Ξέρω ότι θα βρω πολλούς αντιρρησίες, αλλά, για να μην μακρηγορώ, θα σας δώσω τώρα με copy-paste ένα e-mail που έστειλα προ ημερών στον Real-fm, το οποίο φυσικά ΔΕΝ απαντήθηκε (ποιός να απαντήσει εξάλλου από τα πουλημένα τομάρια τους δημοσιογράφους/πολιτικά τσιράκια). Αυτό αντικατοπτρίζει και τις γνώσεις, τις σπουδές και την αναλλοίωτη θέση μου από τότε που ήμουν μόλις 20 ετών (τώρα είμαι 54)... Είναι το παρακάτω:
Κύριοι,
Να με συμπαθάτε,
Η Ευρώπη δεν επιβιώνει (καταλαβαίνετε πως) ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ! Τα παιδιά μας δεν είναι ρομπότ, ούτε μπορούν να γίνουν. Οι Έλληνες πολίτες, όπως φυσικά και οι Ευρωπαίοι, ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ να φτάσουν σε εξαθλίωση και απώλεια κοινωνικής αξιοπρέπειας. Οι αλαζόνες ξένοι «πολιτικοί» -ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΟΜΟΛΟΓΟΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ- θεωρούν ότι μπορούν να μανιπουλάρουν τους λαούς των με τους πραγματικά ανόητους (οικονομικίστικους) τρόπους και τεχνάσματα που βιώνουμε…
Γιατί οι δημοσιογράφοι σας που «πουλάνε» πάρα πολύ (οι κ.κ. Χατζηνικολάου, Τράγκας, κλπ.), ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΕΡΙ ΔΡΑΧΜΗΣ; Δεν μπορείτε να δείτε, αν έχετε στοιχειώδεις γνώσεις Θεωρητικής ή και Εφαρμοσμένης Οικονομικής Επιστήμης, ότι το Ευρώ έχει τελειώσει προτού καν ωριμάσει; Ακριβώς γιατί ΔΕΝ στηρίζεται πουθενά (Πολιτικά & Ιδεολογικά). Γιατί να μην φάμε την μεγάλη κωλοτούμπα ΤΩΡΑ, αντί να πεθάνουμε οριστικά σε 2-3 τέρμινα; Είδατε ποτέ στην ανθρώπινη Ιστορία νόμισμα σε χαλαρή και εξαιρετικά διηρημένη (Αμερικανόθεν) ομοσπονδία να επιβιώνει; Ή μήπως υπήρξε τέτοια ομοσπονδία (τα μάλα ερμαφρόδιτη) που επεβίωσε;
Κάνετε το καλό τώρα και ενημερώστε τον κοσμάκη για τον μύθο του Ευρώ. Καλύτερα να φάμε 2-3 χρόνια πείνα με δυνατότητα αναγέννησης, παρά ισόβια δεσμά… Για τα παιδάκια σας, εφόσον τα θεωρείτε Ελληνόπουλα, εαυτούς δε Έλληνες. Αν κάτι σας σταματάει από το κάνετε εκστρατεία κατά του αρρωστημένου αυτού υβριδίου που λέγεται συνδιακυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, το οποίο από φόβο και παραλογισμό μας οδηγεί στην αθλιότητα, τις διαφόρων μορφών υποτέλειες και τον παγκόσμιο περίγελω, αυτό είναι και για σας ωσαύτως ο ΦΟΒΟΣ. Τα κόμματα αυτά σε λίγο καιρό μαζί (αθροιστικά) μετρούμενα δεν θα ξεπερνάνε ούτε το 15-20% σε ποσοστά προεκλογικών μετρήσεων. Είναι παρωχημένα, ξοφλημένα, παρακμιακά.
Ευχαριστώ αν με διαβάσατε και εύχομαι
ΚΑΛΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ! (Αν πραγματικά το λέει η καρδιά σας…)