gr/preowned/product.php?id=PAM%20111&cat=106[/url])
που δεν εχει χαρτια-κουτι.
δεν είναι αυτό....αν δεις η μηχανή είναι διακοσμημένη με το "paneraipaneraipanerai" ενώ αυτό που έβαλε φωτό ο Σπύρος δεν έχει αυτή την διακόσμηση.
(http://i57.tinypic.com/eun3w7.jpg)
(http://i57.tinypic.com/2z80lf6.jpg)
Φιλικά Γιώργος
-
αυτο πρεπει να ειναι
[url]http://www.oroeora.gr/preowned/product.php?id=PAM%20111&cat=106[/url] ([url]http://www.oroeora.gr/preowned/product.php?id=PAM%20111&cat=106[/url])
που δεν εχει χαρτια-κουτι.
Δεν ειναι αυτο , αυτο εχει αλλη μηχανη .
-
δεν είναι αυτό....αν δεις η μηχανή είναι διακοσμημένη με το "paneraipaneraipanerai" ενώ αυτό που έβαλε φωτό ο Σπύρος δεν έχει αυτή την διακόσμηση.
([url]http://i57.tinypic.com/eun3w7.jpg[/url])
Φιλικά Γιώργος
Τώρα εγώ ο πρώην άσχετος ρωτάω..
Το μοντέλο αυτό που φέρεται να είναι του 2011 μπορεί να έχει τέτοια διακοσμημένη μηχανή;;;
-
Τώρα εγώ ο πρώην άσχετος ρωτάω..
Το μοντέλο αυτό μπορεί να έχει τέτοια διακοσμημένη μηχανή;;;
Τώρα κι εγώ ο πρώην σχετικός σου απαντάω ... χα χα χα
Ανάλογα τη σειρά υπάρχει στο 111 διαφορετική διακόσμηση στη μηχανή. Αν θυμάμαι καλά η διακόσμηση PANERAIPANERAIPANERAI υπήρχε σε παλαιότερες σειρές.
Φιλικά
Νίκος.
-
παλιοτερα μοντελα (π,χ, 2005-2009) ειχανε αυτη την διακοσμηση ''paneripaneri''
-
ενα σχετικο review με αρκετες πληροφοριες
http://www.timekeeperforum.com/forum/threads/panerai-111-review.2502/ (http://www.timekeeperforum.com/forum/threads/panerai-111-review.2502/)
-
Γενικα πιστευω οτι οντως ο Omegasnik δεν γνώριζε.
Παντως ειναι γνωστη η τακτικη πολλων απο τα μικρα μαγαζια που δεν ειναι εξουσιοδοτημενα να γυαλιζουν τα μεταχειρισμενα ρολογια, να αλλαζουν τις ημερομηνιες στις καρτες και να τα πουλανε για καινούργια. Ε οπως βλεπετε οταν δεν εχουν και χαρτια αγοραζουν και ενα set χαρτιων και το βαζουν.. δεν τρεχει τιποτα χαχαχαχαχαχα . Ειναι γνωστες αυτες οι τακτικες εδω και χρονια.
Aπλα αν κανουν τετοια πραγματα στα ρολογια φαντασου στα διαμαντια/κοσμήματα κτλ το τι ψέμα πέφτει .
-
Τώρα κι εγώ ο πρώην σχετικός σου απαντάω ... χα χα χα
Ανάλογα τη σειρά υπάρχει στο 111 διαφορετική διακόσμηση στη μηχανή. Αν θυμάμαι καλά η διακόσμηση PANERAIPANERAIPANERAI υπήρχε σε παλαιότερες σειρές.
Φιλικά
Νίκος.
Πολύ σωστά, Νίκο.
Μήπως όμως θα μπορούσαμε να αποφύγουμε κάποιες περιττές αναζητήσεις;
Γιατί να πάει κάποιος απο την Αθήνα να ρωτήσει και δεν μας λες εσύ;
Το ρολόι τι το πήρε ο Πρίντεζης να το κάνει;
Θα το βάλει στη συλλογή του;
Ασφαλώς, θα το πουλήσει.
Έχει ενδιαφέρον να μας πεις: ανήκει ακόμα σε σένα;
-
Γενικα πιστευω οτι οντως ο Omegasnik δεν γνώριζε.
Παντως ειναι γνωστη η τακτικη πολλων απο τα μικρα μαγαζια που δεν ειναι εξουσιοδοτημενα να γυαλιζουν τα μεταχειρισμενα ρολογια, να αλλαζουν τις ημερομηνιες στις καρτες και να τα πουλανε για καινούργια. Ε οπως βλεπετε οταν δεν εχουν και χαρτια αγοραζουν και ενα set χαρτιων και το βαζουν.. δεν τρεχει τιποτα χαχαχαχαχαχα . Ειναι γνωστες αυτες οι τακτικες εδω και χρονια.
Aπλα αν κανουν τετοια πραγματα στα ρολογια φαντασου στα διαμαντια/κοσμήματα κτλ το τι ψέμα πέφτει .
Με άλλα λόγια το μαγαζί έκανε πλαστογραφία και εξαπάτηση!!!
Ωραία πράγματα μαθαίνουμε σήμερα...
Επειδή τέτοιες κατηγορίες είναι σοβαρές, νομίζω οτι πρέπει να ενημερωθεί το εν λόγω μαγαζί και να λάβει επίσημη θέση.
Φιλικά Γιώργος
-
αρα τα painted dials εχουν decorated backs
-
αρα τα painted dials εχουν decorated backs
Όχι, όχι..
Άστο να το εξηγήσουμε λίγο αργότερα.
Ας περιμένουμε να μάθουμε: το ρολόι ανήκει ακόμα στο Νίκο;
-
οπως και να εχει, η εμπλοκη ενος καταστηματος και εμπορου που δεν μπορει να απαντησει με τη δικη του αποψη, νομιζω οτι ειναι λαθος και καλο θα ειναι να ειμαστε προσεκτικοι. δεν ξερω τι εχει γινει και προσωπικα κραταω μερικα πραγματα απο ολη αυτη την ιστορια, οπως ο καθενας. αλλα ας ειμαστε λιγο προσεκτικοι οχι για προσωπικους λογους αλλα κυριως ως προστασια του 'χωρου' που μας φιλοξενει.
επισης, διαπιστωνω οτι η συναλλαγη αντιστραφηκε, το δε καταστημα πηρε πισω το ρολοι αναγνωριζοντας και το δικο του θεμα, σφαλμα ειναι προφανες οτι υπαρχει, αλλα ο δολος ειναι κατι που για να αποδειχθει πρεπει να τεκμηριωθει με τροπο απολυτο προς οποιαδηποτε κατευθυνση.
ρολογια χωρις χαρτια κυκλοφορουν και αυτο δε σημαινει οτι ειναι κλεμμενα. πολλοι δεν τα κρατανε, δεν ειναι τοσο παλαβοι με τις αγοραπωλησιες, τα χανουν και μετα οταν ερθει η ωρα να το πουλησουν κοιτανε αν μπορουν να βρουν το κουτι, τα χαρτια κοκ. ακομη και το καταστημα μπορει να εχει κανει λαθος εκτιμηση και να μην κοιταξε με λεπτομερεια τα νουμερα. απιθανο? χαμηλης πιθανοτητας? μπορει. αλλα ειναι πιθανο ακομη και αυτο.
οποτε θα ελεγα να κρατησει ο καθενας οτι θελει απο αυτη την ιστορια, να εχουμε υποψη την υπαρξη του συγκεκριμενου ρολογιου και να υπαρξει μια περισσοτερη προσοχη απο ολους.
Εκτος και αν μπορει να γινει δικη στο φορουμ με βαση οσα στοιχεια βλεπω που να αποδεικνυει περα απο καθε αμφιβολια το δολο. οποτε let the battle begin
-
Όχι, όχι..
Άστο να το εξηγήσουμε λίγο αργότερα.
Ας περιμένουμε να μάθουμε: το ρολόι ανήκει ακόμα στο Νίκο;
αφου δεν είπατε οτι το πήγατε πισω και σας εδωσε τα λεφτα πισω? και οτι το ξαναπουλαει το μαγαζι εκ νεου?
-
πολυ καλο review
-
Όχι, όχι..
Άστο να το εξηγήσουμε λίγο αργότερα.
Ας περιμένουμε να μάθουμε: το ρολόι ανήκει ακόμα στο Νίκο;
Όχι βρε Σπύρο! Αφού εσυ ο ίδιος το έδωσες και πήρες πίσω τα χρηματά σου! Και ΒΕΒΑΙΑ δεν ανήκει σε μένα πλέον!
Φιλικά
Νίκος.
Sent from my iPhone
-
Τα 111 με μηχανές σειράς Ε (2002) και πίσω φέρανε διακόσμηση επαναλαμβανόμενου PANERAI. Από F (2003) κι έπειτα ήταν με διακόσμηση κυμάτων Γενεύης.
-
Με άλλα λόγια το μαγαζί έκανε πλαστογραφία και εξαπάτηση!!!
Ωραία πράγματα μαθαίνουμε σήμερα...
Επειδή τέτοιες κατηγορίες είναι σοβαρές, νομίζω οτι πρέπει να ενημερωθεί το εν λόγω μαγαζί και να λάβει επίσημη θέση.
Φιλικά Γιώργος
Για να βαλουμε τα πραγματα στην θεση τους αυτα δεν ειναι κατηγοριες. Αφου δεν στοιχειοθέτησα κατι ουτε ειπα συγκεκριμενη επωνυμια και συγκεκριμενο μαγαζι γιατι δεν ξερω ακριβως την κατασταση ουτε ποιος και τι εχει δικαιο. Εγω ειπα εντελως γενικα το τι εχω ακουσει γενικα για διαφορα μαγαζια μικρα με μεταχειρισμενα. Δηλαδη λογια του αερα :)
Ο Omeasnik και ο svl και μονο αυτοι αν ηθελαν θα μπορουσαν να το δουν πιο σοβαρα το πραγμα γιατι αυτοι εχουν τα στοιχεια , αποδείξεις κτλ
-
Αν το καταστημα το πουλησε ως καινουριο με κουτια -χαρτια, σε τι τιμη το πουλησε;
-
οπως και να εχει, η εμπλοκη ενος καταστηματος και εμπορου που δεν μπορει να απαντησει με τη δικη του αποψη, νομιζω οτι ειναι λαθος και καλο θα ειναι να ειμαστε προσεκτικοι. δεν ξερω τι εχει γινει και προσωπικα κραταω μερικα πραγματα απο ολη αυτη την ιστορια, οπως ο καθενας. αλλα ας ειμαστε λιγο προσεκτικοι οχι για προσωπικους λογους αλλα κυριως ως προστασια του 'χωρου' που μας φιλοξενει.
Νομίζω είναι υποχρέωσή μου να δηλώσω ότι σε περίπτωση που ο χώρος που μας φιλοξενεί δεχθεί "επίθεση" εξαιτίας του συγκεκριμένου θέματος, ο επιτιθέμενος θα λάβει απο πλευράς μου απάντηση "Σοκ και Δέος"...
Νίκο, θα σε παρακαλέσω να μιλάμε σοβαρά..
Τα χρήματα πίσω τα πήρα απο εσένα (δια χειρός πωλητρίας του καταστήματος).
Ιδιαίτερες συμφωνίες που έχεις κάνει εσύ με το κατάστημα δεν με αφορούν.
Γιαυτό και ρωτάω για τρίτη φορά: κατά κυριότητα το ρολόι σου ανήκει; Η μεταβίβασες την κυριότητά του;
Σε περίπτωση που συνέβη το τελευταίο, πες μας και σε τι τιμή..
-
Αν το καταστημα το πουλησε ως καινουριο με κουτια -χαρτια, σε τι τιμη το πουλησε;
Να σου πω την αλήθεια, εμένα με ενδιαφέρει περισσότερο σε τι τιμή το πουλάει.
Αν είναι αυτό που αναρτήθηκε παραπάνω, που είναι, 3300 για ένα ορφανό, πεντάρφανο ρολόι, δεν είναι απλά πολλά.
Είναι τιμή πέρα από κάθε λογική.
-
Σπύρο το ρολοι το πήρε το κατάστημα. Σοβαρά μιλούσα και πριν! Δε μου ανήκει πλέον! Το γράφω με όσο το δυνατόν πιο σαφή τροπο!
Φιλικά
Νίκος.
Sent from my iPhone
-
Σπύρο το ρολοι το πήρε το κατάστημα. Σοβαρά μιλούσα και πριν! Δε μου ανήκει πλέον! Το γράφω με όσο το δυνατόν πιο σαφή τροπο!
Φιλικά
Νίκος.
Sent from my iPhone
Τιμή;
Αν είναι αρκετά χαμηλότερη και το δέχθηκες αδιαμαρτύρητα, τότε εν γνώσει σου απο την αρχή είχες πάρει το ρολόι χωρίς χαρτιά.
Πιο σαφές, δεν γίνεται!
-
Σπύρο το ρολοι το πήρε το κατάστημα. Σοβαρά μιλούσα και πριν! Δε μου ανήκει πλέον! Το γράφω με όσο το δυνατόν πιο σαφή τροπο!
Φιλικά
Νίκος.
Sent from my iPhone
Πειτε μας λιγο τι υποθηκε οταν το πηγατε πισω. Δηλαδη το μαγαζι τι ειπε? Οτι οντως ετσι ειναι τα πραγματα και συγνωμη και παρτε πισω τα λεφτα ή ειπε οτι ειναι ολα οκ αλλα αφου δεν το θέλετε παρτε τα λεφτα πισω και ολα καλα? Δηλαδη παραδεχτηκε κατι ή οχι? Ολα τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε.
-
Σπύρο για ακόμη μια φορά σου λέω οτι δε γνώριζα το θέμα με τα έγγραφα! Η τιμη είναι θέμα προσωπικό, πάντως δεν έχει σχέση με το συμπέρασμα σου!
Φιλικά
Νίκος.
Sent from my iPhone
-
Τιμή;
Αν είναι αρκετά χαμηλότερη και το δέχθηκες αδιαμαρτύρητα, τότε εν γνώσει σου απο την αρχή είχες πάρει το ρολόι χωρίς χαρτιά.
Πιο σαφές, δεν γίνεται!
Αφου ο οmegasnik λεει οτι πηγατε μαζι και το μαγαζι εδωσε τα λεφτα πισω..
Δηλαδη λες οτι υπαρχει η περιπτωση ο Omegasnik να ηξερε τα παντα και να αφηνει τωρα να διασυρετε το συγκεκριμενο μαγαζι ? Προφανώς και δεν ηξερε για να αφηνει να λέγονται ολα αυτα για το μαγαζι.
-
Πειτε μας λιγο τι υποθηκε οταν το πηγατε πισω. Δηλαδη το μαγαζι τι ειπε? Οτι οντως ετσι ειναι τα πραγματα και συγνωμη και παρτε πισω τα λεφτα ή ειπε οτι ειναι ολα οκ αλλα αφου δεν το θέλετε παρτε τα λεφτα πισω και ολα καλα? Δηλαδη παραδεχτηκε κατι ή οχι? Ολα τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε.
Δεν ήμουν παρόν αφού βρίσκομαι στην Κομοτηνή οπότε δε γνωρίζω τι ειπώθηκε εκεί!
Φιλικα
Νικος.
Sent from my iPhone
-
Τελος παντων. Ο svl δεν εχω καταλαβει γιατι καταβάλετε εναντίον του omegasnik. Αφου και ο Omegasnik θυμα φέρεται και ομολογεί οτι ειναι.
Κανονικα κατα την γνωμη μου ή θα επρεπε να δημοσιεύσετε το γεγονος σαν καταγγελία εδω στο φορουμ με ολο το ιστορικο και το πως εγινε ωστε να προσεχουν και οι αλλοι καταναλωτες ή θα επρεπε να μην πειτε τιποτα.
Τωρα εσεις δεν κάνετε τιποτα αλλο απο το ο ενας να λεει για τον αλλον και με το τσιγκέλι να βγαζετε πραγματα ,χωρις δηλαδη να θελετε να πειτε και πολλα. Ετσι αυτο εχεις σαν αποτελεσμα να εχει γίνει ολοκληρη κατινοκατασταση το thread. (μου ειπε , σου ειπε , μα μου ) Βρειτε τα μεταξυ σας και βγαλτε μια κοινή αποφαση , δεν θα κανουμε τωρα εμεις την δικη online.
Αρα δεν υπαρχει λογος να συνεχιστεί κατι τετοιο.
-
Σπύρο για ακόμη μια φορά σου λέω οτι δε γνώριζα το θέμα με τα έγγραφα! Η τιμη είναι θέμα προσωπικό, πάντως δεν έχει σχέση με το συμπέρασμα σου!
Νικο αν μου επιτρεπεις, αν η τιμη που το πηρες ειναι σημαντικα χαμηλοτερη απο αυτην που το πουλησες στο Σπυρο σημαινει τοτε οτι στο πουλησε το καταστημα σε τιμη ρολογιου χωρις χαρτια/κουτια.
Αυτο νομιζω θελει να πει ο Σπυρος εκτος αν δεν καταλαβα καλα οποτε ζητω προκαταβολικα συγγνωμη.
-
Δεν ήμουν παρόν αφού βρίσκομαι στην Κομοτηνή οπότε δε γνωρίζω τι ειπώθηκε εκεί!
Φιλικα
Νικος.
Sent from my iPhone
Τι να είπαν στο κατάστημα;
Είπαν, ναι, ο κ. Νίκος δεν ήξερε τίποτα! εμείς τον βρήκαμε μακριά και τον κοροιδέψαμε δίνοντάς του πλαστά χαρτιά..
Μας δουλεύεις, ρε Νίκο;
(και εν τέλει, δεν καταλαβαίνω..προκαλείς να πω αλήθεια τι μου είπαν;)
nomikosas1 αν αναφέρεσαι στη συμμετοχή μου στο νήμα λέγοντας ότι είναι κατινοκατάσταση, σου το επιστρέφω. Είναι προφανές οτι είσαι αλλού..
´Ο,τι έχω γράψει δεν μπορεί να σε αφορά..
-
Νικο αν μου επιτρεπεις, αν η τιμη που το πηρες ειναι σημαντικα χαμηλοτερη απο αυτην που το πουλησες στο Σπυρο σημαινει τοτε οτι στο πουλησε το καταστημα σε τιμη ρολογιου χωρις χαρτια/κουτια.
Βικτωρα το ρολοι αγοράστηκε απο εμένα ως καινούριο σε τιμη που ξεκινά απο 4 ...
Πραγματικά δε θα ήθελα να επεκταθώ ...
Φιλικά
Νίκος.
ΥΓ υπάρχουν μέλη τα οποία μπορούν να επιβεβαιώσουν τα λεγόμενα μου ... Παρακαλω να σταματήσει το θέμα των χρημάτων που έχασα εδώ!
Sent from my iPhone
-
Βικτωρα το ρολοι αγοράστηκε απο εμένα ως καινούριο σε τιμη που ξεκινά απο 4 ...
Πραγματικά δε θα ήθελα να επεκταθώ ...
Φιλικά
Νίκος.
ΥΓ υπάρχουν μέλη τα οποία μπορούν να επιβεβαιώσουν τα λεγόμενα μου ... Παρακαλω να σταματήσει το θέμα των χρημάτων που έχασα εδώ!
Sent from my iPhone
Νικο προφανως μιλαμε για χασουρα τοτε οποτε δεν επανερχομαι στο θεμα. Γι' αυτο ρωτησα για να ξεκαθαριστει πρωτα απ' ολα για σενα.
-
nomikosas1 αν αναφέρεσαι στη συμμετοχή μου στο νήμα λέγοντας ότι είναι κατινοκατάσταση, σου το επιστρέφω. Είναι προφανές οτι είσαι αλλού..
´Ο,τι έχω γράψει δεν μπορεί να σε αφορά..
Δεν λεω αυτο svl και δεν μιλαω ας πουμε για εσενα αλλα για την ολη κατασταση. Με αυτο τον τροπο προσέγγισης που βγάζετε σιγα σιγα τις πληροφοριες και τα στοιχεια κτλ κ λεγοντας μισόλογα δημιουργουνται λαθος παρερμηνείες απο μας.
Πιστευω πιο σωστο θα ηταν να λεγατε απο την αρχη με ενα κειμενο ολο το ιστορικο με ονοματα κτλ παρα τωρα να βγαζετε λιγο λιγο σαν Puzzle την ολη ιστορια.
Για παραδειγμα τελικα εγω δεν εχω καταλαβει τι εγινε 100% ενω στην αρχη νομιζα οτι ειχα καταλαβει.
Εγω παντως στο παρελθον ειχα αγορασει ενα καινουριο rolex explorer απο το συγκεκριμενο μαγαζι και ηταν ολα οκ! Δεν ειχα παράπονο δηλαδη. Τελπος παντων.
-
Βικτωρα το ρολοι αγοράστηκε απο εμένα ως καινούριο σε τιμη που ξεκινά απο 4 ...
Πραγματικά δε θα ήθελα να επεκταθώ ...
Φιλικά
Νίκος.
ΥΓ υπάρχουν μέλη τα οποία μπορούν να επιβεβαιώσουν τα λεγόμενα μου ... Παρακαλω να σταματήσει το θέμα των χρημάτων που έχασα εδώ!
Sent from my iPhone
καλα εσυ γιατι ανεχτηκες να χασεις λεφτα? Δηλαδη αν ισχυουν ολα αυτα το λιγοτερο θα επρεπε παρεις το αρχικο ποσο.
-
Σπύρο πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι εννοείς αλλά νομίζω οτι έχεις κάνει λάθος εκτίμηση τόσο για μένα όσο και για το συμβάν. Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν πως συμπεριφέρομαι.
Βικτωρα ετσι ακριβώς είναι ...
Φιλικά
Νίκος.
Sent from my iPhone
-
καλα εσυ γιατι ανεχτηκες να χασεις λεφτα? Δηλαδη αν ισχυουν ολα αυτα το λιγοτερο θα επρεπε παρεις το αρχικο ποσο.
Προφανώς και δεν έχω τις νομικές γνώσεις για να κινηθώ νομικά αλλα κυρίως θέλησα να πάρει ο Σπύρος τα χρηματά του πίσω όσο το δυνατόν συντομότερα μιας και εγω είχα ήδη κάνει την επόμενη κίνηση και αγόρασα το ρολοι στόχο ...
Sent from my iPhone
-
Νικόλα, συγχώρα με, αλλά θα κάνω για λίγο το δικηγόρο του διαβόλου.
Όχι γιατί θέλω να πάρω το μέρος του svl, ούτε που τον ξέρω, αλλά γιατί με έχει φάει η περιέργεια να μάθω τι έγινε.
Ισχυρίζεσαι λοιπόν ότι αγορασες το ρολόι καινούριο από τον Πρίντεζη, στην τιμή των 4000€+.
Στην πορεία λοιπόν, πάντα κατά τα λεγόμενά σου, διαπίστωσες ότι όλα τα έγγραφα που το συνόδευαν ήταν άσχετα με το ρολόι ή παραποιημένα.
Αντί λοιπόν να πας και να τον σβερκώσεις, κάτι για το οποίο δε χρειάζονται νομικές γνώσεις, απλά του το επιστρέφεις λέγοντάς του "Δεν πειράζει που με κορόϊδεψες, πάρτο πίσω για 2800€ και είμαστε εντάξει"
Έχασες δηλαδη 1200€+ μόνο και μόνο για να εξυπηρετηθεί ο Σπύρος. :o
Εγώ τι πρέπει να υποθέσω τώρα;
Ή εσύ είσαι καλοσυνάτος μέχρι ανοησίας (το θέτω όσο πιο κομψά μπορώ) και ο Σπύρος αχάριστος μέχρι αηδίας (αντί να εκτιμήσει αυτή σου τη χειρονομία, κάθεται και σε διασύρει)
ή κάτι άλλο συμβαίνει το οποίο ακόμα δεν έχουμε αντιληφθεί.
-
Δημήτρη στα ζητήματα τιμής είμαι απόλυτος! Ήθελα να πάρει πίσω τα χρήματα του ο Σπύρος όσο το δυνατόν πιο άμεσα! Προς αυτήν την κατεύθυνση έκανα τις κινήσεις μου.
Προφανώς και έχασα και το δέχομαι γιατί θεωρώ οτι φταίω ...
Για το θέμα της καλοσύνης νομίζω οτι μάλλον έχεις δίκιο για το εώς που φτάνει ...
Πραγματικά νομίζω οτι αν δε σας πειράζει πρέπει να σταματήσω εδώ ...
Φιλικά
Νίκος.
Sent from my iPhone
-
Δημήτρη στα ζητήματα τιμής είμαι απόλυτος! Ήθελα να πάρει πίσω τα χρήματα του ο Σπύρος όσο το δυνατόν πιο άμεσα! Προς αυτήν την κατεύθυνση έκανα τις κινήσεις μου.
Προφανώς και έχασα και το δέχομαι γιατί θεωρώ οτι φταίω ...
Για το θέμα της καλοσύνης νομίζω οτι μάλλον έχεις δίκιο για το εώς που φτάνει ...
Πραγματικά νομίζω οτι αν δε σας πειράζει πρέπει να σταματήσω εδώ ...
Φιλικά
Νίκος.
Sent from my iPhone
Τώρα με μπέρδεψες Νίκο..εξαπατήθηκες από το μαγαζί ή φταίς ???
Φιλικά Γιώργος
-
Προφανώς και δεν έχω τις νομικές γνώσεις για να κινηθώ νομικά...
'Ελα τώρα, ρε Νίκο..
Ούτε στον ύπνο σου δεν θα έβρισκες καλύτερο μέσο από εμένα, αν ήθελες να ξεβρακώσεις την κατάσταση..Θα τρέχανε και δεν θα σώνανε!
Εγώ, στη θέση σου, αυτό ακριβώς θα έκανα (αν ήμουν αθώος και αν είχα πραγματικά και ο ίδιος εξαπατηθεί).
Όλα τα άλλα είναι απλώς για να δημιουργούνται εντυπώσεις.
Και ναι, μεν, μπορείς να εκθέτεις τον εαυτό σου όσο θες (με αυτά που λες), δεν μπορείς όμως να τα ρίχνεις όλα στο κατάστημα.
Δημήτρη (episkeptis), γιατί λες ότι 'διασύρω' το Νίκο;
Εγώ τον διασύρω ή αποκλειστικά και μόνο οι πράξεις του;
Σας λέω, λοιπόν, ότι δεν υπάρχει ούτε έστω ένα 'κόμμα' που να μην είναι έτσι ακριβώς όπως το λέω.
Γιαυτό και ο Νίκος δεν τολμά να αμφισβητήσει τίποτα.
Το θέμα όμως - επαναλαμβάνω - δεν είναι ο Νίκος και η συμπεριφορά του!
Αν τα περιστατικά που αναφέρω είναι ασήμαντα, τότε κακώς τα αναδεικνύω και συγγνώμη από όλους.
Δεν είναι όμως έτσι!
Αυτή τη στιγμή κυκλοφορεί στην αγορά ένα ρολόϊ χωρίς χαρτιά.
Τα χαρτιά του μπορεί να 'χάθηκαν'..
Μπορεί ο πραγματικός ιδιοκτήτης του να τα πέταξε..
Κανείς δεν το αποκλείει.
Εξίσου, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ότι έχει αφαιρεθεί με παράνομο τρόπο από τον ιδιοκτήτη του.
Το δεχόμαστε αυτό;
Εγώ, όχι!
Και πιστεύω, ούτε κανείς από όσους έχω γνωρίσει εδώ, το δέχεται!
-
Εγώ πάντως Νικόλα, αν είχα εξαπατηθεί, αντί για το ρολόϊ θα τους έστελνα για αρχή το παρακάτω...
http://www.youtube.com/watch?v=Wgbm3R4UgmI (http://www.youtube.com/watch?v=Wgbm3R4UgmI)
Φιλικά Γιώργος
-
...Και πιστεύω, ούτε κανείς από όσους έχω γνωρίσει εδώ, το δέχεται!
Για αυτό μην παίρνεις όρκο....για ρώτα πόσους από αυτούς που έχεις γνωρίσει, έχουν ακόμα προβληματικά ρολόγια του ASAP :dielaughing:
Φιλικά Γιώργος
Υ.Γ. Συγνώμη για το οφτοπικ, αλλά δεν κρατήθηκα....
-
Δηλαδη για να καταλαβω.. επειδη εγω στην αρχη αλλα καταλαβα.
Τωρα ισχυει οτι:
O svl λεει οτι ο omegasnik ηξερε τα παντα και οτι το καταστημα ηταν σωστο και του το ειχε πουλησει σαν χωρις χαρτια και μεταχειρισμενο. Ο omegasnik απο την αλλη κατηγορεί το καταστημα και λεει οτι αυτο εκανε απατη χωρις να το ξερει κ ο ιδιος.
Ολα αυτα γιατι δεν τα ειπατε απο την αρχη και επρεπε να γραφτούν 6 σελιδες e-δίκης ?
Απο την αλλη δεν καταλαβα γιατι πηγε ο svl απο το μαγαζι για να παρει τα λεφτα αντι να επιστέψει το ρολοι στον omegasnik και στην συνεχεια αυτος να δώσει τα λεφτα στον svl. Aπο εκει και περα θα έπρεπε ο omegasnik να τα βρει με το μαγαζι και μετα να δημοσιεύσει αυτος την ολη ιστορια ωστε να μην την πατησουν και αλλοι. (αν οντως την εχει πατήσει)
Τελος παντων γενικα εγιναν λαθος χειρισμοί και δεν ηταν απο την αρχη ξεκαθαρα τα πραγματα.
Το προβλημα δεν ειναι στο οτι ενα ρολοι δεν εχει χαρτια , υπαρχουν απειρα ρολογια χωρις χαρτια και αρκετοι λόγοι που ενα ρολοι μπορει να μην εχει. Εχω παρει κ εγω ρολοι χωρις χαρτια. Το προβλημα ειναι να αγοραζει καποιος ενα ρολοι νομιζοντας οτι εχει χαρτια ενω ειναι πλαστα. Γιατι αλλη τιμη εχει ενα ρολοι με χαρτια και αλλη χωρις. Εκτος απο αυτο ο Omegasnik αν ισχυουν ολα αυτα, δεν την πατησε μονο στο οτι του πουλησαν ρολοι με χαρτια ενω στην ουσια δεν ειχε , αλλα του πουλησαν και μεταχειρισμενο ρολοι για καινουριο οπως λεει! Μιλοντας παντα με καθε επιφύλαξη για το αν ισχυουν ολα αυτα.
Παντως το ολο θεμα δεν το δημοσιεύσατε σωστα και έγινε λιγο σίριαλ η κατασταση.
Δεν υπαρχει λόγος να συνεχιστεί , τα πιάσαμε τα νοήματα.
-
Δηλαδη για να καταλαβω.. επειδη εγω στην αρχη αλλα καταλαβα.
Τωρα ισχυει οτι:
O svl λεει οτι ο omegasnik ηξερε τα παντα και οτι το καταστημα ηταν σωστο και του το ειχε πουλησει σαν χωρις χαρτια και μεταχειρισμενο. Ο omegasnik απο την αλλη κατηγορεί το καταστημα και λεει οτι αυτο εκανε απατη χωρις να το ξερει κ ο ιδιος.
Ολα αυτα γιατι δεν τα ειπατε απο την αρχη και επρεπε να γραφτούν 6 σελιδες e-δίκης ?
Απο την αλλη δεν καταλαβα γιατι πηγε ο svl απο το μαγαζι για να παρει τα λεφτα αντι να επιστέψει το ρολοι στον omegasnik και στην συνεχεια αυτος να δώσει τα λεφτα στον svl. Aπο εκει και περα θα έπρεπε ο omegasnik να τα βρει με το μαγαζι και μετα να δημοσιεύσει αυτος την ολη ιστορια ωστε να μην την πατησουν και αλλοι. (αν οντως την εχει πατήσει)
Τελος παντων γενικα εγιναν λαθος χειρισμοί και δεν ηταν απο την αρχη ξεκαθαρα τα πραγματα.
Το προβλημα δεν ειναι στο οτι ενα ρολοι δεν εχει χαρτια , υπαρχουν απειρα ρολογια χωρις χαρτια και αρκετοι λόγοι που ενα ρολοι μπορει να μην εχει. Εχω παρει κ εγω ρολοι χωρις χαρτια. Το προβλημα ειναι να αγοραζει καποιος ενα ρολοι νομιζοντας οτι εχει χαρτια ενω ειναι πλαστα. Γιατι αλλη τιμη εχει ενα ρολοι με χαρτια και αλλη χωρις. Εκτος απο αυτο ο Omegasnik αν ισχυουν ολα αυτα, δεν την πατησε μονο στο οτι του πουλησαν ρολοι με χαρτια ενω στην ουσια δεν ειχε , αλλα του πουλησαν και μεταχειρισμενο ρολοι για καινουριο οπως λεει! Μιλοντας παντα με καθε επιφύλαξη για το αν ισχυουν ολα αυτα.
Παντως το ολο θεμα δεν το δημοσιεύσατε σωστα και έγινε λιγο σίριαλ η κατασταση.
Δεν υπαρχει λόγος να συνεχιστεί , τα πιάσαμε τα νοήματα.
Βάζεις καμιά εικοσαριά ερωτήματα και στο τέλος καταλήγεις ο ίδιος ότι "δεν υπάρχει λόγος να συνεχισθεί το θέμα", προσθέτοντας και ότι τα πιασες "τα νοήματα"..
Ας μη σου χαλάσω το χατήρι.. ;D
(πάντως, αν δεν έχεις αντίρρηση, άλλη φορά θα σε ρωτάω πως να δημοσιεύω τα σχετικά θέματα.. ;D ;D)
-
Παντως το ολο θεμα δεν το δημοσιεύσατε σωστα και έγινε λιγο σίριαλ η κατασταση.
Δεν υπαρχει λόγος να συνεχιστεί , τα πιάσαμε τα νοήματα.
επειδή εγώ δεν τα έπιασα τα νοήματα, δεν μου λες τι συμπέρασμα έχεις βγάλει?
Φιλικά Γιώργος
-
(πάντως, αν δεν έχεις αντίρρηση, άλλη φορά θα σε ρωτάω πως να δημοσιεύω τα σχετικά θέματα.. ;D ;D)
Απο την πρωτη στιγμη σου ειπα να ρωτησεις , εσυ εκει φαγωθηκες να κανεις την σκηνοθεσια μονος. :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing:
Ομολογώ οτι αρχικα ηταν καλο γιατι ειχε ωρα στοιχεια αστυνομικού θριλερ , στην συνεχεια εγινε πολυ φλατ και αινιγματικο σε μια εντεχνη προσπαθεια σου να απογυμνωθεί απο μονο του το θεμα πετυχαίνοντας παραλληλα ο θεατης να συμμετάσχει ενεργα σχηματιζοντας υποθετικά σεναρια. Το λαθος γίνεται απο εκει κ περα αφου στο τελος η ταινια κανει μεγαλη κοιλια με την κορύφωση της πλοκής να μην ερχεται ποτε.Ετσι το φλατ συναίσθημα αρχιζει να κουραζει τον θεατη ,επρεπε να βαλεις και στοιχεια δράσεις προς το τελος ή εστω ενα τριτο προσωπο κατα προτίμηση γυναικείου φύλου χαχαχαχα. Ειμαι πιο πολυ της σχολης του Μartin Scorsese :P
Τι να πω φιλε μου svl περαστικά και σε εσένα που εχασες τον χρονο σου και στον omegasnik αν ειναι ετσι οπως τα λεει. Το τι εγινε ακριβως δεν μας το αποτύπωσε και πολυ καλα οπως σου ειπα και πιο πανω ο σκηνοθετης αρα καπου εδω νομιζω πρεπει να φυγουμε απο το cinema με ενα αινιγματικό και μπερδεμενο συναισθημα όπου προσδοκά την συνεχεια της ταινιας και την δημιουργια μιας νεας τριλογίας :P
χαχαχαχα
πλακα κανω :P
-
Το τι εγινε ακριβως δεν μας το αποτύπωσε και πολυ καλα οπως σου ειπα και πιο πανω ο σκηνοθετης αρα καπου εδω νομιζω πρεπει να φυγουμε απο το cinema με ενα αινιγματικό και μπερδεμενο συναισθημα όπου προσδοκά την συνεχεια της ταινιας και την δημιουργια μιας νεας τριλογίας :P
Τώρα κατάλαβα πως τα έπιασες τα "νοήματα"....
Φιλικά Γιώργος
-
Τώρα κατάλαβα πως τα έπιασες τα "νοήματα"....
Φιλικά Γιώργος
:up:
-
:up:
Μόνο που λέγοντας οτι...
- τα έχεις πιάσει τα νοήματα...
- δεν υπάρχει λόγος να συνεχιστεί...
- έγιναν λάθος χειρισμοί...
κλπ κλπ κλπ
δεν βοηθάς να καταλάβει κανείς τίποτα...έχεις βγάλει ένα σωρό συμπεράσματα στα προηγούμενα ποστ σου, από τα οποία
- μερικά τελικά είναι γενικά και δεν αφορούν το θέμα...
- μερικά τελικά δεν ισχύουν γιατί άλλα νόμιζες στην αρχή...
Επίσης είσαι ο μοναδικός που το θέμα το είδε σαν δίκη...για πες μας λοιπόν και την σύνθεση του δικαστηρίου...Ποιον βλέπεις σαν πρόεδρο, ποιον σαν εισαγγελέα κλπ κλπ κλπ
Φιλικά Γιώργος
-
Επίσης είσαι ο μοναδικός που το θέμα το είδε σαν δίκη...για πες μας λοιπόν και την σύνθεση του δικαστηρίου...Ποιον βλέπεις σαν πρόεδρο, ποιον σαν εισαγγελέα κλπ κλπ κλπ
Φιλικά Γιώργος
Προς Θεού, Γιώργο, μη του βάζεις τέτοια ερωτήματα!!!
Δες τον λίγο πως ετοιμάζεται (να μας αλλάξει τα φώτα.. ;D ;D ;D):
(http://i1173.photobucket.com/albums/r594/svl11/golema2_zps420cc191.jpg~original) (http://s1173.photobucket.com/user/svl11/media/golema2_zps420cc191.jpg.html)
-
Παντως εγω την ωρα μου στο βαρετο συνεδριο που βρισκομαι την περασα...
-
(και εν τέλει, δεν καταλαβαίνω..προκαλείς να πω αλήθεια τι μου είπαν;)
Εδώ είναι το ζουμί.
Για πες Σπύρο.
-
Μόνο που λέγοντας οτι...
- τα έχεις πιάσει τα νοήματα...
- δεν υπάρχει λόγος να συνεχιστεί...
- έγιναν λάθος χειρισμοί...
κλπ κλπ κλπ
δεν βοηθάς να καταλάβει κανείς τίποτα...έχεις βγάλει ένα σωρό συμπεράσματα στα προηγούμενα ποστ σου, από τα οποία
- μερικά τελικά είναι γενικά και δεν αφορούν το θέμα...
- μερικά τελικά δεν ισχύουν γιατί άλλα νόμιζες στην αρχή...
Επίσης είσαι ο μοναδικός που το θέμα το είδε σαν δίκη...για πες μας λοιπόν και την σύνθεση του δικαστηρίου...Ποιον βλέπεις σαν πρόεδρο, ποιον σαν εισαγγελέα κλπ κλπ κλπ
Φιλικά Γιώργος
Κοιτα η αληθεια ειναι οτι επειδη αγορασα προσφατα κατι πανεραι ο τιτλος και το ολο πλασαρισμα του θεματος με ιντρικαρε να ασχοληθω. Παραλληλα σε αυτο βοηθησε και πως σημερα ετυχε να εχω πολυ χρονο στην διαθεση μου για σερφαρισμα!
Εδω ειναι ενα φορουμ και οχι αιθουσα δικαστηριου αρα και λιγο χιούμορ πιστευω χωραει . Ασε που ο svl απανταει και αυτος με χιουμορ , αρα πιστευω και εγω οτι δεν θα παρεξηγηθώ. Κατα βαση καταλαβαίνω το θεμα του.
Το ειδα λιγο σαν δικη γιατι ο svl βγαζει σιγα σιγα τα στοιχεια του και τα ερωτηματα του προς τον Omegasnik και μετα αυτος παλι απανταει με την δικη του υπερασπιστικη γραμμη κ παει λεγοντας.
Ωραιο το show δεν λεω οχι, αλλα αν το δειτε λιγο απο μακρια το ολο θεμα το thread οτι ειχε να κανει το εκανε. Δηλαδη να κανει γνωστο τις δυο εκδοχες και παραλληλα να ενημερωσει το καταναλωτικο κοινο για το μαγαζι.
Απο εκει και περα ολα αυτα ειναι υποθετικα και δεν μπορουν και ουτε θα μπορεσουν να επαληθευθούν 100% αφου οι ιδιοι εμπλεκόμενοι δεν θελουν να το κανουν οπως βλεπετε απο τους διαλογους. Εδω ουτε το ονομα του μαγαζιου αρχικα δεν ειπαν.
Απο εκει κ περα δηλαδη ο καθενας ας βγαλει τα συμπερασματα του. Τι αλλο να πουμε αφου απο την αρχη δεν δοθηκε σωστα και ευθεως το ολο θεμα. Ο svl το αρχισε με τιτλο οδηγου αγορας μεταχειρισμενου 111 , ενω ουτε η μια μερια λεει ξεκαθαρα τα παντα βγαζοντας τα σιγα σιγα ενω η αλλη δεν εχει καν διαθεση. Κατα την γνωμη μου οπως προειπα και πιο πανω θα επρεπε να ειχαν λυσει την διαφωνια τους ιδιωτικα και μετα με ενα μεγαλο συνολικα κειμενο που να ενημερωνει τους καταναλωτες για το περιστατικο ,με ονοματα κτλ να αποτύπωναν το γεγονος.
Ετσι οπως εγινε τωρα ειναι σαν να λυνουν τις διαφορες τους online. Ουτε ειμαστε στο καταλληλο μερος νομιζω για feedback πωλητων του site.
Οποτε πηρα και εγω την πρωτοβουλια να πω ή πειτε τα πραγματα ευθεως που λεει κ ο φιλος μπογδανος ή τωρα μην το κανουμε σιριαλ ας πουμε για το νεο pam557 ? :P
Αυτα απο εμενα. Καλη συνεχεια και οπως ειπα κριμα για την ταλαιπωρια και των δυο παιδιων ,αλλα τι να κανουμε τα εχει και αυτα το σπορ της αγοραπωλησιας ρολογιων.
-
Το ζουμί Κώστα είναι στην κάρτα της Πανεράι...
Η παραποίησή της είναι πλαστογραφία, ενώ η πώληση του ρολογιού με τα συγκερκιμένα κουτιά-χαρτιά είναι εξαπάτηση!!!
Φιλικά Γιώργος
-
Εδώ είναι το ζουμί.
Για πες Σπύρο.
Αφού το νήμα άνοιξε και πήρε τέτοια έκταση με πρωτοβουλία μου, ευχαρίστως, να απαντήσω σε ό,τι ρωτηθώ.
Στο κατάστημα υποδέχθηκαν το ρολόϊ (και την προίκα του) σαν γνώριμα.
Τα δέχθηκαν αμέσως.
Κανείς, δηλαδή, δεν είπε ότι την κάρτα ή κάτι άλλο το πρόσθεσε ο Νίκος εκ των υστέρων.
Σε ερώτηση αν το πούλησαν έτσι στον Νίκο, η απάντηση ήταν καταφατική.
Όμως, ξεκαθάρισαν ότι ΔΕΝ πούλησαν το ρολόϊ στο Νίκο ως "πλήρες" πακέτο.
Ισχυρίσθηκαν ότι τον είχαν ενημερώσει για τις ελλείψεις του, αναφέροντας και ότι το πήρε σε άλλη ('ειδική') τιμή.
(Συγγνώμη αν γίνομαι μονότονος..
Το θέμα δεν είναι ο Νίκος..
Ο Γιώργος, παρότι δεν έχουμε μεταξύ μας την παραμικρή μη δημόσια επικοινωνία και ούτε γνωριζόμαστε, το έχει πιάσει από την αρχή!)
-
.....σημερα ετυχε να εχω πολυ χρονο στην διαθεση μου για σερφαρισμα!
Εκεί, λοιπόν, οφείλεται η ατυχία μας (να πρέπει να ακούμε τις απόψεις σου όλη την ημέρα.. ;D ;D)
Τώρα, σοβαρά..
Παρατηρείς, φίλε nomikosas1 ότι:
Ο svl το αρχισε με τιτλο οδηγου αγορας μεταχειρισμενου 111 , ενω ουτε η μια μερια λεει ξεκαθαρα τα παντα βγαζοντας τα σιγα σιγα ενω η αλλη δεν εχει καν διαθεση.
Δεν ξέρω αν το συμπέρασμά σου το συμμερίζεται και κάποιος άλλος..
Επειδή όμως έχεις πολλές φορές διαμαρτυρηθεί για τον τρόπο ανάπτυξης του θέματος, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω το εξής:
Το τι έγινε και το τι δεν έγινε στην περίπτωση αυτού του ρολογιού, το ξέρω καλά.
Και δεν κρατάω καμία κακία..
Για τον λόγο αυτό, δεν είχα καμία διάθεση να βγω και να καρφώσω κάποιον.
Από την άλλη, επειδή είχα κάποια (κατά τη γνώμη μου) σημαντικά πράγματα να πω, ήθελα πρώτα να δώσω την ευκαιρία σε αυτόν που εμπλέκεται άμεσα (στο Νίκο, δηλαδή) να πάρει θέση ΠΡΙΝ προβώ σε αποκαλύψεις.
Αν θα κάνεις τον κόπο, θα δεις ότι πολλές μέρες τώρα του δίνω αυτή την ευκαιρία, αλλά όλο αυτό το διάστημα εκείνος προτίμησε να παραμείνει σιωπηλός.
Σήμερα δε, που μίλησε, απάντησε προσχηματικά και οι απαντήσεις του είναι λίγο 'άλλα αντ' άλλων'.
Αυτά.
(και να χαίρεσαι το pam σου!)
-
Το ζουμί Κώστα είναι στην κάρτα της Πανεράι...
Η παραποίησή της είναι πλαστογραφία, ενώ η πώληση του ρολογιού με τα συγκερκιμένα κουτιά-χαρτιά είναι εξαπάτηση!!!
Φιλικά Γιώργος
Γιώργο αυτό είναι κατανοητό από όλους από την αρχή.
Το ποιος πλαστογράφησε-εξαπάτησε προσπαθούμε να καταλάβουμε.
-
Αφου πηρες πισω τα χρηματα σου τι ψαχνεις τωρα ?
-
Στο κατάστημα υποδέχθηκαν το ρολόϊ (και την προίκα του) σαν γνώριμα.
Τα δέχθηκαν αμέσως.
Κανείς, δηλαδή, δεν είπε ότι την κάρτα ή κάτι άλλο το πρόσθεσε ο Νίκος εκ των υστέρων.
Σε ερώτηση αν το πούλησαν έτσι στον Νίκο, η απάντηση ήταν καταφατική.
Όμως, ξεκαθάρισαν ότι ΔΕΝ πούλησαν το ρολόϊ στο Νίκο ως "πλήρες" πακέτο.
Ισχυρίσθηκαν ότι τον είχαν ενημερώσει για τις ελλείψεις του, αναφέροντας και ότι το πήρε σε άλλη ('ειδική') τιμή.
Δηλαδή -αν κατάλαβα καλά- παραδέχθηκαν ότι πλαστογράφησαν αυτοί την κάρτα, ο ομεγασνικ εν γνώση του αγόρασε το ρολόι και με δόλο στο πλάσαρε σε σένα σε μη "ειδική" τιμή.
-
Εκεί, λοιπόν, οφείλεται η ατυχία μας (να πρέπει να ακούμε τις απόψεις σου όλη την ημέρα.. ;D ;D)
Τώρα, σοβαρά..
:dielaughing: :dielaughing:
Παρατηρείς, φίλε nomikosas1 ότι:
Δεν ξέρω αν το συμπέρασμά σου το συμμερίζεται και κάποιος άλλος..
Επειδή όμως έχεις πολλές φορές διαμαρτυρηθεί για τον τρόπο ανάπτυξης του θέματος, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω το εξής:
Το τι έγινε και το τι δεν έγινε στην περίπτωση αυτού του ρολογιού, το ξέρω καλά.
Και δεν κρατάω καμία κακία..
Για τον λόγο αυτό, δεν είχα καμία διάθεση να βγω και να καρφώσω κάποιον.
Από την άλλη, επειδή είχα κάποια (κατά τη γνώμη μου) σημαντικά πράγματα να πω, ήθελα πρώτα να δώσω την ευκαιρία σε αυτόν που εμπλέκεται άμεσα (στο Νίκο, δηλαδή) να πάρει θέση ΠΡΙΝ προβώ σε αποκαλύψεις.
Αν θα κάνεις τον κόπο, θα δεις ότι πολλές μέρες τώρα του δίνω αυτή την ευκαιρία, αλλά όλο αυτό το διάστημα εκείνος προτίμησε να παραμείνει σιωπηλός.
Σήμερα δε, που μίλησε, απάντησε προσχηματικά και οι απαντήσεις του είναι λίγο 'άλλα αντ' άλλων'.
Αυτά.
(και να χαίρεσαι το pam σου!)
svl ευχαριστω! Ευχομαι και εσυ γρήγορα με ενα νεο και ωραιο πανερι !
-
Αφου πηρες πισω τα χρηματα σου τι ψαχνεις τωρα ?
Ρε 'σεις, πλάκα κάνετε; Δεν έχω δυο εβδομάδες που πήρα το Πανεραι.
Βαγγέλη, προφανώς δεν έχεις αντιληφθεί τι πραγματικά έχει γίνει, γι αυτό γράφεις αυτά που γράφεις.
ΑΝ, το τονίζω ΑΝ, ευσταθούν οι κατηγορίες του svl προς το Νίκο, ανατρέπονται πολλά πράγματα.
Στα πμ θα κολλήσουμε τώρα;
ΑΝ υποθέσουμε δηλαδή ότι εξαπατήθηκε ο svl, άσχετα αν στο τέλος βρέθηκε λύση, τι θα έπρεπε να κάνει;
Να πει "δε βαριέσαι, εγώ τη γλίτωσα και πήρα πίσω τα χρήματά μου. Στα π@π@ρια μου λοιπόν και δεν αναφέρω τίποτα"
Αν αύριο μεθαύριο καταλήξει στα χέρια σου αυτό το ρολογάκι, δε θα έχει μερίδιο ευθύνης και ο svl που ενώ ήξερε, προτίμησε να μη μιλήσει;
Ρε τι παρτάκηδες είναι τούτοι.
Εμείς να είμαστε καλά και να πάνε να γ@μηθούνε όλοι οι άλλοι.
-
Το αστείο με τον "επισκέπτη" είναι ότι από την αρχή έκανε πλακίτσα
"Ρε παιδιά, ας βάλει κάποιος το παλικάρι με τα ποπ-κορν..........."
"Η επόμενη προβολή τι ώρα είναι;;;;
Δε μ' αρέσει να χάνω επεισόδια για αυτό ρωτάω."
και μόλις ένιωσε να καίγεται η γούνα του
"Ρε 'σεις, πλάκα κάνετε; Δεν έχω δυο εβδομάδες που πήρα το Πανεραι."
"Ρε τι παρτάκηδες είναι τούτοι.
Εμείς να είμαστε καλά και να πάνε να γ@μηθούνε όλοι οι άλλοι."
Ξεχάσαμε και τα ποπ κορν και τις προβολές και γίνανε οι άλλοι...παρτάκηδες!!!
:dielaughing: :dielaughing: :dielaughing:
edit:έτσι για να το ελαφρύνουμε και λίγο...
-
edit:έτσι για να το ελαφρύνουμε και λίγο...
Σου επεσε βαρυ, ε;
Sent from my LG-Optimus L7 using Tapatalk 2
-
Σου επεσε βαρυ, ε;
Sent from my LG-Optimus L7 using Tapatalk 2
Εγώ δεν πήρα panerai να τρέχω σπίτι να ψάχνω χαρτιά... ;)
-
Σε ερώτηση αν το πούλησαν έτσι στον Νίκο, η απάντηση ήταν καταφατική.
Έτσι = Με πλαστά και παραποιημένα πιστοποιητικά;
Όμως, ξεκαθάρισαν ότι ΔΕΝ πούλησαν το ρολόϊ στο Νίκο ως "πλήρες" πακέτο.
Ισχυρίσθηκαν ότι τον είχαν ενημερώσει για τις ελλείψεις του, αναφέροντας και ότι το πήρε σε άλλη ('ειδική') τιμή.
Αγαπητέ svl, έγραψες αυτά και κανείς δεν τα αντέκρουσε οπότε θα σε παρακαλούσα να ακολουθήσεις λίγο το συλλογισμό μου και να μου απαντήσεις σε ένα ερώτημα:
1. Εγώ είμαι μαγαζί.
2. Πλαστογραφώ κάρτα και πιστοποιητικό COSC.
Αυτό φαντάζομαι ότι είναι αδίκημα. "Έλλειψη" είναι όταν κάτι δεν υπάρχει, όχι όταν υπάρχει κάτι πλαστογραφημένο=παράνομο.
3. Πουλάω τώρα το ρολόι με τις "ελλείψεις"=πλαστά πιστοποιητικά
Αυτό φαντάζομαι ότι είναι άλλο αδίκημα
4. Το πουλάω σε κάποιον που ξέρει για τις "ελλείψεις"=πλαστά πιστοποιητικά
Τώρα αυτό νομίζω ότι είναι τρίτο αδίκημα από τη μεριά του αγοραστή.
5. Ο αγοραστής το πουλάει σε κάποιον τρίτο.
Κάπου εδώ μπαίνει και τέταρτο αδίκημα.
Τώρα στη στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο αγοραστής δηλώνει ότι δεν ήταν ενημερωμένος για τις "ελλείψεις".
Το κατάστημα όμως δηλώνει ότι γνώριζε τις "ελλείψεις" και ισχυρίζεται ότι ενημέρωσε τον αγοραστή.
Με δύο λόγια παραδέχεται δύο παράνομες πράξεις.
Αυτό δεν είναι θράσος;
Αυτό δεν αξίζει νομικό κυνήγι απέναντι στο μαγαζί;
-
Έτσι = Με πλαστά και παραποιημένα πιστοποιητικά;
Αγαπητέ svl, έγραψες αυτά και κανείς δεν τα αντέκρουσε οπότε θα σε παρακαλούσα να ακολουθήσεις λίγο το συλλογισμό μου και να μου απαντήσεις σε ένα ερώτημα:
1. Εγώ είμαι μαγαζί.
2. Πλαστογραφώ κάρτα και πιστοποιητικό COSC.
Αυτό φαντάζομαι ότι είναι αδίκημα. "Έλλειψη" είναι όταν κάτι δεν υπάρχει, όχι όταν υπάρχει κάτι πλαστογραφημένο=παράνομο.
3. Πουλάω τώρα το ρολόι με τις "ελλείψεις"=πλαστά πιστοποιητικά
Αυτό φαντάζομαι ότι είναι άλλο αδίκημα
4. Το πουλάω σε κάποιον που ξέρει για τις "ελλείψεις"=πλαστά πιστοποιητικά
Τώρα αυτό νομίζω ότι είναι τρίτο αδίκημα από τη μεριά του αγοραστή.
5. Ο αγοραστής το πουλάει σε κάποιον τρίτο.
Κάπου εδώ μπαίνει και τέταρτο αδίκημα.
Τώρα στη στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο αγοραστής δηλώνει ότι δεν ήταν ενημερωμένος για τις "ελλείψεις".
Το κατάστημα όμως δηλώνει ότι γνώριζε τις "ελλείψεις" και ισχυρίζεται ότι ενημέρωσε τον αγοραστή.
Με δύο λόγια παραδέχεται δύο παράνομες πράξεις.
Αυτό δεν είναι θράσος;
Αυτό δεν αξίζει νομικό κυνήγι απέναντι στο μαγαζί;
Στράτο, η ορολογία που χρησιμοποιείς ανήκει σε συγκεκριμένη επιστήμη και θα πρέπει να είμαστε ακριβείς στη χρήση της.
Γενικά, με την ευκαιρία λέω ότι, κάποιοι όροι όπως ιδίως η λέξη 'δόλος', που έχουν ειπωθεί από συμφορουμίτες προηγουμένως στο νήμα, είναι ιδιαίτερα δυσπρόσιτοι για να χρησιμοποιούνται σε ελεύθερο μεν, αλλά δημόσιο και γραπτό διάλογο, χωρίς ακριβή γνώση του περιεχομένου τους.
Μεγάλη προσοχή θέλουν και οι όροι που εσύ χρησιμοποιείς (αδίκημα, πλαστογραφία) γιατί δηλώνουν πράξεις με ποινική απαξία.
Αν θα δεις, έχω και εγώ χρησιμοποιήσει κάποιου τέτοιου είδους ορολογία (όπως π.χ. αξιόποινη πράξη, παράνομο τρόπο αφαίρεσης του ρολογιού από τον ιδιοκτήτη του κλπ.), αλλά, πίστεψέ με, γνωρίζω τι λέω, καθώς και πως ή που, την χρησιμοποιώ.
Ρωτάς αν θα άξιζε νομικό 'κυνήγι' απέναντι στο μαγαζί..
Ο Νίκος αν το επιθυμούσε, θα μπορούσε να ασκήσει νόμιμα δικαιώματά του - σε περίπτωση βέβαια που τυχόν ίσχυαν αυτά που ισχυρίζεται..
Να πω ότι τον πιστεύω;..
Θα πω ψέμματα.
Γιαυτό θέλω να ρωτήσω και εγώ το εξής:
Ποιός από μας, σε περίπτωση που και ο ίδιος είχε εξαπατηθεί από κάποιο κατάστημα, δεν θα είχε σηκώσει τον κόσμο στον αέρα μέχρι τώρα;
Ποιές αποστάσεις και ποιές δυσκολίες θα σταμάταγαν κάποιον πραγματικά αθώο, από το να πάρει ένα αεροπλάνο, να πάρει και τον αντίστοιχο αγοραστή του ρολογιού και να πάει στο κατάστημα, όχι για να πάρει τα 'λεφτά' του πίσω, αλλά για να μη σπιλωθεί το όνομά του;
Στην περίπτωσή 'μας', μόνο χαχαχα και χαχαχού!
-
Συμφωνώ μαζί σου απόλυτα, όμως υπάρχει μια παραποιημένη κάρτα και καλό είναι να καταλάβουμε ποιος την παραποίησε.
Γιατί εγώ αν είχα μαγαζί και ερχόταν επιστροφή ένα ρολόι με παραποιημένη κάρτα δεν θα κάλυπτα κανέναν, όσο καλός πελάτης μου κι αν ήταν. Ούτε θα έλεγα "ναι, το ξέρω το ρολόι"...
-
Περιμένω με αγωνία την απάντηση του Νίκου αν πραγματικά ήξερε ή όχι οτι τα χαρτια ήταν πλαστά!!!
Να σταματήσουν να παρεμβάλονται διάφοροι για πλάκα διότι εδω διακυβεύεται η υπόληψή του!
-
Ρε παιδιά ήμαρτον! Βγαίνω από τα ρούχα μου!
Αγόρασα ένα ρολόι ολοκαίνουριο πάνω από 4 χιλιάρικα με τα συνοδευτικά που είδατε όλοι στις φωτογραφίες!
Δεν είχα μέχρι τώρα ιδέα για το αν αυτά είναι γνήσια ή όχι έχοντας τυφλή εμπιστοσύνη στο μαγαζί αφού τόσα χρόνια έχω κάνει τόσες συναλλαγές μαζί του. Είμαι και κερατάς και δαρμένος και πάνω από όλα ζημιωμένος προσπαθώντας να πάρει τα χρήματά του όσο πιο γρήγορα γινόταν και με οποιοδήποτε τρόπο και κόστος ο Σπύρος. Δεν είχα την πολυτέλεια των χρημάτων και του χρόνου να πληρώσω εγώ το Σπύρο και μετά με την ησυχία μου να βρω το δίκιο μου με το μαγαζί.
Η κάθε πλευρά από τη μεριά της μπορεί να λέει ότι θέλει αλλά η αλήθεια είναι αυτή.
-
Ρε παιδιά ήμαρτον! Βγαίνω από τα ρούχα μου!
Αγόρασα ένα ρολόι ολοκαίνουριο πάνω από 4 χιλιάρικα με τα συνοδευτικά που είδατε όλοι στις φωτογραφίες!
Δεν είχα μέχρι τώρα ιδέα για το αν αυτά είναι γνήσια ή όχι έχοντας τυφλή εμπιστοσύνη στο μαγαζί αφού τόσα χρόνια έχω κάνει τόσες συναλλαγές μαζί του. Είμαι και κερατάς και δαρμένος και πάνω από όλα ζημιωμένος προσπαθώντας να πάρει τα χρήματά του όσο πιο γρήγορα γινόταν και με οποιοδήποτε τρόπο και κόστος ο Σπύρος. Δεν είχα την πολυτέλεια των χρημάτων και του χρόνου να πληρώσω εγώ το Σπύρο και μετά με την ησυχία μου να βρω το δίκιο μου με το μαγαζί.
Η κάθε πλευρά από τη μεριά της μπορεί να λέει ότι θέλει αλλά η αλήθεια είναι αυτή.
Νίκο, απορώ..
'Εχουν τεθεί σοβαρά ερωτήματα (και με συγκεκριμένο τρόπο) και εσύ επιμένεις να απαντάς άλλα αντ' άλλων..
Επειδή λες και ξαναλες ότι (δήθεν) αγόρασες το ρολόϊ σε τιμή πάνω από 4.., θα ήθελες μήπως να μας πεις ότι αναφέρεσαι σε συναλλαγή ανταλλαγής και όχι σε καταβολή με μετρητά;
Δηλαδή, δεν κατέβαλες μετρητά, αλλά αντάλλαξες ρολόϊ/ρολόγια την αξία των οποίων αυθαίρετα ανεβάζεις σε όποιο ύψος θες..
Μας λες ότι πήρες το 111 σε τιμή πάνω από 4..., αν και με την ίδια ευκολία θα μπορούσες να μας πεις ότι το πήρες και πάνω από 14..
Γιατί δεν δίνεις πιο συγκεκριμένα στοιχεία;
Μέχρις στιγμής, δεν λέει 'η κάθε πλευρά ό,τι θέλει', όπως ισχυρίζεσαι.
Εσύ, μόνο, λες ό,τι θες..
Και κάτι ακόμα: η προσπάθειά σου να εμφανισθείς ως θύμα, συνιστά πρόκληση..
Εγώ, που πραγματικά εξαπατήθηκα, δεν το έπαιξα θύμα ούτε πριν ούτε μετά την αναστροφή της πώλησης, παρότι έχασα άπειρες ώρες και μπλέχθηκα εξαιτίας σου και μόνο σε απρόσμενα δυσάρεστες καταστάσεις.
Στο τέλος-τέλος, μου έφαγες 40 μέρες, στις οποίες έχασα ρολόγια που πλέον δεν βρίσκω!!
Δεν λέει να εμφανίζεσαι και δήθεν..'Παραστρατημένος'!
(ειλικρινά, ήθελα να'ξερα..που πας ξυπόλυτος στ' αγκάθια; δεν ξέρεις ότι στο κατάστημα με τον κωδικό της δικής τους κάρτας διαπιστώνεται αμέσως πόσο το πήρες; επίσης, εσύ τι λες; δεν γνωρίζω σε τι τιμή το πήραν πίσω;...να δεις, που στο τέλος, θα είσαι εσύ που θα μας βγάλεις όλους έξω από τα ρούχα μας!)
-
Κατ' αρχάς, κανείς δεν κάνει πλάκα με το συγκεκριμένο θέμα.
Όλους μας αγγίζει και όλοι ενδιαφέρονται να μάθουν από ποιον θα πρέπει να φυλάγονται στο μέλλον. Από τον Πρίντεζη ή από το Νίκο;;;
Διαπιστώνω όμως ότι στο θέμα της τιμής, που είναι και όλο το ζουμί της υπόθεσης, επικρατεί μια σύγχυση.
Από τη μια δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω τα λεγόμενα του Νίκου, ο οποίος ισχυρίζεται ότι το πήρε 4000€+.
Από την άλλη όμως, δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω και τα λεγόμενα του Πρίντεζη.
Ποιος επαγγελματίας που έχει φτιάξει ένα καλό όνομα στην αγορά θα διακύβευε την αξιοπρέπεια της επιχείρησής του, παραποιώντας μια εγγύηση προκειμένου να πουλήσει σε "ειδική τιμή";
Να παραποιήσει μια εγγύηση για να πουλήσει σε ¨φουσκωμένη" τιμή, το καταλαβαίνω.
Να την παραποιήσει όμως για να πουλήσει σε "ειδική τιμή", δεν έχει καμία λογική.
Κάτι δε μας λέτε καλά παιδιά..............
Υ.Γ. Επί τη ευκαιρία της βόλτας μου στη Γλυφάδα, θα περάσω να δω αυτό το περιβόητο ρολόι μαζί με την κάρτα εγγύησης.
Θα είναι κρίμα να μη γνωριστούμε. Θα μπορούσε κάλλιστα να είχε καταλήξει στα δικά μου χέρια αν έιχα τα χρήματα νωρίτερα.
-
Νίκο, απορώ..
'Εχουν τεθεί σοβαρά ερωτήματα (και με συγκεκριμένο τρόπο) και εσύ επιμένεις να απαντάς άλλα αντ' άλλων..
Επειδή λες και ξαναλες ότι (δήθεν) αγόρασες το ρολόϊ σε τιμή πάνω από 4.., θα ήθελες μήπως να μας πεις ότι αναφέρεσαι σε συναλλαγή ανταλλαγής και όχι σε καταβολή με μετρητά;
Δηλαδή, δεν κατέβαλες μετρητά, αλλά αντάλλαξες ρολόϊ/ρολόγια την αξία των οποίων αυθαίρετα ανεβάζεις σε όποιο ύψος θες..
Μας λες ότι πήρες το 111 σε τιμή πάνω από 4..., αν και με την ίδια ευκολία θα μπορούσες να μας πεις ότι το πήρες και πάνω από 14..
Γιατί δεν δίνεις πιο συγκεκριμένα στοιχεία;
Μέχρις στιγμής, δεν λέει 'η κάθε πλευρά ό,τι θέλει', όπως ισχυρίζεσαι.
Εσύ, μόνο, λες ό,τι θες..
Και κάτι ακόμα: η προσπάθειά σου να εμφανισθείς ως θύμα, συνιστά πρόκληση..
Εγώ, που πραγματικά εξαπατήθηκα, δεν το έπαιξα θύμα ούτε πριν ούτε μετά την αναστροφή της πώλησης, παρότι έχασα άπειρες ώρες και μπλέχθηκα εξαιτίας σου και μόνο σε απρόσμενα δυσάρεστες καταστάσεις.
Στο τέλος-τέλος, μου έφαγες 40 μέρες, στις οποίες έχασα ρολόγια που πλέον δεν βρίσκω!!
Δεν λέει να εμφανίζεσαι και δήθεν..'Παραστρατημένος'!
(ειλικρινά, ήθελα να'ξερα..που πας ξυπόλυτος στ' αγκάθια; δεν ξέρεις ότι στο κατάστημα με τον κωδικό της δικής τους κάρτας διαπιστώνεται αμέσως πόσο το πήρες; επίσης, εσύ τι λες; δεν γνωρίζω σε τι τιμή το πήραν πίσω;...να δεις, που στο τέλος, θα είσαι εσύ που θα μας βγάλεις όλους έξω από τα ρούχα μας!)
Σπυρο
χωρις να γνωριζω καποιον από τους δυο σας , η ολη συμπεριφορα σου - αντιδραση μου γεννα μια απορια :
τι προσπαθεις να μας πεις? ότι κυκλοφορουν ρολογια κλεμμενα? το ξερουμε
χωρις χαρτια ? και αυτό το ξερουμε
ότι τα μαγαζια μεταχειρισμένων είναι ανθρωποι που τους νοιαζει μονο το κερδος? κι αυτό το εχουμε βιωσει
ότι ο Νικος είναι απατεωνας και σε ξεγελασε? γιατι δεν το λες αυτό από την αρχη αλλα προσπαθεις με μισολογα και γριφους να μας οδηγήσεις σ αυτό το συμπερασμα? και στο τελος τελος δεν εχασες και κατι . αν καταλαβα καλα τα χρηματα σου τα πηρες. οκ εχασες λιγο από το χρονο σου αλλα τωρα χανεις πολύ περισσοτερο με το να προσπαθεις να αποδειξεις σε ολους εμας ότι καποιο μελος δεν είναι ενταξει.
και κατι ακομα . Αν υποθεσουμε ότι ο Νικος γνωριζε ότι το ρολοι ειχε πλαστα εγγραφα. Γιατι να επιχειρησει να το πουλησει σε καποιον εδώ μεσα που σαφως είναι πιο ψαγμένος και γνωριζει περισσοτερα για ρολογια απαο ένα απλο ανθρωπο.
το ενδεχομενο να μην το γνωριζε το εχεις αποκλεισει , και αν ναι με ποιες αποδειξεις?
παιρνωντας παράδειγμα από εμενα , ΣΕ ΟΣΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ, ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν εψαξα τοσο πολύ αν η καρτα είναι σωστη και αν είναι πλαστη. μπορει εγω να είμαι αφελης αλλα ετσι λειτουργω.
-
Σπυρο...η ολη συμπεριφορα σου - αντιδραση μου γεννα μια απορια :
τι προσπαθεις να μας πεις? ότι κυκλοφορουν ρολογια κλεμμενα? το ξερουμε...
παιρνωντας παράδειγμα από εμενα , ΣΕ ΟΣΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ, ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν εψαξα τοσο πολύ αν η καρτα είναι σωστη και αν είναι πλαστη. μπορει εγω να είμαι αφελης αλλα ετσι λειτουργω.
Καλύτερη πάσα δεν μπορούσα να περιμένω..
Λοιπόν, η κουβέντα πράγματι αποπροσανατολίστηκε και κατάντησε προσωπική αντιπαράθεση που δεν προσφέρει τίποτα (πέρα από ότι χαλάει και τη διάθεση του φόρουμ).
Η ουσία nt1969 είναι αυτό ακριβώς που λες: ότι κυκλοφορούν και ρολόγια που μπορεί να είναι ΚΛΕΜΜΕΝΑ και μερικοί το παίρνουν σαν χαβαλέ!!
Σου αρκεί ή θες και άλλο;
-
Δλδ τα teaser που βλέπαμε τόσο καιρό ήταν για να καταλήξουμε στο ότι κάποια ρολόγια που πουλιούνται εκτός ad μπορεί να είναι και κλεμμένα?Συγγνώμη και ειλικρινά χωρίς παρεξήγηση αλλά εχώ μπερδευτεί (Σαν το Βίκτωρα ένα πράμα... ) :)
-
Καλύτερη πάσα δεν μπορούσα να περιμένω..
Λοιπόν, η κουβέντα πράγματι αποπροσανατολίστηκε και κατάντησε προσωπική αντιπαράθεση που δεν προσφέρει τίποτα (πέρα από ότι χαλάει και τη διάθεση του φόρουμ).
Η ουσία nt1969 είναι αυτό ακριβώς που λες: ότι κυκλοφορούν και ρολόγια που μπορεί να είναι ΚΛΕΜΜΕΝΑ και μερικοί το παίρνουν σαν χαβαλέ!!
Σου αρκεί ή θες και άλλο;
μπορει να ειναι κλεμμενα. ξερεις αν ειναι κλεμμενο Σπυρο?
αντι να τα χωνουμε μονο στο Νικο δικαια ή αδικα ειναι θεμα που ο καθενας μας αντιλαμβανεται απο οσα εχουν ειπωθει, μπορεις να μου πεις γιατι δεν εχεις μια ξεκαθαρη απαντηση απο το καταστημα το οποιο παραδεχθηκε (ακουσον ακουσον!!!) συμφωνα με οσα εγραψες οτι διοχετευσε στην αγορα (ειτε εν γνωσει του πελατη του ειτε οχι μου ειναι αδιαφορο) ενα ρολοι που ειχε παραποιημενα και λαθος εγγραφα!!!! Να μας πει καποιος, για το πως το συγκεκριμενο ρολοι πωληθηκε με τη συνοδεια αυτων των εγγραφων!
δηλαδη ελεος στην τελικη με τα τοσα υποννοουμενα και την τοση κρυψινοια απο παντου.
και ελεος με την απουσια των διαχειριστων απο ενα τοσο σοβαρο θεμα! αφορα σε ενα χρηστη και ενα καταστημα που αφενος μεν δεν ειχε ακουστει τιποτε αντιστοιχο για αυτους στο παρελθον, αφετερου δε εχουν κανει σωρο δοσοληψιες χωρις να υπαρχει καποιο αντιστοιχο θεμα.
και τα λεω τα παραπανω Σπυρο γιατι αν σε ενδιαφερει αυτο που οντως λες τοτε θα επρεπε να ξεδιαλυνεις αυτο που ρωταω.
Αλλα εγω βλεπω οτι υπαρχει θεμα προσωπικης αντιπαραθεσης κατα κυριο λογο. Καλο ειναι να λυθει, αν ειναι πατα και μια μηνυση στον omegasnik αλλα αν δεν εχεις απαντηση στο παραπανω ερωτημα, προσωπικα χεστηκα για το κυρος του omegasnik στην τελικη και για το διαπροσωπικο σας προβλημα για να το διαβαζω εσαει και καθημερινα σα σηριαλ.
μπορει να δοθει μια απαντηση στη γεννεσιουργο αιτια του θεματος? πως και γιατι μπηκαν αυτα τα χαρτια παρεακι με το 111?
-
Ρε Θοδωρη, τι ακριβως ζητας απο τους διαχειριστες στο συγκεκριμενο θεμα και σε πειραζει η απουσια τους;
Διαβαζουμε το θεμα οπως ενα σωρο αλλα μελη, αλλα δεν συμμετεχουμε, γιατι δεν εχουμε κατι να πουμε.
Το θεμα δεν εχει παρεκτραπει για να επεμβουμε σε κατι.
Τι περιμενες δηλαδη, να βγαλουμε ετοιμηγορια; φταιει ο Πριντεζης, ή φταιει ο Νικος, ή φταιει ο Σπυρος;
Δεν ειναι αυτος ο ρολος μας και ουτε μπορουμε να το ξερουμε αλλωστε.
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2
-
:cheers:
:cheers:
:cheers: :cheers:
Άντε, Εβίβα, παιδιά!
Ειδικά, ο τελευταίος, Χρόνια Πολλά και για τη Γιορτή σου!
(Με δουλεύετε;..εγώ θα σας πω πως βρέθηκε η πλαστή κάρτα με το ρολόϊ; πλάκα κάνετε; karteo, μιλάς για κρυψίνοια σε εμένα; δεν ξαναδιαβάζεις, καλύτερα, τι πόσταρες απο την αρχή για το θέμα - τρομάρα μας, θες να μου κάνεις και διάλεξη για το 'δόλο'.. ;D ;D ;D)
-
Ρε Θοδωρη, τι ακριβως ζητας απο τους διαχειριστες στο συγκεκριμενο θεμα και σε πειραζει η απουσια τους;
Διαβαζουμε το θεμα οπως ενα σωρο αλλα μελη, αλλα δεν συμμετεχουμε, γιατι δεν εχουμε κατι να πουμε.
Το θεμα δεν εχει παρεκτραπει για να επεμβουμε σε κατι.
Τι περιμενες δηλαδη, να βγαλουμε ετοιμηγορια; φταιει ο Πριντεζης, ή φταιει ο Νικος, ή φταιει ο Σπυρος;
Δεν ειναι αυτος ο ρολος μας και ουτε μπορουμε να το ξερουμε αλλωστε.
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2
οχι βρε συνονοματε και χρονια μας πολλα. αλλα θα ηθελα να κοπουν τα μισολογα, και να εχει και τοποθετηση του καταστηματος ειδαλλως για μενα το θεμα ειναι καθαρα προσωπικο και δεν ξεδιαλυνεται τιποτε και δημιουργει εντυπωσεις διαδικτυακης δικης. αν προσεξεις ξανα τι εγραψα παραπανω θα δεις τι περιμενα. δεν μπορει να υπαρχει ενα θεμα τοσο σοβαρο που θιγει και χρηστη και ιδιως και πιο σημαντικο για μενα ενα καταστημα και να μην υπαρχει τοποθετηση. εδω γραφτηκε ξεκαθαρα οτι το καταστημα εδωσε στην αγορα ρολοι με χαρτια παραποιημενα και ψευδη. προσωπικα χεστηκα αν το πουλησε καινουριο η' μεταχειρισμενο. ισχυει? αυτη ειναι χοντρη λεζα για ενα καταστημα και θα ηταν καλο επειδη ο πριντεζης ειναι ανθρωπος του χωρου και σεβαστος να μην μενει κατι τετοιο στον αερα χωρις να υπαρξει μια τοποθετηση/απαντηση/αιτιολογηση. Και αυτο γιατι μπορει ο omegasnik να ειναι ερασιτεχνης και ειτε να τον επιλεξει ειτε να μην τον επιλεξει κανεις για συναλλαγη στο μελλον, αλλα ο αλλος ειναι επαγγελματιας και η φημη ειναι σημαντικο πραγμα.
για αυτο θεωρω οτι δεν μπορει να γραφεται ετσι το οτιδηποτε γιατι αυριο μεθαυριο μπορει να εμφανιστει ο χ-καταστηματαρχης και να πει δεν ειπα ποτε κατι τετοιο και να δουμε τιποτε αλλα.
εσενα δηλαδη σου φαινεται καλο ολο αυτο οπως εχει εξελιχθει?
η' μηπως δεν εχει διαμορφωσει καθενας αποψη τωρα?
-
Άντε, Εβίβα, παιδιά!
Ειδικά, ο τελευταίος, Χρόνια Πολλά και για τη Γιορτή σου!
(Με δουλεύετε;..εγώ θα σας πω πως βρέθηκε η πλαστή κάρτα με το ρολόϊ; πλάκα κάνετε; karteo, μιλάς για κρυψίνοια σε εμένα; δεν ξαναδιαβάζεις, καλύτερα, τι πόσταρες απο την αρχή για το θέμα - τρομάρα μας, θες να μου κάνεις και διάλεξη για το 'δόλο'.. ;D ;D ;D)
θενξ για τις ευχες καταρχην και ευχομαι υγεια πανω απο ολα και να μην εχεις ξανα τετοια μπλεξιματα!
και σορρυ για το οτι τολμησα να πω μια αποψη για το θεμα δολου. ξεχασα οτι απευθυνομαι σε δικηγορο και θα επρεπε να εχω διαβασει δικονομια για να ποσταρω στο φορουμ :lol:
στα υπολοιπα που εγραψα ομως δεν βλεπω απαντηση ρε ΣΠυρο. χεστηκα αν ο omegasnik ηθελε να σε κοροιδεψει, αυτο ειναι κατι που το ξερετε μεταξυ σας και απο οτι ειδα πηρες πισω τα λεφτα σου. εμενα με νοιαζει οτι εγραψες πως ενα καταστημα απο τα πολυ γνωστα του χωρου παραδεχθηκε οτι εβαλε ψευτικα και παραποιημενα εγγραφα σε ενα ρολοι και το διοχετευσε στην αγορα!!! ακουσον ακουσον. γραφεται αυτο φορα παρτιδα ετσι ανενδοιαστα και αυτο αν δεν κανω λαθος με τα λιγα που ξερω ειναι αδικημα. και σε βλεπω να τα βαζεις με τον omegasnik και καλα κανεις αν νομιζεις οτι θιχτηκες, αλλα μη μου λες μετα οτι νοιαζεσαι οτι κυκλοφορει ενα ρολοι κλεμμενο στην αγορα, μιας και δεν ξερεις καν αν ειναι κλεμμενο και μιας και δεν παρα ελαχιστα ασχολεισαι με την γεννεσιουργο αιτια του προβληματος που ειναι το οτι μπηκαν παραποιημενα εγγραφα σε ενα ρολοι και αυτο δοθηκε στην αγορα. Και γι αυτο θα επρεπε να εχεις και να εχουμε μια απαντηση του καταστηματος πιστευω. Μπορει καλλιστα να δικαιολογησει το θεμα με καποιο τροπο (?).
τι πιστευεις οτι εχει περισσοτερο ενδιαφερον για μας τους χρηστες?
-
...θα ηθελα να κοπουν τα μισολογα..
Σε ποια μισόλογα αναφέρεσαι, karteo;
Από την αρχή μίλησα ξεκάθαρα και δέχομαι από σένα και ελάχιστους άλλους (μετρημένους στα δάκτυλα), ακόμα και κατηγορίες!
Διαδικτυακή δίκη, εσύ το είδες και μάλιστα, από την αρχή (τυχαία;..).
Κάτι άλλο που έκανες, επίσης 'τυχαία' από την αρχή, είναι να καλείς συνέχεια τους διαχειριστές..
Δηλαδή, δεν τους καλεί κανένας άλλος και τους καλείς εσύ, karteo..!
Ρωτάς, τι νομίζω ότι μπορεί να ενδιαφέρει το φόρουμ..
'Ακου, λοιπόν, ένα 'μυστικό': ανάμεσα στα πολλά που ενδιαφέρουν, είναι και ο ρόλος κάποιων, έτσι όπως αποκαλύπτεται μέσα από κάτι περίεργα νήματα σαν και αυτό.
Ναι, karteo.. ;)
-
Σε ποια μισόλογα αναφέρεσαι, karteo;
Από την αρχή μίλησα ξεκάθαρα και δέχομαι από σένα και ελάχιστους άλλους (μετρημένους στα δάκτυλα), ακόμα και κατηγορίες!
Διαδικτυακή δίκη, εσύ το είδες και μάλιστα, από την αρχή (τυχαία;..).
Κάτι άλλο που έκανες, επίσης 'τυχαία' από την αρχή, είναι να καλείς συνέχεια τους διαχειριστές..
Δηλαδή, δεν τους καλεί κανένας άλλος και τους καλείς εσύ, karteo..!
Ρωτάς, τι νομίζω ότι μπορεί να ενδιαφέρει το φόρουμ..
'Ακου, λοιπόν, ένα 'μυστικό': ανάμεσα στα πολλά που ενδιαφέρουν, είναι και ο ρόλος κάποιων, έτσι όπως αποκαλύπτεται μέσα από κάτι περίεργα νήματα σαν και αυτό.
Ναι, karteo.. ;)
λοιπον να τα παρουμε απο την αρχη. εγω μηχανικος ειμαι και οχι δικηγορος οποτε μου αρεσει η ΑΚΡΙΒΕΙΑ σε οσα γραφω και οχι οι συνομωσιολογιες και οι θεωριες.
1. κατηγοριες απο μενα δεν δεχθηκες. αν θες βρες που σε κατηγορησα για κατι περα απο το οτι σε ενδιαφερει το προσωπικο και οχι η ουσια. αυτο ειναι εκτιμηση και κριτικη και οχι κατηγορια. παρακαλω πολυ να προσεχεις τα λογια σου οταν απαντας. κατανοητο?
2. διαδικτυακη δικη αλλος το ειδε πρωτος και οχι εγω και δεν το ειπα απο την αρχη. για αλλη μια φορα να προσεχεις τι γραφεις. βοηθαει τη ροη της συζητησης.
3. μισολογα. και δεν τα λες μονο εσυ αλλα και οι δυο. εσυ μας λες οτι ξερεις οτι ο omegasnik εκανε ανταλλαγη και δεν το πηρε τοσο αλλα ειδικη τιμη. επισης ξερεις ποσο το πηρε πισω το καταστημα. γιατι δε μας λες? εδω μας εχετε πει τοσα. αυτα γιατι δεν τα λες. το ιδιο και ο omegasnik. τι εδωσε για το ρολοι, ποσο το πηρε πισω.
4. μισολογα συνεχεια. το καταστημα εδωσε ψευτικα χαρτια και παραποιημενα για το ρολοι? επιτελους μπορειτε να απαντησετε? ειναι διαολε αυτο εφικτο? η' παιζει τρελλο κοκοκο επειδη ειναι καταστημα και το βαζουμε στην ακρη και βαρατε ο ενας τον αλλον?
5. επειδη τυχαινει να ειμαι διαχειριστης σε αλλο φορουμ, ειναι ανεπιτρεπτο να γινονται κατηγοριες εμμεσες και αμεσες σε ενα διαδικτυακο τοπο εναντι καποιου που απουσιαζει (Πριντεζης) και δεν τοποθετειται, ενω παραλληλα αναφερονται ποινικα αδικηματα και υπαρχουν υπονοιες για διαφορα πραγματα και δοσοληψιες και οι διαχειριστες να μην ζητουν απο ολες τις πλευρες να τοποθετηθουν με ακριβεια και αποδειξεις και στοιχεια. ΟΛΟΥΣ. και εσυ και ο omegasnik και ο εμπορος του οποιου το ονομα κατ'εμε θιγεται ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ απο του x-svl η΄οmegasnik.
6. ο ρολος καποιων καλο θα ειναι οντως να αποκαλυπτεται. αλλα εδω περα τι πρεπει να αποκαλυφθει? για πες μου. εγω απο τον omegasnik εχω παρει 1 ρολοι, οπως και απο μερικους αλλους φιλους εδω. απο τον Πριντεζη εχω παρει 5! τι λες να με νοιαζει παραπανω. ποιανου η εγκυροτητα λες να με ενδιαφερει?
σου επαναλαμβανω οτι εδω και μερες και εσυ και ο omegasnik δεν μας δινετε ολα τα στοιχεια με ακριβεια και δεν υπαρχει απαντηση και απο τον Πριντεζη για το τι εχει γινει. ειναι λαθος το οτι το θεμα αυτο που ειναι μεγαλης σημασιας εχει ΜΕΙΝΕΙ μονο στο διαπροσωπικο του στυλ ηξερες, δεν ηξερα, οχι ηξερες, οχι δεν ηξερα κοκ. Ειναι και τετοιο αλλα ΟΧΙ μονο τετοιο και για πολλους πιστευω οτι η ουσια ειναι αλλου.
αλλα τι το ψαχνεις. εδω περα λετε οτι ο εμπορος εκανε απατη και το περνατε στο ντουκου και κοκοκο λες και δεν εγινε τιποτε. γι αυτο λεω οτι αυτα ειναι λεπτα πραγματα και απορω πως οι διαχειριστες τα αφηνουν να γραφονται χωρις αποδειξεις και χωρις να απανταει η αντιθετη πλευρα. επαναλαμβανω οτι τυχαινει να ειμαι διαχειριστης φορουμ και δε λεω χαζομαρες.
για να μην παλαβωσω αλλο λεω να παω να ετοιμαστω γιατι περιμενω κοσμο.
γραψε οτι θες για το θεμα, εγω δεν απαντω.
-
για να μην παλαβωσω αλλο λεω να παω να ετοιμαστω γιατι περιμενω κοσμο.
Εμεις να μην ερθουμε δηλαδη;
Sent from my LG-Optimus L7 using Tapatalk 2
-
Εχετε κάνει την τρίχα τριχιά!!!!
Το θέμα έχει πάρει χαρακτήρα προσωπικής αντιπαράθεσης νομίζω.
Φιλικά
Δημήτρης
Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
λοιπον να τα παρουμε απο την αρχη. εγω μηχανικος ειμαι..
...προσωπικα χεστηκα..
:cheers:
παρακαλω πολυ να προσεχεις τα λογια σου οταν απαντας. κατανοητο?..επαναλαμβανω οτι τυχαινει να ειμαι διαχειριστης φορουμ και δε λεω χαζομαρες.
μπορει να ειμαι ενας κατα συρροη δολοφονος που απλα κανει πλακα σε ενα φορουμ.
..κοινως σταρχιδια μου...
:cheers:
για αλλη μια φορα να προσεχεις τι γραφεις. βοηθαει τη ροη της συζητησης.
...οπως λενε στο χωριο μου, της κοντης ψωλης της φταινε οι τριχες. ;)
:cheers:
..μου αρεσει η ΑΚΡΙΒΕΙΑ σε οσα γραφω...
ντουκου και κοκοκο..δε λεω χαζομαρες.
:cheers:
για να μην παλαβωσω αλλο...
χεστηκα..
:cheers:
..παω να ετοιμαστω γιατι περιμενω κοσμο.
πιπα κωλο παει απο το απογευμα παλι :lol:
:cheers:
γραψε οτι θες για το θεμα, εγω δεν απαντω.
...εξαλλου το φορουμ ειναι πολυ φλωρεξ εδω και καιρο...
:cheers:
ΥΓ: τι γελα ρε φιλος? ;D
-
Κατ' αρχάς, κανείς δεν κάνει πλάκα με το συγκεκριμένο θέμα.
Όλους μας αγγίζει και όλοι ενδιαφέρονται να μάθουν από ποιον θα πρέπει να φυλάγονται στο μέλλον. Από τον Πρίντεζη ή από το Νίκο;;;
Εμένα δεν με αγγίζει πάντως καθόλου και με ενοχλεί γιατί θέλω να βλέπω το hobby μου με τα ρολόγια για την πλάκα μου και την ψυχοθεραπεία μου. (υπάρχει και ένας σε αυτό το forum που σκέφτεται έτσι)
Και δεν θέλω να ξέρω με τόσες λεπτομέρειες, πράγματα που δεν μπορώ να επιβεβαιώσω και στην τελική, ας μάθω να φυλάω τον εαυτό μου από κακοτυχιές γιατί στην ζωή κι αυτές είναι στο πρόγραμμα.
Αλλά να προσπαθώ να διαβάσω δυο ευχάριστα πράγματα για τα ρολόγια που αγαπώ και να συναντώ ολόκληρο σήριαλ "Λάμψη" νούμερο-2 να καταλαμβάνει το 99% από τα τελευταία ποσταρίσματα, και να ψάχνω με τον φακό να βρω τα ενδιαφέροντα ποστ.... αυτό με κουράζει πολύ.
Αλλά βέβαια προσπαθώ να αντιμετωπίσω την κατάσταση με χιούμορ και σκέφτομαι να πάω στο γνωστό νήμα και να γράψω κι εγώ ένα σήριαλ με το όνομα Πριντεζιάδα.
-
Παράθεση από: kkostas στις Χθες στις 08:13:50 μμ (http://www.mywatch.gr/index.php?topic=17650.msg230595#msg230595)Δηλαδή -αν κατάλαβα καλά- παραδέχθηκαν ότι πλαστογράφησαν αυτοί την κάρτα, ο ομεγασνικ εν γνώση του αγόρασε το ρολόι και με δόλο στο πλάσαρε σε σένα σε μη "ειδική" τιμή.
Κι εγω αυτο καταλαβα.
-
Δε συμφωνω Κωστη με την αντιμετωπιση σου, αλλα ειναι περα για περα σεβαστη.
Βασικα εκπλησσομαι γιατι ξερω οτι εχεις πολυ ορθη σκεψη, περα απο τα ελληνικα δεδομενα του ωχαδερφισμου.
Ποσο μαλλον οταν αρκετοι απο εδω μεσα γνωριζουμε οτι αν και καποιος αλλος ειχε τα αντανακλαστικα του Σπυρου, δε θα ειχαμε φτασει στο σημειο που ειμαστε σημερα.
Ελπιζω να τηρησω την υποσχεση μου και να ειναι η τελευταια φορα που γραφω σε αυτο το νημα.
Την καληνυχτα μου........
Sent from my LG-Optimus L7 using Tapatalk 2
-
Εγω θα το επερνα αυτο το ρολοι με λαθος χαρτια καρτες απλα σε χαμηλοτερη τιμή
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
-
:cheers:
:cheers:
:cheers:
:cheers:
:cheers:
:cheers:
:cheers:
ΥΓ:
κλασσικος δικηγορος. συρραφη απομονωμενων φρασεων για δημιουργια εντυπωσεων και απαντησεις ...καμμια :lol:
περιμενα περισσοτερα απο σενα Σπυρο, περισσοτερα περιμενα :)
τεσπα. αν ποτε θελησεις να δωσεις καμμια απαντηση, το PM μου ειναι αδειασμενο για παρτη σου. οτι δεν μπορεις να πεις εδω, μπορεις να το πεις στο PM μου.
και just for the record θα μεινει μεταξυ μας ;)
κατα τα αλλα καλη καρδια να εχουμε και στην υγεια σου :p
-
Ανοίγω ένα νέο θέμα για να πω λίγα πράγματα σχετικά με το πως χειριζόμαστε ΄δύσκολες' καταστάσεις που μπορεί να προκύπτουν κατά την αγορά των ρολογιών μας και συγκεκριμένα, καταστάσεις όπως αυτή που περιέγραψα στο νήμα για το μεταχειρισμένο 111 (http://www.mywatch.gr/index.php/topic,17650.msg230273.html#msg230273 (http://www.mywatch.gr/index.php/topic,17650.msg230273.html#msg230273)).
Παράλληλα, οφείλω να δώσω μια απάντηση στο φίλο karteo ο οποίος είχε την ιδέα να με προκαλέσει, αφενός, κάνοντας επίκληση μιας ιδιότητας (του δικηγόρου, για την οποία, μάλιστα, μίλησε και ανεπίτρεπτα απαξιωτικά), αφετέρου, γιατί η συμβολή του σε εκείνο το νήμα γεννά ερωτηματικά και αμφιβολίες.
Να, λοιπόν, τι απαντώ στον karteo:
Φίλε karteo,
Κατ' αρχήν δεν γνωριζόμαστε εκτός φόρουμ, προσωπικά σε σένα δεν έχω αποκαλύψει ποτέ ο ίδιος το επάγγελμά μου και κατά συνέπεια μη νόμιμα αναφέρθηκες σε ιδιότητά μου (αυτή του δικηγόρου).
Προξενεί εντύπωση το γεγονός ότι κάνεις τέτοιες παραβάσεις, αφού δηλώνεις 'διαχειριστής' άλλου φόρουμ και με κάθε ευκαιρία επαναλαμβάνεις ότι τάχα 'γνωρίζεις' τους κανόνες λειτουργίας..
Πέραν τούτου, οι κρίσεις σου για μένα σε σχέση με τη συγκεκριμένη ιδιότητα είναι παντελώς ανεπίτρεπτες.
Ανάφερες:
λοιπον να τα παρουμε απο την αρχη. εγω μηχανικος ειμαι και οχι δικηγορος οποτε μου αρεσει η ΑΚΡΙΒΕΙΑ σε οσα γραφω και οχι οι συνομωσιολογιες και οι θεωριες.
κλασσικος δικηγορος. συρραφη απομονωμενων φρασεων για δημιουργια εντυπωσεων και απαντησεις ...καμμια :lol:
Οι παραπάνω απαξιωτικές κρίσεις σου για τους δικηγόρους γενικά και ειδικότερα για εμένα με την ιδιότητα αυτή, είναι απαράδεκτες.
Εδώ μέσα είμαστε φόρουμ στο οποίο ο ελεύθερος διάλογος θα πρέπει να ενθαρρύνεται, όμως σε νόμιμα πλαίσια.
Τα πλαίσια αυτά εσύ, τα παρέβης και καλό θα είναι να μη το ξανακάνεις..
Περαιτέρω, όλα όσα αναφέρεις στα παρακάτω δύο ποστ, να είσαι βέβαιος ότι αποκλείεται να τα αναρτούσε δικηγόρος:
1)
2)
Ο πυρήνας των λεγομένων σου είναι μη σοβαρά πράγματα.
Γενικά, η συμβολή σου στη συζήτηση του συγκεκριμένου νήματος γεννά ερωτήματα..
Αν ανατρέξει κανείς στα όσα πόσταρα εγώ στο επίμαχο νήμα και στα όσα πόσταρες εσύ, θα δει ότι τα πραγματικά επικίνδυνα για το φόρουμ που μας φιλοξενεί είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τα δικά σου!!
Εκθέτω γεγονότα, ανεβάζω φωτογραφίες, παρουσιάζω στοιχεία.
Εκθέτεις απόψεις (αυθαίρετες), προβαίνεις σε χαρακτηρισμούς πράξεων (λαϊκός εισαγγελέας είσαι;; ) και γενικά προκαλείς αναμειγνύοντας έννοιες που ΔΕΝ γνωρίζεις, ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ το φόρουμ!
Ναι, φίλε!
Και κάνεις και κάτι χειρότερο: αποθαρρύνεις άλλους συμφορουμίτες από την ανακοίνωση και ανάρτηση παρόμοιων περιστατικών.
Το επίμαχο ρολόϊ, καθώς και αυτός που μου το πούλησε (όπως και όποιος άλλος σχετίζεται με αυτό), έπεσαν στην περίπτωση με το να έρθουν στα χέρια μου..
Αυτά που έγραψα, έτσι όπως τα εξέθεσα, όποιος θέλει ας έρθει να τα αμφισβητήσει..
Αυτά που έγραψες εσύ, αποτρέπουν φίλους που ίσως να μην έχουν τη διάθεση ή και την εμπειρία να χειρισθούν παρόμοιες καταστάσεις..
Και βέβαια, να βάζουν σε πραγματικό κίνδυνο το φόρουμ!
Κατάλαβες, karteo;
-
κλασσικος δικηγορος. συρραφη απομονωμενων φρασεων για δημιουργια εντυπωσεων και απαντησεις ...καμμια :lol:
περιμενα περισσοτερα απο σενα Σπυρο, περισσοτερα περιμενα :)
τεσπα. αν ποτε θελησεις να δωσεις καμμια απαντηση, το PM μου ειναι αδειασμενο για παρτη σου. οτι δεν μπορεις να πεις εδω, μπορεις να το πεις στο PM μου.
και just for the record θα μεινει μεταξυ μας ;)
κατα τα αλλα καλη καρδια να εχουμε και στην υγεια σου :p
Τίποτα δεν έχω να σου πω off the record.
Πάρε δημόσια απάντηση: http://www.mywatch.gr/index.php/topic,17657.msg230957.html#msg230957 (http://www.mywatch.gr/index.php/topic,17657.msg230957.html#msg230957)
-
φυσικα. εχω καταλαβει πολλα. μου προξενει ομως τρομερη εντυπωση πως εσυ δεν εχεις καταλαβει ουτε στο ελαχιστο τι εχω γραψει και τι θελω να πω. ουτε στο ελαχιστο και επιμενεις να μου αποδιδεις προθεσεις και αποψεις και επιδιωξεις που ειναι αλλ'αντ'αλλων και τελειως ασχετα με οσα λεω. ευτυχως οι αλλοι καταλαβαινουν.
και απο επιλογη οπως εχω πει και στο αλλο θεμα ΔΕΝ επανερχομαι και ΔΕΝ απαντω καθολου και σε τιποτε. στο δε αλλο θεμα δεν εχω ξαναμπει και δεν προκειται οποτε γραψε και εκει οτι θες.
εχω αλλαξει καναλι και βλεπω αλλο σηριαλ πλεον
ο καθενας μας κρινεται απο οσους μας διαβαζουν. period.
-
και παρακαλω να αφαιρεθει αμεσα το nickname μου απο τον τιτλο του τοπικ. ελπιζω να ειμαι κατανοητος.
Δημοσιο διαλογο δεν κανω για το θεμα και για το λογο αυτο υπαρχουν τα PMs.
παρακαλω να το αφαιρεσεις αμεσα
-
και παρακαλω να αφαιρεθει αμεσα το nickname μου απο τον τιτλο του τοπικ. ελπιζω να ειμαι κατανοητος.
Δημοσιο διαλογο δεν κανω για το θεμα και για το λογο αυτο υπαρχουν τα PMs.
παρακαλω να το αφαιρεσεις αμεσα
Σε μένα μιλάς; ??? ???
Αν ναι, πρώτα να ζητήσεις συγγνώμη για τη δική σου παράβαση και τις άλλες δηλώσεις σου σχετικά με την επαγγελματική μου ιδιότητα!!
Και τα ξαναλέμε..
-
Προσπάθησα να συγχωνεύσω τα δύο θέματα γιατί δεν υπάρχει λόγος να γεμίζουμε το φόρουμ με topics αντιπαραθέσεων, αλλά προέκυψε ένα σφάλμα και χάθηκε ένα ποστ του svl. Ζητώ συγγνώμη και προσπαθώ να το διορθώσω.
-
Εντάξει διορθώθηκε. Συνιστω ηρεμία. Η ένταση δεν βοηθά σε τίποτα.
-
Σε μένα μιλάς; ??? ???
Αν ναι, πρώτα να ζητήσεις συγγνώμη για τη δική σου παράβαση και τις άλλες δηλώσεις σου σχετικά με την επαγγελματική μου ιδιότητα!!
Και τα ξαναλέμε..
δεν εχω να σου ζητησω κανενα συγγνωμη. ασε τις νοητικες ακροβασιες. πρωτος εσυ σχολιασες την επαγγελματικη μου ιδιοτητα αρνητικα boldαροντας το και με κατι παιδιαστικα ανωριμα γελακια εδω http://www.mywatch.gr/index.php/topic,17650.msg230855.html#msg230855 (http://www.mywatch.gr/index.php/topic,17650.msg230855.html#msg230855)
και μου λες να ζητησω και συγγνωμη? εκοψες και εραψες κομματια απο χιουμοριστικα ποστς και απο αλλα σοβαρα και τα παρεθεσες μαζι σε ενα ποστ σου με γελακια απο κατω και μου λες εμενα να ζητησω συγγνωμη? λιγη τσιπα δεν εχεις? παραποιησες πραγματα που ειχα γραψει αλλα για καλαμπουρι και αλλα σοβαρα και μου λες εμενα να ζητησω συγγνωμη.
συμμαζεψου γιατι για ενα 111 που πηρες τα λεφτα σου πισω εχεις κανει πουτανα το φορουμ και εχεις εσυ και ο omegasnik εκθεσει εμπορα, εκθεσει ο ενας τον αλλον, βγαλατε τα απλυτα σας στη φορα. πατα του μια μηνυση και μη μας τα πρηζετε αλλο. καταλαβαμε για τον καθενα τι παιζει. και επισης καταλαβαμε οτι υπαρχει κοκοκο απεναντι στον επαγγελματια γιατι μπορει να αποβλεπετε ο καθενας αλλου. οτι θελω καταλαβαινουμε με οσο μυαλο εχουμε.
και κοιτα, τα πραγματα ειναι απλα.
απο την αρχη εχω κανει μερικες ερωτησεις για το θεμα και δεν εχεις δωσει καμμια απαντηση που να μας βοηθησει αλλα ειστε ολο μισολογα.
κοινως πετας την μπαλα στην κερκιδα. δικαιωμα σου.
μαζι σου δεν συνδιαλεγομαι γιατι απο την αρχη παραποιεις οσα γραφω και ψαχνεσαι για προσωπικη κοντρα.
γραψε ενα τελευταιο ποστ και απαντηση απο μενα δεν θα παρεις.
κατανοητο? οτι θες αν θες πραγματικη κουβεντα και να το ξεδιαλυνουμε θα μου στειλεις PM. αν το μονο που σε ενδιαφερει ειναι το show συνεχισε το μοναχος σου.
-
karteo, κάθε τρίτη λέξη σου είναι 'x..στηκα'..
Όμως, όσα αναφέρεις είναι ψευδή: εσύ πρώτος αποκάλυψες την ιδιότητά μου ΠΑΡΑΝΟΜΑ.
Εσύ ξεκίνησες και σου απάντησα ανάλογα.
Και έτσι, θα συνεχίσω (αν με εννοείς..)
Εδώ, τώρα πια δεν μιλάμε για 'ρολόγια'..
Έχεις έρθει σε νερά που δεν ξέρεις.
Γιαυτό, πρόσεχε τι λες!
-
karteo, κάθε τρίτη λέξη σου είναι 'x..στηκα'..
Όμως, όσα αναφέρεις είναι ψευδή: εσύ πρώτος αποκάλυψες την ιδιότητά μου ΠΑΡΑΝΟΜΑ.
Εσύ ξεκίνησες και σου απάντησα ανάλογα.
Και έτσι, θα συνεχίσω (αν με εννοείς..)
Εδώ, τώρα πια δεν μιλάμε για 'ρολόγια'..
Έχεις έρθει σε νερά που δεν ξέρεις.
Γιαυτό, πρόσεχε τι λες!
σκιαχτηκα
-
Σπύρο (svl) έχεις όλο το δίκιο με το μέρος σου σ' αυτή την ατυχή αγορά και έκανες το καθήκον σου με το παραπάνω ενημερώνοντάς μας και σ' ευχαριστούμε.
Αλλά κάπου εδώ πρέπει να το σταματήσεις/σταματήσετε νομίζω γιατί κατάντησε αηδία χωρίς λόγο.
Ο karteo δεν είναι αντίδικος αλλά συνφορουμίτης με λιγότερη ίσως υπομονή από τους υπόλοιπους.
-
Παίδες η αντιπαράθεση πλέον δεν έχει νόημα και χάνεται και η ουσία του νήματος. Τα μέλη λίγο πολύ έχουν βγάλει τα συμπεράσματά τους. Ο γραπτός λόγος φέρνει παρεξηγήσεις, αντίθετα svl και karteo θα τα βρίσκανε μια χαρά σ'ένα μεζεδομάζωμα.
Παρακαλώ να μείνουμε εδώ και να μη συνεχίσουμε έναν ανούσιο διαπληκτισμό.
-
κλασσικος δικηγορος. συρραφη απομονωμενων φρασεων για δημιουργια εντυπωσεων και απαντησεις ...καμμια :lol:
Πάρτο πίσω για τους δικηγόρους ρε, αυτό που περιγράφεις είναι ξεκάθαρα κλασσικός δημοσιογράφος!! :smt033
-
Πάρτο πίσω για τους δικηγόρους ρε, αυτό που περιγράφεις είναι ξεκάθαρα κλασσικός δημοσιογράφος!! :smt033
πω ρε πστη μου, ποσοι ειστε? :lol:
δυο φιλαρακια που εχω παντως ο ενας προτιμαει να λεει οτι δουλευει ως πιανιστας σε μπουρδελο και ο αλλος οτι ασχολειται με το χουπισμο (aka μπασκε) επαγγελματικα :lol:
-
Σπύρο (svl) έχεις όλο το δίκιο με το μέρος σου σ' αυτή την ατυχή αγορά και έκανες το καθήκον σου με το παραπάνω ενημερώνοντάς μας και σ' ευχαριστούμε.
Αλλά κάπου εδώ πρέπει να το σταματήσεις/σταματήσετε νομίζω γιατί κατάντησε αηδία χωρίς λόγο.
Ο karteo δεν είναι αντίδικος αλλά συνφορουμίτης με λιγότερη ίσως υπομονή από τους υπόλοιπους.
Κώστα, ευχαριστώ για τις θετικές απόψεις σου.
Όμως, ας ξεφύγουμε πια από την 'άτυχη' αγορά.
Το ποστ που ανέβασα σήμερα, δεν αφορούσε την αγορά αυτή, αλλά τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να αντιμετωπίζουμε κάποιες καταστάσεις.
Αφορμή βρήκα, δηλαδή, για να πω άλλα πράγματα (που είχαν σχέση με τη στάση του karteo) και όχι να μιλήσω πάλι για τα ίδια.
Στην πορεία όμως, βλέπω ότι το πράγμα πάει αλλού..
Δείτε λίγο ποιός ξεκίνησε με τα 'επαγγελματικά':
και σορρυ για το οτι τολμησα να πω μια αποψη για το θεμα δολου. ξεχασα οτι απευθυνομαι σε δικηγορο και θα επρεπε να εχω διαβασει δικονομια για να ποσταρω στο φορουμ :lol:
Γιάννη, η ιδέα σου ίσως να ήταν καλή, όμως κάτω από άλλες συνθήκες..
Μια που παρεμβαίνετε, θα παρακαλούσα για τις απόψεις σας και πάνω στις προσβλητικές φράσεις και δηλώσεις του karteo..
-
που ειδες τις προσβολες βρε συ? εισαι καλα?
μου εγραψες δασκαλιστικα το:
"τρομάρα μας, θες να μου κάνεις και διάλεξη για το 'δόλο'."
και σου απαντησα αυτο για το δολο.
αν αυτο που εγραψα το θεωρεις προσβλητικο τοτε μαλλον δινεις νεο ορισμο στη λεξη.
ρε παιδια πειτε του οτι φταιω, να το λεω κι εγω, φταιω, φταιω, ζητω ταπεινα συγγνωμη, δεν θα το ξανακανω, ελεος, σε παρακαλω δεν αντεχεται αλλο. :)
-
Έπειτα από τόσα posts, εγώ πραγματικά δεν έχω καταλάβει όλο το story και κυρίως δεν έχω αντιληφθεί ποιός "κατηγορείται" και γιατί...
Εάν έχω καταλάβει καλά, το ρολόϊ πουλήθηκε στον Νίκο με "πειραγμένα" (πλαστά ή όπως θέλετε πείτε το χαρτιά). Ο οποίος δεν το ήξερε κατά τον ίδιο, ή το ήξερε κατά τον Σπύρο (αυτό νομίζω είναι το όνομα του slv, σωστά;)
Πέρα του ότι σε όλες τις συναλλαγές που είχα μέχρι τώρα με τον Νίκο ήταν καθόλα ΟΚ, αυτό που πραγματικά αδυνατώ να καταλάβω είναι το εξής: Τι ακριβώς θα κέρδιζε ο Νίκος αγοράζοντας ένα ρολόι με πλαστά χαρτιά εν γνώσει του και πουλώντας το στη συνέχεια σε κάποιον άλλον;
Με πιο απλά λόγια, ποιό είναι το πιθανό του κίνητρο για να κάνει κάτι τέτοιο;
Και επειδή και εγώ είμαι των...θετικών επιστημών (Φυσική) και προτιμώ τα συγκεκριμένα παραδείγματα από τις γενικές τοποθετήσεις, διακρίνω τρεις πιθανές περιπτώσεις:
1) Ο Νίκος αγόρασε το ρολόϊ από τον Πρίντεζη σε τιμή καινούργιου (όπως λέει ο Νίκος) ας πούμε 4,500Ε και το πούλησε στο Σπύρο 3,400E (ήταν η τιμή της αγγελίας του). Κέρδος: -1,100Ε
2) Το αγόρασε από τον Πρίντεζη σε τιμή μεταχειρισμένου, να πούμε περίπου 3,400Ε ? Και το πούλησε στην ίδια τιμή. Κέρδος: 0Ε.
Και στις δύο παραπάνω περιπτώσεις δε διακρίνω κανένα κίνητρο.
Και η τρίτη option:
3) Το αγόρασε από τον Πρίντεζη, εν γνώσει και του Νίκου και του Πρίντεζη ότι το ρολόϊ είναι κλεμμένο και έχει πλαστά χαρτιά (το ότι είναι γνήσιο είναι δεδομένο) σε "σκοτωμένη" τιμή, προκειμένου να το πουλήσει 3,400Ε και να βγάλει και κέρδος.
Η μόνη περίπτωση που είναι "λογική".
Και εδώ όμως υπάρχει το εξής παράλογο: ένα μέλος του forum το οποίο σε όσες αγοραπωλησίες / συναλλαγές έχει κάνει είναι άψογος (κατά γενική ομολογία) αποφασίζει να βγάλει κέρδος διακινώντας ένα γνήσιο αλλά κλεμμένο ρολόϊ με πλαστά χαρτιά.
Και (εδώ έγκειται το υπερ-παράλογο) το πουλάει σε ένα άλλο μέλος του forum, που σημαίνει σε κάποιον άνθρωπο που είναι πιο ψαγμένος. Δεν το πουλάει δλδ. σε κάποιον τυχαίο που ψάχνει ένα PANERAI και που δεν ξέρει ούτε COSC τι σημαίνει...
Πέρα από το στενάχωρο του όλου θέματος, προσωπικά αδυνατώ να βρω μία λογική εξήγηση στα όσα έχουν γραφτεί/ακουστεί...
Το μόνο που μου έχει μείνει τελικά, είναι ότι μάλλον θα αποφύγω τον Πρίντεζη σε μελλοντικές μου αγορές.
Τελικά ο μεγαλύτερος "θιγμένος" από το όλο θέμα, αυτός είναι μου φαίνεται...
-
svl και karteo θα τα βρίσκανε μια χαρά σ'ένα μεζεδομάζωμα.
Είσαστε μέσα για "Σούρουπο";;; Τι ώρα να πούμε την Παρασκευή;
Να το κανονίσουμε εγκαίρως γιατί την άλλη φορά του είχε τελειώσει το κοκορέτσι.
-
Είσαστε μέσα για "Σούρουπο";;; Τι ώρα να πούμε την Παρασκευή;
Να το κανονίσουμε εγκαίρως γιατί την άλλη φορά του είχε τελειώσει το κοκορέτσι.
Να φέρεις και την κάρτα εγγύησης του καινούργιου σου PANERAI να κάνουμ έναν έλεγχο γνησιότητας.... :wallbash:
-
Έπειτα από τόσα posts, εγώ πραγματικά δεν έχω καταλάβει όλο το story και κυρίως δεν έχω αντιληφθεί ποιός "κατηγορείται" και γιατί...
Εάν έχω καταλάβει καλά, το ρολόϊ πουλήθηκε στον Νίκο με "πειραγμένα" (πλαστά ή όπως θέλετε πείτε το χαρτιά). Ο οποίος δεν το ήξερε κατά τον ίδιο, ή το ήξερε κατά τον Σπύρο (αυτό νομίζω είναι το όνομα του slv, σωστά;)
Πέρα του ότι σε όλες τις συναλλαγές που είχα μέχρι τώρα με τον Νίκο ήταν καθόλα ΟΚ, αυτό που πραγματικά αδυνατώ να καταλάβω είναι το εξής: Τι ακριβώς θα κέρδιζε ο Νίκος αγοράζοντας ένα ρολόι με πλαστά χαρτιά εν γνώσει του και πουλώντας το στη συνέχεια σε κάποιον άλλον;
Με πιο απλά λόγια, ποιό είναι το πιθανό του κίνητρο για να κάνει κάτι τέτοιο;
Και επειδή και εγώ είμαι των...θετικών επιστημών (Φυσική) και προτιμώ τα συγκεκριμένα παραδείγματα από τις γενικές τοποθετήσεις, διακρίνω τρεις πιθανές περιπτώσεις:
1) Ο Νίκος αγόρασε το ρολόϊ από τον Πρίντεζη σε τιμή καινούργιου (όπως λέει ο Νίκος) ας πούμε 4,500Ε και το πούλησε στο Σπύρο 3,400E (ήταν η τιμή της αγγελίας του). Κέρδος: -1,100Ε
2) Το αγόρασε από τον Πρίντεζη σε τιμή μεταχειρισμένου, να πούμε περίπου 3,400Ε ? Και το πούλησε στην ίδια τιμή. Κέρδος: 0Ε.
Και στις δύο παραπάνω περιπτώσεις δε διακρίνω κανένα κίνητρο.
Και η τρίτη option:
3) Το αγόρασε από τον Πρίντεζη, εν γνώσει και του Νίκου και του Πρίντεζη ότι το ρολόϊ είναι κλεμμένο και έχει πλαστά χαρτιά (το ότι είναι γνήσιο είναι δεδομένο) σε "σκοτωμένη" τιμή, προκειμένου να το πουλήσει 3,400Ε και να βγάλει και κέρδος.
Η μόνη περίπτωση που είναι "λογική".
Και εδώ όμως υπάρχει το εξής παράλογο: ένα μέλος του forum το οποίο σε όσες αγοραπωλησίες / συναλλαγές έχει κάνει είναι άψογος (κατά γενική ομολογία) αποφασίζει να βγάλει κέρδος διακινώντας ένα γνήσιο αλλά κλεμμένο ρολόϊ με πλαστά χαρτιά.
Και (εδώ έγκειται το υπερ-παράλογο) το πουλάει σε ένα άλλο μέλος του forum, που σημαίνει σε κάποιον άνθρωπο που είναι πιο ψαγμένος. Δεν το πουλάει δλδ. σε κάποιον τυχαίο που ψάχνει ένα PANERAI και που δεν ξέρει ούτε COSC τι σημαίνει...
Πέρα από το στενάχωρο του όλου θέματος, προσωπικά αδυνατώ να βρω μία λογική εξήγηση στα όσα έχουν γραφτεί/ακουστεί...
Το μόνο που μου έχει μείνει τελικά, είναι ότι μάλλον θα αποφύγω τον Πρίντεζη σε μελλοντικές μου αγορές.
Τελικά ο μεγαλύτερος "θιγμένος" από το όλο θέμα, αυτός είναι μου φαίνεται...
respect απειρα.
ακριβως οσα προσπαθω να πω και ο λογος για τον οποιο ζηταω διευκρινισεις σχετικα με τα ποσα αγορας/ανταλλαγης για το 111 και το ποσο που το πηρε πισω το καταστημα που δε μας το λενε για να λυθει απολυτως ο αλγοριθμος αυτος.
-
Έπειτα από τόσα posts, εγώ πραγματικά δεν έχω καταλάβει όλο το story και κυρίως δεν έχω αντιληφθεί ποιός "κατηγορείται" και γιατί...
Εάν έχω καταλάβει καλά, το ρολόϊ πουλήθηκε στον Νίκο με "πειραγμένα" (πλαστά ή όπως θέλετε πείτε το χαρτιά). Ο οποίος δεν το ήξερε κατά τον ίδιο, ή το ήξερε κατά τον Σπύρο (αυτό νομίζω είναι το όνομα του slv, σωστά;)
Πέρα του ότι σε όλες τις συναλλαγές που είχα μέχρι τώρα με τον Νίκο ήταν καθόλα ΟΚ, αυτό που πραγματικά αδυνατώ να καταλάβω είναι το εξής: Τι ακριβώς θα κέρδιζε ο Νίκος αγοράζοντας ένα ρολόι με πλαστά χαρτιά εν γνώσει του και πουλώντας το στη συνέχεια σε κάποιον άλλον;
Με πιο απλά λόγια, ποιό είναι το πιθανό του κίνητρο για να κάνει κάτι τέτοιο;
Και επειδή και εγώ είμαι των...θετικών επιστημών (Φυσική) και προτιμώ τα συγκεκριμένα παραδείγματα από τις γενικές τοποθετήσεις, διακρίνω τρεις πιθανές περιπτώσεις:
1) Ο Νίκος αγόρασε το ρολόϊ από τον Πρίντεζη σε τιμή καινούργιου (όπως λέει ο Νίκος) ας πούμε 4,500Ε και το πούλησε στο Σπύρο 3,400E (ήταν η τιμή της αγγελίας του). Κέρδος: -1,100Ε
2) Το αγόρασε από τον Πρίντεζη σε τιμή μεταχειρισμένου, να πούμε περίπου 3,400Ε ? Και το πούλησε στην ίδια τιμή. Κέρδος: 0Ε.
Και στις δύο παραπάνω περιπτώσεις δε διακρίνω κανένα κίνητρο.
Και η τρίτη option:
3) Το αγόρασε από τον Πρίντεζη, εν γνώσει και του Νίκου και του Πρίντεζη ότι το ρολόϊ είναι κλεμμένο και έχει πλαστά χαρτιά (το ότι είναι γνήσιο είναι δεδομένο) σε "σκοτωμένη" τιμή, προκειμένου να το πουλήσει 3,400Ε και να βγάλει και κέρδος.
Η μόνη περίπτωση που είναι "λογική".
Και εδώ όμως υπάρχει το εξής παράλογο: ένα μέλος του forum το οποίο σε όσες αγοραπωλησίες / συναλλαγές έχει κάνει είναι άψογος (κατά γενική ομολογία) αποφασίζει να βγάλει κέρδος διακινώντας ένα γνήσιο αλλά κλεμμένο ρολόϊ με πλαστά χαρτιά.
Και (εδώ έγκειται το υπερ-παράλογο) το πουλάει σε ένα άλλο μέλος του forum, που σημαίνει σε κάποιον άνθρωπο που είναι πιο ψαγμένος. Δεν το πουλάει δλδ. σε κάποιον τυχαίο που ψάχνει ένα PANERAI και που δεν ξέρει ούτε COSC τι σημαίνει...
Πέρα από το στενάχωρο του όλου θέματος, προσωπικά αδυνατώ να βρω μία λογική εξήγηση στα όσα έχουν γραφτεί/ακουστεί...
Το μόνο που μου έχει μείνει τελικά, είναι ότι μάλλον θα αποφύγω τον Πρίντεζη σε μελλοντικές μου αγορές.
Τελικά ο μεγαλύτερος "θιγμένος" από το όλο θέμα, αυτός είναι μου φαίνεται...
Άγγελε, προς Θεού, σε παρακαλώ μην ξαναγυρίζουμε σε αυτό το θέμα..
Πίστεψέ με, δεν μπορώ καν να το βλέπω (ακόμα και το ποστ σου δεν μπορώ να το διαβάσω..)
'Αλλο προσπάθησα να πω σήμερα, αλλά δεν γίνεται κατανοητό: ξεχνάμε Νίκους, Σπύρους και τα πάντα!
Τι κάνουμε όταν θέλουμε να επικοινωνήσουμε στο φόρουμ τις σχετικές (και με κάποιους κινδύνους) εμπειρίες μας;
Αυτό ήθελα να πούμε!
Κάνουμε αυτά που λέει ο karteo;
-
γραφουμε την ιστορια μας με ακριβεια και αποδειξεις εαν τυχον υπαρχουν χωρις να λεμε ονοματα και δνσεις στο public και τα δινουμε μονο σε οποιον μας τα ζητησει προσωπικα για δικη του χρηση.
παγια τακτικη σε ολα τα φορα του κοσμου.
-
Είσαστε μέσα για "Σούρουπο";;; Τι ώρα να πούμε την Παρασκευή;
Να το κανονίσουμε εγκαίρως γιατί την άλλη φορά του είχε τελειώσει το κοκορέτσι.
μετα τις 8 γιατι πριν τις 8 νηστευω
-
Είσαστε μέσα για "Σούρουπο";;; Τι ώρα να πούμε την Παρασκευή;
Να το κανονίσουμε εγκαίρως γιατί την άλλη φορά του είχε τελειώσει το κοκορέτσι.
Υποσχεθήκαμε Ν Ιωνία στον kosdome, οπότε πάμε εκεί, είχαμε περάσει πολύ καλά ;)
Θα βάλουμε svl και karteo απέναντι, θα παίξουν ένα μπρα ντε φερ και θα τελειώσει η ιστορία ;)
-
γραφουμε την ιστορια μας με ακριβεια και αποδειξεις εαν τυχον υπαρχουν χωρις να λεμε ονοματα και δνσεις στο public και τα δινουμε μονο σε οποιον μας τα ζητησει προσωπικα για δικη του χρηση.
παγια τακτικη σε ολα τα φορα του κοσμου.
Και τι ΔΕΝ έκανα σωστά;
Φταίω εγώ, αν ανάμεσα στις αποδείξεις ήταν ΚΑΙ η κάρτα συγκεκριμένου καταστήματος;;;
(για το οποίο μάλιστα, δεν μίλησα και πρώτος..)
Φταίω, αν ο πωλητής είναι μέλος του ίδιου φόρουμ;
(στον οποίο και τηλεφωνικά ζήτησα να βγει και να μιλήσει και τον προκαλούσα εδώ και 15 μέρες και αυτός σώπαινε;)
Φταίω εγώ που δεν βγήκε να πει την αλήθεια;
Παρότι φρικτά κουραστικό, γυρίζοντας πίσω στο νήμα δεν βλέπω τι θα μπορούσε να είχε ειπωθεί αλλιώς.
Γιάννη, εγώ μόνο απέναντι από αυτό το karteo κάθομαι:
(http://i1173.photobucket.com/albums/r594/svl11/karteo7_zpsd37aa936.png~original) (http://s1173.photobucket.com/user/svl11/media/karteo7_zpsd37aa936.png.html)
-
svl έχεις δίκιο στην αγοραπωλησία, καλά έκανες και πήγες να προφυλάξεις και τους υπόλοιπους. Και σωστά πήρες πίσω τα χρηματά σου.
Το ότι έκανες το θέμα Greek drama είναι καθαρά δική σου ευθύνη.
Μπορούσες απλά να συντάξεις ένα κείμενο
"Την τάδε του μηνός αγοράστηκε το τάδε μοντέλο από το τάδε κατάστημα το οποίο πωλήθηκε σε μένα με παραποιημένες κάρτες στην τιμή των μπλα μπλα μπλα,"
Ότι έγινε στα αλήθεια δηλαδή. Μετά αν ήθελες μπορούσες να προσθέσεις και τα δικά σου συμπεράσματα αν πχ. ήταν κλεμμένο ή απλά χωρίς χαρτιά ρολόι ( έχει μεγάλη διαφορά ) δύο αδικήματα το ένα, ένα αδίκημα το άλλο.
Το θιγόμενο μέλος ή το κατάστημα θα μπορούσαν να πάρουν επίσημη θέση αν ήθελαν.
Και αφού θίγεσαι τόσο με τον κλάδο σου, γιατί δεν γράφεις δικηγορικά και γράφεις σκηνοθετώντας το CSI Πρίντεζης?
Εσύ πόσταρες 5 φωτό με 5 μισές πληροφορίες και περίμενες να δεις τι θα γίνει από κάτω.
"Α φίλε καταπληκτικό πως το βρήκες..."
"Ποιός λοποδύτης κάνει τέτοια..."
"Πω ζημιάααα..."
Μετά ακόμα δύο τρεις πληροφορίες και 3-4 υπονοούμενα
"Εγώ περίμενα να δω τι θα γίνει, αν θα πάρει θέσει αυτός που καιγόταν η γούνα του..μπλα μπλα μπλα"
Κάτι τέτοιο δήλαδή μαζί με δικά σου συμπεράσματα τα οποία μπορεί να είναι αλήθεια αλλά οι πληροφορίες είναι ότι νάναι.
"Άστα αυτά omegasnick όταν πήγαμε στο μαγαζί σε είδα πως έκλεισες το μάτι στον υπάλληλο.."
Μετά από 40 posts λες κάτι για τιμή από ανταλλαγή και ξαναμανά όλα τα προσωπικά συμπεράσματα μπλεγμένα με γεγονότα αχταρμάς.
http://www.youtube.com/watch?v=cSsbZrnB9u4 (http://www.youtube.com/watch?v=cSsbZrnB9u4)
Από την αρχή μπορούσες να συντάξεις δύο κείμενα. Ένα με τα γεγονότα και ένα με τα συμπεράσματα σου και να κρίνει όποιος θέλει.
Εκτός ότι δεν το έκανες για δικηγόρος που "και καλά" θα γνώριζε πώς να κινηθεί και τι να γράφει δημόσια ( και να προσβληθείς όσο θες δεν με νοιάζει χ...κα ) έστησες αργά αργά ένα λαικό δικαστήριο με στοιχεία Δυναστείας, Λάμψης και Law & Order.
Τώρα περιμένεις να πούμε όλοι
"Ααα τους κλεφταράδες!! σίγουρα, ο omegas τα έχει κάνει πλακάκια με το κατάστημα και σπρώχνουν ρολόγια στην αγορά μέσω forum, και όχι ένα τα πλοκάμια τους επεκτείνονται και σε ξένα forum και το κάνουν εδώ και 10 χρόνια!! ??? " λες και ξέρουμε κανέναν απ' τους δυό σας.
Εκτός αν γράφεις μόνο για τους γνωστούς σας οπότε OK να μην μιλάμε οι υπόλοιποι.
Δηλαδή εγώ αυτό καταλαβαίνω ότι θες, όλο το forum να συμφωνήσει στα δικά σου συμπεράσματα και όποιος πει κάτι διαφορετικό θυμώνεις και θίγεσαι.
Εγώ λέω να σταματήσετε να μαλώνετε να διαγραφεί το ανυπόστατο νήμα και να θέσεις ένα νέο post ( αφού ηρεμήσεις )
http://www.youtube.com/watch?v=PTlacHPN-Ek (http://www.youtube.com/watch?v=PTlacHPN-Ek) με όλα τα γεγονότα στο οποίο να μπορεί πάρει θέση το Κατάστημα και ο omegasnick, οι υπόλοιποι δεν έχει λόγο να απαντάμε μόνο να διαβάζουμε δεν είμαστε δικαστές ούτε ξέρουμε τι έγινε αφού δεν μας λέτε τι έγινε.
Πώς έγινε η αγορά, δεν έγινε έλεγχος? πώς έγινε η επιστροφή, πόσο, δεν ξέρουμε τίποτα σχεδόν όλο κάτι βγαίνει.
Τι θέση να πάρουμε και γιατί να πάρουμε θέση δεν είναι δουλειά μας αφού τα λεφτά τα πήρε πίσω, μόνο να ενημερωθούμε μπορούμε για να προσέχουμε.
-
αει μπραβο. γιατι σε λιγο θα ενιωθα σαν τον τραγουδιστη στο γαλατικο χωριο.
to the point istar. ακριβως ομως
-
Το ότι έκανες το θέμα Greek drama είναι καθαρά δική σου ευθύνη.
Μπορεί και να έχεις δίκιο, φίλε Ιstar, μπορεί και όχι (γιατί, μη ξεχνάς, η άλλη πλευρά έπρεπε να έχει την ευκαιρία της να μιλήσει, προτού να κυκλοφορήσω το κείμενο που περιγράφεις..).
Δεν συνεχίζω, δεν ξαναλέω τίποτα για το θέμα..
Το σιχάθηκα, πραγματικά!!
Δεν μου λες, όμως;
Πως γράφεις τόσο γρήγορα; ??? ??? ???
Έχω ξαναδει και άλλα ποστ σου και δεν παίζεσαι στην ταχύτητα.. :up:
Επίσης και στο χιούμορ (καμμιά φορά ;) ), αλλά και στους συνδυασμούς κειμένων και εικόνας που κάνεις.. :up:
Edit: Τώρα είδα την πρότασή σου να διαγραφούν ποστ..
Μακάρι! Δεν πα' να διαγραφεί και όλο το νήμα.. ;)
-
Πλακα μας κανετε μερικοι με τις τυχον ευθιξιες σας;;;;Εδω μαθαινουμε οτι ενα <εγκριτο> καταστημα πασαρει πλαστα εγγραφα και οτι ενα μελος που επιδιδεται σε αγοραπωλησιες μεσω φορουμ συχνοτατα, συναινει σ αυτη την ιστορια.
Εγω αυτα καταλαβα και για να μην αρχισετε παλι τις ρητορικες σας εγραψα καταλαβα κι οχι οτι ετσι ειναι.
Θεωρω απολυτα σωστη την θεση του svl να ενημερωσει τα μελη και μαλιστα με λεπτομερειες,θεωρω την σιωπη του καταστηματος απαραδεκτη ειδικα σ ενα κοινο που ειναι συχνη του πελατεια.
Για τον omeganik τα συμπερασματα μπορει να τον αδικουν μπορει και οχι,αλλα μαγκες μου ας φυλαγομαστε διπλα απο δω και μπρος ακομη κι απο εμας τους ιδιους.
-
Και επειδή δεν μου αρέσει το greek drama πολλή σοβαρίλα...
(http://cower.me/facebook-timeline-covers/4-why-so-serious.jpg)
και επειδή λέτε ότι το forum φλώρεψε...
ΣΙΓΑ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ
(http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/sites/default/files/2012/08/MARAKAKIS1.jpg)
(http://greece.greekreporter.com/files/venizelos_karate.jpg)
(http://sofistis.files.wordpress.com/2008/04/aaaaa_494x320.jpg)
[url]http://www.youtube.com/watch?v=3ECfQ5mfD0w&feature=youtube_gdata_player[/url] ([url]http://www.youtube.com/watch?v=3ECfQ5mfD0w&feature=youtube_gdata_player[/url])
Μπορεί και να έχεις δίκιο, φίλε Ιstar, μπορεί και όχι (γιατί, μη ξεχνάς, η άλλη πλευρά έπρεπε να έχει την ευκαιρία της να μιλήσει, προτού να κυκλοφορήσω το κείμενο που περιγράφεις..).
Δεν συνεχίζω, δεν ξαναλέω τίποτα για το θέμα..
Το σιχάθηκα, πραγματικά!!
Δεν μου λες, όμως;
Πως γράφεις τόσο γρήγορα; ??? ??? ???
Έχω ξαναδει και άλλα ποστ σου και δεν παίζεσαι στην ταχύτητα.. :up:
Επίσης και στο χιούμορ (καμμιά φορά ;) ), αλλά και στους συνδυασμούς κειμένων και εικόνας που κάνεις.. :up:
Edit: Τώρα είδα την πρότασή σου να διαγραφούν ποστ..
Μακάρι! Δεν πα' να διαγραφεί και όλο το νήμα.. ;)
1. Όχιιιι!!!! Τι δίκιο έχω? εγώ που θα μαλώσω??
2. Δεν γράφω γρήγορα παρεμβάλονται 3-4 απαντήσεις μέχρι να απαντήσω απλά το βλέπεις μαζεμένο το κείμενο, αλλά δεν ξέρεις πόση ώρα κάνω για να μπει σε τάξη με είκόνες μια σκέψη. Γιαυτό δεν γράφω και συχνά.
2. Δεν είπα να διαγραφεί για να ξεχαστεί το θέμα καλά έκανες και το έβαλες. Απλά είπα να συνταχθεί εκ νέου αν δεν βαριέσαι και θες να πεις τι, πώς, που, πότε, πόσο.
Κάτι σαν τεχνική έκθεση όπως κάνουμε στον δικό μου κλάδο.
(http://3.bp.blogspot.com/_MQquAuiuf4k/S_AlQElJ6FI/AAAAAAAAAkU/drRnMJR782s/s1600/oops-.jpg)
(http://cdn.viralnova.com/wp-content/uploads/2013/11/building-fails2.jpg)
(http://img.izismile.com/img/img5/20120516/640/hilarious_construction_fails_part_2_640_02.jpg)
Πάντως εσύ πήρες ένα ρολόι με άλλα χαρτιά από δόλο ή αφέλεια του Καταστήματος/ ή του πωλητή και τελικά πήρες τα χρήματα πίσω. Αυτό κατάλαβα εγώ.
PS: andrey_σε ποσταρα πάνω χωρίς να πάρω άδεια, μπες να μαλώσουμε κότα που όλο με τους άλλους τους gay τα βάζεις
ξέρουν αυτοί ποιοί είναι, αυτοί που το γύρισαν όλοι σε Πανέρια για να κάνουνε τους άντρες με μεγάλο ρολόι.
( Θα μαλώσω σήμερα ή δεν τσιμπάει τίποτα? )
(http://i1120.photobucket.com/albums/l484/TLS_Russ/internet-fishing.jpg)
edit: Εννοείται ότι ένα θέμα αγοραπωλησίας είναι πολύ σοβαρό πάντα. Εκεί τελειώνει η πλάκα και μπαίνουν τα χρήματα στη μέση
και κανόνες εμπορίου. Για να μην παρεξηγούμαι ότι είμαι χαβαλές. Απλά δεν είναι θέμα για να μαλώσει όλο το forum μεταξύ
του.
-
Το θέμα καλώς και δικαίως θίχτηκε από τον svl. Για να ήταν όμως αποτελεσματικό και πραγματικά ουσιώδες, τα πράγματα θα έπρεπε να ειπωθούν φόρα παρτίδα.
Και μετά ο καθένας να αναλάμβανε την ευθύνη των λόγων του.
Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, φίλτατοι.
Εκτός αν πρόκειται για τα λόγια του Istar...
-
Λοιπόν,το νήμα προφανώς με επηρέασε αρκετά και ήταν μονόδρομος να περάσω το απόγευμα μου,με τον τροπο που το πέρασα.
Έβγαλα στην επιφάνεια όλα τα κουτιά των ρολογιων μου,για να τσεκάρω εγγυήσεις και όλα τα συναφή :nutty:
Μπορω να πω οτι ειμαι ευτυχής κάτοχος "αμολυντων" ρολογιων,με τη σωστή τους προίκα :dielaughing: :dielaughing: \:D/
Μετα απο αυτό κα μετα απο την νέα επιτυχία του ολυμπιακου,μπορω να κοιμηθώ ήσυχος :lol: :jg: :smt038
-
Λοιπόν,το νήμα προφανώς με επηρέασε αρκετά και ήταν μονόδρομος να περάσω το απόγευμα μου,με τον τροπο που το πέρασα.
Έβγαλα στην επιφάνεια όλα τα κουτιά των ρολογιων μου,για να τσεκάρω εγγυήσεις και όλα τα συναφή :nutty:
Μπορω να πω οτι ειμαι ευτυχής κάτοχος "αμολυντων" ρολογιων,με τη σωστή τους προίκα :dielaughing: :dielaughing: \:D/
Μετα απο αυτό κα μετα απο την νέα επιτυχία του ολυμπιακου,μπορω να κοιμηθώ ήσυχος :lol: :jg: :smt038
Σπυρακο,με απογοητεύεις.
Πανω που ελεγα ότι θα ερχομουν μαζι σου στα εγκαινια της Αγιας Σοφιας.
:) :) :)
-
Σπυρακο,με απογοητεύεις.
Πανω που ελεγα ότι θα ερχομουν μαζι σου στα εγκαινια της Αγιας Σοφιας.
:) :) :)
Να ερθεις Χρήστο μου,να ερθεις !!!!
Πρώτα λειτουργία,κεράκι και μετα ματς!!! ;)
-
Πρώτα λειτουργία,κεράκι..)
Μη λες τέτοια, Σπύρο μου, εδωπέρα...
Αυτό το (μ)νήμα είναι καταραμένο!!
-
ευχαριστω για την ενημερωση των svl για να ξερουμε τι παιζει...
2 πραγματα μου εμειναν τελικα! 1) να μην αγορασω απο τον πριντ και 2) να μην παρω ποτε για δικηγορο τον svl :D sorry αλλα τα γραφεις πολυ μπερδεμενα βρε αδερφε!
-
Λοιγο ελειψα στο εξωτερικο και τα κανατε ολα πουτανα.
Σπυρο θελω να σε ρωτησω κατι για να καταλαβω. Ο νικος λεει οτι το ρολοι το αγορασε 4+ . Εχεις να απαντησεις κατι σε αυτο;
Βασιλη θα μιλας πλεον με το δικηγορο μου, που ειναι ο svl.
-
Γενικά τώρα με την κρίση να προσέχετε. Οι τόσες αγορές χρυσού δεν ξεφύτρωσαν τυχαία.
Ούτε αυτοί που δίνουν τα ρολόγια μπορεί να πίστευαν ότι θα πέσουν έξω πριν δυο πέντε δέκα χρόνια ότι θα πουλούσαν ποτέ το Rolex, αν σκεφτείς ότι ένα Rolex μπορεί να είχε ο καθένας με 1000+ μισθό σχετικά εύκολα αν το ήθελε.
Αν δεν ασχολούνταν και με ρολόγια και είχαν περάσει τα χρόνια της εγγύησης μπορεί να μην κρατούσαν και τα χαρτιά, αν ήταν πχ. ρολόι γάμου που δεν το πουλάς ποτέ.
Τώρα τα κλεμμένα ( όχι όπως τα έκλεψε έμμεσα το κράτος πάνω που σε κάνει να το δώσεις) είναι άλλο κεφάλαιο πιο δυσάρεστο.
PS: Βασιλη θα μιλας πλεον με το δικηγορο μου, που ειναι ο svl.
Εμένα λες? Να γιατί μπερδεύομαι με τα ονόματα.
-
Εμένα λες? Να γιατί μπερδεύομαι με τα ονόματα.
Ηδη εχει γραψει τις πρωτες 10 σελιδες απο το εξωδικο.
-
edit: Δεν μασάμε από εξώδικα, θα σε πάμε ομαδικώς σε δίκη όλοι όσοι μας έχεις πει αδερφάτο κατά καιρούς.
Δεν θα προλαβαίνεις να μετράς μάρτυρες υπεράσπισης. Ο bhop έχει ήδη κλείσει εισητήρια.
Θα στα πάρουμε όλα, έχουμε ήδη κάνει τη μοιρασιά. Εγώ παίρνω το Blancpain και το κάνω μοντίφα σε Seiko SNHZ-55 fifty fathoms
( πολύ μπροστά ?? ;D ;D ) για να την πω σε αυτούς με τα Seiko που τα κάνουν FF.
O Κ_Ο_S_T_A_S το Explorer μάλλον και o Superocean το ΠΑΝΕΡΙ για να μην κλαίει στις συναντήσεις που δεν είναι μες στη νέα μόδα του forum.
Με τσιγάρα θα την μετράς πλέον την ώρα.
-
Εγω φταιω που κανω το συνηγορο υπηρασπισης σας..
-
Έκανα ένα μικρό edit πάνω. Δεν σε πρόλαβα.
-
Έκανα ένα μικρό edit πάνω. Δεν σε πρόλαβα.
Να με παρεις το πρωι να με ξυπνησεις.
-
Να με παρεις το πρωι να με ξυπνησεις.
Με το ρυθμό που απαντάω..μεσημέρι σε βλέπω να πηγαίνεις στη δουλειά αν βασιστείς σε μένα,
-
Να με παρεις το πρωι να με ξυπνησεις.
ΕΓΕΡΣΙΣ, ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΕΓΕΡΣΙΣ
-
Ο νικος λεει οτι το ρολοι το αγορασε 4+ . Εχεις να απαντησεις κατι σε αυτο;
Ερώτηση κλειδί. Πως δεν τη σκεφτήκαμε τόσες μέρες; Έπρεπε να γυρίσεις εσύ από τα ξένα για να μας δώσεις τα φώτα σου.
Η επόμενη ποια θα είναι;
"Νίκο, ο Πρίντεζης είπε ότι το πήρες κοψοχρονιά. Έχεις να απαντήσεις κάτι σε αυτό;"
-
Εγω παντως αλλη απορια εχω...ο Πριντεζης εκτος απο μπασκετ πουλαει και ρολογια? ;D
-
Λοιπόν,το νήμα προφανώς με επηρέασε αρκετά και ήταν μονόδρομος να περάσω το απόγευμα μου,με τον τροπο που το πέρασα.
Έβγαλα στην επιφάνεια όλα τα κουτιά των ρολογιων μου,για να τσεκάρω εγγυήσεις και όλα τα συναφή :nutty:
Μπορω να πω οτι ειμαι ευτυχής κάτοχος "αμολυντων" ρολογιων,με τη σωστή τους προίκα :dielaughing: :dielaughing: \:D/
Επειδή δεν ξερω πόσοι ακόμα θα πέσανε ήδη στις ανασκαφές και πόσοι σχεδιάζουν να το πράξουν στο εγγύς μέλλον,θεωρω οτι πρέπει να πω δυο λογάκια.
Για τον Νίκο μπορω να μιλήσω μόνο σε προσωπικό επίπεδο,αφού δεν έτυχε ποτέ να εχω καποια συναλλαγή μαζί του,οποτε οι προσωπικές μας φιλικές σχέσεις μάλλον ελάχιστα ενδιαφέρουν.
Οπως άλλωστε δεν ενδιαφέρουν οι φιλικές μου σχέσεις και με τον Σπύρο.
Απο τον Πρίντεζη όμως εχω κάνει πολλές αγορές και αισθάνομαι υποχρεωμένος να πω οτι ποτέ δεν είχα προβλημα με τα χαρτιά τους,τα κουτιά τους και τις εγγυήσεις τους και απ οτι ειμαι σε θέση να ξερω και άλλοι φίλοι απο το φόρουμ εχουν παρόμοια εμπειρία.
-
Απο τον Πρίντεζη όμως εχω κάνει πολλές αγορές και αισθάνομαι υποχρεωμένος να πω οτι ποτέ δεν είχα προβλημα με τα χαρτιά τους,τα κουτιά τους και τις εγγυήσεις τους και απ οτι ειμαι σε θέση να ξερω και άλλοι φίλοι απο το φόρουμ εχουν παρόμοια εμπειρία.
Μετά από αυτό το ποστ, πιστεύω ότι ένα 20% θα το πετύχω σε ένα Πανεραι που θέλω. Έτσι Σπύρο; :D
Πέρα από τη πλάκα τώρα κι εγώ την ίδια εικόνα έχω σχηματίσει για τον Πρίντεζη.
Απ' όσο γνωρίζω μάλιστα, δεν έχει ακουστεί κατά το παρελθόν τίποτα το επιλήψιμο για την επιχείρησή του, πλην του γεγονότος ότι παίρνει τα ρολόγια σε πολύ χαμηλή τιμή. Αλλά OK, αυτό συμβαίνει με όλους. Κανείς ποτέ δε βγήκε κερδισμένος από τράμπα. Αυτό είναι κανόνας.
Υ.Γ. Σχεδόν κανείς. Ξέχασα ότι υπάρχει και ο φλίπερ. :p
-
Μετά από αυτό το ποστ, πιστεύω ότι ένα 20% θα το πετύχω σε ένα Πανεραι που θέλω. Έτσι Σπύρο; :D
Πέρα από τη πλάκα τώρα κι εγώ την ίδια εικόνα έχω σχηματίσει για τον Πρίντεζη.
Απ' όσο γνωρίζω μάλιστα, δεν έχει ακουστεί κατά το παρελθόν τίποτα το επιλήψιμο για την επιχείρησή του, πλην του γεγονότος ότι παίρνει τα ρολόγια σε πολύ χαμηλή τιμή. Αλλά OK, αυτό συμβαίνει με όλους. Κανείς ποτέ δε βγήκε κερδισμένος από τράμπα. Αυτό είναι κανόνας.
Υ.Γ. Σχεδόν κανείς. Ξέχασα ότι υπάρχει και ο φλίπερ. :p
:dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing:
Δεν ήξερα οτι το παρατσούκλι μου έχει αρχίσει να παίρνει τόσο μυθικές διαστάσεις....
:dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing:
Φιλικά Γιώργος
Υ.Γ. για την ιστορία και μόνο, τράμπα με μαγαζί μια φορά έχω κάνει (όχι με Αθηναϊκό) και φυσικά έχασα τα μαλλιοκέφαλά μου ;)
-
Με την σειρά μου κι εγώ να επιβεβαιώσω τα λεγόμενα το Σπύρου οτι η συνεργασία μου με τον Πρίντεζη ήταν άψογη.