Φίλοι μου καλησπέρα!
Δεν ξέρω αν σας έχουν περάσει από το μυαλό και σας τετοιες σκέψεις, αλλά τώρα τελευταία αισθάνομαι ότι οι μέρες και τα χρόνια κυλάνε νεράκι! Για πότε από ρέμπελος φοιτητής βρέθηκα παντρεμένος και τώρα περιμένω και παιδί οσονούπω, δεν το κατάλαβα! Όχι, δεν με έχουν πιάσει τα υπαρξιακά μου, τη βοήθειά σας για ωρολογιακό θέμα θέλω!

Εξηγούμαι αμέσως:
Θέλω να κάνω δώρο στη γυναίκα μου, καθώς το Σεπτέμβρη κλείνουμε ένα χρόνο παντρεμένοι. Μιας και φορά κάποιο ρολόι σχεδόν καθημερινά νομίζω έφτασε η ώρα για το πρώτο αυτόματο μηχανικό της. Δεν πάω στα τυφλά, έχω καταλάβει το γούστο της και έχω βρει κάποιο που θα της αρέσει σίγουρα:
Hamilton seaview auto lady

Uploaded with
ImageShack.usΤο θέμα είναι ότι το συγκεκριμένο χάμιλτον (που τα σπάει είναι και openback) πρέπει να έχει 600+ και ξεφεύγουμε. Λόγω ότι με περιμένει σύντομα αγορά καροτσιού, κάθισμα αυτοκινητου, isofix βάσης και δε συμμαζεύεται, δεν μπορω να διαθέσω πολλά και για ένα επετειακό δώρο, δεν έχει ούτε εκείνη και απαίτηση άλλωστε. Αλλά με μια υπέρβαση, και επειδή το αξίζει μπορώ να δώσω ως 400 έουρος max.
Έχοντας το παραπάνω σαν ιδέα τι επιλογές έχω για παρόμοιο με:
- λευκό dial με λευκό λουρί ή μπρασελέ
- μεγαλούτσικο μέγεθος για γυναικείο (σαν αυτό που είναι 37μμ)
- ελβετικό με ΕΤΑ...ή και γερμανικό γιατί όχι
- χωρίς πολλά μπιχλιμπίδια, σμαράγδια και ρουμπίνια
- δηλαδή περισσότερο σπορ παρά dress..ίσως λίίίγο λιγότερο σπορ από αυτο το hamilton που είναι καταδυτικό
Δεν της αρέσουν
- ιαπωνέζικα

- εκκεντρικά
- χρυσά
- τύπου bauhaus σαν τα nomos
Σας ευχαριστώ πολύ που το διαβάσατε! Κάθε άποψη ευπρόσδεκτη!