Αποστολέας Θέμα: sandoz submariner quartz!  (Αναγνώστηκε 9991 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος bost

• 46mm case
  • Risk-Care-Dream-Expext
    • Προφίλ
Απ: sandoz submariner quartz!
« Απάντηση #20 στις: Σεπτέμβριος 29, 2011, 02:29:36 μμ »
;D ;D ;D
Η πλάκα είναι ότι οι υπόλοιποι θα νομίζουν ότι είναι αντίδραση ενός αγανακτισμένου, οικονομικά κατεστραμμένου στα καινούρια μέτρα της κυβέρνησης!
Που νά 'ξεραν!!! ;D

0xa0xa0xa0xa0xa0xa0xa0x0ax0ax0ax0a0xa0xa0xa0xa0xa....πολύ πετυχημένο !!!! :dielaughing:

Αποσυνδεδεμένος nicolasg

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Σεπτέμβριος 29, 2011, 02:41:32 μμ »
Δώστα όλα φίλε Indy να μας βγάλεις στο Σύνταγμα :jg:

Αποσυνδεδεμένος rugged

• 40mm case
    • Προφίλ
    • Rugged
« Απάντηση #22 στις: Σεπτέμβριος 29, 2011, 08:56:51 μμ »
Με όλη τη φιλική διάθεση αν ξαναδώ ένα ακόμα νήμα για hommage sub θα αυτοπυρποληθώ δημοσίως στο Σύνταγμα...

Πριν πας Σύνταγμα, πέρνα από Φάληρο να μου αφήσεις το LLD (μόνο του χωρίς τα λευκό-δίχτια-του-ψαρά κοκοψώψαρα) και να σου δώσω ένα μπιτονάκι.. ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος indy

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Σεπτέμβριος 30, 2011, 08:31:22 πμ »
για να μην αυτοκτονησω εγω εαν δωσω 3500 ευρω για να παρω ενα submariner rolex καλυτερα να αυτοκτονησει κανενας αλλος!

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #24 στις: Σεπτέμβριος 30, 2011, 08:58:38 πμ »
Για να μη χρειαστεί να αυτοκτονήσει κανένας απλά μην ξαναποστάρεις μήνυμα που να αφορα την αγορά submariner ρολογιού.Αγόρασέ το με το καλό κι ανέβασε καμιά φωτογραφία.

(πόσο τον σκέφτομαι αυτόν τον Gunter.Θα βλέπει το e-mail σου και θα βγάζει καντήλες)

Αποσυνδεδεμένος indy

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Σεπτέμβριος 30, 2011, 09:51:28 πμ »
γιατι φιλε μου?δεν καταλαβαινω τα λεγομενα σου!γιατι να βγαζει καντηλες?με τα λεφτα μου δεν γουσταρω να παιζει κανενας!
και οσο αν βγαλω αλλο θεμα για ρολοι δεν μπορει να το απαγοτευσει κανενας!ας μην απαντησει καν!kai οσο για αυτον το gunter λιγο με ενδιαφερει!οταν παιρνει τα 400 ευρω δεν νομιζω να βγαζει καντηλια!

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Σεπτέμβριος 30, 2011, 09:55:34 πμ »
για να μην αυτοκτονησω εγω εαν δωσω 3500 ευρω για να παρω ενα submariner rolex καλυτερα να αυτοκτονησει κανενας αλλος!

φίλε indy πετάς τα λεφτά σου τζάμπα με του κλώνους-Hommage και όπως αλλιώς θέλεις πέστο.

Δώσε τα 3500 πάρε το original used, γλέντα το και όταν το βαρεθείς δώστο και θα πάρεις τα λεφτά σου πίσω και ίσως και παραπάνω

Τόσο απλά.........

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #27 στις: Σεπτέμβριος 30, 2011, 09:59:38 πμ »
Ρε φίλε indy μην αρπάζεσαι.Μια παρέα είμαστε εδώ,θα πούμε και το καλαμπούρι μας.Απλά όλοι έχουμε ανησυχήσει τον τελευταίο με την περίπτωσή σου.Αυτό το submariner look σου έχει γίνει έμμονη ιδέα.Αυτό είναι όλο.

Αποσυνδεδεμένος asxetos?

• 38mm case
  • οι 2 ροδες οδηγουν την ψυχη...
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Σεπτέμβριος 30, 2011, 11:40:58 πμ »
 :D :D :D
Ρε φίλε indy μην αρπάζεσαι.Μια παρέα είμαστε εδώ,θα πούμε και το καλαμπούρι μας.Απλά όλοι έχουμε ανησυχήσει τον τελευταίο με την περίπτωσή σου.Αυτό το submariner look σου έχει γίνει έμμονη ιδέα.Αυτό είναι όλο.
εγω με μηχανακια και μουσικη ασχολουμαι...αλλα με εσας εδω θα αποκτησω και αλλο φετιχ....

Αποσυνδεδεμένος asxetos?

• 38mm case
  • οι 2 ροδες οδηγουν την ψυχη...
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Σεπτέμβριος 30, 2011, 11:46:27 πμ »
εμεις οι βορειοι ας μαζευτουμε πυργο λευκο μιας και το συνταγμα πεφτει μακρια.... ;D ;D
με χιουμοριστικη διαθεση για αποφυγη παρεξηγησεων..
φιλικα
ο αγανακτισμενος της βορειου ελλαδας ;D
εγω με μηχανακια και μουσικη ασχολουμαι...αλλα με εσας εδω θα αποκτησω και αλλο φετιχ....

Αποσυνδεδεμένος kohran

• Just Registered
  • 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Σεπτέμβριος 30, 2011, 01:37:21 μμ »
Γελάτε εσείς ....

Στηρίζω indy γιατί και εγώ έχω φάει μια φρίκη τελευταία με το submariner look. Μάλιστα έχω ψιλοκαταλήξει στην αγορά του Steinhart ocean 1, αν και θα μου άρεσε πολύ περισσότερο αν είχε κεραμική στεφάνη. 

Αποσυνδεδεμένος nicolasg

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Σεπτέμβριος 30, 2011, 01:39:43 μμ »
Γελάτε εσείς ....

Στηρίζω indy γιατί και εγώ έχω φάει μια φρίκη τελευταία με το submariner look. Μάλιστα έχω ψιλοκαταλήξει στην αγορά του Steinhart ocean 1, αν και θα μου άρεσε πολύ περισσότερο αν είχε κεραμική στεφάνη

hommage submariner look με κεραμική στεφάνη?
είναι  πανάκριβη

Αποσυνδεδεμένος kohran

• Just Registered
  • 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Σεπτέμβριος 30, 2011, 01:59:42 μμ »
Και το παρακάτω parnis πως κάνει 85$ μόνο ;

<object codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" type="application/x-shockwave-flash" data="http://www.youtube.com/v/osHT6w9qS6A" width="425px" height="350px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/osHT6w9qS6A" /><param name="wmode" value="transparent" /><param name="allowScriptAccess" value="never" /><param name="pluginspage" value="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></object>

Αποσυνδεδεμένος nicolasg

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Σεπτέμβριος 30, 2011, 02:11:06 μμ »
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Η λέξη "κεραμικό" προέρχεται από το προάστιο Κεραμεικός της Αρχαίας Αθήνας και αναφερόταν αρχικά στην αγγειοπλαστική κεραμική, για ψημένα προϊόντα από πηλό. Σήμερα ο όρος κεραμικά υλικά έχει ευρύτερη χρήση και περιλαμβάνει όλα τα ανόργανα μη μεταλλικά υλικά που έχουν υποστεί θερμική κατεργασία σε υψηλές θερμοκρασίες (>1000°C) είτε κατά το στάδιο της επεξεργασίας είτε κατά το στάδιο της εφαρμογής.

Τα παραδοσιακά κεραμικά είναι τα πήλινα αντικείμενα, τούβλα και κεραμίδια. Στα κεραμικά περιλαμβάνονται επίσης το τσιμέντο και το γυαλί. Ως προηγμένα κεραμικά αναφέρονται υλικά τα οποία είναι χρήσιμα για τις ηλεκτρικές, ηλεκτρονικές, οπτικές ή μαγνητικές ιδιότητές τους.

Τα κεραμικά υλικά αποτελούνται από ενώσεις με ισχυρούς ομοιοπολικούς δεσμούς, όπως:

Οξείδια (π.χ. Al2O3)
    Καρβίδια (π.χ. B4C)
    Νιτρίδια (π.χ. Si3N4)
    Βορίδια (π.χ. Nd2Fe14B)

Συνήθεις ιδιότητες των κεραμικών είναι:

αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες
    μονωτικές ιδιότητες, ή ημιαγώγιμη συμπεριφορά με διάφορες μαγνητικές και διηλεκτρικές ιδιότητες
    αντίσταση στην παραμόρφωση - ευθραυστότητα
    χαμηλές τιμές στις μηχανικές ιδιότητες

Στην πράξη, οι ιδιότητες των κεραμικών υλικών έχουν μεγάλες διαφορές από υλικό σε υλικό, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τους κεραμικούς υπεραγωγούς υψηλών θερμοκρασιών (π.χ.YBa2Cu3O7-x).

Αποσυνδεδεμένος kohran

• Just Registered
  • 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Σεπτέμβριος 30, 2011, 02:26:05 μμ »
Άρα δεν είναι όλα τα κεραμικά πανάκριβα, υπάρχουν και φτηνά.

Εγώ πιο πολύ στο look and feel του κεραμικού αναφέρθηκα, δεν έχω κάποιες ιδιαίτερες απαιτήσεις από την ποιότητα και τις ιδιότητες του υλικού. 

Αποσυνδεδεμένος indy

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Οκτώβριος 27, 2011, 08:47:37 μμ »
ο ξαδερφος μου πηρε το παρακατω.τι λετε?καλο?ειναι sandoz και kai γραφει swiss.ειναι η version signapore.

http://www.ebay.com/itm/Sandoz-Submariner-Automatic-Diver-Watch-Aquatimer-Aquaracer-5513-/360399401355?pt=Wristwatches&hash=item53e97a718b
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτώβριος 27, 2011, 09:43:22 μμ από indy »

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Οκτώβριος 27, 2011, 09:15:57 μμ »
Δεν βλεπω φωτο ;)