Γεια σας παιδιά σήμερα ανακάλυψα αυτό το φόρουμ πάρα πολύ καλό μπράβο σε όλους !!!
Θέλω να με συνχωρεσετε που θα σας πάρω λίγο σβάρνα άλλα υπάρχει σοβαρός λόγος.
Λοιπόν το θέμα είναι οτι λόγου κάποιου προβλήματος αναγκάστηκα να επισπεύσω τον αρραβώνα μου και πρέπει να διαλέξω μέχρι αύριο ρολόι !
Έχω στην διάθεση μου 1600 ευρω!
πήγα στον Πειραιά σε αρκετά καταστήματα και εννοείτε οτι αυτά που μου άρεσαν πολύ δεν ήταν για την τσέπη μου... κάτι breitling, tag heuer, άστα απογοήτευση!!!
Δεν ψάχνω κατι πολύ συγκεκριμένο απλά επειδή εχω ενα αρκετά σπορτιβ ρολόι versace με μπρασελε με έχουν φάει όλοι να μην πάρω ξανά το ίδιο πράγμα σε άλλη μάρκα!
Και σκέφτηκα κατι με δερμάτινο λουρί.
Κάτι που βρήκα και μου άρεσε στα λεφτά που μπορώ να διαθέσω είναι το Maurice Lacroix Ponto Day Date
http://www.christ.de/product/84147761/MAURICE_LACROIX_PONTOS_PT6158SS00113E/index.htmlέχετε να πείτε τίποτα? αξίζει ? μου το δίνει 1400€ στην ελλαδα βέβαια δεν ειναι και καμιά πολύ γνωστή μάρκα άλλα οκ την ξέρω λόγο οτι ζούσα εξωτερικό και ειναι πιο διαδεδομένη.
Έχετε να μου προτείνετε κατι αλλο?
Πουλάει κανείς σας κάτι καλό σε τιμή μέχρι 1600 € και να είναι εννοείται σαν καινούργιο? αν ναι απαντήστε μου άλλα το αργότερο μέχρι το μεσημέρι 31/8 !
ευχαριστώ πολύ βασιλης!
το email μου ειναι billypapa11@yahoo.gr