Αγαπητέ Theseus, μπες στον
www.chronosammler2407.deπάτα αριστερά πάνω επιλογή Zeno από τις διάφορες εταιρείες. Αλληλογράφησε μαζί του για τυχόν απορίες/αλλαγές ή ερωτήσεις για όποιο Zeno σ' αρέσει από τον κατάλογο. Τα έχει όλα εκτός από αυτά που δημοσιεύει με φωτό και είναι ένα μέρος από το στοκ του, είναι οικονομικότατος, στέλνει πόρτα-πόρτα ασφαλισμένα, πολλοί από μας έχουν ψωνίσει από εκεί, και αλλάζει κρύσταλλα-λουράκια-κουμπώματα στο πιτς-φυτίλι, γιατί το κατάστημα είναι πολύ κοντά στα κεντρικά της Zeno. Τον ξέρουν, είναι από τους καλύτερους dealers που έχουν. Το δικό μου Nostalgia 1868 Lumi που θα δεις στις φωτό του Γιάννη από το τελευταίο καφεδομάζωμα στην Αίγλη, στην αντίστοιχη ενότητα, με αλλαγμένο κούμπωμα (μου έστειλε έξτρα μπούκλα), πολύ καλύτερο λουρί από εκείνο του καταλόγου, και κρύσταλλο ζαφείρι στην θέση του mineral, ήρθε στην πόρτα μου με courrier express ασφαλισμένο με 545€, μέσω πιστωτικής. Από αυτόν ψώνισε το φόρουμ και τα μπρασελέ για τα 22 επετειακά μας Airplane Diver-MyWatch.gr προ εξαμήνου. Ελπίζω να βοήθησα,
Φιλικά,
Θάνος
ΥΓ. Νομίζω στην 2η σελίδα έχει ένα κουκλί γυναικείο αυτόματο Bauhaus μαύρο καντράν/ζαφείρι κρύσταλλο με 490€...