Αποστολέας Θέμα: αγορα rolex  (Αναγνώστηκε 1183 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος electra

• Just Registered
    • Προφίλ
αγορα rolex
« στις: Σεπτέμβριος 14, 2011, 09:11:59 πμ »
γεια σας.ειμαι καινουρια στο site και βασικα ψιλοασχετη απο ρολογια.ενδιαφερομαι να αγορασω ενα rolex.εχετε καποιο ευρωπαικο site να μου προτεινετε?επισης ενα rolex αγορασμενο το 1994 με το αντιστοιχο μοντελο που κυκλοφορει σημερα τι διαφορες μπορει να εχουν?βρηκα ενα rolex του 1994 απο το my dream watch.co.uk σε πολυ καλη κατασταση και τιμη και αναρωτιεμαι αν αξιζει τον κοπο να το αγορασω...σας ευχαριστω

Αποσυνδεδεμένος makfil

• 46mm case
  • Αθήνα
    • Προφίλ
Απ: αγορα rolex
« Απάντηση #1 στις: Σεπτέμβριος 14, 2011, 10:36:27 πμ »
Η αγορά ενός ρολογιού αυτής της κατηγορίας δεν είναι απλή υπόθεση, σαν να αγοράζουμε ένα μπουκάλι κρασί.
Χρειάζεται τρέξιμο, ψάξιμο και προσπάθεια για μεγαλύτερη έκπτωση, δηλαδή καλλίτερη τιμή.

Υπάρχει θέμα ROLEX στο forum από το οποίο μπορείς να μάθεις πολλά για το ζήτημα αυτό.
Η αγορά από καταστήματα του εξωτερικού έχουν πολλά προβλήματα (τελωνείο, εγγύηση, δεν εξετάζεις και δεν δοκιμάζεις το ρολόι κλπ).
Αντίθετα, η αγορά από Ελλάδα, καινούργιου ή μεταχειρισμένου, σου εξασφαλίζει πολλά από τα παραπάνω.

Σε ότι αφορά σε αγορά ρολογιού 15ετίας ή και παραπάνω, είναι θέμα αποκλειστικά δικό σου, σε σχέση με το μοντέλο κλπ.

Καλή τύχη.
Sub 16613 LN

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: αγορα rolex
« Απάντηση #2 στις: Σεπτέμβριος 14, 2011, 11:28:05 πμ »
Πολυ ωραία τα έγραψε ο Μάκης. Μεταχειρισμένο τέτοιας αξίας από εξωτερικό θέλει γνώση, προσοχή και πάλι έχεις τον φόβο. Καλύτερα από εδώ, όπου τουλάχιστον ο έλεγχος γνησιότητας είναι απλή διαδικασία με μια επίσκεψη παρέα με τον πωλητή στο σέρβις...

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης