Γεια σε όλους! Είναι το πρώτο μου μήνυμα σε αυτή την ωραία κοινότητα και πιστεύω ότι θα μάθω πολλά από εδώ! Θα ήθελα να ακούσω τις συμβουλές σας για ένα ρολόι που έχω, γιατί εγώ δεν γνωρίζω πολλά πράματα για το θέμα.
Πριν 15 χρόνια, μου είχε χαρίσει ο παππούς μου το ρολόι του. Ένα ρολόι Camel που του το είχαν φέρει κάποτε από Αμερική. Για κάποια χρόνια νόμιζα ότι το είχα χάσει, αλλά χθες το βρήκα και πάλι, ψάχνοντας για κάτι άλλο! Χάρηκα πολύ που το βρήκα και τώρα θέλω να το περιποιηθώ για να ομορφύνει και πάλι, γιατί δεν είναι σε καλή κατάσταση. Αρχικά, του άλλαξα μπαταρία και δεν δούλευε. Έτσι αποφάσισα να το ανοίξω, για να δω μήπως μπορώ να κάνω κάτι. Τελικά το πρόβλημα ήταν ότι οι δείκτες ακουμπούσαν μεταξύ τους. Τους έφταιξα προσεκτικά και τώρα δουλεύει και πάλι!
Το ρολόι έχει ανεκτίμητη συναισθηματική αξία, αλλά σαν ρολόι, είναι καλό; Μπορώ να φτιάξω με κάποιο τρόπο την ζημιά του μετάλλου μόνος μου; Διαφορετικά αν το πάω σε τεχνίτη, πόσο μπορεί να είναι το κόστος; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.