Αποστολέας Θέμα: που μπορω να πουλήσω το παλιο μου ρολοι:  (Αναγνώστηκε 12226 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος svoul

• 38mm case
    • Προφίλ
που μπορω να πουλήσω το παλιο μου ρολοι:
« στις: Αύγουστος 28, 2011, 10:16:48 μμ »
Χαιρετω τα μέλη του forum. ειμαι σχετικά καινούργιος εδω και είναι η πρώτη φορά που γράφω.
Καταρχή να συγχαρώ το forum, τους δημιουργούς του και τα μέλη για την υπέροχη προσπάθεια. Ήδη διαβάζοντας αρκετές ώρες εδώ έμαθα αρκετά σχετικά με τα ρολόγια.
Μετά τον πρόλογο, θα περάσω στο θέμα μου. Μετά από κάποια χρόνια ψαξίματος και δοκιμαστικών αγορών, μάλλον κατέληξα να αφήσω το quartz και θα πάω σε μηχανικό και μάλλον της Longines.
Έχω όμως δυο ρολόγια quartz omega και longines τα οποία θέλω να πουλήσω και για να μη μου μείνουν αμανάτι μιας και είμαι τύπος που μου αρέσει να φοράω ένα ρολόι και για να συμπληρώσω τα χρήματα για την αγορά του καινούργιου.
Μήπως ξέρετε που μπορώ να απευθυνθώ στην Αθήνα για την πώλησή τους;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Σπύρος

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: που μπορω να πουλήσω το παλιο μου ρολοι:
« Απάντηση #1 στις: Αύγουστος 29, 2011, 12:57:23 πμ »
   Προσπάθησε να τα πουλήσεις ο ίδιος και να μην κάνεις ανταλλαγή. Δεν σε συμφέρει, ούτε για την πώληση ούτε για την αγορά. Βάλτα στη Χρυσή ευκαιρία, στο φόρουμ δυστυχώς δεν μπορείς γιατί απαιτούνται 30 ποστ. Σου στέλνω πάντως ένα πμ με κατάστημα που κάνει ανταλλαγές ;)

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος svoul

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Αύγουστος 29, 2011, 08:45:09 πμ »
Φίλε Γιάννη, ευχαριστώ για την απάντησή σου. Η αλήθεια είναι ότι σκέφτηκα κι εγώ τον Πρίντεζη. Βέβαια είδα πως υπάρχει και ο Καβουκλής που ασχολείται με αγοραπωλησίες ρολογιών

http://www.ora24.gr/index.php

Να σου πω την αλήθεια σκέφτομαι να πάω αρχικά στα καταστήματα που αγόρασα τα ρολόγια μου μήπως με αντιμετωπίσουν πιο σοβαρά, ως γνωστό πελάτη, και μου δώσουν κάποια πληροφορία για να μη με πιάσουν κώτσο
Πάντως όπως και να έχει θα πάρω ρολόγια, κουτιά, χαρτιά και θα πάω να κάνω μια έρευνα... και φυσικά θα ενημερώσω για τις εξελίξεις

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Αύγουστος 29, 2011, 12:09:53 μμ »
Μην περιμένεις ποτέ από κατάστημα να πάρεις λεφτά που θα κάνουν την πώληση συμφέρουσα, τελεία και παύλα ......

Αποσυνδεδεμένος svoul

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Αύγουστος 29, 2011, 02:02:24 μμ »
Έχεις δίκιο. Πήγα σήμερα στο ora24 και μόνο που δεν τον έβρισα από την τιμή που μου είπε. Οπότε ή τα κρατάω ή σε ιδιώτη. Όπως και να έχει, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον