Αποστολέας Θέμα: Ρολόγια επωνύμων  (Αναγνώστηκε 18275 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος makfil

• 46mm case
  • Αθήνα
    • Προφίλ
Ρολόγια επωνύμων
« στις: Νοέμβριος 03, 2011, 06:18:25 πμ »
Διάβασα σήμερα το πρωί αυτή την είδηση
http://fimotro.blogspot.com/2011/11/blog-post_4655.html

και διερωτήθηκα ότι εάν ο τέως πρωθυπουργός του Μαυροβουνίου και αρχηγός του αντίστοιχου Σοσιαλιστικού Κόμματος φοράει ένα ρολόι των 100.000 ευρώ σε διάσκεψη της τοπικής οργάνωσης του κόμματός του, ποιο φοράει στις συναντήσεις με τον ΓΑΠ στις συνεδριάσεις της Σοσιαλιστικής Διεθνούς αλλά και τι ρολόγια φοράει ο δικός μας στις αντίστοιχες και άλλες (επίσημες) συναντήσεις;
Sub 16613 LN

Αποσυνδεδεμένος THANOS58

• FnB Mod
  • 50mm case
  • *
  • ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΨΗΛΟΤΕΡΑ..
    • Προφίλ
Απ: Ρολόγια επωνύμων
« Απάντηση #1 στις: Νοέμβριος 03, 2011, 09:21:54 πμ »
Διάβασα σήμερα το πρωί αυτή την είδηση
http://fimotro.blogspot.com/2011/11/blog-post_4655.html

και διερωτήθηκα ότι εάν ο τέως πρωθυπουργός του Μαυροβουνίου και αρχηγός του αντίστοιχου Σοσιαλιστικού Κόμματος φοράει ένα ρολόι των 100.000 ευρώ σε διάσκεψη της τοπικής οργάνωσης του κόμματός του, ποιο φοράει στις συναντήσεις με τον ΓΑΠ στις συνεδριάσεις της Σοσιαλιστικής Διεθνούς αλλά και τι ρολόγια φοράει ο δικός μας στις αντίστοιχες και άλλες (επίσημες) συναντήσεις;

Δεν ξέρω ρε Μάκη (with KALIMERA) τι ρολόι φοράει ο κάθε που νομίζει εαυτόν αυτοκράτορα αλλά εμφανίζεται ως λαικός ηγέτης (πουλάει πολύ), αλλά ξέρω τι ρολόι μπορεί να αγοράσει με τα "ψιλά" που κονομάει από τα κλοπιμαία του λαού του... Μήπως ξέρει κανείς κανέναν πολιτικό του σήμερα (ήτοι από τους διαπλεκόμενους με τα διεθνή συμφέροντα) που δεν κλέβει δημόσιο πλούτο;;; Όταν ο σημερινός πολιτικός έχει σαν βάση και αφετηρία την αρχομανία και την φιλαργυρία, δηλαδή το τεράστιο ΕΓΩ του αντί για το ΕΜΕΙΣ ενός λαού, τι περιμένουμε; Να αγοράζει CASIO (και δεν νομίζω ότι είναι ωρολογόφιλος...);;;  ;D ;D
ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ...ΡΟΛΟΙ!

Αποσυνδεδεμένος makfil

• 46mm case
  • Αθήνα
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Νοέμβριος 03, 2011, 09:39:59 πμ »
Φίλε Θάνο,
Εύχομαι, από καρδιάς, καλή μέρα και σ' εσένα με ΚΑΛΗ ΥΓΕΙΑ.

Την ώρα που διάβασα την είδηση και έγραψα το μήνυμα (06.18) δεν είχε ανακοινωθεί το Δελτίο Τύπου του Βενιζέλου και δεν είχε ξεκινήσει η πολιτική χιονοστιβάδα που εξελίσσεται, αυτές τις ώρες, με ταχύτατους ρυθμούς.

Συμφωνώ, πάντως, με το σχόλιό σου.
Sub 16613 LN

Αποσυνδεδεμένος ''Viglatoras''

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Νοέμβριος 03, 2011, 10:33:21 πμ »
Κι όπως λέει το άρθρο.. ''σε διάσκεψη τοπικής οργάνωσης του κόμματος''... Δηλαδή με κοινό, τον απλό λαό και τον κάθε τοπικό παράγοντα, δηλαδή όχι τίποτα μεγάλα...''τζάκια'' και ''πουγκιά'' που να μπορούν να πλησιάσουν τέτοιο ρολόι... Ο άνθρωπος το ρίσκαρε... Σου λέιει ''σιγά αυτοί οι βλάχοι μη το προσέξουν αφού δεν γνωρίζουν''. Θα ''προκαλούσε'' περισσότερο, εάν παρευρίσκονταν σε συγκέντρωση άλλων πολιτικών αρχηγών , από άλλες χώρες, που θα πρόσεχαν το εν λόγω ρολόι. Μου θυμίζει τον Πρόεδρο της...''Μπανανίας της Τσετσενίας'', (ευτυχώς που δεν υπάρχει πρεσβεία στην Ελλάδα και που δεν υπάρχει κάποιος επίσημος της χώρας, στους φίλους του φόρουμ για να με μηνύσει'' )  που είναι ''λάτρης'' της ''υψηλής ωρολογοποιίας''...
Το μηχανικό ρολόι, είναι η πιο μικρή, η μακροβιότερη και η πιο προσωπική μηχανή που μπορεί να φέρει ένας άνθρωπος επάνω του. Μοιάζει σαν ένα μικρό ''εργοστάσιο'' επάνω στον καρπό και όσο πιο πολύπλοκος είναι ο μηχανισμός του, τόσο η αίσθηση αυτή γίνεται εντονότερη!

Αποσυνδεδεμένος Harry 22

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Νοέμβριος 03, 2011, 10:45:56 πμ »
Εγώ από την άλλη γιατί το θεωρώ φυσιολογικό?
Ήδη ανάμεσα στα "απλά" μέλη αυτού του φόρουμ και των άλλων Ελληνικών φόρουμ,κυκλοφορούν αρκετά ακριβά ρολόγια.
Έχω την εντύπωση ότι κανένας από εμάς δεν είναι αρχηγός κόμματος,και όμως τα αγοράζουμε και τα φοράμε.
Γιατί εμείς είμαστε απενοχοποιημένοι και όχι και αυτός??
Γιατί "εμείς" να λεγόμαστε ορολογόφιλοι και αυτός επιδειξίας και κλέφτης?
Γιατί "εμείς" μαζεύουμε 5 χρόνια λεφτά για να πάρουμε το "Χ" Rolex και το "Χ" Panerai και σ'αυτόν "απαγορεύεται"?
Κάποτε είχαν κατηγορήσει και τον Βασίλη Λεβέντη ακριβώς για το ίδιο φαινόμενο(για ένα Day-Date)το οποίο τύγχανε να είναι δώρο.
Αποκλείεται να συμβαίνει το ίδιο??
Δεν πρέπει να έχουμε παρωπίδες και να στεκόμαστε τόσο.Επίσης κάτι άλλο που διαφεύγει(και μιάς και αναφέρθηκαν Μπανανίες...)μήπως το ρολογάκι τρέφεται με Τσικίτα??
Λέω εγώ τώρα....

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Νοέμβριος 03, 2011, 11:39:51 πμ »
Δεν αποκλείεται..., αλλά...ένας ηγέτης μιας χώρας, να κυκλοφορεί με κινεζιά;
Συνφωνώ και στα λεγόμενά σου, αλλά...σε έναν πολιτικό μιας φτωχής χώρας (ακόμα...), δεν καθυστά πρόκληση η απόκτηση, αλλά κυρίως η δημόσια προβολή του, με ένα τόσο ακριβό ρολόι, που είτε το ξέρει ο απλός λαός, είτε όχι, όλο  και κάποιος δημοσιογράφος θα το προσέξει και θα το ''εκμεταλευτεί'' με τον ένα η με τον άλο τρόπο. Και άντε ο κάθε πολιτικός στη θέση του, (που πρεσβέυει τα λαικά δίκαια και τη συμπαράστασή του προς το λαό του), να το ανασκευάσει. Στην τελική..., ο ιδιότης, δεν πρεσβεεύει για το ''καλό'' του λαού του, ούτε του λέει ότι ''θα προσπαθήσω για την εξάλειψη της φτώχεια σου'', εκτός και αν... του δίνει ένα παράδειγμα λέγοντας του '' σκοπός μου είναι η ευημερία σου, για να φοράς κι εσύ ένα τέτοιο''....
Το μηχανικό ρολόι, είναι η πιο μικρή, η μακροβιότερη και η πιο προσωπική μηχανή που μπορεί να φέρει ένας άνθρωπος επάνω του. Μοιάζει σαν ένα μικρό ''εργοστάσιο'' επάνω στον καρπό και όσο πιο πολύπλοκος είναι ο μηχανισμός του, τόσο η αίσθηση αυτή γίνεται εντονότερη!

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Νοέμβριος 03, 2011, 11:41:02 πμ »
Με το τελευταίο, εννοώ τον πολιτικό.

Αποσυνδεδεμένος THANOS58

• FnB Mod
  • 50mm case
  • *
  • ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΨΗΛΟΤΕΡΑ..
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Νοέμβριος 03, 2011, 12:27:05 μμ »
Γιατί Χάρη μου με ένα σοβαρό ρολόι αξίας έως 10.000€ ας πούμε, που τονίζει την σοβαρότητα και προσωπικότητα ενός ηγέτη, κανείς δεν θα τον προγκίξει. Αλλά 100.000€ είναι προκλητικό, γιατί ακριβώς τον τραβάνε οι κάμερες... Εσύ μπορεί να έχεις πανάκριβο ρολόι, γιατί τα μάζεψες, τα είχες, τα κέρδισες, είσαι επιχειρηματίας, συλλέκτης, μερακλής, όπως θες πάρτο, σε κάθε περίπτωση ιδιώτης που κάνει τις επιλογές του... Το δημόσιο πρόσωπο όμως πρέπει νάχει όρια παρουσίας, εμφάνισης και συμπεριφοράς μέσα στο αυτονόητο μέτρο που αποδέχεται η κοινωνία, ήτοι ο μέσος άνθρωπος... Π.Χ. ακόμα κι ο παλαβός Μπερλουσκόνι μπορεί να έχει ρολόγια των 300.000€ για να παίζει, αλλά με το να πάει επίσκεψη αλληλεγγύης και φροντίδας σαν ανώτατος άρχων μιάς χώρας μέσα σε σεισμοπαθείς, χωριά του νότου, συλλόγους πολυτέκνων, συλλόγους καταπολέμησης ανεργίας κλπ., και να φοράει κάτι τέτοιο, προκαλεί, και μάλιστα ασύστολα...
ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ...ΡΟΛΟΙ!

Αποσυνδεδεμένος Harry 22

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Νοέμβριος 03, 2011, 12:55:59 μμ »
Λογική προσέγγιση φίλε Θάνο και δεν μπορώ να συμφωνήσω περισσότερο μαζί σου.Πίστευα ότι κατά ένα ποσοστό η δική μου προσέγγιση ευσταθούσε,αλλά με τα δικά σου επιχειρήματα με έπεισες να το δω διαφορετικά!
 :2thumbs:

Αποσυνδεδεμένος makfil

• 46mm case
  • Αθήνα
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Νοέμβριος 03, 2011, 01:12:18 μμ »
Λόγω ολιγόωρης απουσίας από τη βάση μου, δεν συμμετείχα στην ενδιαφέρουσα συζήτηση, αλλά στο θέμα που έθεσε ο φίλος Χάρης με κάλυψε πλήρως ο Θάνος, με το σχόλιο του οποίου συμφωνώ και πάλι (για δεύτερη φορά σ' αυτό το τόπικ).
Sub 16613 LN

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Νοέμβριος 03, 2011, 03:20:10 μμ »
Συμφωνώ και με τα λεγόμενα του Θάνου.  O κάθε είδους ''ηγέτης'' ας είναι ο εαυτός του και όπως τον έχει μάθει ο λαός. Και σε ότι αφορά το παράδειγμα του Μπερλουσκόνι, εάν ένας ηγέτης αναγκαστεί λόγω κακών περιστάσεων,  να συμπαρασταθεί σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, λόγω κάποιων καταστροφών, ή ακόμα και σε μια περίπτωση απλής επίσκεψης σε μια λαική γειτονιά, δε χρειάζεται να δίξει την....φιλολαικότητά του, φορώντας κάτι πολύ φθηνό, γιατί έτσι θα δείχνει και υποκριτής. Εν ολίγης, ''παν μέτρον άριστον'', ακόμα και σε κάθε περίσταση παρουσίας ενός ηγέτη, οπουδήποτε.

Αποσυνδεδεμένος K_O_S_T_A_S

• Tourbillion
  • Θέλω Audemars Piguet αλλά... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Νοέμβριος 03, 2011, 03:38:33 μμ »
Εγώ από την άλλη γιατί το θεωρώ φυσιολογικό?
Ήδη ανάμεσα στα "απλά" μέλη αυτού του φόρουμ και των άλλων Ελληνικών φόρουμ,κυκλοφορούν αρκετά ακριβά ρολόγια.
Έχω την εντύπωση ότι κανένας από εμάς δεν είναι αρχηγός κόμματος,και όμως τα αγοράζουμε και τα φοράμε.
Γιατί εμείς είμαστε απενοχοποιημένοι και όχι και αυτός??
Γιατί "εμείς" να λεγόμαστε ορολογόφιλοι και αυτός επιδειξίας και κλέφτης?
Γιατί "εμείς" μαζεύουμε 5 χρόνια λεφτά για να πάρουμε το "Χ" Rolex και το "Χ" Panerai και σ'αυτόν "απαγορεύεται"?
Κάποτε είχαν κατηγορήσει και τον Βασίλη Λεβέντη ακριβώς για το ίδιο φαινόμενο(για ένα Day-Date)το οποίο τύγχανε να είναι δώρο.
Αποκλείεται να συμβαίνει το ίδιο??
Δεν πρέπει να έχουμε παρωπίδες και να στεκόμαστε τόσο.Επίσης κάτι άλλο που διαφεύγει(και μιάς και αναφέρθηκαν Μπανανίες...)μήπως το ρολογάκι τρέφεται με Τσικίτα??
Λέω εγώ τώρα....
Θα σου πω εγώ Χάρη μου. Γιατί αυτός ο αλήτης και όλοι οι πολιτικοί τα αγοράζουν με κλεμμένα λεφτά. Εγώ αν αγοράσω το συγκεκριμένο πλατινένιο Breguet, θα το αγοράσω με τίμια λεφτά και δουλεμένα με τον κόπο μου, τον ιδρώτα μου, τις σπουδές μου και το αίμα μου!!!

Αν μου φέρεις έναν πολιτικό, έναν που να είναι τίμιος, να μην έχει κλέψει, να έχει ένσημα ( που δεν υπάρχει κανένας ) και επίσης να έχει κάνει καλά πράγματα για το συμφέρον της χώρας, όχι πλατινένιο Breguet να φοράει, να φορέσει και το Tour d'Ille της Vacheron! Τότε ναί θα τον χειροκροτήσω.

Αυτά είναι χαζομάρες. Δεν υπάρχει πολιτικός που να είναι 100% τίμιος. Μπορεί στο παρελθόν να υπήρχε, τώρα με την καμία. Και Έλληνες πολιτικοί φοράνε πολύ ακριβά ρολόγια που κάνουν δεκάδες χιλιάδες ευρώ. Το ρολόι όμως είναι με δικά μου λεφτά, με δικά σου λεφτά και με των Ελλήνων λεφτά γενικότερα. Και μερικοί δήθεν που είναι κατά του καπιταλισμού, το πρωί κυκλοφορούν με Casio και το βράδυ με Day Date Rolex.
« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 03, 2011, 03:59:03 μμ από K_O_S_T_A_S »

Αποσυνδεδεμένος pontioz1

• Tourbillion
  • Πισγιουνίκ.
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Νοέμβριος 03, 2011, 11:15:09 μμ »
Μην είστε άδικοι!!!
Υπάρχουν και πολιτικοί που αγωνίζονται, που δεν δίνουν κανένα δικαίωμα, αγνοί...
Να, ο δικός μας Ηγέτης έχει ρολόι που μετράει τους χτύπους της καρδιάς του! Για την Πατρίδα του και τον Λαό που υπερήφανα εκπροσωπεί!

ΥΓ1. Συγνώμη που σας χαλάω τη διάθεση με τη φωτογραφία! Παρακαλούνται οι κ.κ. Διαχειριστές να την εξαλείψουν μετά από κάποιο χρονικό διάστημα...
ΥΓ2. Το imageshack πια δεν λειτουργεί: πάει για συναίνεση με το photobucket...

Ρε σεις το πρόβλημα είναι καθαρά σεξουαλικό!

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Νοέμβριος 03, 2011, 11:28:06 μμ »
Μην είστε άδικοι!!!
Υπάρχουν και πολιτικοί που αγωνίζονται, που δεν δίνουν κανένα δικαίωμα, αγνοί...
Να, ο δικός μας Ηγέτης έχει ρολόι που μετράει τους χτύπους της καρδιάς του! Για την Πατρίδα του και τον Λαό που υπερήφανα εκπροσωπεί!

ΥΓ1. Συγνώμη που σας χαλάω τη διάθεση με τη φωτογραφία! Παρακαλούνται οι κ.κ. Διαχειριστές να την εξαλείψουν μετά από κάποιο χρονικό διάστημα...
ΥΓ2. Το imageshack πια δεν λειτουργεί: πάει για συναίνεση με το photobucket...
Χαχαχαχαχαχαχαχα...!  :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: Πρίν πάει στην ομιλία ήταν για τρέξιμο και μάλλον θα ξέχασε να το βγάλει. :P ;D Όσο για το pulsometer, τον βλέπω να το χρησιμοποιεί πιο συχνά...., τώρα που θα τον αρχίσουν στο κυνήγι! ;D

constantine

• Επισκέπτης
« Απάντηση #14 στις: Νοέμβριος 12, 2011, 08:40:28 μμ »
Tι να φοραει αραγε?
Καλα το κομματι σχιζει "born to be wild"
<object codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" type="application/x-shockwave-flash" data="http://www.youtube.com/v/YwLmmXGEEps" width="425px" height="350px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/YwLmmXGEEps" /><param name="wmode" value="transparent" /><param name="allowScriptAccess" value="never" /><param name="pluginspage" value="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></object>

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Νοέμβριος 12, 2011, 09:04:14 μμ »
Δε ξέρω τί ρολόι φοράει φίλε constantine, αλλα ξέρω ότι ο Κωστόπουλος φοράει IWC Big Pilot!  ;D ;D

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Νοέμβριος 12, 2011, 09:12:26 μμ »
Και Κοσμογράφο απο την Σάσα Μπάστα!! ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Νοέμβριος 12, 2011, 09:23:16 μμ »
Απαπαπαπαπαπαπα  :shocked:  :headbash: :banned: :sex: :kg:

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Νοέμβριος 12, 2011, 09:25:13 μμ »
Καλά, η Σάσα είναι γνωστή για τους κοσμογράφους της. Σε ποιό νήμα είχε γίνει της κολάσεως από τα σχόλια  ?

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Νοέμβριος 12, 2011, 09:32:36 μμ »
Απαπαπαπαπαπαπα  :shocked:  :headbash: :banned: :sex: :kg:
Τί απαπαπαπαπα? Αφού εσύ είσαι του μελαχροινού! ;D ;D