Φυσικά...

Να δώσω 3 χιλιάρικα για σέικο "γκουμούτσα", που θα μου κάνει το χέρι με κατάκλιση με τη ζέστη ειδικά...και που την επόμενη μέρα να θέλω να το δώσω, θα χάσω τα μισά λεφτά μου...;;;
Δεν κάνω υπομονή να μαζέψω άλλα τόσα...να πάρω ένα ρολεξάκι, να το φοράω όπου και όπως θέλω...να "πουλάω και μούρη" ακόμη και σε νήπια...και να το πουλήσω και σχεδόν στα λεφτά του, ακόμη και μετά από 2-3 χρόνια, αν το έχω σε καλή κατάσταση...;;;

Α πιάσαμε τα
ανέκδοτα. Ωραία λοιπόν
Πάει ένας Έλληνας, ένας Αμερικανός και ένας Γιαπωνέζος να πετάξουν με την Αιρ Μπαχάλ πάνω από την έρημο.
Το αποτέλεσμα αναμενόμενο. Βγαίνουν από τα συντρίμμια και αρχίζουν να περιπλανώνονται στην έρημο.
Σκοντάφτει ο Έλληνας πάνω σ'ένα λυχνάρι. Το τρίβει λίγο και βγαίνει το γνωστό Τζίνι.
Δυστυχώς παιδιά μου τα πήρε όλα ο Αλεξιάδης. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να σας δώσω όλους από ένα ρολόι.Πάει πρώτος ο Γιαπωνέζος, λέει 'το'χω παιδιά, θα μας βγάλω χαλαρά', ζητάει ένα Citizen eco promaster με όλα τα νούμερα, τους δορυφόρους, τ'άστρα, τα πάντα όλα. Με αυτό που δουλεύει παντού και πάντα θα βρούμε κατεύθυνση και θα ξέρουμε που πάμε.
Πάει ο Αμερικανός, ζητάει ένα iWatch, λοιπόν με αυτό θα βλέπουμε τον χάρτη και με τον προσανατολισμό από το Γιαπωνέζο θα βγούμε γκαραντί.
Πάει ο Έλληνας, ζητάει από το τζίνι μια πλατινένια Daytona. Τον κοιτάζουν όλοι, καλά, επικοινωνείς;
-ε ρε μάγκες, αν βγούμε από την έρημο σε καμμία όαση με τίποτα μωρά, να μην έχω ένα Ρόουλεξ;
Τέτοιες "γκουμούτσες"...που να τις φορέσεις για καθημερινό ρολόι...!!!

Και ειδικά αυτός ο πανάκριβος και τεράστιος χρονογράφος 46,5 mm...τι να πω δεν ξέρω...!!!

Ουφ...τα πα και ξαλάφρωσα...!!!

Πολύ καλά τα λες, γιαυτό και μένα οι δυο τελευταίες αγορές είναι Seiko δεκαετίας σε λογικές διαστάσεις και περιμένω το τρίτο στα 41,5...ειδικά εκείνα τα recraft είναι τερατουργήματα..