Αποστολέας Θέμα: Ποιό από τα δύο??? μεταχειρισμένο JLC  (Αναγνώστηκε 7565 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος K_O_S_T_A_S

• Tourbillion
  • Θέλω Audemars Piguet αλλά... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Ποιό από τα δύο??? μεταχειρισμένο JLC
« Απάντηση #20 στις: Οκτώβριος 19, 2011, 04:40:09 μμ »
Άλλη μια λύση είναι το Chronomat GMT με την in house μηχανή B04. 47mm μεν αλλά κορυφαίο ρολόι. Ότι καλύτερο σου προσφέρει η Breitling αυτή τη στιγμή. ;) Σκέψου καλά την πρότασή μου, ΔΕ θα χάσεις! :) ;)

Αποσυνδεδεμένος argo98

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Οκτώβριος 19, 2011, 04:54:47 μμ »
Ξύνεις πληγές Κώστα...
Ο Μηχανικός και μάλιστα ο Μεγάλος Μηχανικός είναι τρελα!
Υπάρχουν βέβεια αρκετές αμφιβολίες σε ξένα φόρα κλπ. για το κατά πόσον η caliber του πρώτου είναι inhouse...
Τι να λεμε τωρα..το απολυτο..και αδειο να ηταν απο μεσα καρφακι δε θα μου καιγοτανε...:)

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Οκτώβριος 19, 2011, 05:26:14 μμ »
Παιδιά εμένα πάντως μου άρεσε πάρα μα πάρα πολύ ο Μηχανικός σε μπλέ με περτικαλί αριθμούς. Έχω μείνει κάγκελο πραγματικά :o :o :o. Limited Edition δεν είναι το μπλέ? :)

Αποσυνδεδεμένος argo98

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Οκτώβριος 19, 2011, 05:30:49 μμ »
Παρεπιπτοντως το mission earth το εχω....αλλα δυστυχως μεχρι στιγμης μονο σε φωτογραφιες στο ipad :(  (πανω απο 50) αλλα που θα μου παει .....ηρθε και το καινουριο το plastiki ,το ασπρο και εδεσε το γλυκο....Mission earth και portofino 8days ή portuguese 5001 να ειχα και θα εκανα καιρο να ξαναασχολειθω με ρολογια...(εννοειται και κανα chronomat gmt και navi 01..ετσι Κωστα?)

Αποσυνδεδεμένος argo98

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Οκτώβριος 19, 2011, 05:34:03 μμ »
Παιδιά εμένα πάντως μου άρεσε πάρα μα πάρα πολύ ο Μηχανικός σε μπλέ με περτικαλί αριθμούς. Έχω μείνει κάγκελο πραγματικά :o :o :o. Limited Edition δεν είναι το μπλέ? :)
Ναι,limited..το μπλε ειναι το περσινο plastiki και το ασπρο το φετινο...Οπου plastiki βλεπε  david de rothschild για να μη ξεχναμε και ποιοι μας κυβερνανε...:p

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Οκτώβριος 19, 2011, 05:38:01 μμ »
Ναι,limited..το μπλε ειναι το περσινο plastiki και το ασπρο το φετινο...Οπου plastiki βλεπε  david de rothschild για να μη ξεχναμε και ποιοι μας κυβερνανε...:p
Ααα, μάλιστα. Πολύ ωραίο είναι πάντως, μ'άρεσε. Όσον αφορά για τα ρολόγια που είπες πρίν κι εγώ αν ήμουν στη θέση σου και είχα αυτά στη κατοχή μου, δε θα ήθελα κάτι άλλο. Σου προσφέρουν τη μέγιστη ικανοποίηση αυτές οι εταιρείες. ;D ;)

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Οκτώβριος 19, 2011, 07:23:30 μμ »
Δεν είμαι και μεγάλος fan των tonneau ρολογιών, αλλα το Da Vinci Chronograph, θα το αγόραζα χωρίς ενδοιασμούς!!! ;D :supz: :supz:

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Οκτώβριος 19, 2011, 08:42:40 μμ »
Zenith El Primero 36000 vph, 6000 ευρω με λουρακι και 6600 ευρω περιπου με μπρασελε,τελεια και παυλα  http://www.zenith-watches.com/en/#/collection/flow/3/9/58
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος kkostas

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Οκτώβριος 19, 2011, 08:44:47 μμ »
Κάτι σε panerai μήπως φίλε μου?

Αποσυνδεδεμένος ggeo7

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Οκτώβριος 20, 2011, 12:49:53 πμ »
Δεν είμαι και μεγάλος fan των tonneau ρολογιών, αλλα το Da Vinci Chronograph, θα το αγόραζα χωρίς ενδοιασμούς!!! ;D :supz: :supz:

Κώστα το ρολόι αυτό το είχα ποστάρει παλαιότερα στην ενότητα Holy Grail... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!

Από IWC κατ εμέ:

1. Da Vinci Ceramic ( με το όνομα του μεγάλο πανεπιστήμονα...)
2. Ingenieur (με το όνομα της dreamjob μου)
3. Big Pilot (ναι ναι στη θέση 3)
4. Portuguese Yacht ( απλά πανέμορφο...)

Στα 6000 όμως όπως είπε ο chris θα πήγαινα σε striking 10th...
Εναλλακτικές τα 2,4
Τα προαναφερθέντα JLC δεν με τρελαίνουν... (Το Polaris βέβαια που είναι και λίγο οικονομικότερο το θεωρώ πανέμορφο )

Ένα ακόμη ρολόι που θα κοίταζα στα χρήματα αυτά είναι το εξής: http://www.oroeora.gr/preowned/product.php?id=IW379901&cat=88
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτώβριος 20, 2011, 12:54:59 πμ από ggeo7 »

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Οκτώβριος 20, 2011, 02:09:14 πμ »
Κώστα το ρολόι αυτό το είχα ποστάρει παλαιότερα στην ενότητα Holy Grail... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!

Από IWC κατ εμέ:

1. Da Vinci Ceramic ( με το όνομα του μεγάλο πανεπιστήμονα...)
2. Ingenieur (με το όνομα της dreamjob μου)
3. Big Pilot (ναι ναι στη θέση 3)
4. Portuguese Yacht ( απλά πανέμορφο...)

Στα 6000 όμως όπως είπε ο chris θα πήγαινα σε striking 10th...
Εναλλακτικές τα 2,4
Τα προαναφερθέντα JLC δεν με τρελαίνουν... (Το Polaris βέβαια που είναι και λίγο οικονομικότερο το θεωρώ πανέμορφο )

Ένα ακόμη ρολόι που θα κοίταζα στα χρήματα αυτά είναι το εξής: http://www.oroeora.gr/preowned/product.php?id=IW379901&cat=88
Πολύ όμορφο φίλε ggeo7. ;) Κι επειδή είμαι μεγάλος fan των αγώνων ταχύτητας και της ///AMG, με 5.000 μεταχειρισμένο κοίτα τί μπορείς να αγοράσεις.

Αποσυνδεδεμένος xartogiakas

• 48mm case
  • Ο χρόνος δε νικιέται, μόνο μετριέται!
    • Προφίλ
''Αμήν. Αντικείμενα είναι γαμώτο μου. Όχι άνθρωποι για να τα θρηνούμε.
Το φόρεσες, το χάρηκες, άμε στο διάλο τώρα.''...Blackbird.

Αποσυνδεδεμένος nvlass

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Οκτώβριος 20, 2011, 09:08:29 πμ »
To portofino το ζαχαρώνω και εγώ, γνωρίζεται που μπορώ να το βρώ με καλλή έκπτωση?

Αποσυνδεδεμένος argo98

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Οκτώβριος 20, 2011, 09:17:32 πμ »
Η iwc εχει τετοια γκαμα μοντελων που ειναι δυσκολο να μη βρει καποιος αυτο που του ταιριαζει.Πλεον και με την αναβαθμιση της σειρας portofino δε μπορω να βρω καποιο μοντελο που να μη μου αρεσει...Οσο για τη zenith ,καλος και αγιος ο el plimero απλως με χαλαει λιγο,κατα την ταπεινη μου αποψη,οτι ψαχνεται τοσο πολυ σχεδιαστικα τα τελευταια χρονια.Απο το defy xtreme που πονταρε πριν απο λιγα χρονια στο striking 10th η διαφορα ειναι χαοτικη(μαλλον φετος βρηκε τον προσανατολισμο της)Οπως με <<χαλαει>>λιγο που ενα ρολοι οπως τα xtreme οταν βγηκαν κοστολογουνταν πανω απο τις 20 000 και πλεον τα βρισκεις στο 1/3 + της τιμης τους.Δε μπορω να σκεφτω κατι αναλογο σε <<κορυφαιο>> μοντελο καποιας αλλης τετοιου επιπεδου εταιρειας...Πολυ off topic το post μου απο το κυριως θεμα αυτου του post απλως καποιες σκεψεις που ηθελα να εξωτερικευσω....

Αποσυνδεδεμένος asxetos?

• 38mm case
  • οι 2 ροδες οδηγουν την ψυχη...
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Οκτώβριος 20, 2011, 10:44:54 πμ »
συμφωνω με το φιλο xartogiakas!πολυ καλες οι 2 προτασεις του!!! ;) ;) ;)
εγω με μηχανακια και μουσικη ασχολουμαι...αλλα με εσας εδω θα αποκτησω και αλλο φετιχ....