Αποστολέας Θέμα: Gant W10421  (Αναγνώστηκε 1859 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος MANET

• Just Registered
    • Προφίλ
Gant W10421
« στις: Σεπτέμβριος 22, 2011, 07:08:13 μμ »
καλησπερα σε ολους και καλως σας βρηκα.
μετα απο πολη φαγωμαρα  και σκεψη αγορασα το παρακατω ρολοι
http://www.uhrcenter.de/watches/gant/herrenuhren/gant-60th-anniversary-herrenuhr-w10421/
οχι τοσο για την μαρκα οσο γιατι μου αρεσε εμφανισιακα. Ψαχνοντας ενα οικονομικο "βραδυνο" ρολοι κατεληξα σε αυτο και λογω του επετειακου χαρακτηρα του ( το "πρωινο " καθημερινο μου ειναι ενα seamaster 300 professional). Παντως εμφανισιακα ειναι πρωτο , μεγαλο στιβαρο και με open back. το μονο μειον του ειναι οτι δεν εχει βιδωτη κορωνα.
Anyway ο μηχανισμος του λεει automatik japan movement χωρις αλλες λεπτομερειες , να υποθεσω οτι ειναι Miyota ? γνωριζει κανενας τιποτα ?
επισεις θα ηθελα να συστησετε κανενα μαστορα να εχω υποψιν μου που να γνωριζει απο japan μηχανισμους αν χρειαστω ποτε τιποτε.
και τελος για το omega σερβις στην αντιπροσωπεια ? η εξω? διαβασα πολα εδω αλλα συμπερασμα δεν εβγαλα , πιο πολυ παντως για εξω το κοβω.
αυτα και ευχαριστω για τη βοηθεια σας

Βασιλης

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Gant W10421
« Απάντηση #1 στις: Σεπτέμβριος 22, 2011, 08:09:35 μμ »
Bασίλη καλωσήρθες. Σέρβις σε ένα εξωτερικό τεχνίτη για γρηγορότερα και φθηνότερα. Αρκεί να έχεις κάποιον αξιόπιστο. Φαντάζομαι θα σου προτείνουν με πμ οι φίλοι.

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος indy

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Σεπτέμβριος 22, 2011, 09:47:54 μμ »
αν το πηρες 400 ευρω που γραφει πανακριβο θεωρω!πολυ πανακριβο!

Αποσυνδεδεμένος Di@bolic

• 44mm case
  • Ανταλλάζω κρασί 35 ετών με αντίστοιχης αξίας ρολόι
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Σεπτέμβριος 22, 2011, 09:49:23 μμ »
Ναι αλλά φαίνεται κουκλί και επιπλέον μην ξεχνάς πως είναι και limited edition.
Αν και προσωπικά δεν θα έπαιρνα ρολόι από εταιρεία ρούχων, το συγκεκριμένο είναι εξαίρεση.
Hitech Πόντιος!

Newsposter and Moderator @ www.myplaisio.gr

Αποσυνδεδεμένος MANET

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Σεπτέμβριος 22, 2011, 10:15:27 μμ »
Καλησπέρα σε όλους
Το πήρα 380.αν θυμάμαι καλά όταν πρωτοκυκλοφορησε Ελλάδα ήταν γύρω στα 300 αλλά λόγω ότι δεν υπάρχουν πολλά  ακόμα τα ακριβιναν μάλλον.Τότε δυστυχώς κωλωσα και δεν το πήρα , τώρα το πλήρωσα παραπάνω...!

Βασιλης

Αποσυνδεδεμένος ''Viglatoras''

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Σεπτέμβριος 23, 2011, 12:30:31 μμ »
Ακριβό συμφωνώ, αλλά μην ξεχνάμε τον επετειακό χαρακτήρα του (για τους φίλους της εταιρίας), αλλά και για την αυτόματη και  ιαπωνική μηχανή του. Μην ξεχνάμε πως υπάρχουν ανάλογες προτάσεις από fashion εταιρίες, με... αγνώστου προελεύσεως μηχανές και με ανάλογες τιμές.
Πάλι καλά θα έλεγα.
Καλορίζικο!
Το μηχανικό ρολόι, είναι η πιο μικρή, η μακροβιότερη και η πιο προσωπική μηχανή που μπορεί να φέρει ένας άνθρωπος επάνω του. Μοιάζει σαν ένα μικρό ''εργοστάσιο'' επάνω στον καρπό και όσο πιο πολύπλοκος είναι ο μηχανισμός του, τόσο η αίσθηση αυτή γίνεται εντονότερη!