0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι άνθρωποι είναι απίστευτοι και με πάθος για αυτό που κάνουν (όπως λέει και φίλος warover) για αυτό και παθιάζουν όσους τους "διαβάζουν" ... Και για μένα αν θές να το πηστέψεις ...Αλλά όπως λένε όταν κάτι θες πολύ όλο το σύμπαν συνωμοτεί για να το αποκτήσεις ... Φιλικά Στέφανος.
Ετοιμάζω το review του εν λόγο ρολογιού...σας ποστάρω μερικές φωτό για να σας ανοίξω την όρεξη....εάν πεινάτε...το review θα έχει ΠΟΛΛΕΣ φωτο...ελπίζω τώρα να σας άνοιξε λιγάκι η όρεξη...
ωραιος Στεφανε μπραβο σου
Μια και πέτυχα δυο φωτογραφίες αλλά nin, είπα να τις ποστάρω ...
Και εδώ τις αποχρώσεις του καντράν στο φως.
Έτσι που το 'πες φίλε Στεφ, θα νομίζει ο κόσμος ότι έχω και συγγένεια με τον Helmut Newton. Ντροπή. Εντυπωσιακή, τουλάχιστον!!!!
Ας ποστάρω και εγώ μερικές φωτογραφίες που έβγαλα σήμερα .
Και μια καλοκαιρινή φωτό (τώρα που πήρα φόρα !) με λουράκι hirch leonardo.Πως σου φαίνεται Στέφανε ?
Παίδες έχω να δηλώσω ότι το Σάββατο είχαμε μια συνάντηση στη Λεμεσό με τον JLC Ambassador StefMac (θα προσπαθήσω να ακολουθήσουν και άλλες!) όπου είχαμε παέι και βόλτα σε καταστήματα με ρολόγια και χόρτασε το μάτι μας!! ...που θέλω να καταλήξω...ότι από πολλά ρολόγια που είδαμε τελικά το πιο προκλητικά όμορφο και τέλειο ρολόι ήταν το MEMOVOX του Στέφανου!!! που να ακούσετε το ξυπνητήρι του κιόλας! Φιλικά,Αντώνης
Να ’σε καλά φίλε Αντώνη- antonis_ch, για τα καλά σου λόγια για τον Compressorα,αλλά να σκεφτείς ότι είναι ένα μικρό- μεσαίο μοντέλο ...Φίλε azaas οι κάτοχοι ενός JLC δεν είναι όλοι ευκατάστατοι ... Φιλικά Στέφανος.