0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έμαθα από άνθρωπο της αγοράς ότι η σεικο πολύ σύντομα θα ξανά απόκτηση αντιπρόσωπο στην Ελλάδα .... Με 3 φυσικά καταστήματα .... Και μια GS μπουτίκ !!!!Πολύ ευχάριστα νέα
Ωωωωω....! Αυτα ειναι νεα! Ερχομαστε που θα ελεγαν οι σεικιστι! Στάλθηκε από το SM-J530F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα πήξουμε στα GS. Και μετά, όταν γίνουν & αυτά τόσο συνηθισμένα όσο τα Rolex, θα πρέπει να βρούμε άλλη επιλογή...Sent from my iPhone using Tapatalk
Έχω ήδη έτοιμο το πλαν μπι φίλε Άγγελε!!!Σε πμ θα σε ενημερώσω σχετικά ώστε να προλάβουμε να πρωτοπορήσουμε για μια ακόμα φορά.Sent from my iPad using Tapatalk Pro
Ρολογάρα φίλε Γιώργο!Να το χαίρεσαι με υγεία!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Ευχαριστώ Χάρη, καλοφόρετο κι από εδώ το FORTIS.!!!
Γιώργο καλοφορετο με υγεία ... πολύ δυνατό
Ευχαριστώ πολύ Δημήτρη. Ένα απο τα πιο ωραία αντικείμενα που έχουν μείνει από τον πατέρα μου για να τον θυμάμαι.
Αγγελε μια είναι η επιλογή για να μη φοράς ρολόι σούπα : panerai Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γίωργαρε καλοφόρετο φίλε να είσαι καλά να τον θυμάσαι
Τέλειο το ξυπνητήρι Γιώργο. Απίθανο ρολόι με ιστορία
Δημήτρη και Κωστή καλημέρα, να είστε καλά .!!!
Πανέμορφο φίλε να το χαίρεσαι και να τον θυμάσαι με χαμόγελα Sent from my iPhone using Tapatalk Pro