Αποστολέας Θέμα: Προβλημα με Casio Pro-Trek  (Αναγνώστηκε 3012 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος n_wildgirl

• Just Registered
    • Προφίλ
Προβλημα με Casio Pro-Trek
« στις: Αύγουστος 10, 2011, 01:00:29 μμ »
Χαιρετώ τους συμφορουμίτες!

Έχω ενα Casio Pro-Trek (PRT-41)

το οποίο τον τελευταίο καιρό μου έκανε νερά.

Δηλαδή: Πριν ένα χρόνο και μετά από αλλαγή μπαταρίας το ρολόι έσβηνε όταν άναβα το φωτάκι του και μετά ξανάναβε μόνο του και μου έγραφε ότι θέλει αλλαγή μπαταρίας. Το πήγα στον ρολογά και μου είπε ότι ήθελε κάποιο εξάρτημα (δε θυμάμαι τι), το οποίο αγόρασε ο ίδιος από την Casio και το τοποθέτησε. Το ρολόι πάλι δεν πήγαινε πολύ καλά, του το ξαναπήγα, μου ξανάλλαξε μπαταρία και την πάλεψε για κάνα χρονο, δηλαδή μέχρι φέτος που πριν ένα μήνα το πήγε ο πατέρας μου πάλι για μπαταρία. Μου το φέρνει σπίτι και τι να δω! Το ρολόι είχε τρελαθεί και έκανε συνέχεια bearing με την πυξίδα χωρίς να το ακουμπάω! Η ώρα αρύθμιστη ενώ πάντα τη φτιάχνουν μετά από αλλαγή μπαταρίας. Και φυσικά όποιο κουμπί πατούσα δεν έκανε τίποτα. Το λέω στον πατέρα μου και τι μου λεει! Ο ρολογάς του είπε ότι επειδή έχει πολλά περίεργα κουμπιά δεν ξέρει να του ρυθμίσει την ώρα και αν μπορώ να τη ρυθμίσω εγώ σπίτι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Φυσικά το ρολόι έκανε bearing για 2-3 μέρες και μετά πέθανε.

Κατάλαβα ότι ο ρολογάς έχει κάνει μεγάλη πατάτα με το ρολόι μου από την πρώτη φορά και μάλλον κάτι του χάλασε στη στεγανοποίηση.
Σημειωτέον το ρολόι το έχω χρησιμοποιήσει στο κολυμβητήριο (μετά την πρώτη αλλαγή μπαταρίας).

Οπότε αποφάσισα να μην ξαναπατήσω στον τυπά (του οποίου του φυλάω όμως μια ωραιότατη φασαριούλα από Σεπτέμβρη) και το πήγα στα κεντρικά της Casio. Εκεί μου είπαν πως έχει χαλάσει όλο το κύκλωμα, θέλει 115 ευρώ για να φτιαχτεί και μετά από αυτό δεν πρέπει να μπαίνει σε νερό όυτε για κολύμπι γιατί παίρνει νερό από τα κουμπιά!!!

Δε σκοπεύω να σκάσω 115 ευρώ για επισκευή (με τόσα λεφτά παίρνω καινούργιο Pro-Trek από το ιντερνετ).
Αυτό που θα ήθελα να μου πείτε είναι αν ξέρετε κάποιον καλό ρολογά που να μπορεί να το επισκευάσει σε μια λογική τιμή (50-70 ευρώ). Και φυσικά που να ξέρει από τέτοια ρολόγια.

Ευχαριστώ!
“If God gives you a watch, are you honoring Him more by asking Him what time it is or by simply consulting the watch?”

Αποσυνδεδεμένος sol invictus

• 40mm case
    • Προφίλ
Απ: Προβλημα με Casio Pro-Trek
« Απάντηση #1 στις: Αύγουστος 10, 2011, 01:49:37 μμ »
Καλησπέρα, αν όντως πήρε νερό και χάλασε ο μηχανισμός τότε ή δίνεις στην αντιπροσωπεία τα λεφτά που σου ζητούν, ή ακόμη καλύτερα βάζεις καμιά 50αριά ευρώ επιπλέον και παίρνεις ένα καινούργιο Protrek να είναι και tough solar (φορτίζει με τον ήλιο) να θέλει αλλαγή μπαταρίας κάθε 10-15 χρόνια και καθαρίζεις.
Time, the opponent that has beaten them all...

Αποσυνδεδεμένος n_wildgirl

• Just Registered
    • Προφίλ
Απ: Προβλημα με Casio Pro-Trek
« Απάντηση #2 στις: Αύγουστος 10, 2011, 01:55:16 μμ »
Το tough solar θελει αλλαγη μπαταριας καθε 10 χρονια;
Νόμιζα δεν ήθελε ποτέ.

Ετσι και αλλιως μετα απο τετοιο χουνερι μαλλον για tough solar παω για να μη χρειαστει ανοιγμα το ρολόι.
Και αν χρειαστεί στα 10 χρόνια θα το πάω αντιπροσωπεία.

Αλλά tough solar pro-trek θα είναι γουρούνι για το χέρι μου  :-\
“If God gives you a watch, are you honoring Him more by asking Him what time it is or by simply consulting the watch?”