Καλησπέρα,
Πριν λίγες ημέρες ένας φίλος μου Ιταλός, μου έκανε δώρο στα γενέθλιά μου αυτό το ρολόϊ
http://astore.amazon.de/uhrenmarken-21/images/B002VA0OLC. Πρόκειται για το BW0494 της Breil.Είναι πραγματικά πολύ όμορφο ρολόϊ και καλοσχεδιασμένο.Θα το προτιμούσα βέβαια λίγο πιο τούμπανο,είναι μόλις 13mm το πάχος του,αλλά δεν πειράζει.Εκείνο που με κάνει να σκέφτομαι να το αλλάξω είναι ότι δε βλέπω να είναι και ιδιαίτερα εμπορική η συγκεκριμένη μάρκα.Μήπως σημαίνει κάτι αυτό;Στο google,για παράδειγμα,ότι μάρκα κι αν αναζητήσεις,ακόμα και σχετικά άγνωστη να είναι (deep blue,tauchmeister,benarus,ocean7 κτλ), αμέσως θα εμφανιστούν άπειρα αποτελέσματα με φωτογραφίες,περιγραφές,forum του εξωτερικού και απόψεις για το ρολόϊ που ψάχνεις.Για την Breil δυστυχώς τίποτα.Ένας χριστιανός δε βρέθηκε να αγοράσει απ'αυτή την εταιρεία;Να γράψει μια περιγραφή,ένα σχόλιο,μια φωτογραφία με το ρολόϊ,κάτι ρε παιδί μου.Του άρεσε,δεν του άρεσε,βγήκε καλό,βγήκε σκάρτο..............
Περιμένω εναγωνίως τις απαντήσεις σας.Σε λίγες μέρες φεύγει για Ιταλία οπότε θα πρέπει να αποφασίσω αν θα το επιστρέψω ή όχι.
Ευχαριστώ.