Αποστολέας Θέμα: Τα κουρδιστά μου  (Αναγνώστηκε 2781 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Charilaos

• Tourbillion
    • Προφίλ
Τα κουρδιστά μου
« στις: Σεπτέμβριος 02, 2011, 12:41:25 μμ »
Σήμερα μια φωτογραφία με τα κουρδιστά μου (τουλάχιστον αυτά που έχω μαζί μου!).
Επιφυλάσσομαι για καλύτερη φωτογραφία στο μέλλον.

By charilaos at 2011-08-31
"Δε ζυγιάζω, δε μετρώ,δε βολεύομαι! Ακολουθώ το βαθύ μου χτυποκάρδι"
Νίκος Καζαντζάκης

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Τα κουρδιστά μου
« Απάντηση #1 στις: Σεπτέμβριος 02, 2011, 03:16:07 μμ »
Πωπω το Cortebert ειναι γυαλι,γυαλιζει πιο πολυ και απ το Zeno :D

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Σεπτέμβριος 04, 2011, 09:52:46 πμ »
Ναι όντως είναι "γυαλί" αλλά παίζει ρόλο και ο φωτισμός (μια λάμπα αλογόνου υπό γωνία που δίνει αυτό το αποτέλεσμα).
Θα δοκιμάσω την ίδια φωτογραφία με άπλετο ηλιακό φως!
 8)
Νίκος Καζαντζάκης

Αποσυνδεδεμένος ''Viglatoras''

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Σεπτέμβριος 04, 2011, 12:25:43 μμ »
Πω πω! Πανέμορφα! Θα μπορούσε να μπει και στην ενότητα ''Δείξτε τα οπίσθιά σας''
Παρεπιπτώντως, σε ότι αφορά τα κουρδιστά, απόκτησα σχετικά πρόσφατα, ένα ''J DENT'' του προπάππου μου, αλλά δεν λειτουργεί. Δεν έχει και τόση σημασία η λειτουργία του, αλλά η συναισθηματική του αξία. Κάποια στιγμή πάντως, θα ήθελα να το κάνω να λειτουργήσει.
Το μηχανικό ρολόι, είναι η πιο μικρή, η μακροβιότερη και η πιο προσωπική μηχανή που μπορεί να φέρει ένας άνθρωπος επάνω του. Μοιάζει σαν ένα μικρό ''εργοστάσιο'' επάνω στον καρπό και όσο πιο πολύπλοκος είναι ο μηχανισμός του, τόσο η αίσθηση αυτή γίνεται εντονότερη!

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Σεπτέμβριος 05, 2011, 09:02:39 πμ »
Πω πω! Πανέμορφα! Θα μπορούσε να μπει και στην ενότητα ''Δείξτε τα οπίσθιά σας''
Παρεπιπτώντως, σε ότι αφορά τα κουρδιστά, απόκτησα σχετικά πρόσφατα, ένα ''J DENT'' του προπάππου μου, αλλά δεν λειτουργεί. Δεν έχει και τόση σημασία η λειτουργία του, αλλά η συναισθηματική του αξία. Κάποια στιγμή πάντως, θα ήθελα να το κάνω να λειτουργήσει.

Αν ενδιαφέρεσαι μπορώ να σου στείλω πριβέ μήνυμα για το που έφτιαξα το δικό μου!
Δεν δούλευε (είχε κοντύτερο άξονα που τον είχε βάλει ένας "μάστορας" πριν από καμιά 50αριά χρόνια και για να πατάει είχε βάλει πρόσθετο από ξυραφάκι!!!!!).
Τώρα το ρολόι δουλεύει άψογα και το κουρδίζω κάθε μέρα εδώ και 3,5 μήνες. Χρονομετρικά είναι πιο ακριβές από ένα ROLEX 20ετίας (το συγκρίνω καθημερινά και είναι όντως ακριβέστερο χρονομετρικά)! Το πιο φοβερό όμως είναι ο θόρυβος της μηχανής του να δουλεύει, αν δεν το ακούσεις ζωντανά δεν μπορείς να το καταλάβεις!!!!!!
Νίκος Καζαντζάκης

Αποσυνδεδεμένος ''Viglatoras''

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Σεπτέμβριος 06, 2011, 11:21:02 μμ »
Ενδιαφέρομαι, αλλά μήπως ξέρεις από Θεσσαλονίκη μεριά;   J DENT ήταν το δικό σου; Ή αναφέρεσαι σε εικονιζόμενο;
Το μηχανικό ρολόι, είναι η πιο μικρή, η μακροβιότερη και η πιο προσωπική μηχανή που μπορεί να φέρει ένας άνθρωπος επάνω του. Μοιάζει σαν ένα μικρό ''εργοστάσιο'' επάνω στον καρπό και όσο πιο πολύπλοκος είναι ο μηχανισμός του, τόσο η αίσθηση αυτή γίνεται εντονότερη!

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Σεπτέμβριος 07, 2011, 10:01:08 πμ »
Ενδιαφέρομαι, αλλά μήπως ξέρεις από Θεσσαλονίκη μεριά;   J DENT ήταν το δικό σου; Ή αναφέρεσαι σε εικονιζόμενο;

Όχι αναφέρομαι στο εικονιζόμενο Cortebert!
Αθήνα είναι ο μάστορας!  :(
Νίκος Καζαντζάκης