Αποστολέας Θέμα: Problem with Seiko watch  (Αναγνώστηκε 809 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Daredevil

• Just Registered
    • Προφίλ
Problem with Seiko watch
« στις: Ιούλιος 27, 2011, 10:59:29 πμ »
Πολλές καλημέρες σε όλους !!!
Είμαι καινούριος εδώ και παντελώς άσχετος με τα ρολόγια. Οδηγήθηκα στο forum επειδή προέκυψε ένα μεγάλο πρόβλημα με το αγαπημένο ρολόι μου (7 χρόνια σχέσης) και έχω στεναχωρεθεί αρκετά γιατί είναι ένα ξεχωριστό δώρο από ένα αγαπητό συγγενή μου.
Το ρολόι μου είναι το εξής: Men's Seiko Asymmetrical Alarm Chronograph Watch SNA063.
Από το 2004 και μέχρι προχθές, δούλευε κάτι παραπάνω από άψογα. Ποτέ δεν μου παρουσίασε πρόβλημα. Ξαφνικά ένα απόγευμα σταμάτησε να λειτουργεί. Θέλω να το στείλω για service, αλλά μόνο σε αντιπροσωπεία της SEIKO. Μένω Αλεξανδρούπολη όμως και απ' ότι είδα μόνο στην Αθήνα έχει και φοβάμαι να το στείλω πακέτο έτσι απλά μέχρι εκεί (ποτέ δε ξέρεις τι γίνεται). Θα μ' ενδιέφερε η γνώμη σας για το οτιδήποτε.... Τι μπορεί να φταίει, εαν τα έφαγε τα ψωμιά του, τι μπορώ να κάνω κλπ.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας και για το ενδιαφέρον σας.

Αποσυνδεδεμένος sol invictus

• 40mm case
    • Προφίλ
Απ: Problem with Seiko watch
« Απάντηση #1 στις: Ιούλιος 27, 2011, 11:02:51 πμ »
Μάλλον έμεινε από μπαταρία. Δεν χρειάζεται ούτε να το στείλεις λογικά Αθήνα ούτε να στεναχωριέσαι. Οποιοσδήποτε αξιοπρεπής ωρολογοποιός, μπορεί να την αλλάξει απλά να προσέξει την στεγανοποίηση όταν το ξανακλείσει.
Time, the opponent that has beaten them all...

Αποσυνδεδεμένος Daredevil

• Just Registered
    • Προφίλ
Απ: Problem with Seiko watch
« Απάντηση #2 στις: Ιούλιος 27, 2011, 11:09:52 πμ »
Ουφ!
Κι εγώ αυτό σκέφτηκα, αλλά επειδή είναι με κίνηση δεν ξέρω πόσο χρόνο ζωής έχει.
Ναι και κάτι άλλο που φοβάμαι είναι η στεγανοποίηση στο κλείσιμο, γιατί ξέρω πολλές περιπτώσεις φίλων που την έχουν πατήσει άσχημα έτσι.