Αποστολέας Θέμα: Αναφορές SPAM  (Αναγνώστηκε 3161 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Nanagno

• Owner/Co-Founder
  • Administrator
  • 50mm case
  • Time Will Only Tell...
    • Προφίλ
    • http://www.mywatch.gr
Αναφορές SPAM
« στις: Οκτώβριος 17, 2011, 11:04:05 πμ »
Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Κυρίους που κάνουν αναφορές στα SPAM (Αναφορά στον συντονιστή) και καταφέρνουμε να κρατάμε το φόρουμ μας καθαρό!

Mille Merci Monsieurs !!!

Εν συνεχεία θα ήθελα να ενημερώσω, διότι πολλοί από εσάς θα αναρωτιέστε ότι η ασφάλεια του φόρουμ κατά την εγγραφή δεν είναι αρκετά υψηλή με αποτέλεσμα να μπορούν τα spam bots να κάνουν εύκολα εγγραφή, ότι η ασφάλεια είναι στο μέγιστο σημείο, σε επίπεδο που οριακά διαβάζεται ο κωδικός ασφάλειάς κατά την εγγραφή και για να γίνει πιστοποίησή θα πρέπει να δηλωθεί πραγματικό mail.

Με λίγα λόγια τα spam bots έχουν γίνει πολύ καλά...εάν έχει κάποιος γνώσεις να προσφέρει, για να μπορέσουμε να χαλαρώσουμε λιγάκι από όλο αυτό το σαματά, παρακαλώ ας ενημερώσει σε αυτό το θέμα ή με ΠΜ.

Ευχαριστώ,  ;)
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτώβριος 17, 2011, 02:23:18 μμ από Nanagno »
Ludwig van Beethoven said that a great poem is more difficult to set to music than a merely good one, because the composer must improve upon the poem T I M E S.

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Αναφορές SPAM
« Απάντηση #1 στις: Οκτώβριος 25, 2011, 01:38:00 μμ »
Υπαρχει καποια λυση απο κανενα κομπιουτερακια του φορουμ?Εχει καταντησει κουραστικο καθε τρεις και λιγο να μπαινουν spam bots και να ποσταρουν.Οι mod αντιδρουν γρηγορα,μα εχει γινει βαρετο αυτο και για εκεινους και για εμας τα μελη.Αν υπαρχουν ιδεες ας πεσουν.
Φιλικα
Στεργιος

Αποσυνδεδεμένος K_O_S_T_A_S

• Tourbillion
  • Θέλω Audemars Piguet αλλά... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Οκτώβριος 25, 2011, 01:53:30 μμ »
Να κάνω μια ερώτηση: Όταν κάποιος κάνει μια εγγραφή στο φόρουμ, το φόρουμ απο μόνο του αποδέχεται αυτόματα την εγγραφή, ή πρέπει κάποιος Mod ή Admin να κάνει accept για να του δωθεί το δικαίωμα της πρόσβασης?

Θέλω να πω, δε μπορεί να γίνει σα το facebook? Δηλαδή όταν θέλει κάποιος να κάνει μια εγγραφή στο φόρουμ, το φόρουμ να έχει έναν υπεύθυνο ο οποίος να πατάει: Accept ή Reject . Συνήθως οι spam έχουν κάτι link κάτω απο το όνομα τους και πάνω κάτω τους καταλαβαίνεις. Οπότε όταν ο υπεύθυνος δεί κάτι ύποπτο, να πατάει reject χωρίς να αφήνει το spam να "μπεί". ( Λέω εγώ τώρα, δε ξέρω και πολλά πράγματα απο pc ).

Άλλη λύση είναι να αυξήσουμε τον αριθμό των Mod. Τί άλλο να πώ δε ξέρω. Πραγματικά όμως, όπως είπε κι ο Στέργιος, έχει καταντήσει απίστευτα βαρετό συνέχεια να ποστάρουν χαζομάρες τα spam.

Φιλικά,
Κων/νος

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Οκτώβριος 25, 2011, 05:37:21 μμ »
   Η εγγραφή γίνεται αυτόματα. Αν μπαίναμε στη διαδικασία να ελέγχουμε και να να κάνουμε accept ή όχι, θα ασχολούμασταν ακόμη περισσότερο απ'ότι με τα spam ;)

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος K_O_S_T_A_S

• Tourbillion
  • Θέλω Audemars Piguet αλλά... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Οκτώβριος 25, 2011, 05:42:14 μμ »
   Η εγγραφή γίνεται αυτόματα. Αν μπαίναμε στη διαδικασία να ελέγχουμε και να να κάνουμε accept ή όχι, θα ασχολούμασταν ακόμη περισσότερο απ'ότι με τα spam ;)
Αα, μάλιστα. Δε το ήξερα αυτό. Τότε τί άλλο μπορούμε να κάνουμε? ???

Αποσυνδεδεμένος chris70

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Οκτώβριος 25, 2011, 09:22:33 μμ »
Μία επιλογή είναι κατά τη διαδικασία της εγγραφής να απαιτείται να γράψεις σε ένα πεδίο κάποιους συγκεκριμένους χαρακτήρες (που δημιουργούνται αυτόματα) ή να απαντήσεις σε μία απλή ερώτηση του στυλ 5 + 5 = ?

Επίσης, δεν θυμάμαι αν γίνεται και εδώ, όταν κάνεις την εγγραφή να μην ενεργοποιείται αμέσως, αλλά να στέλνεται ένα mail ενεργοποίησης στο mail αυτού που εγγράφεται, όπου θα πρέπει να πατήσει το συγκεκριμένο link, ώστε να ενεργοποιηθεί η εγγραφή.

Αυτές είναι δύο λύσεις που χρησιμοποιούνται από πολλά φόρουμ...

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Οκτώβριος 26, 2011, 01:28:03 πμ »
Μία επιλογή είναι κατά τη διαδικασία της εγγραφής να απαιτείται να γράψεις σε ένα πεδίο κάποιους συγκεκριμένους χαρακτήρες (που δημιουργούνται αυτόματα)

Aυτό γίνεται και μάλιστα στο πιό δύσκολο επίπεδο...έχουν βρει τρόπο και το ξεπερνάνε...

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος nikosp

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Οκτώβριος 26, 2011, 11:03:14 πμ »
Πάντως θα ήθελα να προσθέσω ότι μόνο σε αυτό το site 'μπαίνουν' spam
Και μία ιδέα μου είναι μετα από όλα αυτα που δίαβασα μήπως αυτα δεν είναι ακριβώς spam αλλά κάποιος διασκεδάζει με το αντικείμενο
Breil Manta
Philip watch
Zenith varius models Omega idem Varius vintage pocket watches etc.etc

Αποσυνδεδεμένος THANOS58

• FnB Mod
  • 50mm case
  • *
  • ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΨΗΛΟΤΕΡΑ..
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Οκτώβριος 26, 2011, 11:22:07 πμ »
Ο mod ή και ο admin θα διαφωτίσουν το θέμα για να λυθούν απορίες. Εν τω μεταξύ αφήστε παρακαλώ αυτό το νήμα για σήμερα και ας αφήσουμε όλοι να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή το νήμα των ευχών μας για τους Δημήτρηδές μας που γιορτάζουν και που είναι η τιμητική τους!
Θάνος-Ευχαριστώ
ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ...ΡΟΛΟΙ!

Αποσυνδεδεμένος Di@bolic

• 44mm case
  • Ανταλλάζω κρασί 35 ετών με αντίστοιχης αξίας ρολόι
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Οκτώβριος 29, 2011, 09:46:22 μμ »
Αν θέλετε κάποιον mod πάντως εγώ δηλώνω παρών.  ;D
Hitech Πόντιος!

Newsposter and Moderator @ www.myplaisio.gr