Αποστολέας Θέμα: ΧΤΥΠΗΜΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ  (Αναγνώστηκε 1385 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος NIMOS

• Just Registered
    • Προφίλ
ΧΤΥΠΗΜΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ
« στις: Σεπτέμβριος 19, 2011, 07:39:41 μμ »
Καλησπέρα παιδιά! Εχω στη κατωχή μου εδώ και 1 χρόνο το Tag heuer formula grand date, από το οποίο είμαι υπερευχαριστημένος. Η στεφάνη έχει επίστροση pvd και το πρόβλημα μου είναι ότι σε ένα μικρο σημείο της έχει ξεθωριάσει (από μικρό χτύπημα ίσως γιατί είμαι αρκετά προσεκτικός) . Επίσης οι ανάγλυφοι αριθμοί πάνω στη στεφάνη έχουν χαρακτή. Πως μπορεί να συμβαίνει αυτό μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, σε μια αναγνωρισμένη φίρμα. Είναι normal ; Μπορώ να χρησιμοποιήσω την εγγύηση ; Άραγε μπορεί να επιδιορθωθεί ;  Ποια η γνώμη σας ;

Αποσυνδεδεμένος K_O_S_T_A_S

• Tourbillion
  • Θέλω Audemars Piguet αλλά... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: ΧΤΥΠΗΜΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ
« Απάντηση #1 στις: Σεπτέμβριος 19, 2011, 08:23:03 μμ »
Καλησπέρα παιδιά! Εχω στη κατωχή μου εδώ και 1 χρόνο το Tag heuer formula grand date, από το οποίο είμαι υπερευχαριστημένος. Η στεφάνη έχει επίστροση pvd και το πρόβλημα μου είναι ότι σε ένα μικρο σημείο της έχει ξεθωριάσει (από μικρό χτύπημα ίσως γιατί είμαι αρκετά προσεκτικός) . Επίσης οι ανάγλυφοι αριθμοί πάνω στη στεφάνη έχουν χαρακτή. Πως μπορεί να συμβαίνει αυτό μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, σε μια αναγνωρισμένη φίρμα. Είναι normal ; Μπορώ να χρησιμοποιήσω την εγγύηση ; Άραγε μπορεί να επιδιορθωθεί ;  Ποια η γνώμη σας ;
Καλησπέρα φίλε μου,

Πρόβλημα μπορεί να παρουσιαστεί σε οποιοδήποτε ρολόι, ακόμα και στη μεγάλη φίρμα. Το ξεθώριασμα στη στεφάνη μου είχε συμβεί και μένα στο Aquaracer Quartz που είχα, αλλα δεν έδωσα σημασία. Πήγαινέ το στη Tag Heuer μαζί με την εγγύηση του ( εφ'όσον είναι ακόμα σε ισχύ ) και ρώτησέ τους αν σου καλύπτει τη ζημιά. Πάντως να μη διορθώνεται δεν υπάρχει περίπτωση. ;)

Αποσυνδεδεμένος NIMOS

• Just Registered
    • Προφίλ
Απ: ΧΤΥΠΗΜΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ
« Απάντηση #2 στις: Σεπτέμβριος 20, 2011, 08:47:09 πμ »
Καλημέρα Κώστα. Εύχομαι φίλε να μην πάθω τα ίδια κ με το braitling s.o. heritage 46 που σκέφτομαι να πάρω γιατί αυτή τη φορά δεν θα το αντέξω... :o