/09036/sbgr037_z2511.jpg[/img][/url]

Καλησπέρα στην ομήγυρη!
......μιας και μιλούσατε για περιορισμένης έκδοσης (Limited Edition) ρολόγια, είπα να ανεβάσω μερικές φωτό απότο νέο μου Grand Seiko SBGR037.
Πρόκειται για μια επετειακή έκδοση με αφορμή τη συμπλήρωση 10ετών από την έκδοση του Cal.9S**. Το συγκεκριμένο ρολόι "φορά" τον 9S55 ο οποίος έχει βελτιωθεί στα σημεία (νέο hairspring ανθεκτικότερο σε κρούσεις/μαγνητικά πεδία και διάτρητη άγκυρα και τροχος διαφυγής για μειωμένη αδράνεια και τριβές).
Οι προδιαγραφές ακριβείας είναι στο -3+5, όμως το δικό μου είναι μόνιμα στο -1+1

(τύφλα νά'χουν τα SpringDrive και τα Coaxial!)
Το καντράν είναι ανάγλυφο με το λογοτυπο των "GS" να επαναλαμβάνεται παντού....εκτός από το σημείο "+10" . Εκεί ,υπό ορισμένες γωνίες εμφανίζεται το λιονταράκι-σύμβολο των Grand Seiko.
Το ίδιο λιονταράκι εμφανίζεται στον ρότορα (σε χρυσό 18Κ ) του μηχανισμού.
Η αίσθηση που σου δίνει (προσωπική πάντα άποψη!) είναι πως πρόκειται για ένα ποιοτικότατο σε κατασκευή/υλικά/λειτουργία ρολόι!
Η αντίθεση του ασημόλευκου καντράν(δύσκολο να αποτυπωθεί στις φωτό) με τους βαθυγάλανους δείκτες αιχμαλωτίζει το βλέμμα και το κάνει να φαίνεται μεγαλύτερο απ'ότι πραγματικά είναι.
Με λίγα λόγια (
και πάντα κατά την ταπεινή μου γνώμη, για να μη παρεξηγηθώ!) το συγκεκριμένο ρολόι δείχνει και είναι ποιοτικότατο και δεν έχει τίποτα να ζηλέψει σε σχέση με ακριβότερες κατασκευές σε θέματα (τουλάχιστον) ποιότητας κατασκευής/φινιρίσματος/ακρίβειας!
ΥΓ:Στις ανωτέρω φωτό μπορείτε να διακρίνετε ορισμένες λεπτομέρειες που περιέγραψα και στην τελευταία να δείτε τον διάτρητο τροχό διαφυγής!
ΥΓ2: Για να μη παρεξηγηθώ πάλι, ΔΕΝ το συστήνω σε κανένα!