Αποστολέας Θέμα: invicta reserve 6434  (Αναγνώστηκε 1927 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος am20279

• Just Registered
    • Προφίλ
invicta reserve 6434
« στις: Αύγουστος 29, 2011, 11:13:04 πμ »
Καλημέρα. Με λένε Αλέξανδρο και είμαι καινούργιος στο forum σας αν και το παρακολουθώ κατα καιρούς σαν επισκέπτης λόγω της μούρλας με τα ρολόγια. Λοιπόν... θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι. Πρίν απο λίγες μέρες μου έκαναν δώρο το Invicta reserve 6434 (http://www.yourdreamizhere.com/product/6434/Invicta-Reserve-6434-Bolt-Swiss-GMT-Poly-Strap-Mens-Watch.html). Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι οτι ενώ σε διάφορα site που κοίταξα γράφει οτι έχει tritnite, δεν φωτίζει καθόλου στο σκοτάδι! Μήπως πρέπει να το αφήσω κάποιες ώρες στο φώς για να φορτίσει?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Αλέξανδρος

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: invicta reserve 6434
« Απάντηση #1 στις: Αύγουστος 29, 2011, 11:44:17 πμ »
Αλέξανδρε καλωσήρθες. Για να φωτίσει θα πρέπει πριν να έχει εκτεθεί σε φως. Φαντάσου ότι μπαίνεις από ένα φωτισμένο δωμάτιο σε ένα σκοτεινό. Τότε θα πρέπει να φωτίζουν οι ενδείξεις για κάποιο χρονικό διάστημα ;)

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος am20279

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Αύγουστος 29, 2011, 01:17:31 μμ »
Το καταλαβαίνω Γιάννη αυτό που λές, απλά το ρολόι ήδη έχει εκτεθεί σε φώς (το φοράω 5 μέρες συνέχεια) αλλά το βράδυ δεν φωτίζει καθόλου!!!

Αποσυνδεδεμένος chrisrazor

• 38mm case
  • Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία
    • Προφίλ
    • www.softone.gr
« Απάντηση #3 στις: Αύγουστος 29, 2011, 02:16:46 μμ »
Βάλτο τώρα κάτω από δυνατό τεχνητό φως για 5 λεπτά (κράτησέ το κοντά στο φως) . Μετά πήγαινε σε ένα σκοτεινό μέρος (η τουαλέτα είναι μια χαρά ) με σβηστό φως . Άμα δεν έχει φωτισμό μην περιμένεις να φωτίσει ποτέ . Μόνο το τριτιο φωτίζει συνεχώς αλλά λίγο όμως . Όλα τα άλλα μόνο μετά από έκθεση σε δυνατό φως , άλλα περισσότερο και άλλα λιγότερο .
Τώρα που θα έχουμε wi-fi παντού τι τα θέλουμε τα ρολόγια !

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Αύγουστος 29, 2011, 02:34:06 μμ »
Το καταλαβαίνω Γιάννη αυτό που λές, απλά το ρολόι ήδη έχει εκτεθεί σε φώς (το φοράω 5 μέρες συνέχεια) αλλά το βράδυ δεν φωτίζει καθόλου!!!

Κάνε αυτό που σου έγραψε ο chrisrazor και πες μας το αποτέλεσμα ;)

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος am20279

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Αύγουστος 29, 2011, 11:24:20 μμ »
Παιδιά είχατε δίκιο τελικά.Το άφησα κάτω απο τεχνητό φώς για κανα τέταρτο περίπου και τελικά το είδα να φωσφορίζει. Απλά μου έκανε εντύπωση απο άλλα ρολόγια που είχα που δεν ήθελαν τόση προσπάθεια! Κρίμα και το είχα για καλό ρολόι.