Αποστολέας Θέμα: Citizen Men's eco drive BJ211  (Αναγνώστηκε 1728 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος georgesa

• Just Registered
    • Προφίλ
Citizen Men's eco drive BJ211
« στις: Αύγουστος 04, 2011, 08:36:53 μμ »
Καλησπερα σε ολους και καλως σας βρηκα και σε οσους ειναι διακοπες καλα να περνανε!

Μια ερωτηση αν μπορει καποιος να με βοηθησει
Εχω το παρακατω Citizen (Citizen Men's eco drive BJ211)
και θελω να αλλαξω το λουρακι,το ιδιο η αλλου χρωματος ενδεχομενως,αλλα δε μπορω να το βρω πουθενα οπου και αν εχω ψαξει (google).Oυτε η επισημη citizen δεν εχει πληροφοριες για το που μπορει κανεις να το βρει.
Αναφερεται στα χαρακτηριστικα του αλλου ως silicon strap και αλλου ως rubber strap 22mm αλλα μαλλον εννοουν το ιδιο.Το μπερδεμα ειναι οτι εχει ενα χαρακτηριστικο κυρτο τελειωμα και ετσι δεν εχω πολλες επιλογες. ???

http://s28.photobucket.com/albums/c210/georgesa_1965/Watch%20club/
« Τελευταία τροποποίηση: Αύγουστος 04, 2011, 09:03:30 μμ από georgesa »

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Citizen Men's eco drive BJ211
« Απάντηση #1 στις: Αύγουστος 04, 2011, 09:20:50 μμ »
Kαλωσήρθες φίλε μου. Στην αντιπροσωπεία δηλαδή δεν το έχουν? Κι αν δεν το έχουν δεν μπορούν να το φέρουν??? Ρίξε μια ματιά εδώ http://www.watch-band-center.com/watchstrap-s315h304-Watch-bands-22mm.html και πήγινε και στη Hirsch Θησέως 13 Σύνταγμα ;)

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος georgesa

• Just Registered
    • Προφίλ
Απ: Citizen Men's eco drive BJ211
« Απάντηση #2 στις: Αύγουστος 04, 2011, 10:03:29 μμ »
Δεν εχω παρει καποιο τηλεφωνο στην αντιπροωπεια,απλα απο το site της citizen δεν βρισκω καποια επιλογη που να οδηγει σε λουρακια,ειμαι και λιγο πρωταρης βεβαια σε αυτα.Ελπιζα βεβαια να βρω ισως κανενα μη αυθεντικο για να το εχω στις καταδυσεις μιας και αυτο που ειχε δεν ηταν και πολυ ανθεκτικο.Πρεπει να ειναι σιλικονης,αρκετα μαλακο,αν και πολυ καλης ποιοτητας.Στο προηγουμενο citizen  που ειχα,ενα aqualand,το λουρακι ειναι rubber,πολυ δυνατο και αντεχει εξαιρετικα στις καταπονησεις,αλλα εχει
διαφορετικο τελειωμα και δεν κανει στο καινουριο.