Φίλε Πάνο, υπόθεση έκανα επειδή είδα ότι πολλά μοντέλα της είναι πανομοιότυπα των Rolex.
Για να έρθω όμως στον αρχικό μου προβληματισμό περί Longines Admiral GMT, από τα μέχρι τώρα υποψήφια ρολόγια το Admiral μου αρέσει πάρα πολύ. Αν όμως μετά από κάποιο καιρό που θα το έχω φορέσει, θελήσω να πάρω κάποια αλλαγή, από μεταπώληση τι λέει η Longies;. Φυσικά καταλαβαίνω πως δεν είναι Omega ή Rοlex, αλλά θα πέσω πολύ;Το λέω γιατί ναι μεν θα κάνω υπέρβαση σε σχέση με το μπάτζετ των 1000κάτι ευρώ που έθεσα αρχικά (από τα 2100 αρχική τιμή με τις εκπτώσεις το χτυπάω περίπου 1600), αλλά είμαι και σχετικά κοντά στα περίπου 2000, τιμή στην οποία μπορώ να χτυπήσω Breitling Colt Automatic, Breitling, Colt GMT, Omega Seamaster 300m Diver, Omega Seamaster Planet Ocean κλπ.
Τη γνώμη σας θέλω προς επεξεργασία γιατί σίγουρα το να διπλασιάσω το μπάτζετ θέλει πολύ σκέψη μιας κι έρχεται σε αντίθεση με το αρχικό σκεπτικό μου ότι θέλω να μπω στην αγορά του αυτόματου ρολογιού με άνεση.
όΠως έχω ξαναπεί, σόρυ που σας ζαλίζω αλλά το κάνω με την άνεση ότι οι περισσότεροι λίγο πολύ έχουν περάσει εδώ από αυτή τη διαδικασία