Αποστολέας Θέμα: Χάραξη προσωπικών στοιχείων (Πχ όνομα ή επέτειο) στο καπάκι του ρολογιού.  (Αναγνώστηκε 2888 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ''Viglatoras''

• 48mm case
    • Προφίλ
Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει η δυνατότητα μετά την αγορά ενός ρολογιού, να χαραχθούν στο καπάκι, στοιχεία όπως όνομα, επέτειος κ.α.
Είναι κάτι που μπορεί να κάνει ο οποιοσδήποτε τεχνίτης κοσμημάτων;
Αν ξέρει κάποιος , κάποιον καλό τεχνίτη, παρακαλώ να μου τον προτείνει.
Το μηχανικό ρολόι, είναι η πιο μικρή, η μακροβιότερη και η πιο προσωπική μηχανή που μπορεί να φέρει ένας άνθρωπος επάνω του. Μοιάζει σαν ένα μικρό ''εργοστάσιο'' επάνω στον καρπό και όσο πιο πολύπλοκος είναι ο μηχανισμός του, τόσο η αίσθηση αυτή γίνεται εντονότερη!

Αποσυνδεδεμένος sunsea

• 42mm case
    • Προφίλ
Καλησπερα.Εχεις πμ.
"Ho attraversato oceani,eplorato i continenti e conquistato le
 altitudini...
 alla ricerca del mio "Tempo"  ''Διεσχισα τους ωκεανους,εξερευνησα τις ηπειρους και κατεκτησα   τα υψη...  προς αναζητηση του ''Χρονου" μου       Vivere veramente,non puramente trascorrere i giorni.

Αποσυνδεδεμένος kkostas

• Tourbillion
    • Προφίλ
Καλησπερα.Εχεις πμ.

ποθητε το θελω κι εγω αυτο το π.μ.

Αποσυνδεδεμένος carlos

• 50mm case
    • Προφίλ
Καλησπέρα,θα με ενδιέφερε και εμένα να μάθω,αν υπάρχει κάποιος καλός τεχνίτης για μία τέτοια δουλειά.

• 48mm case
    • Προφίλ
Καλό θα 'ταν και από Θεσσαλονίκη μεριά.
Το μηχανικό ρολόι, είναι η πιο μικρή, η μακροβιότερη και η πιο προσωπική μηχανή που μπορεί να φέρει ένας άνθρωπος επάνω του. Μοιάζει σαν ένα μικρό ''εργοστάσιο'' επάνω στον καρπό και όσο πιο πολύπλοκος είναι ο μηχανισμός του, τόσο η αίσθηση αυτή γίνεται εντονότερη!

Αποσυνδεδεμένος kritikaros

• 38mm case
    • Προφίλ
συγκεκριμένα δεν ξέρω να σας πω πόσο μάλλον στην θεσσαλονίκη,αλλά οποιοσδήποτε τεχνίτης κοσμημάτων έχει την κατάρτιση να το κάνει,απλά κοιτάχτε εργαστήριο και όχι για κοσμηματοπωλείο γιατί θα πέσει πολύ μεγαλύτερη καμπάνα στην τιμή ιδιαίτερα αν απλά είναι έμπορος ο άλλος και το στείλει κάπου εκτός μαγαζιού.

• 48mm case
    • Προφίλ
Οκ. Σωστός ο Κρητικός. Καλύτερα σε εργαστήριο.